Кметът на Хасково отказа да подаде оставка

Кметът на Хасково Добри Беливанов отхвърли призива на премиера Бойко Борисов да подаде оставка заради скандала "Кумгейт".

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Хасково отказа да подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА БЕ, ЩЕ ПОДАВА ОСТАВКА !!!!!! А БЕНТЛИТО, А МОНАКО, А БАРОВЕЦА КОЙТО ГО ГЪДЕЛИЧКА ЗА ДА МУ ПОДНАСЯ ХАСКОВО НА ТЕПСИИКА !!!! АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ ПЕПЕЛЯНКАТА ЙНЧЕВА ГО ПРАВИ САМО ЗАЩОТО Е "СОЦИАЛИСТКА", ЗНАЧИ Е ЯЛ ОТРОВНИ ГЪБИ И ХАЛЮЦИНИРА !!!!

Ама този как ще иска да ходи на работа и да работи за благото на града, като си има по- важни задължения. Например, да ходи на екзотични почивки със съмнителни бизнесмени с които си делкат кеша, след поредната далавера.

След днешния ден за присмех в парламента, когато народът масово им се присмя на цирка, който разиграха с делянчовата оставка, сега още по-голям резил за ГЕРБ с тия призиви за оставка на един достоен кмет, разкрил пред гражданите шуробаджанашките им гербаджийски схеми :)))

ХАХА СЕГА ХАСКОВЛИИ ДА СИ ТРОШАТ ГЛАВИТЕ С ТОВА БСП ГМО

Сега,хасковлии на рамо да си го носят този народен избраник.

А защо идиотите в парламента не приеха оставката на бузко?

ЗАЩОТО ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ЧЕРВЕНАТА ПАРЯСНИЦА

трябва и двете засегнати страни да си одът у дома- това е справедливо

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве,от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Разяснявам какво е "необременена комунистическа фамилия"- да се различават от дъртите,тъпите и грозните комуняги от 1944 год.насам,които убиваха,осакатяваха,интернираха,морално унищожаваха личностите до девето коляно и докараха държавата до колапс.Абе с една дума водеха тиха гражданска война с народа си. И продължават със синовете,внуците и правнуците си.Гиди дърт,тъп и грозен комуноид.

Ти кого визираш с големите табели дето вдигаш? Щото ако е нашия кмет, това те прави да изглеждаш изключително глупаво. Не говори по инерция.

кокала не се вади лесто от зъбите на захапалия го.Важното е ,че Делянчо и като сянка зад гърба му.Да не говорим за непрочзрачните обществени поръчки за санирането в града.Важното е да се хранят "нашите" хора.Родата е голяма и не трябва да се обижда и да има сърдите.Лошото , като няма ред в кочината а тези които следят за реда също са накиснати до гуша в тинята

Голяма си В/Ф/илия.И през 2016 год.комундетата ривяха,че народа не искал Бойко,пък пак го избраха. както ще бъде и през парламентарните избори през 2021 год.

Кой плашиш ве, дюшек? До 2021г. идолът ти - мазният шкембе-ага ще е пукнал вече я от инфаркт, я от язва от преяждане! И тогава вие, некадърните герберасто-калинки-г*зоблизови, ще просите по улиците за коричка леб, понеже от некадърност никой за нищо няма да ви бръсне, а краденото...е те готовите пари бързо свършват :-)

МАЙ ОТ СОБСТВЕН ОПИТ ГОВОРИШ;)

пергишин в партията-майка.Хасковлии били го избрали.Абе таранкоолу,за да те изберат,нали съответната партия трябва да те лансира.Избирателите гласуват за кандидата на съответната партия на която симпатизират.Не си бил независим,че да те изберат.Да си имат вече ГЕРБ обица но ухото,когато си подбират кандидатите.Да слагат млади хора,с необременени комунистически фамилии.

Дебил, разясни ми израза "необременени комунистически фамилии"!

Боико върви си; ние не те искаме!!!

Коментирайте топлата връзка Делян Добрев - Даниел Гаргов и Тенчо Лилянов - Христо Бисеров!

БСП ИСКАТ ЛИ МУ ОСТАВКАТА ИЛИ ВЕЧЕ СИ ПРИБИРАТ ШПИОНИНА

Власт с казване не се дава! ББ не го ебават много, а?

За пръв път виждам ГЕРБ да подават колективно оставка. Яко са сгазили лука. Какво ли още крият под килима?

Шило

хм. Изборът е мажоритарен. Хасковлии са го избрали, нека те да си кажат тежката дума.

педерасите блокират системата

представете си следното : подават ви парче баница ,а после ви казват -сгрешихме ,сега ни я върнете ! после се удивяваме ,че лудите са повече от нормалните ...

Този човек го гледах за малко по телевизията. Той е на години, едвам говори, едвам се движи, мисълта му тече бавно. Който го е предложил и избрал за кмет (вместо да избере някой отракан енергичен човек), сега нека да му бере гайлето.

на тях такива им трябват :)

ЯВНО МНОГО СЕ Е УМОРИЛ ОТ ПОЧИВКАТА С ДЖИПА БЕНТЛИ

Типичен ГЕРБ-ер ! Те го плюят , а той си мисли че вали !

тези,които са го избирали за кмет ,трябва да имат начин и за отстраняването му ,ако не им върши работата ...и следващия път да гласуват по-разумно !

ДА ОТКАЖЕШ НА ББ ? УТРЕ ЩЕ БЪДЕ НА СЪВСЕМ ДРУГ АКЪЛ, НО ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИЗЛИЗА В БОЛНИЧНИ!

ще му е трудно да работи с групата на герб, защото те го обвиняват, че не ходи на работа! ми като как смяташ да работиш с тях, като не ходиш на работа бре??

Нещо не става ясно.Хюстън е избрал, ама тоя ли като личност, същияя заради Борисов и ГЕРБ ли?.Въобще нещо демокрацията и правото на глас в България се оказа като захарния памук.Лапаш нещо, гълташ нищо.

Колкото Георги Гергов напусна БСП, толкова и този ще пусне кокала! ВСЕКИ ДОКОПАЛ СЕ ДО ВЛАСТТА СЕ МИСЛИ ЗА НЕЗАМЕНИМ.

Власт се дава само с кръв! Този Беливанов много бързо се срастна с местните бандити и сега няма да пусне кокала.

Този кмет лично и собственоръчно е подписал и назначил зам.кметовете които подадоха оставка? Няма как да е слушал Делян Добрев, а сега да не го слуша.

Зам кмет с конкурс??? Wtf? Тия у Аскоо наред ли са с главите, зам кмета е доверено лице избира се по закон директно, или е много тъп тоя гербер или пак се ебават с хората...

По кой закон зам.кмет се избира на избори? Ти за кой зам.кмет си гласувал?

Мишо Бирата наднича от отвъдното

Кой бе, Делянчо или кмета ще ходи на свиждане ?

Драмата в ГЕРБ е тотална. Има оставка,няма оставка. Деляне,пази се от"червените акули". Въх!Беливанов,давай оставаката-е пък няма да я дам!Цялата Държава се стресе от тази оперета по либрето на Борисов и композитор Цветанов,вече седмица.Палячовски цирк.

"Панаири, панаирииии..."

явно от кметуването се вади повечко от слугуването...

как Герб се меси в местната власт.... Тоя ще го изключат от Герб!

Ама ей! Гербери! К'ви ги вършите вие, бе - не се съобразявате със Заръките Му?! Кметът от ГЕРБ - бунтар, ПГ на ГЕРБ - до един бунтари?! Абе вие що клатите стабилността на държавата Му?! Само много ви моля,ако сте решили да слагате бананова кора на Баце и да си харесвате нов Вожд - моля, много моля нека не е Цецерон;)) Че Баце ме започна с изящния си наратив, ма ЦеЦерон направо ще ме убие!

Това да си подадеш оставката и да върнеш властта на хората не е бягстяо, а отговорност! САМО НАГЛЕЦИТЕ ОТ БСП СЕ ИМАТ ЗА ПОЖИЗНЕНО НЕСМЕНЯЕМИ ВЪВ ВЛАСТТА! Ако си кадърен и чист ,хората пак ще те изберат? От какво се страхува този кмет?

ама ти си плюй по навик!

Кмете, Изкарай всичко напоказ, ако много те заплашват.

Ще го намерят на някоя детска площадка и него някоя сутрин.

Ами като са те избрали хората, пак ще те изберат бе наглец ?Да не си взел еди пари от бизнесмен на БСП ЗА ''УСУЛУГА'' и сега няма как да даваш ресто? М?

И какво Делянчо има морал, Кмета няма морал

Капитан Бойко, какво става?!!! Бунт сред екипажа! Явно плячката им се е усладила и сега като караш някои от тях да повърнат заграбеното почват и на теб да ръмжат като зле дресирани кучета.

бб вдигна пак кръвното ,сега излиза ,че кметът(от герб) няма морал .

jingiby

Интересно, много интересно! Заръката на Вожда и Учителя на лошия човешки матрЯл не е спазена...

Ахехехеееееее Я първо да почисти общината от Добревите НАвляци

Лично Делян Добрев номинира този анонимник за кмет?

За да не е АНОНИМНИК и хората да го избират изанапред, да РАЗЧИСТИ

Не си човек, кмете! Бива ли така, да не изпълняваш?! Сега Премиерът-слънце пак ще вдигне кръвното, и кво прайм тогова, а?!