Камерън ще подаде оставка, Джонсън е фаворит за премиер

Британският премиер Дейвид Камерън обяви, че ще се оттегли от поста си, предаде Би Би Си. Решението той взел, след като британците гласуваха за излизане от ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Камерън ще подаде оставка, Джонсън е фаворит за премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борис е същият малоумник, като Тръмп...явно западната демокрация залязва след като вместо новите Рузвелт и Чърчил днес тез подобия на политици са кандидати за най-високите постове...

Да ама Джонсън и оня палячо ФАРАШ се извъртяха и се скриха.

Хомосексуалиста ли ще бъде новия премиер на ЮК? Е това ще бъде първия "националист-хомосексуалист".Маи и там масоните са на власт който и да дойде на власт.

Камерън е нагъл лицемер. Той лично пробута идеята за референдум за да се заиграва със страха на бедните и необразовани англичани от имигрантската конкуренция, а сега: "Кой ми ср... в гащите." Но нима САЩ иАнглия не наляха милиарди долари в разни ислямистки организации, а сега реват от тях.

Повече пакистанци индийци и Бангладеш в Великобритания. И трябва да има много смесени взаимотношения.Колкото се може повече.Исляма трябва да превземе Лондон.

това е радикално изказване и е наказуемо по закон

Ренци е пич като Камерън ,но идва неговия ред.

Нали затова те преизбраха, тъпунгер! Че им обеща референдума! А сега къде си се разбързал??!! тъпунгер та дрънка

Борис Джонсън е потомък на турски мюсюлманин по бащина линия и има руско-еврейски произход по майчина линия.Роден в Ню Йорк, с двойно гражданство и осми братовчед на Дейвид Камерън,Джонсън се явява повече от удобен геополитически кандидат за нов премиер.Самото му обявяване като нов кандидат е повече от несериозно при положение ,че не са насрочени и проведени нови избори,за да се отчете вота на хората.Обявяването му обаче е повече от показателно ,че е удобен за поста,независимо че е много рано за това.

Най-вероятният бъдещ премиер на Великобритания - Борис Джонсън е голям противник на санкциите срещу Русия и настоява за бързото им отменяне. Брюкселските бюрократи вече няма да му пречат

Що бе ами Корбин ,Корбин мого переспективен хем.

Плевнелиев също трябва да подаде оставка като Камерън. Но няма ... Все пак Камерън е достоен политически мъж и отговорен държавник, а Плевнелиев е обикновен политически плевел, който се представя евроатлантик

Ей, днес добрите новини нямат край!!! Лондон беше пръв! И постави началото на разпада на кулата от картон - ЕС! Който вече е дотегнал до смърт на народите на Европа с идиотските си регулации, пред които даже СССР и Хитлерова Германия изглеждат привлекателни!

То хубаво, че ще си подаде оставката, ама да си плати и вересиите.

ЕС строго йерархична система , там няма равенство между държави. Богатите държави издържат слаби, но и ги унижават с неравноправни условия. ЕС е с раздута бюрокрация от безделници с незаслужено високи заплати.Периодично из между тях се развихрят корупционни скандали и финансови кражби. Бюрокрацията подивява от безделието си и удивява здравомислещи хора с шизофреничните си решения. Например те измислиха 176 стандарти и норми за матраци, възглавници и одеяла и специални тоалети за хомосексуалисти и други подобни.За издръжка на кучета там отделят повече средства отколкото за деца в БГ. Същото и с хрантутниците мигранти. ЕС-бюрокрация обаче не способна да приеме решения за опазване на границите си. Била виждаш ли открита и тъпо толерантна не към достойни хора, а към всякакъв род одивели хора с нископробни инстинкти буквално залели ЕС. Точно това е било последна капка на търпението на англичаните. Когато теб ти изтласкват от родовата ти историческата среда и територия и там се заселват диваци с цел да лапнат на готово това, което се е изграждало столетия и да рушат твоя свят, нищо друго не остава отново да построят границите и да защищават себе си индивидуално.

Айде, пак рассиянски трол от "Савушкина" 55! Скрийте се най-после, бе, навлеци! ЕС няма да се "разпада", както някои сънуват наяве. Напротив, предателството на Великобритания (която никога не е считала себе си за европейска страна!), ще послужи за коректив. ЕС ще излезе от това изпитание още по-сплотен и силен. Проектът "ЕС" е проект на бъдещето, така, както преди повече от 200 години е бил проектът "САЩ". Истината е в Обединена Европа. В близките дни много англичани ще изтрезнеят от комуно-популистката пропаганда и сами ще осъзнаят каква огромна глупост са сътворили. Нима в България национал-комунистите (какъв оксиморон!) на Сидеров и Симеонов не водят същата пропаганда?

Много точно казано.

Само не разбрах Джонсън на какво ще става премиер. На UK или на това, което остане от него, т.е. Англия?

Ми то е ясно, на графство Уелс!

Дори Пилат Понтийски е взимал заеми от храма, защото евреите отказали да плащат за виадукт, от който полза имат те на територията на Ерусалим.

Щом англичани вече подават документи за българско гражданство, си представете какво ще стане с ''велика'' Англия!

Който не иска в ЕС, да се маха. Времената на колониите и империализма отдавна отмина. Британия удари шамар на Европа. Тези нямат място при нас. Да се махат, няма да ни липсват.

Не разбирам защо Камерън подава оставка, а Меркел, не?! Не рабирам и защо колективното ръководство в ЕС не подава оставка и не се насрочат нови избори и не се поиска НОВ НАЧИН за управление на ЕС. Та Камерън не е направил нищо лошо допитвайки се до народа си. Лошото го правят такива като Борисов, фюреринката и останалите отрепки в ЕС , за които мнението на народите 5 пари не струва. И за какви катастрофи ми говорят от вчера, пък и на нашия прецедент 3-та световна му се привидя? Та ЕС ОТДАВНА е катастрофирал, щом е допуснал ТАКИВА да го управляват. Ако толкова бяха загрижени за Европа ВСИЧКИ правителства в ЕС трябва да подадат оставка и да се насрочат нови избори, да се насрочи референдум за НОВ НАЧИН на управление на ЕС. Не може Меркел да разказва играта на цяла Европа и решенията които взима тя да са задължителни за целия ЕС.Що за съюз е това? Що се отнася до икономическите последици, то те засягат много повече англичаните, отколкото останалите народи в ЕС. Но пак ще кажа, че ТОЗИ ЕС , при този му ( задкулисен) начин на управление може да ни донесе не само икономическа , но и каквато си помислите ( дори и военна) катастрофа. ЕС СПЕШНО трябва да се реформира и да използва за модел Швейцария. Само НАРОДИТЕ могат да взимат решенията в която и да е държава, ако иска държавата да благоденства.

Тук народът май сам се затри. Няма да го разберат веднага, но до пет години ще имаме икономически бежанци от Великобритания.

Всеки народ си заслужава съдбата. Народът е съставен от отделни индивиди, а отделните индивиди масово са много тъпи. Като им дадеш сами да си решават, положението става много мазано. Изборите са типичен пример за това. Особено ако има вече създадена партия на тъпаците всеки тъпак се припознава в лидера и. Англичаните досега ги спасяваха умните управляващ, сега и те напускат кораба и ги оставят да се давят във вота си. Хубавото е, че са далече от България, Франция трябва да изгражда лагери за бежанците от Обединеното кралство.

се казват политици - издънят се и подават оставка, някакви останки на морал, чест и т.н. Особено английските. Не като мутрите в България, които се наричат политици...

Англичаните показаха, че са пичове, а не дупедавци като французите. Успеха на Меркел се изразява в бърза разруха на Европа. Дори и най големите комунисти не вярваха, че ще успее!!!!

Англичаните показаха, че са кръчмарски герои, т.е. идиоти. Всъщност само идиоти, да не обиждам кръчмарските пиандета.

Хахаха... Тези отиват от зле към по-зле. Ама то не може да се кръстоваш с първите си братовчети стотици години, и после да се очаква да имаш акъл... Единственото лошо е, че клатят кораба на всички останали, само щото са решили да ходят да се давят.

Не се изказвай неподготвен. Тия "най-тъпи" англичани са завладявали половината свят за векове наред, при тях се е родил капитализма като система и индустриалната революция, били са винаги в печелившия съюз и при двете световни войни (за разлика от Германия и България) и сега поддържат икономиката си трета по развитие в Европа и между първите 7 в света. Шотландия е Ирландия са икономически доста по-слабо развити, така че основният дял се пада точно на англичаните.

И тия "най-тъпи" англичани са дали велики писатели, откриватели и едни от гениалните научни умове за всички времена - Джеймс Кук, Исак Нютон, Майкъл Фарадей, Стивън Хокинг, Сър Тимъти Джон Бърнърс-Лий (създателят на World Wide Web - www, която и ти ползваш, но явно без полза) и мн.др.

Англичаните по-добре да си изберат правителство начело с Нейджъл Фарадж! Ще станат свръх независими!

Този перхидрол много ми напомня на тръмпчо...да не би тейко им да е един и същ а те да не знаят:)))))))))

Firi

Бе квот и да го мътиш и Найджълчо има повече акъл от боко и Курнелия зети заедно. то за тва там е Британия ,а тука България.

Абе по идиотизъм, Найджълчо май може да се мери само с наш Сидерчо.

ако имаше келепир в съюза англичаните немаше да правят изобщо референдум,все пак камерън не боко. Няма да се рзпадне Великобритания ще се разпадне ЕС.ЕС си изигра негативната роля-спря развитието на Европа с поне 50 години и смаза бившите соц страни ,като ни докара до просешка тояга и "велики"политици тип роско да ни дундуркат.Ако не ни превземат албанците сега , то румънците ,гърците или грузинците ще го направят-ха,ха,ха,ха.

За да има келепир за едни, трябва да има зарар за други!

Първо във Великобритания,а след нея и в целия ЕС.. А пък тук се радвайте...

че икономиките на още 3 страни били големи, след като ти нямаш такава изобщо, имаш магистрали.

Наемам бебегледачка от Великобритания или Гърция...

бедний ми негре, обама. аз бях за това, да ти присъдят наградата на евреина военолюбец за мир. аз бях за политиката ти за грижа за бедните, без да изоставяш местните индианци, аз бях поддръжник на политиката ти, която ти води. Но защо ме предадохте? а негър?

близка тема: някож да ми обясни по какво правила се пише brexit= брекзззит, а иначе се изговаря - ехит=ексссит. благодаря предварително.

Защото на английски, както и на повечето смесени и изостанали езици се пише едно, а се произнася друго. Не е като на български. Не случайно имат специално измислена дума затова - спелинг.

благодаря за оцоваването, но ...помислете: brexit = брекззит ехит = екссит х - кс, а не х-кзззз еи това не ми е ясно.

Firi

Ей чета невероятни дивотии! За някакъв референдум се искали СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ЗНАНИЯ!Аман бе нещастници прости знания са нужнио за тия които ще изпълняват после волята на народа и тях винаги ги има! Народа просто казва да или не! Не дсе научи тая политическа мърша, че само говеда като тях са водили тая държава до разгром и катастрофа. Никога народа! Но дори и той да сгреши грешката му ще е легитимна. А така опс сульо и Пульо били виновни. Голема мърша е целата ни политическа класа. Посредствени мърши с мания за акъл и знания!

Демокрация в действие. Политици с достойнство в действие. Далеч съм от мисълта, че там политиците са чисти, като сълза, но някак имат достойнство - дума, непонятна за нашите овчари, завзели властта.

Шмеркел , на какво мнение е?

на какво мнение да е! Пак от там и наредиха да плати на гърците, другите кучета ги яли!

На Слънчака ,....само с ВИЗИ !

Англичаните вече са погълнати от исляма, за това ЕС не им е виновен, но браво че се решиха на свобода въпреки заплахите! Надявам се че ще си променят външната политика, и ще спрат да бомбят светски правителства и спонсорират джихадисти-терористи... Англия за мен все още е част от остта на злото докато продължават да бомбардират.

И вътре и извън союза -те ще се оправят. Да му мисли меркелката че следва нейния ред-руската рулетка в Евргейсоюза се завъртя ,следва оландчо,излизане на италия и испания фалит на еврото спад на петрола и роско в гърция. То който е бил с нас в съюз не прокопсал та тия ли .Лошото е че сме близо до Турция-сега ква песен ще пее боко и роско не знаем ама отива на някоя ибрикчийска.

Германия стана супер икономическа сила . Тотален хегемон в Европа! Меркел е велик политик!

пълното изличаване и подмяна на германците и европейците въобще! Какво величие, какви 5 лв.?

комсомолец от ГДР.Всичко друго но не и "велик политик"-жалко подобие на политик и германец.Тя е типичен представител на днешната разпадаща се псевдо политическа класа в Европа пък и в САщ

обама, вместо да продължава да упорства с цензурата си по медиите на европа - да даде отчет на своите - защо бюджетът на америка няма да издържи до тези дни.

Заглавието звучи като Сидеров фаворит за премиер.Тежко и горко на простите англичани ако изберат този хомо-популист за премиер.

ИРЛАНДИЯ,ЕЙРЕ,ШОТЛАНДИЯ, ИСЛАНДИЯ,УЕЛС : ---НИЕ СЕ РАЗГРАНИЧАВАМЕ ОТ АНГЛИЯ ,ОСТАВАМЕ В ЕС.

Е, щом и ИСЛАНДИЯ се е разграничила и остава, значи всичко е на свършване...!!! :::))) Даааааа.....!!!! ::::)))))

този е отвратителен популист /според мен/ със своите насъскани речи е косвен убиец на ж.коч- младата фепутатка. явно е: популистите имат конюнктура - франция, германия русия...навсякъде!!! а народеца вярва, ли вярва и ситни като стадо след магарето.

депутатка!!!прощаваите за немарливостта !

Борис Джонсън от днес вече хетеросексуален ли е?

СПОРЕН ВЪПРОС,...ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ!

И православен;-).

няма да бъдат засегнати. Това са ти всичките евроатлантически ценности!

от кога започнахте да намирате маана на себе си, а гей-производители?

Пхахаха, г-н Джонсън премиер, г-н Фараж външен министър, да им дадем и г-н Сидеров за председател на парламента им ако няма кого да номинират ;))). Явно евтиния популизъм се купува и извън България. Иначе с лекомисления си референдум, г-н Камеран ще влезе в историята като човека който сложи край на Обединеното Кралство (щото шотланците вече им казаха че ще останат в ЕС , и Северна Ирландия едва ли ще го напусне ;)))).

като попарени са англичаните...няма радост...като в махмурлук..

Референдумите са най-висшата форма на пряката демокрация, така че си спести плювките за Камерън. Всеки народ има правото да изразява отношение към членството на държавата си в някакъв международен съюз. Тук не се искат толкова специализирани знания, като за АЕЦ "Белене". А това,че са гласували против, си е проблем на въпросния съюз. Евробюрократите започнаха да управляват цял континент и то лошо, без да са били избирани за това, а получават тлъстите си заплати от европейските данъкоплатци...и избиратели.

Мисля че не си много прав. Управлението на държава е далеч по-сложно от управление на АЕЦ. По твоята логика, референдум може да се прави, само на теми от типа "Искате ли градинката пред блока, или да я застроим?". Само дето и такива референдуми не се правят у нас, а ако все пакс е правят, власта не ги ебава.

Демокрация казвате. Същата като тази която може след 30-40 години да наложи задължителното носене на бурки за жените във Франция или арабският език като официален в Германия ;))).

Ами нали и капо де тути капото на ОПГ"герб" си призна, че желае да е най-големия гей в "територията"...!!! :::))) А?... :::)))

само две маймуни от целий форум са си признали с раданско-костовашко-плевенските си минуси, че са се намърдали в кокпита ни и си играят на международни войни- полюцаи. хахахаа.. похвално! а някакви реални, досегаеми аргументи от тяхна страна пак няма. Всичко е тип-топ, както при социализъма, който се оказá недоночче, щото едни и същи бащи евреи ги правиха и двете системи!

е разделена на два лагера... Джонсън затова напусна кметския пост за да седне в премиерското кресло. Трудностите започват оттук нататък... защото електората който избра Брекзит си мисли че веднага ще му увеличат пенсията и помощите за безработица и за деца... И тъй като това няма да се случи...ами армията от безработни ще се увеличи поради закриване на чужди фирми...след някой идруг месец електората ще скочи срещу тия които му обещаха благополучие. Средната класа ще го отнесе също... Тепърва ще има голямо леле...

Приеми ти на доживотна издръжка цяла Африка и половин Азия!

Тепърва ще гледаш какви разправии ще има за издръжката на Гърция! Меркел ще я разкарат...ама това след нея ще се помни! Англичаните оставиха хора които не формират БВП като избиратели да им определят бъдещето.Фараж е ясен,но огромната вина носят консерваторите с пасивната си европейска политика и надувки!

Е, нали за това се бори този...нали това му беше целта.. Хора борещи се за власт и слава, какво само могат да причинят само.