ГЕРБ събират подписи за оставката на Валери Жаблянов

Започваме да събираме подписи за оставката на Валери Жаблянов като зам.-председател на парламента, съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ събират подписи за оставката на Валери Жаблянов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жаблянов, вижте му имотите, оставка, жабка, г-н Тодоров, преди изборите трябва на всички имотите, на показ, ужасяваща гледка, ужасно е

Абе, хора спрете се. На тези, които родителите им бяха убити след 1944, са ми комшии. Едно срещу друго вратите ни бяха, но сега живеем на друго място, омъжена съм в друг град, ТА, женичката плачеше и нареждаше, че не знае гроба на МЪЖА СИ, беше царски офицер, дъщеря му Дорка, а по късно я запознах и се омъжи на възраст за вдовеца Коджаманов, беше подхвърлена от място на място, от предприятие на предприятие, в х-во, Коджамана, като почина се завърна в родният си град Дорка, родена през 1935, и знаете ли КАКВО МИ БЕШЕ КАЗАЛА, ДОРИ НЕ ЗНАЯ ДАЛИ Е МЕЖДУ ЖИВИТЕ, това са нейни думи: ДОБРЕ ЖИВЯХМЕ ПРИ ЖИВКОВО ВРЕМЕ, дали от страх, но попитайте я, а Коджаманов от абв, роднината или комуниста, страдаше, че е идвал в квартала в Куба, а не е посетил, чичо му се падаше, абв,комунист ,,, намерете я, разпитайте я, ние сме пас, имаме и кулаци николапетковисти у нас, а ние сме безпартийни, никога не смечленували и нямаме намерение за никоя партия, когато дойде момента, ние си знаем, а и половинката ми не иска да чуе за комунистите, от бзнс, лежал в затвора свекър ми... разберете се, не се карайте, животът е кратък, не всичко е пари в този живот, но не трябваше батето, не трябваше, четете и родопи 24х7, а може да е и пред народа, знаем ли, но не искаме караници, кавги или всяка чудо за три дни, прощаваме на фашисти, прощаваме на социалисти, прощаваме на демократи,

Този зам. председател на НС не е достоен да бъде такъв, защото не спазва законите, например, ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН. И препоръчвам да го прочетат целият и всички комунистически тролове. Законите трябва да се спазват, независимо дали ви харесват или не. Така че оставката е най-малкото за този аморален тип. ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. Чл. 1. (1) Българската комунистическа партия (тогава именуваща се Българска работническа партия /комунисти/) идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция. (2) Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г., довело страната до национална катастрофа. Чл. 2. (1) Ръководствата и ръководните дейци на Българската комунистическа партия са отговорни за: 1. целенасоченото и преднамереното унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация; 2. съзнателното нарушаване на основните човешки права и свободи; 3. безпрецедентната разправа с народните представители от ХХV Народно събрание и всички невинно осъдени от така наречения "Народен съд"; 4. моралния и икономическия упадък на държавата; 5. установяването на централизирано директивно управление на икономиката, довело я до разруха; 6. погазването и отмяната на традиционни принципи на правото на собственост; 7. рушенето на моралните ценности на народа и посегателството срещу религиозните му свободи; 8. провеждането на непрекъснат терор срещу несъгласните със системата на управление и срещу цели групи от населението; 9. злоупотребата с възпитанието, образованието, науката и културата за политически и идеологически цели, включително мотивиране и оправдаване на изброените по-горе действия; 10. безогледното унищожаване на природата.

И като го махнете, какво ще решите ? Ще увеличите пенсиите ? Умишлено ни отклоняват вниманието и изместват фокуса от истинските проблеми в България.

Бойкоугодието на Томата надмина саможертвата на Матросов през ВСВ.Биков измести взети заедно Фидосиева+Караянчева+Деси Атанасова по манипулации и лъжи ,а наужким е от гражданската квота.Цецо Апартаментов може само да му завижда.

не помни ли какви ги разправяше за Боко и ГЕРБ?

Правилно, мястото на Жабата не е в парламента, а в загниващото блато! Там да си квака на воля!

Тома Биков май има манталитет на дама с леко поведение - услужлив към всеки клиент

ГЕРБ си отмъщават за техния председател, хайде гласувайте, свалете го от поста, защото е казал, че Англия е настоявала за Народен съд на всички, свързани с хитлеристкия режим, да оправдаем тези, които са ръководели изпращането на евреите от новите земи в лагерите на смъртта, които са събрали евреите и в стара България, но българският народ и Православната църква се противопоставят, пък и събитията на фронта се влошават за Германия, цар Борис се е виждал със съдбата на баща си Фердинанд след загубата на ПСВ.

Първо да спомена: На 64 години съм. Никога не съм членувал в БКП. Никога не съм кандидатствал, да членувам в нея. Родителите ми и сестра ми също нито са били, нито са кандидатствали за членове на БКП. Моята жена не е била и не е кандидатствала за член на БКП. Нейните родители също. Не се занимавайте с глупости! Много добре знаете, че вината винаги е индивидуална. Тоест, можете да съдите всеки един съдия от народния съд, който не е съдил съгласно действащите закони, приемал е очевидно неверни улики (трябва да докажете, че уликите са били такива) и е издавал присъди, които за извършеното престъпление, законът не е предвиждал. Това за всеки един осъден от народния съд. Не го ли докажете, значи просто бягате от решаването на злободневните проблеми - корупция, бедност, обезлюдяване, битова престъпност, неработеща съдебна система, лошо образование, лошо здравеопазване и още хиляда страници фатални за съществуването на България проблеми. А колкото до народния съд - заведете дело, назначете си прокурор, който да формулира обвиненията и ако не се намери доброволно защитник на народния съд, му назначете служебен. Това е демокрация в действие!

Някой наистина оплете конците и то здраво! ГЕРБ продължават да се държат неадекватно. За създаването на Народния съд има една камара международни договори, конвенции и договорености между великите сили. Има и орган от техни представители в София, който следи за създаването и работата на Народния съд. Неговата работа е следена под лупа. Има специална декларация на ООН от 11.12. 1946г. ГЕРБ търсят реабилитация на осъдените от Народния съд. Тоест, това са хора несправедливо осъдени. Това не само не отговаря на истината, но и ще им създаде сериозни проблеми в международен аспект. Просто е; никой не приема реабилитацията на хора, които са вършили престъпления. Въпросът е, колко и кои в парламента ще се хванат на тая уловка.

Народния съд е зверство което позволи избиването на учители,адвокати,министри,царското семейство,артисти,научни работници,предприемачи,собственици на фабрики изобщо интелектуалния елит на България и на власт дойдоха хора които никой не е избирал и контролирал 45 години-селяндури,простаци и престъпници и няколко идеалусти.това е чудовищно престъпление чиито последствия ще търпят и нашите деца ако България продължи да съществува.а жаблянов го възхвалява.защото ако не беше неговото семейство още щеше да чисти кочини по родните им села.

Ти колко избити учители знаеш, ваше благородие?:))))),

Ходихме на избори и гласувахме. Аз лично гласувам от 1971 година. Само веднъж забелязах един да ме наблюдава (в читалището в Казанлък), кабинката беше на първия етаж, някакъв се беше качил на третия и гледаше към кабинката. Но не беше през комунизма, а когато Иван Костов загуби изборите.

Това просто не е вярно! Това е елементарното, "улично" разбиране за т.нар Народен съд!!!

Политическия онанизъм никой не толерира!:))) ...а на етикетите на лубрикантите за ръце стоят зурлите на антон тодоров и тома биков!:)))))))

Фашистките палачи трябва да са благодарни на Народния съд, защото той спасява живота на мнозина от тях от саморазправа.

Моля нека някой ми каже сега ние в какъв строй живеем? Аз лимно не знам. Знам само ,че тези горе живеят като крезове,крадат,лъжат,не носят никаква отговорност,не са равни пред закона над него са...а ние долу май сме във феодализма.,А?

Писна ми от това противопоставяне преди девети и след девети! Моето семейство е репресирано и преди девети и след девети! Историята трябва да се помни и представя в различните и аспекти!

Нашето семейство беше репресирано в края на 1990 година в агонията на старата власт и нейните подлизури които решиха от рушвети да богатеят, баща ми получи удар и почина, а ние берем горчивите плодове на бсп и до сега...

При това познаване на историята и умението да правят заключения, широко демонстрирано от "умове" като Спасчо пловдивски, томито, ББ, Цецка лелка, да не говорим за "тежката артилерия"деси от Дулово, караянчева и други знайни и незнайни "умове", предвождани от Цв.Цв, очаквам някои от тях да поведат "луков марш" като висш израз на "демокрацията", а от страни с букет да ги поздравява фандъкова!Срам за България! И опасност за изпълзяването на чумата на диктатурата,към която води ББгерб, и пак в името на "демокрацията"! Хора, БДЕТЕ!

Напълно сте прав.

Да искаш оставка на депутат, затова, че е повторил извод на страните, участничките в примирието САЩ-Великобритания-СССР, направен за фашистките виновниците на милиони избити невинни граждани, като неизбежно и необходимо правосъдие към тогавашния момент е нелепо. Да режеш глави и да ги показваш, набити на колове за сплашване на хората по села и градчета и за това да получаваш парични награди и да очакваш, че няма да има възмездие... Да изопачаваш историческите факти, да твърдиш, че в Германия са осъдили само 12 човека а в България 2700 е също нелепо, след като тези 12 са само висшите ръководители на Вермахта, а общо осъдените са били над 180,000, във Франция над 50,000, Холандия и т.н. Както е абсурдно, до вчера да лепиш епитети за Борисов, че е доказан мафиот, престъпник и бандит, който няма място в управлението на държавата, а днес да ставаш негов защитник/Биков, Ант.Тодоров/ и депутат от неговата партия...ей това не мога да го възприема за нормално.

Жаблянов,напълно си прав.Пълен напред.Тези крадливи мушмороци да.........

Около Д.Пешев Около Д.Пешев: "От 1938 г. до 1943 г. е подпредседател и председател на парламента. През 1940 г. гласува за приемането на антисемитския Закон за защита на държавата (ЗЗД)." Този добре забравен закон също е интересен за припомняне.

какво ли значи подписи за оставка? Тои (Жаблянов) им каза да си гледат техните хора. Ако искат да го махнат най лесно е да разпуснат Народното събрание и да се свърши с това надприказване

СИ ВЕТИРИНАР ТИ ДРУГ ник си измисли

Имали закон против фашизмът в България?

Жеблянов вече е пътник,няма спасение.....

И да го махнат от този пост няма как да му вземат интелигентността и познания тези кухи лейки дето за власт и пари се унижават ежедневно изпълнявайки заръките на боко...

МНого важно. Важното е ,че Жаблянов е прав,и че мнозинството от хората го подкрепят.

Прочетете още малко пък тогава приказвайте, защото да ''спасиш'' толкова евреи едва ли оправдава убийствата на в пъти повече българи..

по лошо от това да видят фашистки марш по време на европредседателството едва ли има! То бива излагация, но това удари всичко в земята!

Този противняга Жаблянов има същата мазна физиономия като другия бушон Антон Тодоров, дето изгоря. Чакаме сега и Жаблянов да изгори и двамата да си се вземат и да си направят една партия "Мазните". Аман от противняги.

Антон Тодоров беше герберско бушонче!

Много добре знам какъв беше. И единия, и другия са същите мазници. То си личи, че са изтъкани от злоба тея хора. Нямат място във вземането на решения за България. Това ако беше 1900 и някоя година, щяха да ги гърмят по кьошетата тея подлизурковци.

сравняваш несравними величини. Прочети "Шайка", обърни внимание кой е автора, депутат от коя партия беше, какъв е сега. Припомни си реакцията на гербаджиите, когато излезе книгата, какъв го нарекоха тогава. Този от снимката също громеше гербаджиите, пък сега депутат от ГЕРБ. Как им казват на такива?

Казаното от Жаблянов е историческа истина, но трябва да си чел, за да познаваш фактите. ГЕРБ за пореден път показват, че повече обичат да говорят, отколкото да четат. Апропо, г-н Биков освен че плете интриги, да е свършил нещо полезно, откакто е в НС? Непрекъснато губи полезно време и вместо да се занимават с работата, за която получават заплати, всеки ден депутатите се замерят с празни приказки. Май и това е тактика на управляващите, за да отклоняват вниманието от истинския живот, който ни осигуряват.

вие увехналите гербери за да маскирате големите си зулуми!

Моля,моля,не ме забравяйте.И аз в началото на 90-те години се извиних от трибуната на Народното събрание.Приех вината със мезета.

Толкова са елементарни и първосигнални че нищо не ме учудва...Истината много ги стресира защото ако седнат да прочетът архивите а не да повтарят дебилно някакви нантри ще да се уверят че казаното от Жабленов е реално и не е казано и решено от комунистите а от тези на които са се надупили сега ''демократите''..

Изместват проблема с бедността. Народен съд убийства при фашизма. Първо едните, после другите, сега пак първите, после ще се смени ситуацията.

Борисов, или по-точно Фандъкова забраниха Луков Марш, ако не знаеш. Обжалваха забраната в съда и съда отмени забраната.

Ама БСП са се извинили на убитите. Не е ли достатъчно? Ще се извинят от сега и за бъдещите убити от "новия" народен съд с палачи Нинова и Симов и всичко ще е наред!

куха тикво ,че дори извинението не нужно?!? Всеки нормален съд ще осъди масови убийци на смърт! Само сегашните демократи цункате оная работа на убийци, но не можете да убедите никой ,че това е нормално!

Толкова знаят, горките, просто да ги съжали човек. Нека прочетат какво е ставало с колаборационистите във Франция след ВСВ. Да се поинтересуват от случилото се в Норвегия, където немците са принудили млади жени да родят деца на немски войници, а след войната тези деца са събирани в лагери и обявени за ненормални. Певица от АББА е спасена от майка си, успяла да избяга с нея в Швеция. Да четат какво се е случвало в Европа, после ако имат сили, нека да говорят!

очилат фашист ,първо си изпратете детето-добрев,па после гонете жаблянов-тъп очилат герберски малоумник!!!!!!!!!

тъп трол

да не иска да каже, че в правилника на НС е записано нещо за Народния съд?!? Айде бе..ма верно ли ?!? Какво нарушаване на правилника бе..тва от на баце големия пръст ли го изсмука бе биков?!?

За сметка на това ще дефилира..Луков марш... Ха дано го видят гостите от Европа...

Оставка, за Жеблянов, да, но и за всички прокарващи Ис. конвенция. Няма да цитирам имена, защото тук няма свобода на словото, но вие свички ги знаете, има ги и в БСП и в ГЕРБ. Обръщам се лично към Т. Биков, спрете подготовката на кадри, нужни за внедряването на Ис. конвенция! Обществото ни е твърдо против и това което става във Варненският Свободен университет е не морално и нечестно спрямо вашите избиратели и Българският народ, като цяло! С уважение към вас лично Иванов.

Изместваме фокуса от Делян Добрев и кмета на Септември. Дръжте Джаблянуф

Да, ама подписката за провеждането беше от 250 хил. души, така че - аре у лево!

сите обединени идиоти не са и 25 хиляди ... бая фалишви подписи сте положили!

Оставка на Жабокреков - да. Той е изградено комунистическо говедо. Но не и Таско Ерменков - полезен за разграждането на БКП.

боце иска в Шенген ама събира подписи срещу човек, казал истината за Народния съд, който е иницииран от демократичните сили гътнали фашизма. Е с кви очи ще искаш от Франция да те пусне в Шенген, като не уважаваш решенията на Парижки договор след втората световна и подкрепяш реанимацията на фашизъм в България!

Това нагло помиярче ако може да се види отстрани, със сигурност ще скочи от покрива на Рошковия "технопарк"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

За "наместника" на Тоньо Тодоров (Бикоборов) ми е думата... :::))) Ха, ха, ха... :::)))