ГЕРБ спускали на Митрева списъци с парашутисти

Освободеният управител на НОИ Христина Митрева заяви на пресконференция, че й е било казано доста ясно, че ако не подаде оставка, изолацията на института ще продължи.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ спускали на Митрева списъци с парашутисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, не разбраха управляващите, че с пръдня боя не става (дори да е "наша" пръднята...) и това е! То да беше само НОИ... Вижте примерно Вътрешно министерство (от чийто редици произлизат ББ и ЦЦ) - за времето на управлението на ГЕРБ и под "вещото" ръководство на недоразумението Павлин Георгиев, дирекцията им по материално-техническо осигуряване беше разцепена на две, след година отново слята, и в момента не функционира. През това време ръководството й беше сменено няколко пъти, понеже всеки следващ директор ОТКАЗВАШЕ да извършва наредени от ГЕРБ дейности в разрез със закона и да назначава некомпетентни хора на отговорни позиции. И сигурно навсякъде е така! Отвратително е да си ТЪП, НАГЪЛ и НЕКОМПЕТЕНТЕН и при това да управляваш държава...

Като е имало защо не е казала по-рано ами чак сега????? Хем уж не е можела да си върши работа хем е стояла без да каже нищо! Е това не го разбирам! Или просто след като си тръгва иска да съсипе каквото може по пътя си!

Защото Боко Тиквата и е давал 1500 лв. заплата да мълчи.

Не бъди наивен. На кого да каже? Да се оплаче на Дянков от... Дянков ли?!

когато прибирахе големите хонорари си малчехе...... сега сеправи насвета вода не напита маченица?????? захто като сая натискали за назначеня неказа.... ида сиподаде оставката *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ГЕРБ са шайка бели якички и мутри, които вършат не по-малки поразии от предшествениците си. Просто хората още не са го разбрали, защото опиянението беше голямо. Но както знаем - на сутринта главата ще боли и този път ще боли много.

Щом Бойко върна и държи кмета на Ямбол ,който краде яко заедно с Лечков . Какво очаквате от него ? Прави се че не знае какво става в някой от градовете, като Ямбол и само се перчи по телевизията . А тоя Велчев е пръв покровител на Ямболския кмет . ДОКОГА БЕ БОЙЮКО ЩЕ ГИ КРЕПИШ ТИЯ МАСКАРИ !!!

Сега Христинчето ще види как живеят пенсионерите, в България!

Реват за Митрева и как не ???....НОЙ е фалирал а те са многобройни лапачи и калпазани в там за това ревът защото лапачката е към края.

Така е сложено началото на тоталитаризма веднага след 9 септември1944 г. Масова чистка и назначаване на свои хора.

И тъй да е все от някъде се започва. Те се бяха уляли мислеха ,че са вечни. Елате в гр. Добрич да видите олицитворение на не къдърността и наглостта.А вземат пари от нашият джоб. Мислят се за вечни. Защо още ги търпим??.....Отидеш за услуга или да решиш проблем в 11.00 часа ми се случвало да ми обяснят сървара от София не работи. А аз питам като не работи как си заработваш заплатата.Едни се изкривяват от работа а други си клатурката краката. Безсрамници!!!!!!!!

Поредният "бушон" изгърмя... Кога ли ще изгърми и "Герберът", Ежедневно Разграбващ България?... Оставката му нали беше "в джоба" още миналата година?...

Митрева никак не ми е симпатична, но самият Борисов допреди една година твърдеше, чя тя е изключително добър специалсти и .... Същите неща, впрочем, той каза и за Калина Илиева, Цветков и др. Разбирам, че част от старите кадри трябва да смени, но защо това става без конкурс? Назначават се хора, които нямат никакъв ценз. Министерствата и ведомствата се пълнят с мутреси, роднини и приятели на партийните функционери от Герб. Тъпи, нагли, алчни и комплексирани чалгаджии се точат като свински черва от провинцията. И как с подобна кадрова политика ще се оправи държавата?

Какво значи твърдял ако днес си добър утре може да се убедиш ,че нищо не струва. Сменете си чипа алоооооо.

Ти си за подмяна на чипа,защото коментарите във форумите действително не са нищо повече от ала-бала!

Като гледах "конференцията" на изпроводяк на Митрева(стандартно пенсионирана), все едно бе конгрес на БСП, синхронни скандиране и пляскане. Отврат! Нагла сьпротива на дьржавни чиновници срещу дьржавна власт. Трябва всички дьржавни началници, симпатизанти на БСП веднага да бьдат махнати. БСП е партия идеологически и управленски несьвместима с всички други партии с модерно управление. Тя е безжалостна и упорита в узурпирането на властта и чиновниците и винаги се явяват агенти-провокатори при друго управление. Така, че НОИ трябва още да се прочиства.

Госпожата сега казва за ,,парашутистите,,-защо досега е мълчала !

дали е мълчала досега и кога е проговорила, не е толкова важно. Важно е, че го казва, а още по-важно е, че не им е назначила спуснатите 17 тъпунгери за шефове.

Боко,къде се скри бе маме не мога да те намеря цял час из къщата? -А ето къде си бил-пак пред компютъра и от къде го измудри тоя ник реалист във форима на дир-а?Ми колко пъти ти казах да не спамиш по форумите преди да си пиеш успокоителните бе маме?Айде ела да ти дръпна ушенцата, та като пораснеш дано поумнееш иначе ще си останеш същият празноглавец.

Боже, слез на земята и прибери такива малоумни "реалисти" като този!!! Подобни реалисти избират мутри, комунисти, крадци и пребоядисали се мошенници - от една партия в друга.

Намериха кой да им опере пешкира. НОИ няма отношение към събирането на осигуровките. Това е в ресора на Дянков.

Вероятно твърдението на г-жа Митрева са 100% ИСТИНА, но защо я поднася в публичното пространство чак сега! СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА! Прави лоша услуга и на себе си, защото повечето българи ще я упрекнат и нея на равно с премиера и &. Тя не е ли знаела, че при ГЕРБ е ТАНТО ЗА ТАНТО, а не ТАНТО ЗА КУКУРИГО!? През тези 2 години имаше безброй много индикаций, че......"За да си добре, ще правиш това което ти се каже, за да мога аз да сам добре!" Все пак парите, които е получавала и бяха обект на обсъждане преди време, не са и дадени за 'ВОКАЛНОТО И Р", което заменя от време с Л, нито за да си плати за ЛОГОПЕД! Дадени са и, за да бъде КУПЕНА и да ПРОДАВА пожеланата УСЛУГА!

Твърдението на г-жа Митрева е абсолютно вярно!!! След победата на парламентарните избори , беше спуснат списък от горе на много "професионалисти,"които трябваше да бъдат назначени в държавната администрация. Аз лично пазнавам десетина такива "професионалисти", които не стават за нищо, но те са наши хора. 12 години работя в ДА, но такава шуробаджанащина не е било.

ГЕРБ - нео-болшевистка партия на 21 век. Историята се повтаря.

НОИ е организация от комунистически тип и е съвсем нормално да се управлява по комунистически нагло и безотговорно. Аз не искам да съм роб на НОИ!

На дъртата вещи и взеха сладката службица и сега злобее! Не се ли наяде ма ?

Та значи, вчера разбрахем от самия Бойко, че не му трябвали мислещи хора, а работещи хора! Абе много на Сталински започна да ми намирисва! Хора, замислете се на какви хора дадохме властта, щом всичко го измерват в картофи и футболни трансфери.

Таз некроМанка ли пазите?

Що бе, то Бойко си я избра. Той така си ги избира - по пътищата че да може да ги изхвърля кога му скимне.

Еми ще ги изхфърля, щото се оказва че могат да мислят. А както се разбра вчера, на него такива хора не му трябват. Лично си го каза.

Докато не се смени средния ешалон-хората на БСП и ДПС, тази държава няма да се оправи. Тези хора саботират всяко едно правилно решение на Правителството. Точно най-големите виновници за сегашното положение надават най-голям вой за окаяното положение на народа. Да зле сме, но благодарение на БКП-БСП-ДС.

И по какъв начин го саботират когато имат мнозинство като включиш и смешниците от атака? Просто се вижда, че мирише откъм главата! Вече 2 години само хора сменят и резултати никакви. Е пък чак всички да са леваци, а само Бойко и Дянков да са читавите!?

Във всички Общини ,общински дружества и държавни дружества се назначават или необразовани неграмотни или дечурлига без опит в областта в която работят и в управлението на човешкия ресурс. Е как шъ съ оправим . ?Народе опичай си ъкъла наесен довери се на зрялото умното и опитното на истинските управленци . Може да са допускали грешки но има ли безгрешен човек все пак това което ктава сега не е било никога през последните 50 години на които съм аз

Поздравления за г-жа Митрева, че каза истинската причина за поисканата и оставка/ отказ за назначаване на директори гербери без конкурс/

Жалко за Митрева, наистина голям професионалист, а я гонят по политически причини...проличава от действията на бат Бойко.

да, нещо много нервен беше, явно бабето не му е играло по свирката.

Допреди 1 година Бойко се държеше нагло и ни плашеше как щял да се махне и да ни остави пак на БСП да ни управлява. Но напоследък нещо започна да му замлъква тази теза. Че дори и се вижда как се изнервя от явната неспособност да се справи с проблемите на държавата. А за да се изнервя означава, че май-май това за махането дето го разправя не му се ще много да се случи. Изглежда има обещания да изпълнява пред някой, дето не е балък като нас народа и му знае цаката!

Премиерът трябва вече да узнае, че местните лидери кадруват точно по този ужасен за държавата начин.

Всяка БАБА да си знае гьола!

Правителството на ГЕРБ е като че са слезли партизаните от гората. Мъчат се да правят нещо,което не им е ясно,не знаят и не могат. А вноските се събират от НАП не от НОИ.

Всички уволнени са бушони, които гърмят, за да не изгърми... знаете кой при вот на недоверие. Цялата политика на правителството е сбъркана. Целта е да се каже: те не се справиха и АЗ ги уволних. Когато подчинените не се "справят", вината отива по вертикала нагоре. Това означава, че или не са избрани подходящите хора, или не им е упражнен достатъчен контрол, или не са им създадени условия да работят, или всичко заедно. Има поговорка: рибата се вмирисва откъм главата. Главата не си е свършила работата и търси виновни.

За съжаление в България е така. Няма кой да повярва на госпожа Митрева, защото е ясно кой е прав. Докато се следва принципа ( или по-точно желязното правило) : това, което са правили предишните, трябва и ние да го правим, но по-ударно, ще има много парашутисти. Може да има и кадърни хора, но кой го интересува. Пък после виновни били студентите, че искали да бягат в чужбина. Те като гледат какво става тук въобще не трябва да се замислят, защото ако не са от парашутната част, съдбата им може да бъде същата. Пък после иди обяснявай кой е прав и кой крив.

Калинчо със сигурност мога да ти каза че % за вярване е много по голям към Митрева отколкото към ББ. Арогантността му може да се храви на подобните нему но не и на професионалистите и с достойнство хора...

Ясно ни е че политиката е мръсна работа ..... ама бате Бойко я омърси още повече. Че е имало натиск за регионалните директори съм убеден че е истина. От тук насетне ....само можете да мечтаете за толкова ерудиран и отдаден на работата си експерт. Господин премиер ..... жестоко сте подведен заобикалящите ви "играчи с иновативно мислене" От цялата тази порнография губи осигурителната система, губи обществото. Имах доверие във Вас но явно отново сме излъгани. В момента не правите нищо по-различно от предходните управляващи ,..... но с допълнителни ексри ..... безкрупулно употребяване на хора специалисти и незаслужили подобно отношение. ГЕРБ този път направо се .....изтърва в гащите.

Какво иновативно мислене, не виждаш ли че той не иска хора които да мислят. Сам си го каза вчера, описвайки мотивите за направените уволнения. Много мислят тези хора, ей. Къде дават така! Само Бойко може да мисли! Другите трябва да козируват и да изпълняват!

няма отърване от мен още з0 години поне :) ха ха да не сте ме избирали - само да се распадне евро съюза и кръв ше пикаете... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

маргина за президент:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

гледам съм я по телевизията как мрънка.. ясно е че се въртят игри, но може и в случая да е права и някой да я е злепоставил като я е изолирал и така да я набеди.. но, все пак всички са некадърници, тъй че хвани единия, удари другия

Най-наглото правителство. Вън мутромафиотското правителствдо на ГЕРБ. Започва деветосептемврийската диктатура и чистка.

Я изчезни бе, червен бъркоч!

Смяташ, че червен... ще оплюва деветосептемврийската чистка ли? По-скоро съм склонен да мисля, че ти си от нео-болшевистката партия ГЕРБ, а този дето оплюваш ти е един нищо незаслужаващ това си правителство българин.

И да не забравите да гласувате отново за вашия кумир и ГЕРБ, защото той винаги е прав, а цялата планета са от БСП и са срещу него.

Г-Н БОРИСОВ, ПАЗЕТЕ ДЯНКОВ И МЛАДЕНОВ ЗАЩОТО ИМАМЕ ОРЪЖИЕ, КОЕТО ВИЕ И ЦЦ НЕ ПОЗНАВТЕ. ПАЗЕТЕ ГИ И СЛЕД УВОЛНЕНИЕТО ИМ! НИЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ НЯМА КАКВО ДА ГУБИМ, СЛЕД КАТО ОТКРАДНАХА НАШЯ ФОНД, КОЙТО Е С ТРУД ИЗВОЮВАН .

Аман от некъдърни пенсионери само искат да лапат ако може до живот

Целият тиквариат се крепи на простаци като тебе. УВАЖАВАЙ СТАPОСТТА, ТЯ Е ТВОЕТО БЪДЕЩЕ!

Защо по дяволите непрекъснато спамиш във форума. Ако имаш нещо да кажеш добре, ама само да пишеш глупави коментари под всеки пост е безсмислено. А и защо модераторите позволяват това???

От сърце Ви желая да доживеете до пенсия и да "лапате"...

Че в НОИ никой не знае каква му е работата и защо е там, си е ясно от десетилетия. За назначенията на ГЕРБ също на всички ни е ясно, вижте само как се правчт конкурсите за МВР например. Скоро бях с приятел на изпит по ФП за МВР, не повече от 3-4 човека от едната група взеха всички нормативи за максималните точки. Но при обявяване на резултатите станаха 30 човека с максималните точки. Това си е БГ и докато си мълчим всички, нищо няма да се промени.

Схемата е такава, че още кадровиците в РУ нагласят нещата. Обикновено сумите са до 5000 лв. След това сумите се разпределят по веригата на всички изпитващи и кандидатът дал парите е вътре в системата на МВР. След това новоназначеният полицай излиза на улицата ОСВИРЕПЯЛ и маха с палката. Трябва да възстанови парите които е дал и да е на печалба. Така започват работа всички селски момчета. ПОСЛЕ? НИЕ ИМ БЕРЕМ КОЛАЯ!

И кога са и спуснати тези списъци ? А защо не чухме реакцията на почтенната госпожа Митрева в момента на спускане.Вероятно е назначила въпросните хорица но в пълно мълчание защото и предстоеше да си прибере паричките за неползвания отпуск а за 31000 защо да говори.Сега вече и пенсията е уредена и може да плюе.Типично по български - докато са на хранилката си траят а после всички са им лоши.Браво Борисов - разбутай ги всички.Самозабравили се управленци.

Ама нали това са от неговите кадри бе, въодушевения :)))) ами те вече съвсем не останаха кадри около него, сега трябва масово милиционери да назначава, хем ще си говорят на един език :))))

Стига с това браво бе душа.....само браво та браво.Ела да ги видиш на една маса как седят един до друг Тотю и Митрева до преди месец. Говорят си уста в уста. Щяха да се глътнат с поглед сега ......шут.Пък после такава макрорамка и прочие.Ми като правихте бюджета къде гледахте?Кьорав карти не играе!А като я назначавахте не знаехте ли колко чини?Сега като я изритаха- браво та браво.

Ами защото има повече достойнство от ББ затова не се е разкрякала като него, а просто на конкурса ги е отсяла и от голямата цифра останали 4-ма. Когато човек има знанията и е по-възпитан предпочита да си гледа собствената паница и да не разлайва кучетата за медийно присъствие.

Айде ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ! НЯМА КАКВО ВЕЧЕ ДА ГИ ЧАКАМЕ ! ДА СИ ЗАМИНАВАТ ВСИЧКИ НАЧЕЛО С ТИКВАТА-БОКО И ЦВ.ЦВЕТАНОВ-ПЪПЕША !

Интересно наистина в НОИ на вътрешен език на новопостъпилите им викат парашутисти защото в повечето случаи са назначени отгоре....

Положението в родното БГ става страшно тегаво, особено в провинцията и усещам, че скоро ще последваме примера на Тунис и Сирия щото властта е глуха за протестите но да видим къде ще избягат когато започнат бунтовете !?!

Провинцията ги избра като не повярва на столичани че ББ е въздух под налягане. Силен на приказки - слаб на действия. Сега да му сърбат и те попарата защото София я сърба и и на поправителния да мислят..

link това е действителността!От калинка та чак до незнам кой си!!!!

Ордата на смешниците които избрахме погрешка и на инат се разпада.Аз казвам да се махат барабар с дебелосерците и некадърниците дето ни докараха до дъното на бедноста.Збирщина от малоумни комплексари ХОДЕТЕ СИ.

Малеее , като те гледам колко си неграмотен , само можем да се радваме , че такива прости цървули , като теб вече никога власт няма да помиришат

Преди запетаите няма празно!

Много си прав, определено ще има шоправка на тези избори. Онези може да са всякакви, но поне знаят какво е това държава

Това да те управляват мутра-полицай и полицай-шестак е страшно!!!!! Идват избори! И ако от България не са избягали всички можещи да мислят българи - да ги изметем в историята! Нещата са толкова зле, че който и да дойде ще е УСПЕХ!!!

С НОИ ВСИЧКО Е ПРИКЛЮЧИЛО. НЕ ЧАКАЙТЕ ПЕНСИИ. СЕГА ЩЕ СЕ ИЗЯСНЯВАТ КОЙ И ЗАЩО Е ПОХАРЧИЛ ПАРИТЕ НИ ЗА ПЕНСИИ. МИТРЕВА ОТ ДВА МЕСЕЦА БИЛА В ИЗОЛАТОР ДОКАТО ДЯНКОВ И МЛАДЕНОВ С ПАРИТЕ НА СРЕБЪРНИЯ ФОНД ВЪРТЕЛИ ДАЛАВЕРИ НА ФОНДОВАТА БОРСА. ДА Е ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ БАНКИ ЗАКУПИЛИ НА БЕЗЦЕНИЦА ОБРАТНО ЗАЛОЖЕНИТЕОТ ТЯХ В БЪЛГАРСКАТА БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ ЦЕННИ КНИГИ. РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НОМИНАЛА И ПАЗАРНАТА СТОЙНОСТ НА ТЕЗИ КНИГИ СИ Е ЧИСТА ПЕЧАЛБА НА БАНКИТЕ И ЗАГУБА НА НОИ. НЯКОЙ ПАК ВЗЕ КОМИСИОННА И ПАК СЕ НАГУШИ. КОЙ ЛИ ?? И КОИ СА БАНКИТЕ УПРАВЛЯВАЛИ ПАРИТЕ НА СРЕБЪРНИЯ ФОНД.

А някой да помни колко пъти излизахме от кризата според сметките на Симеон Дянков? Ама той си стои..............

защо измествате темата, това с назначенията си е ясно и при всички е било така.. по-интересното е това "Митрева е предложила на вицепремиера Дянков да седнат и да смятат, като тя е изразила готовност да се изправи срещу целия екип на финансовото министерство."

В НОИ ВСИЧКИ СА РОДНИНИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО. СЕГА ЩЕ БЪДАТ ОТ ГЕРБ, НЕКОМПЕТЕНТНИ ХОРА, НО НАЛИ СА РОДНИНИ И СЪПАРТИЙЦИ.. ТАКА ДО НИКЪДЕ НЯМА ДА СТИГНЕМ, ДЪРЖАВАТА НИ Е ПОТЪНАЛА ОТ ВСЯКЪДЕ.........

ТОЧНО !!!

като сасе назначавали "парашутисти", и е била в изолация и под натиск защо не си е подала оставката по-навреме? сега като я уволниха, взе да реве като вдовица. бе как в нашата многострадална татковина всички, докато са на някакъв пост си трсят като мишки, а като ги уволнят отварят едни усти и очернят всичко наред.

гроб си я избра герб си я маха, няма приятели има само интереси !

Значи като изритаме Боко на изборите да чакаме и той да ревне, нали?

Ти пък то ако и сега не го чуваш как реве срещу всички незнам какъв трябва да си. Чак с казионните медии се скара, все реве че рейтинга му пада ...

Комунистите са пробвали да спуснат 17 за Директори от 4 до момента. Но,явно Митрева ги е "отстреляла"-поради традиционната некадърност, във въздуха още,и сега си плаща ,че си свършила работата-уволняват я ,новите/стари Комунисти.

точено в целта !