Първанов подава оставка заради гласуването на АБВ за дълга

Георги Първанов заяви, че решението на АБВ да подкрепи новия дълг от 16 млрд. лв. е било сериозна грешка и той ще подаде оставка.

Обратно в новината

Коментари - Първанов подава оставка заради гласуването на АБВ за дълга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е един "вождовете"довели ни до днешното критично за нацията положение! Все чужди подлоги без съвест и национали интереси! Съсипахте създаденото от вашите предшественици при народната власт! Стига с тия номера !!!!

Селяндур,жаден за PR Въртя се,сука се,ту наляво,ту надясно,разиграва постни селяндурски номера с бандата некадърни алчни клакъори около себе си като маймуни на циркаджийски манеж само и само да привлияат внимание и 'публиката' от малко останали заблудени да им пъкопляска в захлас......... Скоро няма да остане нито един зрител и мястото Ви в цирка просто няма да го има......Всички ще си отидете от политиката като Вашите учители Живков,Лилов,Младенов,които Ви учиха на непочтени номера и мерзости....Ще слезете от манежа,оплетени сами в собствените си мрежи на непочтени играчи и никой няма да Ви запомни дори,защото никой не помни непочтените,злобните,завистливи мерзавци!Стига с триковете си,Гоце,защото ти и клакъорите ти сте просто жалки допотопни паразити!

Пьрванката разиграва театрални сценки за пред избирателите....... :-) Иначе е пределно ясно, че без негова подкрепа никой от партията му не би подкрепил Борисов. Циркаджия..... :-) :-) :-)

де да беше вярно,ама още иска да лапка - комисионни,апартаментчета,мезонетче,виличка в Гърция ....ех....ненаситно око,къде ще носиш тия пари бе Гоце :)))на оня свят няма да можеш нищо да вземеш

Мисията е изпълнена! Кешираш дивидента от сделката и се изнасяш с милионите по екзотичните дестинации! За какво ти е още да стоиш!?

АБВ беше създадена от шайка предатели, като Калфин, Петков и сие за да обслужи герб и въпрос на време беше и Първанов да бъде предаден, така че много е странно, че Гоце е изненадан, това се очакваше.

ТА НАЛИ ТОЧНО ЗАРАДИ НЕГО АБВ ГЛАСУВА ТОЗИ ЗАЕМ. СЕГА ЩЕ МОЖЕ СПОКОЙНО ДА СИ ПРИБЕРЕ МИЛИОНКИТЕ ОТ КТБ. НАЛИ ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ НАТАМ СЕ НАСОЧВАТ?

Заглавието е не "Първанов подава оставка", а "Първанов КАЗАЛ, че подава оставка" Всички знаем, че между изговореното и действията му има ГОЛЯМА разлика! Винаги, когато се е обзалагал, прави противното на изговореното, но кой ли му се вързва вече на приказките?

Не е възможно, Бойко да е пропуснал Първанов от списъка с поощренията за вярна служба срещу нацията. Не трябва да се цепят управниците, че току виж народа въстане и какво става с крадците при идване на власт на "обиден" политик?

Гоце пиар номера ти организиран от Румет Петков няма да мине, пред вече бившите ти подръжници и симпатизанти.

Защо са тези политически игри? Що за глобална схема! Като избирател се чувствам предаден. Те си плюят на депутатите?!?!

ама те останаха ли му симпатизанти ,хаха

Като го знам къв е руски кавал тва че си дава оставката е постановка от селска вечеринка стил КГБ.Нещо са намислили кремълските лисунгери ама кво е що е ни мога да се сетя.Май щи му лъскат образа и пак щи го ползват за нещо

ТОЯ Пернишки ВИНКЕЛ, да ходи в Сълза и Смях, може да излъже някои човечец.

Само преди дни Шойбле обяви, че нито едно евро не трябва да се дава на Гърция предварително, докато тя не изпълни всички условия.

Тази пиеска е гледана многократно: !-во действие-подава се оставка;второ действие-оставката не се приема и т.н.

Стой, Гоце, не приказвай простотии! Изчакай малко да се щипна и да се ритна отзад! Въх, недей да ми наливаш вода в ушите! Оставка щял да подава! Хайде бе, стига циркове! Че твоите дупетати нямат ли телефони, та се правиш на ощипан?!!!!

Гошето играе театър отново.След като е гласувал,започнал да мисли и по този начин хем Бойко е доволен,хем и неговите симпатизанти няма да му се сърдят и като си подаде оставката няма да му я приемат,но на тази постановка сме били вече.

"За промяна в позицията на АБВ роля изиграло и изказване на вицепремиера и социален министър от тяхната партия Ивайло Калфин (заплашвайки с оставка)" Значи, Калфин- идола на социално слабите- е по важен за АБВ от Гоце. Много добре, АБВ :-)

Не е ли късно архар на тройни коалиции за морал да говори???

Подкрепям Ви. Чудесно написано.

Първанов завалията каква партия оглавява непредвидима за него самия. То е ясно, че Калфин с това име- не е българин и няма и да подкрепи решение, което е в полза на българския народ.

ДПС и Герб разбиха бъдещето на България. Останалите партийки, които гласуваха За са пионки. Честито на печелившите и на предстоящият фалит, който ще ни върне отново мутренските години! Евала на тия, дето гласуваха за Бойко. Пожелавам им да са живи и здрави дъъълги години, бая пара има да плащат.

ДПС и Герб..... как да ти кажа..... толкова ли е трудно да разбереш, че дали ще е БСП/ГЕРБ/ПФ/АБВ/СДС/ДПС/Атака, все тая, всичките се продават. Някои се продават на Русия, други се продават на Америка/Европа. Всичките крадът, и са готови да се продадът, стига да могат да си въртят схемите под властта на новия господар. Няма такива, които ги интересува България. За какво са ни политици? Трябва да има обединение, трябва да има комуникация с народа, един политик получава в пъти по-голяма заплата от лекари и учители, а какво? Правят долна сапунка в Парламента, говорят на жаргони, псуват, а това трябва да са ПРЕДСТАВИТЕЛИ на нацията. За какво са ни тези МУТРО-ПРЕДСТАВИТЕЛИ? Не ДПС и Герб, стига политическа пропаганда, ВСИЧКИ разбиват и унищожават България. Ако има различни, те просто не са допускани. Това е реалността драги ми 99

Съгласен съм 100%,но какъв е изхода?

Гоце да си подаде оставка е все едно мутрата да си я подаде. Дори и да си ги подадат, няма да бъдат приети.

ГЛАВАТА!!! БО-КЛУК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

пусна куршумите на нашите в Кербала.Време е да се скрие от срам и повече да не се показва,както прави Бисерчето.

Това сресано селско ергенче ще се прави на политик? Гоце, ДС си отива и ти с него!

...не е свършило работа и за ,,две стотинки,,! Ама бил най-успешният политик според някои! Успешен за кого? За себе си,разбира се! Обиколи света без никаква полза за страната ни - чий го търси в Нова Зеландия,Мексико,Австралия,Малдиви и Перу? В Перу беше на конгрес за борба с бедността? Понеже се беше справил с нашата бедност,та тръгна да оправя и световната!

Точно така, Калфин подпали пожара в АБВ, но кибрита го даде ББ. Уж Калфин щеше да подава оставка /поне 2 пъти го е казвал, послбедния път преди дебатите/ но за да си оправдае името си "калфа" зад гърба на Гоце свърши това което му искаше ББ.

Калфин прецака и Гоце-то!!! Ще върти опашка на ББ и Герб!!!

Пътя, чантата ... и за 'ляб викат у наше село

Bие сериозно ли си мислите че Гоце наистина ще подаде оставка от партията която създаде?

Че защо да не подаде оставка?Той ще си направи друга партия!Те комунистите са царе в това отношение!От БКП станаха на БСП,от БСП се пръкнаха и АБВ.

ще я подаде !! на априлският пленум ???ма те няма да му я приемат ! накъде без бащица ?

Гоце е хитър като 120 лисици накуп , как само хитро се измъкна, сега ще го помолят на колене да се върне и той отново ще поеме "тежкият кръст" на вожда.

ама май мъртви до една! БКП/БСП умря, за радост на Българите!

''...поне 2 милиарда лева от направения разчет да не се налага да бъдат ползвани от лимита по рамковата програма за поемане на дълг.''А за какво въобще ще бъдат теглени,за да им плащаме лихви?!Всичко е толкова плиткоумо,нагло и брутално в това поредно крадене,че ми се гади от тъпотата ни родна.

Целия Български народ я приема със задоволство.

Първанов е първия прозрял политик който разбра за какво са парите и каза на хората си в парламента да не гласуват ! Те бяха купени като катерички , те повече няма да бъдат избирани от симпатизанти на АБВ , дай Бог да свалим по-бързо това бандитско управление !

Всички от АБВ са купени. Само дето се играе театър, че Първанов не бил съгласен.

И какво толкова постигна Калфин, че не се сещам?

Важното е борисов и местан да са в добри отношения - може да се наложи да изтеглят още 16 млрд. заем ! БОСТАН е във възход - няма кой да ги спре, арогантни мутри и алчни турци - България е тяхна ! На колене роби пред новите си господари !

Аз пък си мисля, че спретнаха голям цирк на целокупния народ в парламента. С едно голо обещание, изказано за две минути, толкова партии си смениха диаметрално позицията. Поне да бяха гласували с 2 милиарда по-малко, като толкова му вярват, ама май са срамежливи и слабопаметни та да забравят прословутата фраза на Симеончо- ВЕРВАЙТЕ МИ! В заключение ще прибавя че мирише много на ПАРИ! Не за народа естествено.

Като чета написаното, явно бъларите са тотално слепи, не бих казал идиоти. Българите са крайно пристрастени и без да разсъждават и задават въпроси, се прикрепят към независимо какви изказвания, важното едитнствено да са от правилния човек - ГУРОТО изказани. Приятелю мнооого си се объркал. Нищо не е толкова елементарно, колкото го представяш.

Колко партии е сменил Калфин?

loyola

Това с оставката е все едно да плашиш куче със салам !

Първанов доказа, че е висока летва. Който го е подценявал само е "ял бой". Първанов НЕ Е мутрата от Банкя и не си пика* на сурата. Сигурен съм, че си е взел нужните поуки от бламирането му от страна на собствената му партия...

Гоце е кариерист-властоман... неможе крадливата си себеподобна глутница от предатели(и национални в лицето на оня генералисимо) да удържи !!!!

Всички от АБВ са купени. Само дето се играе театър, че Първанов не бил съгласен.

Хората в България не са идиоти и за всички стана ясно, какво се случи през ноща преди гласуването. ГЕРБ предложиха на АБВ пари на калпак и всички сая взели. Мисля, че това е единствения въпрос, който г-н Първанов трябва да ги попита. ДПС отдавна чакаха да се спазарят и те за някой и друг милярд, тъй като отдавна и те като г-н Борисов, смятат приходите си в милярди. Странно съвпадение, след като мина оттук Държавния секретар на САЩ, как се оказа, че зиведнъж имаме нужда от тези 16 млрд. Какво ли сме си купили?! А ние нищо не правим само си чешем езиците! Тези хора продават България на парчета. Събуди се БЪЛГАРИНО, че утре може да си легнеш в територия част от друга държава!

И аз съм на мнение, че трябва да се събудим, но как да стане като ни е обхванала такава летаргия?

Този филм сме го гледали, все подават оставка, трогват се, плачат пред камерите, ама не им приемат оставката и след това обещават нов курс ... и хайде електората и "материала" е заблуден и далаверката продължава....

Пък този кого се опитва да излъже себе си или избирателите си ,ами да се омита и държавата да напусне,нагли лъжци

Първо акат,после лижат,българска работа!

Хем с Боко да сме добре,хем избирателите да ни вярват. Хитро-но народа не е чак толкова прост

Постановки!След дъжд качулка!Какъв лидер на партия сте щом хората ви правят каквото си поискат!Нямам думи!Политически циркове!

По-достойно щеше да бъде,ако беше замълчал.