Двама от ръководството на ДКЕВР все пак подадоха оставки

Председателят на ДКЕВР Боян Боев и заместничката му Лилия Младенова подават оставки след разговор с министъра на икономиката и енергетиката Васил Щонов.

Обратно в новината

Коментари - Двама от ръководството на ДКЕВР все пак подадоха оставки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не желая да плащам пари, които откраднаха от НЕК!!!

Не стига,че е грозен,ами тъп и упорит!

Че, то Еленко не е ли в конфликт на интереси, когато Р. Овч. му е роднина, а жена му е в борда на Мариците?

Добро утро тролове, платени писачи и други плювачи. Като чета постовете предизборното плащане за писания е започнало. Относно статията искам да попитам, кърлежа Еленко който се е впил и не иска да спре да пие кръвчица как ще го махнат? А има и много други като него които за нищо не стават и няма да пуснат кокала

КОЙ е Близнашки? Премиер еднодневка, нищо не рзбиращ от енергетика, маша в ръцете на Борисов и Плевнелиев. КОЙ е Щонов? Абсолюнто непознат министър еднодневка. И двамата са забравили живите факли от ФЕРУАРИ 2013 г. Сега много държат да си ги припомнят. НЕК е зле, защото всики го източват. ЕРП-тата не си плащат, реализират огромни печалби и изнасят капитал от БГ. Американските ТЕЦ ове и ВЕИ тата също. А Борисов знае само едно, да вдига цени. Не се сеща дори да отде до Унгария и да се научи да управлява.

Искам животът да ми се подобрява,но това което обещава ГЕРБ е по- мизерен живот.Е да се радвам ли?Тук има разни мазохисти ,радостни ,че самите те и народът ще живеят по зле.Ясно- тролове или икономически пиявици.

БРАВО , мисля като вас .Жалко , че има наистина толкова прости хора , които ще гласуват отново за мутрите

Този на снимката не е ли Иван Тодоров - Доктора?

Сега ще сложат тетка Грета и баба Гинче с мазната коса да слушкат... Баси държавата, баси чудото. Само цигареното Юле липсва да оформи дрийм тима

Връщат Митьо Каратиста за шеф на ДКЕВР. Той единствен може да оправи енергетиката, както Ало Ваньо митниците. Еееее, турците поне случиха на султан, Ердоган даже не е наложил търговски санкции на Русия, ама ние с тоя "лидер на цяла България " какво ще правим?

Кръга на мутрата, просто подготвя почвата, за поредния сатър върху народа. Този филм, сме го гредали, но този път ще е още по екстремен....

Експресно действат,не чакат хората да се опомнят,плана е готов,баламите излъгани и всичко било щото "народа" го "искал",станахме носната кърпа на Близнашки,джобовете му пълни с "народ",и си го вади непрекъснато при всяка промяна по списък,за да си бърше с него поразиите!

що мачкате хората бе.2 МЕСЕЦА ИМАТЕ НЕ ДА ПРАВИТЕ ПРОМЕНИ, А ДА БАЧКАТЕ ОЛИГОФРЕНИ,не си мислете че ГРОБ ще спечели,ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ЗА МЕТЛАТА СЛЕД 3 МЕСЕЦА,ЩЕ ИМА ОСТРОВ БЕ ЛЕ НЕ ЗА ВАЗЗ И АЕЦ БЕ ЛЕ НЕ мърди

Я се скрий бе комунде!!!

Tи пък кой си?Haцизма го унищожихме,пак някакви извратеняци още дишат,я ботуш за вас!

НО САМО ЗА БАЛАМУРНИЦИ, ДО КАТО НЕ ГИ СЪДИ МЕЖДУНАРОДЕН СЪД, ЦЯЛАТА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ, КОЯТО ДАТИРА ОТ МНОГО ДЕСЕТИЛЕТИЯ И ПОДКРЕПЕНА ОТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ/ДА СТЕ ЧУЛИ НЯКОЯ ПАРТИЯ ДА КАЖЕ, В ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ, ЧЕ ЩЕ ЛИКВИДИРА ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ???: НЯМА И ДА ЧУЕТЕ/ КАКТО И ОТ "СВОИ СЪДИИ", ЧАЛГАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА

Какъв СерГЕЙ, какъд Делян Пеевски? Еленко - КЪРЛЕЖА, СЕ Е ВПИЛ В ТЯЛОТО НА ВЕЧЕ ИЗНЕМОЩЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО КОГАТО НА ВЛАСТ БЕШЕ бащата на ГЕЯ!!!!!!, а Делян не е бил роден! Ще почерпя този/тази, който/която познае КОГА КЪРЛЕЖА ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА!?!?!?!?

Еленко, Еленко каквото ти каже Сергей и Дилян Пеевски това ще направиш.....Еленко много си хубав и много си умен даже си и кадърен....Уж..

Бил в Ръководството на БЕХ,преди това,казал служебния,но не едновременно и това казват хора,които още са в конфликт на интереси и не им пука за мнението на народа!Че БЕХ си е на печалба,а НЕК душа бере,но и там може да се намери решение,но не гърба на потребителите,както са решили тези да карат в насрещното,без да гледат знаци, светофари,по бързо до катастрофата!

Плевньо как се правеше на глух,като му искаха оставката,от едното влязло ,от другото излязло!Тогава кохортата веднага се задвижи и прехвърли топката с "раноблудните",парици за душици,на древно,за кратко,но за кукловодите,е хе,там си е друга дългосрочна работа!

Ей този народ,как искал подмяна с хора на олигархията,ми само това "иска"!Много близко бил до народа Близалката,всеки ден преди да пие кафето и хапчетата първо пита народа,но вместо него му отговаря шефа и му дава ново списъче с проверени и доверени нови марионетки, съгласувани с "народа,"а пък народа,какво,както каже генералния секретар на партията!Ама ,че низост и то през демокрация,то една демокрация,гражданите още спят,а били свободни и имали права!

Боян Боев е един наистина почтен и достоен човек и много добър специалист!!Явно следващия председател на ДКЕВР ще е Митко каратиста :(

Що не- митака има стаж в енергетиката към три години.Но при тези милиарди,за които се говори не мога да разбера защо с 30-40 милиона не се помогне на хората от Мизия за да имат къде да живеят.То пък кво ли има за разбиране, изобщо не им пука за обикновенните хора,грижат се само за търбусите си.

Хей, Дир-а, по вниматело със заглавията-Близначки се хвърлиха под влака..... а-а-а- да го свържа с Близнашки.Търпите критика!!!

Близнашки говори от името на народа.Йотингер казал еди какво си.Абе,ей аланкоолу,защо не кажете от името на народа,че цената на тока е непосилна и една от най-скъпите в ЕС и въобще.Защо не кажете,че половината заплата на този народ, от името на когото говорите, отива за ток.Защо не изкарате заробващите договори.Мърши.За пръв път тази година цената не скочи и това било лошо, и трябва да се подават оставки. Няма ли един свестен политик в тази държава който да излезе и да ги заплюе в лицето от името на народа.Лошо било,че не са ни съдрали кожите от гърба.Боже, слез и си прибери версиите.

Няма свестни, няма и да има!

Защото трябва да се пълнят гушите на цветелинка и сие. Техния слуга бб е в действие. Това правителство е служебно, колкото аз съм китаец, то си направо гербаво. Просто подготвя, почвата за вожда-мутра. Няма да се учудя, до изборите да има шоково увеличение на цените, на тока. След което мутрата, ще се оправдае пак с предишните.

Как да няма? Волен всеки ден ги плюе и обижда.

Както каза Чехльо,от 100-500 души може да бъдат уволнени и заменени с негови хора да края на мандата на платените протестъри,циркаджии,не била "голяма" бройката ,казва,има си списък,отдавна подготвен ,тяхното време дойде да ги видим за какво се "бориха" и харчиха пари на фондации за арт спектакли и медийна реклама,виждат им се вече добре долните зъби,но ще видим докога!

Много свенливо избягват да ни информират какви възнаграждения се получават в енергетиката.Преди три години шева на БЕХ получаваше месечно възнаграждение / не заплата/ 26 000 лв.Премирът може спокойно да ни каже какви са възнаграждениета / не заплатите/ в ДКв.......

Е,прекалено нагло изказване на Близнашки и безочливо..."народа бил снел отдавна доверието от ДКЕВР" е кой народ бе,ти кога пита народа,ама узурпатор,и този брутален лъжец стана народ!Отвратително!Тези хора са назначени от няколко месеца и какво ,цената за потребителите е добра,не е спекулативна,както преди уж 10% ,а всъщност 100% увелечение,е това ли е проблема,а да,да плащаме заемите на ВЕИ олигархията,щото много ни интересува че се наблъскали един до друг,без да има нужда,но тяхната цена се дотира,а баламите да плащат!Хем ниско потребление,хем повече ток спрямо нуждите,хем уредиха износ на тока на добра цена за АЕЦ,хем миньорите имат вече износ,е то много лошо било,че чак народа намесва,мерзавец!

Щом не иска да си подаде сам оставката "ще посеем" съмнения за конфликт на интереси! Хем елегантно, хем демократично!И после ме убедете, че всички не са учили в една школа!

Не мога да разбера каква е тази драма.Лично за мен не е чак толкова специално дали ще ме скубе сульо или пульо.

Недей да плюеш само Тиквата - всички мискини преди него - драгалевската мангуста, Чипа, Съсела, Тиквуна и Олигарски имат вина за положението в енергетиката

Все една и съща кохорта от хора са все в някой борд, а народът е все зад борда, докога?

Пътят за новдържавен заем за частни цели на ГЕРБ е разчистен. Страната отива към заробване от една чужда задокеанска ила, чийто представители тук - собственници на ТЕЦове, се държат като гаулайтери. Техният слуга Борисов е готов на всякаква мерзост , но да докопа властта и наложи нов диктат над срутената ни от ГЕРБ държава с неговото лично участие в открадването на 8 милиарда. Бившите източноевропейски социалистически държави стремително се плъзгат към налагането на див и примитивен капитализъм, който ще ни докара обезлюдяване, смъртна мизерия и невиждан регрес. Очевидно ще се стигне до нещо много, много страшно. Но вие си спете, вас това не ви касае, вие сте от друга планета в синьо.

Yes, Madam! Yes!

Прогербаджийското правителство подготвя почвата на ГЕРБ за яко увеличаване на тока.За доходи отново не се говори. Ядохме им попарата преди година Хора, мислете ,все още има време.

кеф червени помиярковци,дерете се,дерете се,да герб ще управлявя,а вие ще точите селски сополи,в унисон на гурла сополова!каквото и да пишете не можете да се върнете ,деменциите не са достатъчни да ви върнат да крадете още.

Имало радост при зомбитата!Ти явно не си от народа,а от друга планета наречена ГРОБ,представена от най долно качественото, арогантно и просташко управление от некадърници от новото време в борба за кокала със всички средства и целенасочено срещу гражданите,прикрити бивши комунисти,създали партия от регенерати,представещи се за "спасители",че това хора ли са ,за какво ни са!А това че си злобна тиква само доказва примитивния интелект на поддръжниците,някакви крякащи мижитурки!

Искам животът да ми се подобрява,но това което обещава ГЕРБ е по- мизерен живот.Е да се радвам ли?Тук има разни мазохисти ,радостни ,че самите те и народът ще живее по зле.Ясно- тролове или икономически пиявици.

А дали са реално собственост на американци или на американска фирма регистрирана напр. в Делауер (офшорка) със собственик някой добре известно нашенско име с активни изяви я в политиката, я в "бизнеса"? Естествено реалният собственик е анонимен - а всички мислят, че американците ни точат. Пък то наши наглеци.

Много си прав. Може би зад офшорките се крият червени и сини боклуци. Както е и в рудодобива на цветни метали

Новата ТЕЦ 1 е със сигурност американска.ТЕЦ 3 е на американски инвестиционен фонд базиран в Киев.....А за създалото се положение име вина само и единствено Иван Костов.Ако има нужда ще ви разкажа историята.Аз тогава работех в комплекса...

И какво от това?Цената на тока от ВЕИ ще падне ли?

А като са отказали да подадат оставки не могат ли да ги уволнят дисциплинарно!?

Служебните нямат дори право да им искат оставки,те не са редовно правителство,а служителите на ДКЕВР са назначени с мандат,и не зависят изобщо от правителството,но служебните са брутални марионетки,яко им се плаща!

и Трайчо Трайков беше в конфликт на интереси,ама за едни си затваряме очите ,са други-не.А пък Президентът се среща тайно с IVN,пак няма конфликт.

Боже, колко ненормалници имало по тези земи! Не може ли да ги разредиш малко? Много концентрат, бе!

Дългът е: 1. Белене 2. Цанков Камък 3. Изкуствено намалената цена на тока чрез заеми Вие решете КОЙ го е направил.

Куюмджиев сутринта спусна тези Опорни точки, а вие цял ден ги разнасяте ;) Похвално!

А има ли кой да приеме оставките? Те не се ли назначават от парламента. Ако няма кой да я приеме, то те си остават до тогава.

тук съм съгласен - именно от предното правителство... вдигна дълга от 1,5 млрд. до близо 3,6...

ТОВА НЕЩО ДКЕВР НЕ ТРЯБВА ДА СЪЩЕСТВУВА.ПОРЕДНИТЕ ХРАНТУТНИЦИ,МОЖЕ ДА СЕ РЕШАВАТ ВЪПРОСИТЕ И В МИНИСТЕРСТВОТО НА ЕНЕРГЕТИКАТА.

"Мариците" се водят държавни, ама парите директно заминават за чужбина, познавачо... а се плаща само на тях и на "Бобов дол" (инструктиран да гласува 15/15, защото авансите им са преведени) - вероятно случайност???

Само ТЕЦ 2 е държавна,затова е системно ограбвана и тока там е най-евтин!Какви "марици", какви 5 лева.Бас хващам,че не правиш разлика между ТЕЦ "Марица изток 2" и ТЕЦ "Марица" например,а те са 2 различни обекта на две различни собственика.Първата е държавна -до гр.Радецки,а втората е на Ковачки и е в гр.Димитровград....

Ей, а нещо за Шиляшки няма ли да се отвори? Напр аво е гъбясал от бездействие. Краденото свърши бързо.

Очаквайте "великото" завръщане на Семерджиев отново на поста! Пълна гнусотия и смрад!

Не бе, направо Никита Шервашидзе ще връщат :)))

Нямам никакъв конфликт. Имам само интереси.

Няма вече кафе на аванта. Тръгвай си.

Този състав на комисията защитаваше народния интерес, но това не се харесва на корпоративния, антинароден ненаш президент. Затова е цялата дандания да се стоварят проблемите върху бедните за да могат такива като РП да тънат в охолство.

заради тия и заради "геният" Драгомирчо с неговите 5 % намаление ни предстои 50%-но увеличение, бе, "гений"!

Кой е защитавал народа бре? Какво значи да трупаш дългове от 1 млрд, а в същото време да сваляш цената? Имали резерви... Как като имаш резерви трупаш нов дълг? Абсолютен популизъм! Тоя заем кой мислиш ще го връща?