Ген. Стоян Тонев напуска парламента (обновена)

Ген. Стоян Тонев подаде оставка като депутат и като председател на Комисията по здравеопазване в Народното събрание, съобщиха от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Стоян Тонев напуска парламента (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужасно е! Генерал командван от козметичка или пък кожна д-р. Няма много голяма разлика!Ей Падурина заради теб му резнаха главата! Крадла при това много АЛЧНА! Петров трябва да те изхвърли!

Бойко не цепи басмата на никого - издъни ли се - дузпа! Не отваря чадър над никого... Откога чаках да се появи такъв политик... Затова гласувам САМО ЗА НЕГО! Борисов - Страшилището за Крадците на Съвременна България!

Народе, народе, няма ли пари за "спонтанни" протести? Какво още ще трябва да се случи, за да излезем пред парламента и да защитим правата си? Или 5 века турско робство си е закономерно?

че то от край време се знае че тази Кадурина е любовница на ТОНЕВ,сега се сетили да правят проверки и да дигат пушилка.

Обаче това, ако е истина, не е престъпление.

не е, но води до такова. На мен ще ми купи ли каквото и да било генералът с парите на данъкоплатците?

В 42-то НС ДПС мълчаха като риби по случяь Христо Бисеров, сега ГЕРБ онемяха!!! И в първия случай и във втория Прокуратурата е съвсем глуха и сляпа!

Поне имаше доблестта да се оттегли след като името му беше замесено в скандал. А другите?

а къде е другарката кадурина или снима частен филм със синчето си в монте карло с "частните пари" на диспансера

не ги е срам.И този велик режисьор Ники Илиев ....да се откаже журиране в "България търси талант" ,ще навреди само на формата

ще бъде ли обявен траур в парламента,че да скърбим и ние простосмъртните....

ето, това е лицето на герб - лъжливи, крадливи, сърдити и най-интересно е,че вече сами бягат от потъващия управленски кораб, може би защото свършва далаверата и авоарите намаляват, но известно е,че без петел съмва и без мазния тонев - тоже....

Редник д-р Стоян Тонев е бил началник на ВМА повече от 12 години. През този период са правени най малко още три ревизии, освен последната. Няма как да не са констатирани финансовите престъпления които е извършвал. Той със сигурност е плащал за да бъдат потулени. Въпросът е, кога мл. лейтенант Будьо Мутрев е узнал за престъпленията на редника Тонев ? --------------------------------------------- Редник - На бай Стоян званието "генерал" ще му бъде отнето, можете вече да го четете за редник. Мл. лейтенант - офицерското звание на Будьо е мл. лейтенант от запаса, което той е получил след като е бил школник в НШЗО "Хр.Ботев". Срамно е да го наричате "генерал", тъй като такова нещо в пожарната и в полицията няма. Мл. лейтенант е истинско военно звание дадено му от истински министър на отбраната

Крокодилът на снимката е крадец от години (десетки). Иначе нямаше как да стане шеф на такава болница. А като крадец е трябвало да снася. Затова са го държали. Сигурен съм, че е снасял както на Бойко, така и на Доган, което е едно и също. Сега са открили, че нещо не е доплатил. И аут.

Има пистолет ... Да си направи сепуко ....

Тази свиня е за разстрел. В Китай за по-малки суми ги разстрелват.....

веднага ОСТАВКА на пудела и тиквите!  Незабавно!!

В отговор на Соросоидите 1 млрд. заем е страшно, а 16 млрд. е много шум за нищо !!!

До смрадливците на ФАЩ: Пари за война срещу РУССИЯ???!!! Светът не се гледа с чуждите, предателски очи на борисов, цветанов, плевнялиев... И останалите от бандата ГРОБ

Окрадоха всичко.

и на пра-внуците ....

Уважаеми сънародници, ПП ГЕРБ най-учтиво Ви кани в сряда, 25 февруари пред парламента за подписване на договор за заем от 16 000 000 000 милиарда. Присъствието на всички бъдещи длъжници е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Присъствието на бъдещите длъжници НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. и БЕЗ ВАС, И ПРЕАЗ ВАС ВСЕ ЩЕ СКЛЮЧИМ ЗАЕМА

Не мога да допусна,че български депутат може да краде!

Епиграма : "Човек за Човека е Брат, разбра ли бе Гад!" Р.Ралин

Тонев цял ден напуска парламента и е закован цял ден като първа новина. Кой ли плаща за отвличане вниманието от заробващия народа 16 млрд. заем.

Ако не беше новината за ген. Тонев, щяхме да гледаме по Нова за кражбите на висшия ешалон на ДПС при далаверите с тютюна. А това пладнешко източване на парите за тютюн остана незабеляано. Дори написаха, че съмнителната отвсякъде Танева е "помирила" тютюнопроизводителите - пак ще дават на всички. Тия от ВМА поне са работили, а тези от ДПС получават пари от държавата без да си мръднат пръста, само защото някога са отчели, че уж произвеждат тютюн.

Красная Кухая Лейка

а какво става с другарката кадурина или да очакваме нов частен филм на синчето с "частните" пари на диспансера

Бойко не смее да прави реформи защото го държат с Компромати за неговите хора а това е поредният такъв. По - важното което хората трябва да разберат е че в БГ след 25 години преход няма човек за който да не се намери Компромат. Затова и стана това източване на системата на МВР за да може структурата която управлява БГ да продължи да го прави въпреки желанието на Бойко за реформи.

Генерале, защо ти трябваше на баир лозе? Явно лакомията е тежка форма на пристрастяване.

Ех, резиденция Лозенец, ех Дурина...

Мине не мине и пак осветят някоя крадлива Калинка! Чисто статистически ако погледнем скандалите с крупни кражби, където са намесени политици - ГЕРБ отвяват конкуренцията със поне една обиколка! Припомням за онези със следите от полицейска фуражка по иначе гладките им мозъчета - Калина Илиева (по случайност дъщеря на Илия Илиев - шеф на пожарната и едно от виновниците, недоразумението ББ да получи генералски пагони), Миро Мършата - разписал вноса на въз дъртичко месце, което всички изпапкахте, Цветанов (познат като шестака, заради шесте апартамента, които купи на символични цени), аферата Цецо-Кумецо или позната като "Дюнигейт" или продължението на сагата с апартаментите, осъдения на втора инстанция Филип Златанов, Искра Фидосова (изнизала се заради скандала "И.Ф. Ц.Ц. и Б.Б."), Бойко Борисов (само той оспорва първото място на Цветанов с "Ало Ваньо", "Мишо Бирата" и показното със бившия градски прокурор Кокинов, как се оттървават политици от пандиза), Ваньо Танов - първия човек звънял на ЕГН, Емо Ротманса и многобройните фирми на майка му, печелили обществени поръчки, Деси Дуловската - чрез фирмите на мъжа си няма пропуск при обществените поръчки през предишния мандат на ГЕРБ и не на последно място ПлEVNалиев - като се почне от шамарите зад врата на пресконференции, та се стигне до скалистите планини и целуване на задни части на EVN.

И кои сега ще лекува гъбичките на краката на нашата славна армия. Няма друг в света генерал-дерматолог!

Дано сега на него му излекуват в затвора хемороидите!

Защо Мъдурина не му е махнала пъпката на носа на това прасе?

Щото това не е ветеринарна клиника! Пък и де си видял коза да оперира прасе?

бързат да го скрият , както скриха Федосова и т н , така няма да го съдят и всичко ще се покрие?

Аз лично съм учуден, че не е намесена тъщата на цветанов и в тази афера - така добре свърши работа женицата при 6-те апартамента, защо сега пак не пробваха - пред фенчетата на герб щеше да мине !

МОЖЕ ТОЗИ ДА Е ВСЯКАКЪВ, НО ТОВА ДА НАПУСНЕ ПАРЛАМЕНТА МУ ПРАВИ ЧЕСТ. ЯВНО ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ ДЕБИЛИ, В ГЕРБ ИМА ПОЧТЕННОСТ!! ХАЙДЕ ПЛЮВАЙТЕ МАЛОУМНИЦИ, ЧАКАМ КАТО МАНЧЕСТЪР СУАРЕС!!

МУХААХАХХААХАХХХХХХХХХ

Turnokopa

Бе ти филма гледа ли или си паднал като малък на главата си. Тоя е директно за расзтрел, че да се харчим с пари да го храним в затвора е много за такова нищожество. Чуй първо за какво става въпрос пък после пиши за чест!

Не всичко е така,както изглежда!

Възходи и падения ...

Да се провери и фирмата която е доставяла БИОЛОГИЧНИТЕ Продукти и да се пита КОЛКО КОМИСИОННИ даде на генерала ?!?! Да се провери и " Генерал "Румен Златев за миналите му и настоящи далавери... Той го закриляше като ВКР и взаимно си подпомагаха един друг... А за Стоян михайлов - бившия на Маркетинга : направо е за затвора това копеле заедно с Тонев... и Златев... Проверяващи : ПРОВЕРЕТЕ и се РОВЕТЕ да видите кави ще излязат наяве...

Винаги съм знаела, че този булдог ще свърши така. Наглец с тъпа физиономия.

хайде sisi сискай сисата!!

Тонев е назначен за шеф на ВМА с подкрепата на Георги Първанов през 2002г.В коя ли посока са се отклонявали средства?Едва ли към ГЕРБ!

саше ... саше

Имаше едни одити, проверки, по големите болници при миналото правителство и имаше много злоупотреби. ГЕРБ веднага върна всички шефове по местата им. Тези реформи в спешната помощ по страната са онези малки пироговчета едно към едно. Иначе беше рев, подигравки.

и КАЛИНКИ навсякъде където обслужват ПРАВАТА ВЯРА!!!!

Дариткова е готова да оглави комисията, а във врата й диша Деси кифлата. Двете рантии са запознати с далаверите и пак са готови да се впуснат в "бизнеса"

Tонев краде от много време, не от времето на ГЕРБ. А както виждаме, Герб го призовава към напускане на НС. И не уволнява журналистите, които са разследвали. За разлика от БСП, които си ги държат на първа линия такива, та даже и посланически длъжности им дават уродясалитя. Това е то разликата!

Това ли ви е опорната точка бе милиционерчета - нали тонев е депутат от герб - пак ли първанов го е направил такъв ? Естествено, че е бил в системата - и бойко и цветанов и цецка и всички в герб са били комунисти, час сега ли го откривате ?

точно в десетката ги целна пич ама герберастите едва ли ще разберат за какво им говориш...

Достоен човек ...

И КАКВО ОТ ТОВА?!? НЯМА ДА ЛАПА 4-5 ХИЛЯДИ ЗАПЛАТА! ДРЕМЕ МУ НА САЙДЕРА ГЯУРИ ГЛАСУВАЛИ ЗА ГРОБ

Много важно че е подал оставка, а парите кой ще ги върне?

Много генерали и други педали има в тази страна. Ако пукнат ще се оправи.

Спиш ли?

Некви милиони, циркове, добре. А нещо за десетките милиарди заеми? Как се отвлича вниманието!

Съд за тези крадци , Тонев и Кадурина.

А Кадурина кога напуска Военна болница?

"Ген. Стоян Тонев напуска парламента" а цензурата на атака кога напуска дира?

Интересно защо Цветанов е още в парламента, като е осъден на 2 инстанции? Дори и всичко да се докаже за Тонев, той ще е като ангелче с крилца пред огромния грабеж в КТБ. За него няма заподазряни, няма арестувани, НЯМА ВИНОВНИ.

АКО ВИЕ ВЗЕМЕТЕ ИЗЦЯЛО ВЛАСТТА, ПОДЛИ ДОНОСНИ АТАКАДЖИИ, ТО БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАПРИЛИЧА НАПЪЛНО НА ИДИЛ. ВСИЧКИ, КОИТО НЕ СА НА ВАШЕТО МНЕНИЕ ЩЕ БЪДАТ ОБЕЗГЛАВЯВАНИ ИЛИ ПРЕБИВАНИ С КАМЪНИ, А ЛУДИТЕ ЗА ВАС ЩЕ БЪДАТ РАЗПЪВАНИ НА КРЪСТА НА ЦЕНЗУРАТА ВИ..

Андрей ,за същото попитах Бойко ,но той само сви рамене.Вероятно Цветанов държи компромати срещу Борисов, а Борисов му направи услуга с проверката на НАП за доходи, апартаменти и нещо друго.Някаква калинка мижитурка беше шеф на НАП повреме на Бойко#1 и за благодарност по случая Цветанов , Борисов го направи депутат. В морала и честа на генерал Тонев и този на Цветанов и Борисов няма разлика .От коя страна да ги погледеш тези тримата, са братя близнаци профундери.

Щото са му измислени делата. А Тонев веднага го изстрелват, защото е ясно, че е далаверствал за милиони. Съдът в България не би трябвало да е критерий. Явно политическата воля е критерият и за сега при ГЕРБ се оакзва по-добрият вариант, отколкото да се разчита на съда. Понеже Тонев най-вероятно няма да го осъдят. Това са генералите! Комунистически лайня са там. Нищо, че се е присламчил към ГЕРБ.

"Комунистически лайня са там." - Including You!

... И НЕ САМО ТОВА- БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДРУЖБАТА ВИ СЪС САЩ, И ГАЗТА СКОРО ЩЕ ВИ Я СПИРАТ ОТКЪМ МОСКВА.....((((((((((((((((((((( Ю АР ИН ШИТ...((((((((((((((((((((((

КОЙ ЩЕ СПРЕ ГАЗТА. ЛИЧНО СИДЕРОВ ЛИ? ВИЕ ЗА КОИ СЕ ИМАТЕ БЕ ДЖАНЪМ?