От БСП: Пенсионират Божидар Димитров за конфликт на интереси

Депутатът от БСП Стоян Мирчев заяви, че директорът на НИМ Божидар Димитров е пенсиониран не по свое желание, а от ГЕРБ - заради договори с роднини.

Обратно в новината

Коментари - От БСП: Пенсионират Божидар Димитров за конфликт на интереси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не че защитавам младото комунистче Ст. Мирчев, но той е направил много добре, че вади насред НС част от миризливите ризи на сенилния Шибаняк Б.Д.! А фирмата "Акшаена -2007" ООД е на Мария Д. Стоянова дъщерята на Б.Д. - чрез нея той изпра през 2009-2102 г. поне 350 000,оо лева от своите измислени хонорари за менте-книгите си (историйки на градовете Бургас, Поморие, Несебър, Созопол, Черноморец и Свиленград). Само за "История на Бургас" Б.Д. бе получил точно 100 бона хонорар, гласувани му най-щедро от Общинския съвет и от кмета на Бургас. А книгата не става за нищо, и НЕ СЕ ПРОДАВА НИКЪДЕ - защото е пълен боклук! ИЗПРА ГИ, защото ги дари - като целево дарение на фондация и на същата фирма, и така - не плати и 1 лев данък върху тези хонорари!

Се е потопил в блатото на ГЕРБ,се е окалял. Б. Димитров се оказа един ужасно политически нечистоплътен индивид. И той бръкна в кацата с меда и си облиза пръстите. И неговите дславери ще бъдат извадени на светло.

божидар димитров има много заслуги за опазнавето и съхранението на българската истирия. да е жив и здрав му пожелавам и много години да получава пенсията си

Хубаво е,че си вадят кирливите ризи, лошото е,че когато атовете се ритат,магаретата го отнасят.

Смиреност, другари, смиреност и покаяние. Такова поведение, а не сегашното, ще ви върне на политическата сцена.

ПАТРИОТ Е ДУША ДАВА :)))

Комунистическите кратуни вече се посраха. На 72 години е нормално да си пенсионер от много отдавна. И баща ми си мислеше, че може да бачка вечно, ама като откара 3 дни в реанимация и още седмица и половина в болница заради аритмия провокирана от системна преумора бързичко се сети какво му приказвахме и си седна на задника и спря с работата...

Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Същият, който не помни кризите от онова време. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни. Основният акционер на фабриката за нелегално производство на цигари Емил Райков избягва в чужбина. Правосъдието, обаче не разследва неговите авери и вероятни съучастници, единият от които по-късно става министър-председател на република България. Фирмата с избягалия притежател и с нелегалните цигари не бива закрита обаче. В управителния й съвет влизат КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, който по-късно става министър - председател на република България и Пашата...Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

Божидар Димитров-агент Кардам,е едно голямо и трагично недоразумение!Явно е възнамерявал да уреди стринка,уйчо и тетинчо някъде на работа и чак тогава да се оттегли,ама на-лош късмет,да ти се скъса сърцето!А тия дето му благодарят за свършената работа,надявам се,влагат ирония в думите си!Кво праиш ,Божидаре? -Миии,глупости правя,иначе...НИЩО!

1.Магистрала-гейт/доклад от ОЛАФ за 50 милиона далавера/ 2.НДК - гейт 3.Суджук-гейт 4.Убииство - гейт 5.Кум - гейт 6.Божидар Димитров - гейт. Те това са драги зрители само осветените далавери и то само на правителството на Борисов-3.Представяте ли си колко са неосветените и колко са на Борисов-1 и Борисов-2.Така е и така ще бъде като си избираме за премиер - ПРЕСТЪПНИК, БИВШ СИКАДЖИЯ И БИВШ ЛИЧЕН БОДИГАРД НА ТОДОР ЖИВКОВ.Ха да ни е честито.

Хубаво че разкривате далаверите на ГЕРБ и те съответно отстраняват на момента издънката , но БСП не виждам да го правят яростна защита започва на червените мошеници и си остават по места , и затова ще СПЕЧЕЛИТЕ ИЗБОРИ НА КУКУВ ДЕН !

Като за агент на ДС това си е направо в реда на нещата. Даже ако се разровите ще намерите и още свързани фирми на стринки, лелинчовци, шести братовчеди и друга комунистическа и крадлива сган.

Като сътрудник на ДС, Първо главно - Разузнаването, Димитров има реален и съществен принос в опазването на нашето културно-историческо наследство. И най-вече на това, което българската държава е спасила през 1918 и 1944 год. като го е пренесла в България. Като близък приятел, съветник и министър на ББ, той се проявява в описаното качество - парите на роднините.

hobota_123@dir.bg

Ако пък знаеш колко антикварни неща е откраднал и изнесъл в чужбина през периода до 1989 година от хората в провинцията, направо ще полудееш. Дано някой да ти разкаже за златния ковчег по морето.

Човешкият стремеж да реализира доктрината на комунизма роди най-ужасяващият мутант - партийно- номенклатурната върхушка, това зло може да бъде унищожено за три дни само от друго зло, в ложето на демокрацията трябват десетки години... дано не са стотици, защото поколенията червени пиявици продължават да смучат дивиденти от привилегиите, които е ползвала старата комунистическа сган!

корупция има навсякаде но тук е брутална с рогата напред

мхм... той щот ББ го й отгледал и изучил БД тъй да прай.

А сега да видим дали КОМИСИЯТА за предотвратявани и установяване на конфликт на интереси (КПУКИ) ще се САМОСЕЗИРА за този конфликт. При това положение Божидар Димитров и всичките назначени от него роднини трябва да върнат ЗАПЛАТИТЕ СИ за периода, в който са били в конфликт на интереси.

божо да не е небесно кафяв ами той си е червен ама понеже не е с вас колко лош бил

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...

А сега да видим дали КОМИСИЯТА за предотвратявани и установяване на конфликт на интереси ще се САМОСЕЗИРА за този конфликт. При това положение Божидар Димитров и всичките назначени от него роднини трябва да върнат ЗАПЛАТИТЕ СИ за периода, в който са били в конфликт на интереси.

Говедо тъпо! Теб те цакаха и е.аха отвсякъде четвърт век, ти сега тъпа кратуно, незнаеща какво значи знание и опозиция и раздори и за да оставиш цялото това знание на поколенията си седнал да се правиш на прокурор . Да ви е.а в нещастниците прости, дето и потеклото не си знаете. Вместо да се наведете и поклоните на този човек. Знанието му е незаменимо. Не може и след половин век да се постигне, простако. И ако има някакви реставрации, нека да се ръководят от чедата му, зад чиито гръб ще стои той-едно светило в г-науката.

Тоя чукундур Ст. Мирчев е в роднински връзки с придворния социолог на Позитано - т.н. проф. Мирчев

Не съм адвокат на Б. Димитров, но трябва да съобщя, че той има роднински връзки с главния строител на двореца в Преслав, който пък е в роднински връзки по друга линия с византийския император

Е-хо, БСП-то - крадеца вика - дръще крадеца, та нали вие сте измислили тази система- за нашите си хора- още по комунистическо и след това в държавните институции работеха по цели фамилии- наистина грозно, чест му прави на това момче Делян- веднага си подава оставката, никога в вашите редици, какъвто и гаф да е направил човек на БСП - не си е подавал оставка

ГЕРБ е партията на кражбата. Самият факт, че се ръководи от престъпник от крими контингента е достатъчен. Не сте забравили какво писаха 2-ма поредни американски посланици за Тиквата - Байърли го обвинява директно, че е мафиот, а Нанси Макълдауни го нарича простак и препоръчва нарцистичната му психопатия да бъде използвана в интерес на Щатите.

Божидар димитров ще остане в историята с едно положително нещо0 направи ного за ускоряване процедурите за издаване на гражданство на фиромите. Това бърка така дълбоко в гъза на удбашите във Фиром, че те не могат да спрат да повръщат. Да има много корупция и гражданство получават и много небългари или фироми които го взимат само с икономическа цел но е факт, че удбашите имат дълбока на гъза рана. Всичко друго което направи беше чалга история с вампири и источноирански диалекти!

А бе този ли храненик на БКП-то и на неговото политбюро ще ни дава акъл, я марш на "Позитано".....

Голям майтап! В дясно ми излиза рекламно каре "Операция жълти ститинки". Доколкото разбирам, инициатива на една много известна фирма. За помагане на деца с увреждания. Чудесна инициатива! Но се сещам за един виц, който прочетох вчера: Новини по телевизията: Някакъв луд напръскал със силна отрова пари и ги дарил на детски дом. В резултат на деянието му починали десет депутата, два кмета и един министър. Пострадали деца няма. А сега прогнозата за времето...."

един простак по малко на сцената!

ЕДИН ПО ЕДИН ДО ЕДИН АМИН!

Нито един от тези боклуци няма моралното право да говори и съди ГЕРБ, защото този модел е създаден от тях, а ГЕРБ просто го прилага също толкова успешно. Правото да критикуваме имаме само ние обикновените граждани. В моя трудов стаж от 37 години работех 15 години в общините, последно кмет ми беше Кольо Добрев, тогава , а и след това по времето на СДС в общината беше кум, сват, на булката брат и т.н. След това работих в БНБ по времето на проф. Вълчев, Иван Искров и други. Там бяха синове, дъщери, съпрузи, съпруги на депутати, на вице президенти, на други банкери, кумове и кумици и то все на отговорни длъжности, а не редови служители. Така, че ГЕРБ не са открили топлата вода, не че са цвете за мирисане, а комунистите нямат срам да критикуват нещо което те са измислили и наложили като практика в управлението на държавата.

Да не мислиш, че преди 9-и септември '44-а не е имало корупция и че Стамболов или Цанков са били чисти като сълзи? Дивата шуробаджанащина и крадене на едро ги е въвел в България точно идола на "черния лаборант". Той още Алеко е писал за това, но нали е много удобно да се забравя едната част от историята.

Винаги съм се възхищавал на ерудицията на Б. Димитров. Но сравнително скоро беше гост на Слави Трифонов. Говореше за войнишките паметници. Очевидно беше, че на Б. Димитров му е време да се оттегли и посвети на лечението си. Самото говорене му беше трудно, да не говорим за дейности изискващи повече енергия.

Нормално е когато почувстваш, че силите те напускат, да се оттеглиш достойно. Ненормално е да те разнасят по конгреси и мероприятия като мумия само защото си бил някакъв символ. Визирам Цола Драгойчева. Благодаря на Божо за свършеното и му желая дълга пенсия в добро здраве!

ама незабравяй да му благодариш за това че се грижи за родата, фирмички ала бала, какьв крьг са си направили...

Защо не си затворите голямата уста? Най-големият недостатък на ГЕРБ, е, че прие да работи с гнили кадри, дошли от вашите редици. Но най-гнилите си останаха ваши.

Ами партийна масонска ложа, какво искаш. Брат брата подкрепя колкото и тъп да е, нали е другарче в основната тайна мисия - да дерибейства на гърба на държавата.

jingiby

Да не забравяме, че Б.Д. беше дълги години член ва Висшия съвет на БСП и на няколко пъти беше в кандидатските листи за депутат на левицата. Така, че те си го познават най-добре...

А някой от БСП няма ли да спомене за това, как Румен Радев назначи любовницата си Деса на служба в армията?

От къде ги намират тези все злобни физиономии от БСП-то. Само злоба и мъст в тези хора бе....сеят омраза и ненавист.Как може да се живее така бе? Не се накрадохте, не се наядохте и накрая другите ви виновни...

И от герб не са по-красиви.

Такъв е този брадат канибал на снимката?

"Засега Божидар Димитров не е коментирал твърденията на депутата от БСП."... Има ли нужда от допълнителен коментар явната и изключително нагла герберастка шуробаджанащина?... А?...

ЧЕ КАКВО ДА МУ КОМЕНТИРАШ НА ТОЯ ЧЕРВЕН СМЕШНИК.ВЕЧЕ СТАНАХТЕ ТОТАЛНО ЗА СМЯХ:):):)

държава. Държавата е България и мафията ГЕРБ !

Мирчев, кажи първо за тати, къде е на хранилка, колко, как.. Брои патици, бюлетини, "протестъри" Абе всички комунисти под земята..

голямо замерване с кравешки миризливки. И човек, наистина, да е честен и достоен, те ще го потопят в лайна, за да си разчистват сметките. Тези хора нямат граници в наглостта и използват държавни лостове за разчистване на сметки.

Оставете ни да си работим спокойно бе ... Цецо-Крадецо