Благой Рагин подаде оставка, но не се извини

Председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин подаде оставка, но се оплака, че е бил оклеветен от медиите.

Обратно в новината

Коментари - Благой Рагин подаде оставка, но не се извини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ни интересува дали се е извинил. Важното е да се разкара.

е председателят на българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, то какви са другите в тази "асоциация"? Бахти гнусния тип!

Тоя на челото му пише , че е дърта комунистическа номенклатура .

исках да пиша за българофобът Рагин - абе никой ли не се пита какво е това име - на руско ми мяза, но пак го обърнах към шведа. Не мога да се примеря с този простак. Адвокатката не знаела английски - не мога да си представя да е назначена за служебен адвокат точно на него без английски - но съм виждал и по неадекватни неща. А този Рагин да престане с изявите си по телевизиите щото ще си изкара боя безплатно.

това е една от моите идеи, но няма кой да ги прилага. Кво ще го хрантутим в затвора. Да плати голямо обезщетение на жената и заради обида на българите - не знам колко, но мисля - 10 000 долара и когато ги получи на ръка да го пуснат да рита на воля майка си и баща си в Швеция - просто животно.

СЕГА ДА ГО ЗАПОЧНАТ С ДАНЪЧНИ ПРОВЕРКИ И РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ДОХОДИТЕ МУ , СЪС СИГУРНО НЕ МУ Е ЧИСТА РАБОТАТА. КОЙ ЗНАЕ КАКВИ ПАРИ Е ВЗЕМАЛ , РУШВЕТИ И ПРОЧИЕ.... НА МУТРАТА МУ ГО ПИШЕ.. ТО АКО БЕШЕ СВЕСТЕН ТУРИЗМА НЯМАШЕ ДА Е ТОЛКОВА ЗАПАДНАЛ . ХОРАТА БЯГАТ ПО ТУРСКИ И ГРЪЦКИ КУРОРТИ ЗАРАДИ ТОЯ МРЪСНИК. ХАЙДЕ БЕГАЙ СЕГА....

ТОЯ МРЪСНИК РАГИН ИМА ВИД НА АЛКОХОЛИК, СИГУРНО ОБИЧА ДА ПИЕ С ШВЕДИТЕ И СЕГА МУ СЕ РАЗВАЛИ ДОСЛУКА. ТАКЪВ ПРОСТАК РЯДКО СЕ СРЕЩА - ДА ЗАЩИТАВАШ ЧУЖДИТЕ ,А СВОИТЕ ДА ПОДИГРАВАШ. ДАНО ГО СРИТАТ ПО СТЪЩИЯ НАЧИН ЧЕ ДА РАЗБЕРЕ КАКВО Е !!!! ОТМИНА ВЕЧЕ ВРЕМЕТО ДА СЕ КЛАНЯМЕ НА ТАКИВА ,,ВЕЛИЧИЯ,, ОСТАВКА И МАРШ НАВЪН !!!

Тая шушомига да престане да се появява по телевизиие!

Шведът се извини, обаче нашия чорбаджия-изедник не. Не че шведът го оправдава неговото извинение, след като е извършил престъпление му се полага съответното наказание разбира се. Но схващате ли разликата? Някой прочетох че коментира пак в този сайт, че такива екземпляри-представители на родния ни "бизнес" също са за затвора, не само да подават оставки, защото де факто са помагачи на такива убийци като този швед, защото пълнят курортите ни само с такива. А че са чорбаджии (не бизнесмени) ги прави още по-опасни! Шведът няма пари да се защити, разбрах че е обикновен бачкатор и съответно тъп селянин. Но този е червив с пари, той е от същите които настояват да не се увеличават заплатите на неговите работници а да им работят като роби. И по време на турското робство раята е имала повече права от нас сега. Заради ей такива представители на родния ни "бизнес"!!! Докога ще ги търпим??? Още 500 години ли???

туристи да не ти стъпват повече в твоите хотели, пък ти си чакай пияниците.

просто не истина, този човечец с ограничен интелект да е председател на ресторантьорите и хотелиерите у нас, това ли трябва да е лицето на избрания да съдейства, отговаря и координира хотелиерите и ресторантьорите у нас, да работи с грамотни хора, да има принос за държавата, егати държавата, след като това недоразумение на природата е на върха, а след него е министъра, просто не бива да очакваме нищо добро да се случи, освен да храним дрогирани, пияници, разбойници и безпаметни, пък били те и шведи, погазвайки законите ни и раздавйки ритници, ей тъй от любов към държавата ни и народа ни, щото у нас не е като у тях, има разлика затова е този квич на шведа.., а пък нашичкия му приглася...

този рагин и поредният цръвул български. бългаски бизнесмене от 50+ годишните има ли реално? тея 50+ са абсолютни башибозуци... плащат малко. супер алчни са. повечето са такъви. има и некой свестен, тук-тамее, ама са рядкост...

Това което трябва да се случи е тихо и кротко да го осъдят да го пратят в панделат и да плати обезщетение на жената!

на жената и да се пръждосва

Никога не е късно да станеш за резил. Единственото нещо в оправдание на Рагин е, че той има начална форма на деменция - лично съм го виждал човека, гледа на моменти като заклан овен, езикът му стои оплезен и други такива белези на изкуфяване.

Рагин ! Ти не си единствения мизерник в така наречената ваша организация ' и твоят секретар Налбантов е същия боклук като теб ! Докога ще пиете българската кръвчица ' бе ? Оставка за цялато ви ръководство и всички на съд и прокурор ! Да не ги оставим да се измъкнат безнаказано !Боклука Рагин не е само един !

симо

,,извадени думи от КОНТЕКСТА,,-----На тия КОНТЕКСТА е само един---ПАРИ,ОЩЕ ПАРИ,ПОВЕЧЕ ПАРИ!!!!!!ВСИЧКИТЕ ПАРИ ЗА НАС......Така че нищо не е извадено от паричния ВИ контекст,точно си е......Извинявам се на НОРМАЛНИТЕ бизнесмени,но те НЕ дават поводи за подобни коментари,така, че всичката злъч е за подобните на този изроди.

Благо, измъкнах те от краварника и те направих шеф нещо там да работиш. Защо ме излагаш чак сега бе, момче? Много буквално си приел моето изказване за снишаването, колкото да мине бурята и после пак ще се праим на мъже, ха-ха-ха. Сега бегай оттам и си яж бобеца на село, че и аз не бех като свет, ама ти ептен се оля с тва репчене и нема да ти го простим в ЦК-та да знаеш от мене. Ма много се смееме тука горе с тие простотии дето ги ръсите бре, кви шведи, кви пет лева? Шведки, шведки-ииини требат на нас, ама ои те тва го не разбра. Сеа да не поискаш и пенсия, що ли. Засади си лучец и си пусни мустаци да те не разпознат по морето, че лошо. Айде и повече да не чувам врели-некипели, че ше ти пратим друарката Цола Драгойчева да те постегне.

горе на небето хотели имоти банки и пари дали има

Какво извинение очаквате от прост селски кавал!!! Извинява се интелигентният човек, който се тревожи когато е направил нещо лошо, а този мазен селски простак само печалба го интересува.Отде толкова акъл у един гостилничар, който си позволява да се нарече дон Кихот/със сигурност не знае какво е "това"/ и да дрънка как той отдавна - разбирай след като си открадна хотел- е искал да напусне, ама не го пускат колегите, та за това сега дюшеш му идва оставката, поискана от Ангелкова. Смешник, жалък цирк,достоен за оповръщане.

Рагин от РОБ НА АГАТА ли произлиза, че неси обяснявам подобно робско мислене в 21 век, ненормално е

На "ин" завършват имената на деца, чиито бащи отказват да си дадат името и детето приема като фамилия името на майката с окончание ин.Много показателно като фамилия на наш благойчо - и някой от бащите в рода им се е срамувал да си даде името на такъв мизерник.Плъх - ояден, мазен и тъп!

Само шведи да ти влизат в хотелите и всеки един да ти бие по един шут в мутрата за "добър ден", мастийо такава!!!

пияни долни шведи и бат' Митко очото да им носи бело и простетотки

Самият факт, че хора като Благой Рагин са шефове и бизнесмени в тази държава, показва какво е нивото ни - и на бизнеса, и на туризма, и навсичко останало. Що се отнася до конкретния случай - мисля, че много ни бива да се правим на патриоти и родолюбци, а в същото време се отнасяме като говеда помежду си и насилието е постоянен и ненаказан начин на общуване тук. Така че докато ругаем Ралф, да се огледаме ние какво представляваме и как живеем. Всеки ден!

Простаци има навсякъде независимо от националността. Но тук струва ми се става дума за друга игра. Миналата година точно в началото на сезона щяхме да правим черноморска флотилия срещу Росия, тази годи шведите са ни криви (от един простак правим заключения за цели народи). Да си припомним, че преди няколко месеца Турция и Швеция доста се скараха. Та в тази светлина бих допуснал, че на този шведски простак и на нашия простак им е платено да раздухат скандал с цел пренасочване на туристическите потоци, а ние като големи лапни-шарани се хванахме на въдицата. А иначе никой няма право да погазва човешкото достойнство и такъв индивид (независимо от националност) трябва да отнесе максимално наказание.

Чак пък толкова. Тия нямат акъл за такива конспирации, пък дори само като платени пионки.

Моля, публикувайте кои са хотелите на въпросното лице за да ги избягваме.

Отиваме в хотелите му и започваме да ритаме персонала и да трошим оборудването. Той ще се погрижи да се потулят нещата.

Chefo77

Чакай бре, персоналът с какво е виновен??? Да идем и да го ритаме него, пък той ще си мълчи...

хотел Жасмин в Симеоново...ако някой знае други,да напише-и аз не желая да посещавам подобни кочини

благой рагин е типичен представител и лице на онази мазна прослойка, която се е самонарекла за "управляващ "елит" на България. той е типичен пример за онова робско мислене, което е дало възможността за 500 годишното робство и е родила мисълта "склонена глава - сабя не я сече", но ако е да се държат като кир-михалакевци със сънародниците си, или да рушат Родината си - цена нямат, защото са безродници. колкото до шведите. ако някой "конвертирал" ислямист изрита в главата, изнасили или убие жена - няма да го съдят. все пак жените не спадат към гейските ценности.

Орел и охлюв (басня от Стоян Михайловски) . На върха на една липа сред Стара планина орелът съгледал гадинка нищожна, гърбата, рогата, по-мръсна от змията, от дявола по-грозна!... - Какво ли е туй нещо тука? - извикал Царят на въздуха. - А, виждам, охлюв!... Игралото на естеството, животец във една черупка, подвижна кратунка, гневът или смехът на Божеството... Кажи ми, жалко то творенье, как се покачи тъй високо? - С пълзенье! - извика рогатата гадинка.

Този наглец дори няма достойнство да се извини и да се покае за грешката. Прост комунистически нагаждач. Такива дори депутати станаха.

оставка на недостоен човек.

Няма що подал си оставката -голяма жертва .Нали го чух да казва ,че отдавна искал да го направи.Много се размириса и се скри дори без елементарното извинение.Типичен представител на тези на които трябва да ,,благодарим "за бетонираното ни крайбрежие и за другите прекрасни места из Родината ни за които са протегнали мръсните си ръце. Алчноста им няма граници и това са част от мръсния бизнес ,,елит "който не само разори страната ни ,прокуди народа ни но сега пък започна да си внася чужденци твърдо уверени, че ще им работят без пари.

Съгласна съм, че всички трябва да сме журналисти и пишем за безобразията. В тази връзка интервюто на Шарлопов тази сутрин по НОВА беше не по малко скандално!!!

Това соц номенклатурчика си личи от 10 000 км. - вода потен не е пил в живота си и на по-високо от кръчмарски стол не се е качвал! Пожелавам му да дойдат едни скандиванци в хотелчето и не да го ритат ами да го Е...Т! Да видим тогава ще пищи ли, или за едните пари ще си прежали Г..ЗА! С...НЯК! Е такива задушаваха хората преди 1989 г. и за съжаление и сега смучат наготово!

никои да не стапва в гадните му хотелчета в село симеоново

този жалък нещасник повече да не се показва! Не малко са хората от бизнеса с неговото подмолно и поголовно жалко мислене, а побойника да го оставят 2-3 години в бургаския затвор..стигат му! нов човек ще излезе....ако излезе

още е писал за такъв чорбаджия изедник! Нищо не е мръднало 140 години, въпреки освобождението! Зян е жертвата му! Всичките ни бизнесмени и управници са му копи пейст! за тва нямаме ни бизнес, ни държава! Системата ни издига лайната най-отгоре, че са най- леки, за разлика от другите народи, където си знаят мястоито - в кенефа!

дайте имената на хотелите му....

"Жасмин-1", "Жасмин-2" и "Жасмин-3" в Драгалевци/Симеоново

Неграмотен тупан , гет аут !!!

Българското море беше прекрасно до момента когато го бетонираха.Аз ще отида в Гърция защото всичко е прекрасно ,просто те знаят смисъла на туризма.

Само внимавай да не стъпиш на криво там в гърция защото ще усетиш БЕЗПОЩАДНИЯ особенно към българи удар на закона! Ако подобно нещо стане там с извършителя е свършено, жив ще го запалят и няма да им пука за някакви си загуби от туроператори..

Никой не бива да стъпва в хотелите на този боклук!!!

да изчистим България от рагиновци, другото им име е ганювци, такива типове превърнаха държавата в кочина, защото свине само в кочина виреят

....Камериерките Трябва : Да са красиви...Да знаят чужди езици...Да са мили...и...да Имат поне Черен колан по бойни изкуства...

той грездей трябва да бъде на бесило то гьоверян мръсен умирисник дърддд

Кои са имената на хотелите на този глупак???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

говедо! да му се отнеме гражданството!

Рагин е един от всички "бизнесмени" от предишните "стопански ръководители", които си купиха това, на което бяха директори. Позволихме им го и бесепари и седесари. Сега какво искаме, че той беше най-честият гост на националните медии и се изказваше за принципите на туризма? Не мога да разбера защо министърката толкова се радва на оставката, ще поставят подобен на мястото му, може би Шарлопов, с когото също ни занимават непрекъснато?

дори робите са имали по големи права и защита от предлаганите от рагин,този или е за прокуратура или лечебно заведение,такова нещо никога не съм виждал по телевизията

Пази, Боже, сляпо да прогледа! Простаци с пари - те такива са за Белене.

Българи, вече всеки е журналист! С вашият телефон - камера в ръка, НИЕ вече сме журналистите и благодарение на интернет имаме и огромно поле за изява! Така че щом станете свидетел на нередност вадете телефона и снимайте, после целия народ ще коли и беси!

Оставката не решава нищо. Доколкото никой от хотелиерите не му изпрати биячите си (те дори не изразиха несъгласие) призовавам всички българи да бъдат патриоти и да почиват в Гърция. Няма смисъл да се пречкаме на гордите шведи.

Ами то вече повечето българи почиват в Гърция .След като такива като Рагин и подобни простаци съсипаха родното Черноморие, това е тенденцията.

Браво, много патриотично! Мишки, бягайте при тия които най- ви мразят! Който има топки ще се бори в и за България!

Ти какво предлагаш - да им направим пролетарски революция и да им вземем хотелите ли? Аз съм на Егея, ти ако искаш им давай парите си. Апропо от повече от 20 посещения на Гърция не съм усетил да ме мразят.

Какво може да очаквате от един прост келнер / нищо лошо не искам да кажа за професията/ ,но той си е прост и това му личи по аграрната физиономия. Поредното доказателство, че простака си остава простак,независимо от материалното и обществено положение.

Де толкова ум в главата на Рагин!Там има, само една сметачна машина, която ЦЪКА -приходи, разходи.

Тоя, ПОЗОР, да ми напусне страната!!! Заслужаваш да бъдеш изритан от България!!! Такива като теб, мършо, са РАКОВИ КЛЕТКИ за родината ми!!! Как ви ненавиждам всичките!!!

ПРИСЪЕДИНЯВАМ СЕ