Оставиха в ареста учителя от Асеновград, обвинен в изнасилване на ученичка

39-годишният Атанас Басмаджиев наскоро претърпял инсулт и сърдечна операция

Обратно в новината

Коментари - Оставиха в ареста учителя от Асеновград, обвинен в изнасилване на ученичка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С гаранция малката ковричка сама му се е натискала, не е направил нещо както е искала - или не ѝ е дал пари, или не ѝ е купил нещо.. и сега му го връща.

нали беше връзка, а сега изнасилване????? Че ми е странно да, ама да не забравяме и малолетните курви. Виждам ги ежедневно.

според закона се води изнасилване, ама момичето може да си е мислело разни неща. На тази възраст хормоните размътват мозъка....

Ех, тези учители по математика, бе! Единият педофил написал шедьовър като Алиса, а другият- може би - приказки от атесата

До вчера пишехте, че имал връзка, а сега изведнъж стана изнасилване...

40 годишен мъж с 14 годишно дете каква връзка търсиш да има? Не е нормално това. Дано детето да се оправи. Преди години имаше филм за подобен случай ( не е по реален случай филма). Лесно може да се манипулира едно дете. За това се води изнасилване.

Няма ли шамари и разкъсани гащи, никакво изнасилване не е.

Болен бил ей сега бай Ставри ще го разболее.. анално...

И като преживял инсулт и имал сърдечна операция - това го извинява ли... що пишете глупости, дето нямат никакво отношение.... ако ще пет инсулта да е имало - ТОВА НЕ ГО ОПРАВДАВА! дали като я изнасилвал си е мислил за инсулта и сърдечната операция... здраво сърце се иска за такова деяние.

Ще осъди България за милиони и всички ние ще му плащаме обезщетение. Няма текста по НПК който да го забранява, освен ако и е бил учител в училище, а той и е давал само частни уроци

А ученичката кога я пуснаха от ареста? Да не е развила Горноджумайски синдром?

Ти кон с ръка хранил ли си?

Е татко кат не учи дъщеря си от малка ей така разни учители ще я учат. Семейството е виновно.

Отношенията са били на доброволна основа, но понеже е прокурорско дети, учителя ще го отнесе.

Инсулти минсулти - как го е вдигнал?

Това е ставало преди заболяването което е получил .

Абе циганетата дето раждат по на 12-13, защо доФторите не докладват и никоя от службите не се задействат за изясняване на ситуацията.

Искаш и ние като тях ли?

Искам те като нас, не се прави на улав

Не се прави на улав. Той си е такъв .

Що да се правя на улав? Те кога са били като нас? И наистина ли вярваш, че някога ще бъдат? Толкова десетилетия не схвана ли, че за тях законите са други? Е така като почнете да питате "кога" или "докога". Вземи виж в коментарите отпреди 20 години или откогато има онлайн издания, ще видиш същите въпроси.

Родителите слепи ли са били цяла година да не се усъмнят? Нима момичето е толкова добра актриса? Някой да не си помисли, че оправдавам даскала, но къде е ролята на родителите като възпитатели?

Като цяло възрастните нямат работа при найсе възрастовата група. Добре е и за двете страни.

И аз се обърках вече. В първата статия по темата пишеше, че учителят имал връзка с ученичката. Сега пишат - изнасилване. Последно кое от двете е? Утре ще вземат да изкарат трета статия в която да го пишат блудство. И това ако са новини...

Чисто юридически е изнасилване.Счита се , че под определена възраст лицата не могат да вземат адекватни и сънателни решения, лесно манипулируеми са, и нямат реална трезва преценка за ситуацията. За тва цялата отговорност лежи на възрастния, дори да му се натиска някоя 12 13 годишната, негова отговорност е да каже Не, ходи си играй с куклите. Ако не може да си въздържи нагона, значи има нужд от психиатър или си е за затвора щото е педофил.

Т.е. да считаме, че почти всички тъмнозелени са изнасилвачи. Що ли не се самосезира прокуратурата? Опа, извинявам се - за тях точно този закон не важи...

с по малки от 16 години е опасно

И с по-малки от 18 т.е. между 16 и 18 - също. Непълнолетни са. Разбира се не важи ако и ти си под 18.

Или ако сте циг..ни

Възрастта е 14