Оставиха Миню Стайков в ареста, получил е инсулт

Бизнесменът дойде и на днешното заседание в инвалидна количка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да е жив и здрав, Миньо, а синът му да го наследи в присъдата.

Васко и Жоро Илиеви, Луканов, Поли Пантев, нещастника Карамански, Бай Миле, Кюлев ... помните ли ги?!? Ами оня с очите дето топките му останаха нейде в дискотеката? Общото между всички тях е, че са се чувствали недосегаеми, докато оловото не им е дошло на гости. И всички са били (са) гадове. Различни групировки, разбирай партии, но една съдба. Да си помислят сегашните. Има едно златно правило - отнасяй се с другите, както би искал да се отнасят с теб. Когато човек порастне и стане отговорна личност няма оправдание да подтиска и граби другите. Защото живота е кратък, и когато стигнем края идва момент за равносметка. Всички горни герои са знайни в цяла България! Но какво дадоха на нея? Какво построиха? Какво оставиха след себе си?

Абе поболяхте ги тия хора с тия разследвания бре! Първо Марганите, та Йоско, Ценко, Деска, Меска и куп други та чак до Миню. Я да ги пускате веднага да се лекуват тия нежни душички, току виж си отишъл някой без време преди да изкупи цялата библиотека грехове дето е натворил. Засрамете се държите ги като в затвор... нищо прилича на затвор.

значи сега не може да говири, нали?

от какво семейство произхожда,какво е учил и работил до 89,с какви пари се разбогатя толкова?

Мафията ни е болна. До къде я докарахме

КАКВО СТАВА С НАШИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, ЩОМ СЕ СБЛЪСКАТ СЪС ЗАКОНА СЯДАТ В ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА.ТОВА НЯКАКЪВ ПАТЕНТ ЛИ Е.

Българската престъпност - най-болната престъпност на света.

Аз вярвам, че се поболяват. Живееш като принц и... изведнъж се озоваваш в ада. Как да не се гътнеш?! И целият проблем идва от това, че никой престъпник дори не си и помисля, че в крайна сметка ще плаща. Такава е нагласата на престъпниците - никога не вярват, че може да ги хванат. И че безплатен обяд няма. Което пък говори за крайно нисък интелект. Ама те затова са престъпници.

Истината е, че 90% от злорадстващите тук,биха правили същото ,ако им се даде възможност , хайде да не се правим на такива каквито не сме!

Много си прост. Я не ни обиждай.

Не, няма. Ще го правят по-алчните и по-глупавите. А те не са 90%!

От къдя на къдя бе, от дек на дек.Кой те научи бе твойта мама.Ти от къдЯ разбра, че този е мъж.Не обиждай мъжете.Този сигурно има женски полов орган.Поне на такъв прилича.

Не може да крадеш десетки години и накрая да не го издухаш. Пееф чрез Бойко му иска парите за да се откупи от руснаците заради КТБ. Схемата е същата като Ганчев и син, който останаха без вецовете си.

и на бандити не случихме в тая държава - всички болнави излязоха , един няма здрав язък

Разболяват се защото докторите ни такива. Май само такива останаха тук. Докато не започне преследване и срещу тях, все такива простотии ще четем. Я да го съдят в Германия или Америка, например. Да видим, какво ще му е здравословното състояния след тамошният преглед.

Що така като влязат в ареста и изведнъж всички се разболяват и се оказва че са тежко болни с по 100 болести. Ценко Чоков, Миню Стайков , Банев и т.н. Живи да ги оплачеш.

На този, от тинейджърските години му лепнаха прякора Миню Апаша ,.....защо ли??? А доколкото ми е известно Апаш,... е: (хайдутин, крадец или може би,.... "партизанин") ????;)))

това е типичен наш КАПИТАЛИСТ пръкнал се като чадо на крадливия ни преход.ПАРТИЗАНИТЕ са преследвали такива апаши!

как всички се поболяват!

Га яде кифтетата беше здрав и читав, сега като му викат да плаща, седна в инвалидна количка. Ами, а дано го изнесат на носилка.

Мъжете са много жалки.

Тоя да не е мъж, ма!

Ела ме съжали:))

А хемороиди не са ли му се появили ?

За тва има грижата бай Ставри.

Виж те ги истинските бандити. Все болни от времето на братята борци. Сравнете с двете жени без протекции, но д белезници и пранги.

This is may depend from implementation front-rank equipment park,technology,equipment,algorithm,cleaning,methods,equipment,components,mechanisms and industrial equipment, specialized detergents and cleaning funds and also beautiful organization work cleaning service. In our world use support Cleaning firms made necessarily authoritative and relevant. Some enterprises and organizations Partnership long for a time enjoy help with cleaning companies, but not conclude personal frames swabber for such types of services as Cleaning a private house and Bathroom cleaning in TriBeca . Long-term practice General Partnership in Chinatown & Little Italy owner specialized company is STEPHEN WILLIAMS, revealed that hired trained staff cleaning firms produce cleaning well faster, neater, scrupulous and cleaner, than for example own regular cleaners. You will be spared from wasting time on training and recruitment frames , on check his work, you it will not be necessary to allocate room for cleaners and organize storage inventory. We Limited liability Limited Partnership is that is on the street Douglaston invite you personally work with uson profitable conditions. Any Economist Proves You contain Multiple workman at a loss in collation with employ foreign cleaning service. housekeeping rates : [url=https://deepclean.club]home cleaning websites[/url]

След историите с хотелиерите, банев и този, вече се случва следното: - диктаторчето звъни - дзън, дзън - известен олигарх си взима телефона небрежно, но изведнъж му се изправя косата - Той е! - ....ало, здрасти, абе имаме нужда тука... Прекъсвайки го, олигархут само продумва, опитвайки се да прикрие треперещия глас: - колко....?

Получил е инсулт, ама на бабин ден.

''УЖ '' имахме недостиг на лекари , пък то за тези УЖ болни бандити се падат по 3-ма на калпак , и кой от кой раздава по-тежки диагнози ?! Че то като им чете човек диагнозите след вторият трябва да викате Патолог !!!

Тук всеки се радва , че някой е влязъл в затвора, че са му взели бизнеса и парите, че е получил инсулт и че страда. Сега си помислете, че това всичко се случва на Вас. Защото почти всеки от вас прави също някаква далавера, върши нещо подсъдно ( това също е вярно по статистика ). Сега копелдаци гадни, продължавайте да злорадствате и спете спокойно.

Това е тактиката - дупетатите приемат всякакви закони, които дават права чрез прокуратура и всякакви други "органи" да удрят (със законово основание разбира се) почти всеки; от друга страна прокарват такива закони, които да направят почти всеки нарушител. Колко от четящите карат като масата (манталитет) с по 20-30 км/ч отгоре, защото всички правят така? По този начин има идеална среда за окопаване на текущия диктатор, така че да унищожава в прекия смисъл всеки, който не му играе по свирката. Не плащаш - на инвалидна количка с инсулт. Плащаш и се мазниш на диктаторчето от страх - не те закачат ("ало Ваньо, аз се разбрах да не закачаме Мишо Бирата" - някой да помни?) Практиката показа, че обаче положението никак не е сигурно - диктаторчето два пъти се наложи да сдава властта и ако някой си спомни, 2013 веднага изкочиха от чекмеджето на другата свиня Цацата веднага 2-3 висящи дела на трупчета срещу диктаторчето. Наложи се бързо да се връща на "власт" защото само така няма да е с неговите камъни по неговата глава. ОБАЧЕ диктаторчето се поучи от пропуските и в последните години прокара такива закони и закончета, че вече има инструменти преванбтивно да *бе всеки, потенциална заплаха. Е честито! А на това могат да се кефят само някакви тотални отпадъци, които имат 5 лева в джоба и няма какво да губят тепърва в мизерния си живот, то на диктаторчето вече май само това му е аудиторията.

Естествено, че ще се радваме. Ти , какво да плачем за Миньо разбойника и нпарвюнюто ли искаш бе нещастни!?

Бихме се радвали, ако не шокат само враговете на диктатора, а и самия него и другите му двама братя-свини - Цаца и Шиши, например. А иначе просто имаме едно използване на държавни институции за разчистване на лични сметки в полза на частни интереси, което никак не е повод за гордост, не мислиш ли?

"Всеки върши нещо подсъдно" - освен Иванчева и останалите в ареста не виждам други наоколо.

Поредния артист! Сега чакаме Банев да получи удар,а Очите да ослепее... Цирк след цирк на най долните престъпници,но и лекарите,които им дават фалшивите диагнози трябва да се арестуват и тикнат в затвора!!!!

Българският престъпник - най-болнавият престъпник.

като Ценко . Всичките като крадат им няма нищо. Като ги хванат веднага се разболяват. Имат много пари и високоплатени адвокати.

им нямаше нищо!

Бе ка, тъй се тез голИмци, кат се возИха по голямТа лимузина кола, си бяаа живи, здрави, прави, корави... А сия, ситя повеенаа изаднаж, чадо. Да ги ожалиш дяцата, направо. Директно с по платено куршумче!

Че не е абортирал. Баси артисти!

Аз само като видя заглавието '' Бизнесмен.......'' и НЕ чета нататък !!!!

Единия с патерици, другия с инвалидна количка... Че следващия ще го водят легнал на болнично легло и доктора ще му държи системата!

Съжалявам много за мУню, Весела Коледа на всички!

Да умира изрода,хората умряха от глад,той свалил 10кг от мазния си търбух. Скоро ще озверее народа

Баце, Миню на колкото хора работа е дал в цяла бургаска област, ти толкова хора на живо не си виждал. Да, яко далавери, но и много истински бизнес и заводи.

Защо ти трябва да се обаждаш, та всички да разберат колко си глупав - ''Да, яко далавери.....'' - Теб не те интересува , че именно тези ''далавери'' ти съсипаха държавата , но си доволен че си имал работа - Работа която ще я имаш днес докато ''Агата МИНЮ '' е доволен и има ''ДАЛВЕРИ'', а после ревеш че ни си вземал и без друго мизерната си заплатка с месеци , ама ти се иска да живееш като в Швейцария ?!

Заради такива като ''баце ти Миню'' с далаверите , ти ще си вечно МАЙМУН от третия свят !!!

Баце, лакомо дупе кръв сере.

Не, не трябва да се лекува! И какво като е отслабнал, не се предполага да ти е особено комфортно в затвора, като си стигнал да те вкарат там.

- Докторе, симулантът в пета стая умря. - Е, тоя вече прекали... Това са и нашите доктори и нашите съдии и цялата държава, експерти начело с Боко и физкултурника!

След като случайно видях по телевизията ''вещите лица '' , които са го ''освидетелствали '' , ми се струва , че ако го пуснат под ''домашен арест'' , може да го видите в някоя СЛАДКАРНИЦА !!! Няма държава която да погне вещите лица дето раздават фалшиви диагнози , че да видите тогава ''ЧУДОТО '' , как се изцелява и инсулт и диабет и всякакви болежки за секунда !!! ова с патериците и носилките е стар ФИЛМОВ трик !!!

като ги сгащат всички тузари се разболяват и берат душа... А га ядоха кИфтетата не ревяха и бяха читави. Синът му гонеше к..те с лъскави лимузини и светът за тях беше друг. Сега ще ползват турско клекало и ще броят хлебарките по стените на зандана... И да приемат, че това е само подгряването преди главното изпълнение - излежаването на присъдата.

Да го пуснат в къщи но , само ако пуснат Десислава Иванчева.

ТОЗИ ИМА ТОЛКОВА ГРЕХОВЕ ДА ИЗКУПУВА. УБИ ЧОВЕК В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА - НИКОЙ НЕ ГО ПИПНА С ПРЪСТ. СЕГА ИМАЛ ИНСУЛТ- ИЗКУПУВА СИ ГРЕХОВЕТЕ ЧЕ ТОЛКОВА МНОГО ХОРА ОТ КАРНОБАТ ОЛУЧИХА ИНСУЛТИ КОГАТО ГИ ОКРАДИ . НО НИКОЙ МЕ ПИСА ЗА ТОВА

Толкова е болен, че едва извадил 500 лева на час за един от адвокатите си..

Към всички корумпирани мърши и престъпници - нали сте много велики и големи, дърпайте още дявола за опашката, сега дали симулирате или не - само вие си знаете, но помнете, че накрая всички отиваме на едно и също "място", а аз ви пожелавам да го посетите по възможно най-бързия начин, мамичката ви!

Да мре тая гад! Колко хора е уморил мръсният нещастник.... А вие искате да събудите съжаление в хората към него?!?

днес получил инсулт,следващият път му пожелавам да получи 7.62 мм.Да му се радва боклука.

Ами дано наистина да го е ударил инсулта, да не е само адвокатска игричка, както на всички изявени мутрички.

Единственно Иванчева и Димитрова набедени но невинни, не се правят на болни. Всички престъпници са тежко болни. Да се осигурят легла в болницата на затвора за Баневи, Ваклин, Очите,Гергов, Нинова, Арабаджиеви.....

нека съда реши колко са невинни

Да не дава господ бълг съд да реши кой виновен кой не

Мешерето ли?

Извод - Не закачай синчето шопарчето . После и инсулт и инфаркт все тая. Бръкнал си му в джоба, прошка неть.

Озъбеният народец жадува за публични екзекуции на площада. Мисли си, че така ще прокопса и че така се раздава правосъдие. Простият народец си иска бащица със здрава ръка. Възхищава се на Путин, а иска да живее като в Германия. Това е шизофрения някаква - възхищава се на сатрапи, а си вярва, че те ще му донесат немско или скандинавско благоденствие. Такива как да ги наречеш ... :)))

цял живот социализъм строи, а сега иска на германците пенсиите

Е в Германия е майчица с желязна ръка :)) Над 10 години управлява, още малко диктатура ;) Усети ли, каква глупост си нацвъкал :))

Ебаси и мишока.И този ли няма за пет стотинки достойнство и акъл в главата.Толква имане и да не можеш да се подсигуриш за черни дни.Алчник, ако бе поддържал 4-5 адвоката сега щеше да е на свобода.А селянина от лакомия се е забравил и всичко е лапал за себе си.Сега като жалък парцал се мотка на инвалидна количка и скимти като помияр.Ей така ще видим и Киро Гела , брат му, Пеевски и сругите които сега го раздават силни на деня.Ако не ги освиткат скоропостижно де.Тънат в охолство и мачкат хората да им бачкат за 500 лева.Никаква милост за такива червеи.Да се побъркат в ареста тея говеда .Те не са само крадци, а и косвени убийци на хиляди.Продадоха и съсиаха де що имаше за крадене.Но всеки ще си получи пая рано или късно.Сега напълно се убедих, чее най-добре да си скромен но щаслив и свободен човек.За какво ми са тези скъпи автомобили и имоти, когато в най-неочаквания момент се видиш с пранги или те понесат надупчен с краката напред.

Как докато са навънка колят и бесят, а като влязат вътре и се оказват най-хилавите и болнави хора.Е тва не ми е ясно.Като ония кмета, дето направо се яви с болничното легло в съда, едва ли не в гипсово корито, а после по ресторантите пак е силен ... пие мие... нищо му няма.Време е да започнат да вкарват в затвора и лекарите, които ги освидетелстват, като болни! Крайно време е!