Коментари - Остър недостиг на "Ремдесивир" в пловдивска болница с COVID отделение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е нали казахте че не вършела изобщо работа де? Щио ви е?

Е що бе? Нали Тиквата каза, че има достатъчно?

За кораби милиард - за лекарства няма

Видими резултати на шайката ГРОБ !?

Има недостиг на Ремдесивир? Значи, да очакваме по-малко жертви на вируса?

Моля ви, искам всеки ден да знам колко и от какво са починали. Искам по 100 чувалчета и да спя с труповете всеки ден

боче-шибаняка, по-известен като кухото, каза, че има ремдесивир, ама или е в Хераково или в Банкя в някое шкафче...

За ремдесивир не е сигурно, но изчезването на антикоагуланти ще коства много животи. Те предпазват от най-честите усложнения при ковид и са включени в алгоритъма на лечение навсякъде по света.

Нали внесоха 2500 броя само преди седмица ? А вчера казаха за още 1300 ? Лъжа или истина ?

Лъжа, както винаги. Те лъжат като дишат.

То в България по принцип по - специални лекарства няма.

А на някой от специалните служби дали му е идвало на ум, че е възможно в момента на затихване на заразата някой умишлено да заразява?

Като се има предвид какви пари се харчат, нищо чудно.

То този Ремдесевир, така и не беше предвиден за хората, а за онези 240 изрода и техните близки и приближени. Останалите кучета ни яли. Ще ни оставят да мрем пред болниците и т'ва е.

На Лъжата и друсат яко Ремдесевир във ВМА. Казаха по телевизията. Бойко си седи в къщи и не му слагат нищо. Пие греяно вино.

Ще има Ремдесевир за всички комуняги. Тази безполезна отрова, която американците ни пробутаха скъпо и прескъпо нормален човек не би позволил да му се инжектора. Но комуниста и отрова за мишки би пил стига да е без пари. Ако Путин им изпрати от конската ваксина комунягите че се изтрепят да си я слагат. Въпреки, че ще ги убие. Комуниста е биологичен отпадък.

На колко години си, че все комунисти ти се привиждат? Просто питам ))) А то човек ще каже лично в лагер са те държали ......

Комунистическата държава бе концлагер в който нямаше нищо, само глад и мизерия. И смрадливи комунисти крещящи по манифестации КПСС-БКП.

Ти това лично ли си го видял или някъде го прочете? Не ми отговори на въпроса на колко години си?

По време на пандемия всички патенти за лекарства трябва да отпаднат и поръчката да бъде дадена на Индия и Китай да произведе нужните количества от всичко! Защо нашите процентови политици мълчат по този въпрос?

А всички инвестиции в пандемията как ще се върнат така?

И как решават на кого да дадат лекарството? Кое е критерии кой заслужава? Всичко е такава порнография. Не ни разказвайте, че има при условие, че не стига и за 1% от пациентите. Ваксина против грип не можахте да осигурите дори на 10% от пенсионерите, какво да говорим за Ремдисивир ..... Вероятно за ББ и Корни има, но за други не!

Ще има Ремдесевир за всички комуняги. Тази безполезна отрова, която американците ни пробутаха скъпо и прескъпо нормален човек не би позволил да му се инжектора. Но комуниста и отрова за мишки би пил стига да е без пари. На Лъжата също и бухат Ремдесевир във ВМА. Ако Путин им изпрати от конската ваксина комунягите че се изтрепят да си я слагат. Въпреки, че ще ги убие. Комуниста е биологичен отпадък.

Споко, след 2 часа ще си оттеглят съобщението.

Остър недостиг на Ремдесевир...В Пловдив двама комуняги щели да ги ползват за опитни мишки. Д-р Менгеле се обръща в гроба.

Да друсат на дъртите комуняги колкото се може повече Ремдесевир, въпреки че е много скъп. Има страшно много странични ефекти а ползата е почти никаква. Комунистите ако не пукнат от вирусът ще пукнат от страничните ефекти на Ремдесевира. Може и от конската ваксина на Путин да им друсат. Все тая от какво ще пукне комуниста.

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/sweden/

5 ноември (GMT) Актуализации 12 нови смъртни случая в Швеция

Разбрахме. В Пловдив има двама болни с ковида. ;)

Чеки, бе! Нали завчера обяснявахте как това не ставало за нищо. Всички е ясно. Нищо не работи, нищо не разбирате, но е важно да се симулира активност. Така никой не може да каже, че сте бездействали - и политици, и докторя. Викам всичките в общ гроб. Така по-евтино ще ни излезете.

боче-шибаняка, по-известен като кухото, каза, че има ремдесивир, ама или е в Хераково или в Банкя в някое шкафче...

Нали сме подготвени уж? Вчера столична болница с призив за дарения за консумативи и защитни облекла, после бързо-бързо ги накараха да го свалят от ФБ страницата си. Сега пловдивска болница бие тъпана за лекарства, но всичко е осигурено, лекарства и защитни облекла има, гладен никой няма да остане, рече Главният демагог - Бащицата.

Боко, пали джипката и отивай да носиш.... Аааа, забравих, ти дома, правиш се на болен.... Цялата ти пасмина се е скатала и се прави на болна...

Представяш ли си болница да се моли, за двама пациента. Ами ако са хиляди, както политиците изкарват ситуацията?