17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато САЩ покровителстват основният враг на Ердоган - Фетхуллах Гюлен и отказват да го естрадират отношенията между Вашингтон и Анкара едва ли ще се подобрят.

голяма работа са тези... да осъдят на доживотен затвор 75 годишен човек. В русийката за една проста демонстрация против властта се лежи по-дълго.

ФетоаЛаах-в превоз от арабски Фето-Прелъстен ,Изкушен Алаах си е Алаах Фетоалах-Прелъстен от Алаах

Падишаха само да го докопа ще му резне зелката

не мога да разбера как най-големия ти враг може да е 81 годишен старец, който от 40 години не е бил в Турция. Също както най-големия враг на русия е 91-годишния Сорос, който никога не е бил в русия. Набеждаваш някого за враг за да стегнеш собствените си фашистки редици.

Наистина ли мислиш, че трябва физически врагът ти да е до теб, за да се смята за такъв!? Много наивно от твоя страна... Wakey wakey sleepy head!!!

Ердоган му е направил тежка циганско вавилонска магия за смърт

Гюлен живее в огромна имение в гората на Пенсилвания охраняван от 20барети и агенти ЦРУ В зоната около имението е забранена зона за полети ЦРУ сваля всеки малък моторен самолет в радиус 50км До имението има 5КПП поста ии форбайдън зона с сограничен достъп Гюлен е авер на БАЙДАН/сенатор от Пенсилвания/ двата са членове на Илюминатка масонско секрет Ложа Едмонд Бюрке УРложа

Докога ще занимават хората с тоя изкуфял поп?

А ве село къв поп Гюлен го гласяха за новия османски Кхалиф на Света

КороПко, човека се казва ФетТулах Гшлен, престани да си кръщаваш хора, градове и държави, както ти изнася...

Щом ФЕТО е терористична организация, значи САЩ подслоняват терористи и трябва незабавно да им се наложат санкции, а може и да бъдат изключени от НАТО! Едва след като се спазариха Швеция и Финландия с Турция да предадат гюленистите, Турция се съгласи тези страни да влязат в пакта!

не знам кой какво се е съгласил, но ако съобщението е вярно, Ердоган има много да обяснява защо Аллах не е прибрал Гюлен при себе си, а го е оставил на земята. Особено на по-простият народ от Анадола, дето по избори гласуват за Реджеп ага, а не за партията (му).

Да го закарат на лечение в турска болница, медицината в Турция е много развита

Оня свят викате? Маа ви * идиоти!

Хората с нечиста съвест се страхуват и от сянката си , камо ли от Гюлен! Господ здраве да дава на всички!