Основават Партия на българите в Република Северна Македония

„Предстои да изградим ядрото на партията и да представим ръководство. Нашата цел - българите в РСМ да управляват държавата”, заяви Виктор Стоянов от фондация "Македония"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

у нас има македонска партия, що и там да нема българска? те поне турска си нямат

Жалко за всички,които вярват на този човек! Аз от него освен лъжи,никог нищо друго не съм чул!

Надявам се да намерят достатъчно съмишленици ...не знам %-то съотношение какво е в Македония, но силно се надявам да намерят достатъчно подкрепа и браво (надявам се да няма злобни коментари по адрес на кръвните ни братя)

Ами в Македония съпричастност към България на българските избори проявяват към 500 души включително пребиваващите там българи от посолство, културни центрове , бизне и смесени бракове. На ппследното преброяване 2001г българите са 1500 души .и не са между първите десет етноса там по брой. Това е реалността, другото са пожелания отпреди един век.

Хората ги е страх да не останат без работа,затова се пишат македонци,а не българи.И второ как си обесняваш ,че 130000 македонци са взели български паспорти,нали не смяташ,че всичките са албанци.

Не си прав , смятам, че от лакомия за пари от паспорти , получихме 120 хиляди граждани с български паспорти с македонско съзнание, които нямат никаква тяга към България, а към Европа. Не е лесно да си тъп и лаком едновременно. Едно време така от мерак за Солунската митница , Одрин, че и Цариград, които не са били български , пропускаме да си вземем нашето и сега ревем, че другите били виновни.

Ама яко се манипулират коментарите тук с натискането на + или -

Супер...крайно време беше....като се замисля от колко време има ВМРО в България, по-добре късно отколкото никога....браво и успех

Най-накрая нещо хубаво и положително, надавам се да намерят достатъчно подкрепа, привърженици и съмишленици в братска Македония

Браво чудесна новина и това е много хубаво като замисъл....успех в начинанието

Всъщност се оказа че в РСМ имало и българи, така ли !??

А партия на македонците у нас - КОГА? По Неврокопско още си пазят БГ паспортите от 50-те години с произход - македонец....

Това по примера на мюсюлманската партия ДПС ли?

В Герб сме за Македония в ЕС веднага. Бойко обича да прави минети в ЕНП. Те ще ни помогнат да стоим на власт. Историята и паметта нямат значение. Важното е Бойко Борисов да управлява.

Ако мунчо имаше топки щеше да изпрати специалните сили в Скопие и като началника си Путин щеше да проведе референдум за връщането на блудницата Македония към майка България,мунчо обаче няма топки, а е тъпа путка, огъзена на Изток.

А ББзащо не го направи?

Идиот ли си или трол? Поне пиши нещо смислено.

Ако мунчо имаше топки щеше да изпрати специалните сили в Скопие и като началника си Путин щеше да проведе референдум за връщането на блудницата Македония към майка България,мунчо обаче няма топки, а е тъпа путка, огъзена на Изток.

Руския шпионин Малинов се е кандидатирал за президент, вместо да е в затвора

Този нашенец, който ше прави българска партия в Срамна Македония е или безразсъдно смел, или му е омръзнал живота… единствения начин да противодействуваме на омразата е да прекъснем дипломатическите отношения с този сръбски протекторат и да отнемем българските паспорти на менте българите, извадени за да щъкат и работят свободно из ЕС Ако имахме армия трабваше да ги накажем, како правят силните, но армията ни беше умишлено разоръжена и унищожена

Колкото ние можем да прекъснем връзки с руския протекторат !

Нашите братя в Сръбската Македония бяха прогонени или избити от сърбите и комунистите, сега там са сърби, албанци, цигани и евреи, а лицето което ще основава българска партия вероятно е някакъв шегаджия. Жалко, че сме в шибания ЕС, жалко че нямаме армия, жалко че генералите ни са руско комунистически мекерета… българската държава беше срината от комунистическите изроди след Третото Българско Царство,

Това е нещо, като Северно македонско ДПС.

българия да подкрепи партията и да обяви война на про-сталинските власти в северна македония, за да освободи местното народонаселение с преобладаващо български корени това е единственото правилно действие

ако беше стамболов можеше ама с нашите русофилистки путиногъзци едва ли

Бог да ви е на помощ и да ви пази и закриля, братя. Не че тези, от които трябва да ви пази не са също българи, но това няма да им попречи да се нахвърлят върху вас като зли вълци.

Някои не са разбрали, става дума за Българин от Карлово, който ще прави партия в Македония, не за гражданин на Македония, който се смята българин. Тъй че вероятно става дума не за нещо сериозно , а както обикновенно за търсене на скандал за местна употреба, ако беше сериозно самите македонци щяха да си направят българска партия.

Браво, да в жив и здрав. Сега да направят и една българска в България.

Господ здраве да му дава!

А Сидеров по БНТ какъв цирк прави , лелееее Гледайте Борисовата патеричка по панорама колко е луд

Горкия сигурно се надява да му прсащат кинти от България ама сее объркал. Лошото е че макетата така ще го намразят че или ще стане параноик или ще трябва да се изсели от Сев. МАкедония

да направят бг партия там и то напук

Точно от това имат нужда в РСМ! Желая успех на партията на нормалните хора там! Крайно време е властта да се вземе от сьрбоманите!

Давай наштеее! Б-ъ-л-г-а-р-и ю-н-а-ц-и!

"Основават Партия на българите в Република Северна Македония" ганьо цървулански първо да оправи своята кочина, и после да си навира дзурляка в други държави.. ббаахаха

Точно.. Тя 30% от България вече е превзета от фесове и ромляни.. Те тръгнали да превземат Македония

Финансирана от Кремъл сигурно. Спирачките по пътя на РСМ за влизане в ЕС се пускат една след друга от източния фактор и придворните им патреоти у нас.

Само така :)

Добра новина!

какво лошо намирате в това? това ще е добре но натиска върху тях ще е голям

За някъв фейсбук пост с 70 лайка ли публикувате водещи заглавия? Тая простотия ако и македонските медии я раздухат като вас и и отдадат значение кво правим?

Що?Ти какво искаш-да ни осведомявам само какво става в Турция ли

Поредната простотия на разединител Румен шпаклата. След съсирването на България идва ред и на Македония. Московска поръчка на азиатския сатрап.

"Фондация "Македония" има за цел българското и македонското общество да станат едно общество в две държави.'" Браво на Виктор Стоянов

"Нашата цел - българите в РС Македония да управляват държавата" Кво ги лайквате тия мозъчни пръдни. Дори на Доган не му е целта турците в българия да управляват държавата.

Не се тревожете. Борисов вече обеща в Любляна да пуска макетата в ЕС. Гласувайте за него ако искате Северна Македония да започне преговори с ЕС.

На мен македонците не са ми проблем, да вървят където искат . Проблем си ти и тези като теб служещи на азиатските диваци.

Не ти е проблем, защото си същия предател като банкянския страхливец