Осмокласник от Пловдив е жестоко пребит от по-голям ученик пред много свидетели

Синът ми е в реанимация, едното му око е почти затворено, не се знае дали ще може да вижда с него, разказа бащата

Обратно в новината

Коментари - Осмокласник от Пловдив е жестоко пребит от по-голям ученик пред много свидетели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да го пращат в ТВУ. да застрелят майка му и баща му защото са възпитали боклук

Много пъти се питам, умишлено ли телевизията ни залива по всяко време с тонове агресия

Аз съм жена. Но възрастна. Със сигурност по-силна от това лапе. Нямам време, нали гледам си моето семейство. Но иначе, ако имах време и например нямах семейство, така щях да направя само с думучки, не с бой, да направя така, че тази долна издънка, грешка на съвременното общество да не се развъжда. Тихичко без никой да разбере бих го скопила. Да бие щом обществото позволява.... ,... само да не се развъжда!!!!

Много добър урок е от сериала Готъм. Малкия брус Уейн отива на училище. Пребиват го щото е сирак и особен. Алфред дава един бокс и отиват в дома на бияча и брус звъни на вратата. Бияча отваря, брус му забива един с бокса. Бияча пада, брус предлага на Алфред са си вземат пица. Ей така трябва и с тоя бияч

Баси и мамините БОКЛУЧЕТА. Ах как бих ги бийнал такивА келешчета... всъщност не, за да не ме съдят бих платил да ги бийнат така че 1-2 месеца да са по болниците и да ПОМНЯТ защо така се е получило. И помнете , че боя изгражда, не е да разгражда.

Ужасни деца, с ужасни родители. Болно общество!

Ами в България се проповядват "Евроатлантическите ценности". И никой не забелязва че в България отдавна няма етика и морални ценности. Не остана човещина в българина. За да има нормално човешко общество трябва да има и човеци, хора а не маймуни. А като се огледаш, всички се държат като зверове. Когато се държиш възпитано, гледат те като че ли си полезно изкопаемо. Страна на абсурдите сме. А се бием в гърдите че сме европейци. Не сме. Дива и необразована страна сме. Дано да се оправи момчето.

Защо не пишат името на ударения ??? Значи, ако удареното момче НЕ е приказвал за педдерази и хомосексуалисти, НЕ е правил ПРОПАГАНДА на педерастия, а просто, щото е приказвал странно, може да болен... Да е педдераз, някой, НЕ е лошо.. Лошо е ако започне да прави ПРОПАГАНДА на педдерастия и педдерази. Тогава ще ВЛИЯЕ лошо на околните.

едно време имаше един много добър детски психолог - викаха му МАКАРЕНКО

"Най-тежкото наказание, което законът предвижда, е преместване в самостоятелна форма на обучение или в друго училище." Ами когато такива са НАЙ-ТЕЖКИТЕ наказания....даже се учудвам ,че няма убийства на всеки 15 минути в училищата

Чета различни коментари - този бил виновен, онзи бил виновен. Отговорни сме всички ние в този форум, които с лека ръка разпространяваме или приемаме хомофобия и омраза към различните. Именно те дават основание на извергите да оправдават нечовешките си актове на агресия. И тъй като често чета въпроса за гей парада - защо им е да парадират на тия джендъри, аз да не би да парадирам, че съм хетеро, ето им го и отговора - те не парадират, а се борят за правото си на живот, което е ежедневно застрашавано. Това е все едно турците да кажат за априлското въстание - защо парадират тия гяури, те си живеят добре, я да ги поизколим.

Айде бе, защото няма хомофобия от както свят светува. Айде моля ти се, съмнявам се 20-30-те души дето коментират да носят лична отговорност. Лична отговорност носят децата в двора и техните родилтели. Никой от нас не е звъннал и не е дал заявка за побой. Моля ви да спрете да вмятате вина на хората, дреме ми на кура! Аз също съм бил дете, участвал съм и в масови збивания, но тогава никой не обвиняваше някакви форумци, а направо си звънкаха на мама и тати и те решаваха проблема по един или друг начин.

Бойко е виновен! И Гешев - тоже! (Дано се оправи момчето!)

Това за някой и друг сребърник повече вкарвате ГЕРБ/ДПС тролиадата във всяка новина.

Отлично, герберасти. Колкото повече простотии и злоба - толкова по-малко гласове. Продължавайте все така! Кажете пак нещо за Президента, ха ха ха!

Пак ли циганите са виновни, ганювци? Или то няма проблем, боят изгражда, нали така?

Не са бе, педал. Те са виновни САМО за останалите 98% от случаите. Сигурно ще кажеш, че не са 100 Така математиката ясна ли ти е? Други въпроси ?

Където мъжете са шушумиги, страната е бедна, отдавна известен факт. Стоят льольовците отстрани и вероятно се кефят, че пребиват някого. Или снимат с телефона. Отдавна се знае, че Ганю от демокрация не разбира, прави някаква пародия на нея и го обръща на слободия и анархия. Като видя някои от даскалиците и се сещам колко авторитет имат. Малцинството вече приближава милион и добавя своя неграмотен и агресивен отпечатък върху общата картина, докато безхаберният Ганчо се озърта само за някои и друг келепир и вече е абсолютно ошашавен. Нали това искахте ,радвайте му се....

Побоят и тормозът са ежедневие в татковината. Започват от детската градина, минават през училището и нататък. Държавата мълчаливо ги подкрепя. Така е в родината.

Хората се учат на подчинение и изпълнение от малки.

Държавата да не е Господ, че да се занимава с всеки олигофрен в отечеството, те са няколко милиона. Все някой ви е крив, а и това, което наричаш държава пак е от българи, начело с видни титани на мисълта като Тулупчо. Възпитавайте си децата в къщи, не да чакате другите да поемат тази ви отговорност.

Държавата не е господ, държавата сме ние, държавните служители са хора. И те не могат да се занимават с даскалото, даскалото си има директор, педагог, даскали, охрана - те носят отговорност, както и родителите (най-вече)

Нема ли ТВУ вече? Там като му разорат задния двор ще го ритам с къв глас ще говори.

Всичко започва от семейството.

Всичко идва от съдебната система и чувството за справедливост и ненаказаност. Нямаше да има тези коментари за саморазправа, ако мутрите бяха влезли в затворите когато трябваше. Дори вчера бяха убили един и на този сайт имаше излеяния на жена му. Но нямаше разкази на пострадали от него. Страх! Това е думата която се набива в главите на хората и безнаказаност. Така се управляват простите народи и когато го преодолеем ще сме истинско общество. До тогава сме стадо, овце и за добро утро да кажем бееее:-)

Боже, накъде отива светът. Плаша се. Това е ненормално хора. Но така се получава, когато родителите нямат време за детето. На това келеме /без извинение/ , сега да му наложат да чисти тоалетните в училище, да видим после ще посяга ли пак. Пожелавам на битото дете да се оправи, без здравословни последствия.

Работя в ИТ фирма. Докараха ни преди няколко месеца щангист който иска да става "специалист". Обучавахме го търпеливо и достатъчно. След като му показахме къде греши и че не може да продължаваме така ни заплаши с мутри. Та вие се учудвате на агресията, тя е на всякъде около нас. защото не останаха образовани хора в тази държава, а само проЗДИ такива.

Хаха, верно ли бе, пич ?! Баси и БОКЛУКА! Баси и недоносените анаболисти са се пръкнали. Акъл немат да си напишат името правилно, но чули че "там у ИТ-ту дават ноо пара и не се работи, брат"

Оня ден жената купила за децата едно книжле "Малкия Никола", книжлето е френско, от 60те години и беше издадено у нас през соца. Аз съм го чел като малък от соц изданието, голям кеф, всяка глава е 3-4 изречения увод, после децата се сбиват ,накрая възрастните идват бият децата си. Викам на жената "как така днешните скопени джендърчета са издали такава яка книга, няма начин", имало начин - книжката яко цензурирана, никъде не се бият, като орязали боя, останало едно тънко като вестник книжле. Цялата книга беше само бой между деца в училище,а днес такъв става национална новина, и масово се квичи "ааа трябва да борим насилието". Какво ще борите бе сояджии, талибаните прегазиха 300 000 души въоръжена до зъби "армия" за две седмици , (ново)нормалното е просто нежизнеспособна карикатура.

Какво да ти кажа. Няма да ме разбереш. Дори за кофражист си прекалено прост човек.

Прост непрост, вие умните сте тревопасни , осланяте се на наивната вяра в "прогреса". Годините преди първата световна война са изглеждали също толкова измамно благоденстващи и цивилизовани като сега, и всичко се е сгромолясало изведнъж.

Ако бащата на пребитото момче не може да пребие изрода има достатъчно хора които срещу заплащане от негова страна да отрежат ръката от китката на побоиника да му държи влага цял живот и това е

После неговия баща ще плати на някой да отрежат на това момче двата крака, и да пребие приятелите му, после техните бащи ще платят на същите да залеят с киселина сестрите на първите и така докато стигнат до твоето дете

нещата трябва да се променят, така че на непълнолетни да се тъси отговорност. но за съжаление в западната цивилизация посоката е точно обратна и ния я следваме. "Дете" на 17г. убило друго...(справка Йоан Матев)

това е заучено поведение, никой не удря без причина

А в чужбина само, ако се сбутат или спорят звънят на всички родители на участвалите деца и родителят лично трябва да отиде да си вземе детето.Наказанивто им е , че учебният ден е приключил за тях, защото там имат много игри и занимания , от които ги лишават.За такова сериозно гаменско поведение ученикът ще бъде изключен и ще ходи с автобус до съседния град.Много агресия има при нас.

Коментирам дир-а!!!Аз малко не разбрах - в двора на училището или близо до двора нас училището?!?!? Ударен един път ,паднал и си ударил главата или пребит?!?!? Деянието няма какво да го коментирам - на тоя да му счупят ръчичките, че да не удря други вече!

И защо не е арестуван престъпника все още?

?

Какво стана със затвора за непълнолетни в Бойчиновци?

Докато не се отвори отново Белене оправия няма да има!

А ако ти попаднеш там? Много хора са били набедени от съседи или познати. които са им завиждали за хубава жена да кажем. И докато човекът е в затвора или гроба, му вземат жената. Или ъщата, или колата.

Така ли било, ауууу? А я кажи имаше ли сот, аларми, камери,автокаско, блиндирани врати, решетки на терасите до третия етаж, разбити мазета, Брави с тройно и четворно заключване, наркодилъри в училище, 1000 лв. за избор на екип в болницата? Май плюсовете на Белене са повече от минусите.

Като видим какви са ни ВИП персоните, друго не можем и да очакваме. Бургас от 20-те години на сам беше известен като градът на художници, музиканти, поети, артисти. Сега е известен като Градът на "батките", на Митьо Очите и т.н. защото се напълни с прости хора от всякъде

А простите хора са изтъкани от комплекси за малоценност, които избиват с просташко перчене и насилие

Ама то страшно наказание предвижда закона…., хайде прочетете малко наказателния кодекс от ДИРа и после пишете глупости.

Продължава опита за колективно самоубийство на нацията.

Родителите на ученика обаче могат да бъдат съдени!

За какво?! може да им се търси съдебна отговорност, че са отгледали изрод ли??!

да, точнп за това, защото подобно поведение може да доведе и до фатален изход. Тогава какво? Ние, като родители, трябва да престанем да учим децата ни че физическата разправа е единственото решение на всеки проблем!

Тъпа, селска държава с предразсъдъци от средновековието.

Така е, но именно в този форум се разпространяват безброй хомофобски коментари. Това, което съм прочел тук като заплахи и вербална агресия към някой с "педерастки глас" не съм го чувал дори в реалния живот.