Коментари - Осмокласничка откри стрелба в руско училище, уби съученичка, рани 5-има и се самоуби (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така ще бъде, за съжаление... По принцип руският народ живее в страх, хората потискат емоциите в себе си и неволно стават агресивни. Агресията на възрастните се предава и върху децата и ето това са последиците. Стресът е като "духът в бутилката" - в един момент трябва да излезе. Жалко, много жалко. Затова, когато ходиш на избори, трябва много осъзнато да гласуваш. В крайна сметка всеки народ си заслужава управниците.

_stankow

Taka е. Лошото е, че дават лош пример. Ето, американците, един кротък и миролюбив народ, и при тях започнаха да се проявяват тези негативни явления, създадени и отгледани в Русия ! :D :D :D

В днешно време децата съзряват много рано и училището трябва да е макс до четвърти клас. След това който иска да работи или да продължи специализирано образование. Виждаме как пеленачетата, още не проходили и непроговорили, вече са на "ти" с компютрите и джаджите на родителите си.

И виждаме как най-напредналите раждат на 12 години. Така че може и въобще да няма училище. Като му се спре кърменето се изритва на улицата да се оправя.

Сигурно е слушалка западна музика. Тап ли как му казват. Ако си беше на Ала Пугачова или Любе....

Пубертета е много сложен период, когато не само се задейсва демографията, но и тотално се преустройва мозъка. Тогава се формира и съзнанието на индивида, като член на колектива и обществото. И учителите, които се занимават с тези деца, трябва да са изключително добре подготвени и мотивирани. Иначе конят може да отиде у барата... Да припомня, че преди години наш ученик от НПМГ беше привикал вкъщи свой съученик, дето го дразнел, беше го упоил с приспивателно в напитка и после го беше разфасовал в банята.

все по кекави стават децата и по- лабилни психически

съболезнования на познатите на умрелите момичета ...23,5 см дължина момич. 14 год. стъпало относно дължина на ножът, а според инфо в статия със заглавие ,,стрелба в брянска гимназия" пушката-неиграчка, 50 см видима на око дължина, е била в туба https://bg.rua.gr , училището е на ~100 метра от река Десна: екранна снимка https://ibb.co/SPsGHLg (налична до 07 януари 2024 год.) , а оградата му според гугъл мапс (гуглови карти) е метър висока ... може да се е случило във време ежемесечн. момич. полов термин, момчето остава ни за едната, ни за другата, живи + здрави

-> преден ми коментар: огнестрелн. оръжие е било в тръба, в ютюб има 7-дми дек 2023 год. 2 мин. и 25 сек. документ. кадри с заглавие ПОДРОБНОСТИ СТРЕЛЬБЫ В ШКОЛЕ БРЯНСКА (в превод от руски: подробности за\относно стрелбата в у-ще в Брянск) : в училището няма нито металдетекторна рамка, ни камера, ни турникет (автоматична охранит. лост. бариера) влязло е момичето в урок по биология и веднага е започнало да стреля с пушката ,,Бекас", по данни на нейна съученичка 14 годишн. момиче 8-и клас е ударило момче в класа и стрелялото момиче (да почива в мир) пор, момиче е имало конфликт(и) с учител(и) , а вчерашна дата е бил рождения ден на момичето-стрелец (в мир да почива) , 4-та поредна година са се водили разговори за нова, съвременна, актуална охранителна система но някак си не стигнали до решение, от 2010 година на училищн. вход седяла стара баба, която понякога не се е появявала на място ... живи + здрави

а въоръжената преживе момичешка персона (да почива в мир) помисли ли че е лично момчешки избор с кое момиче ще е с цел правене на бебета, или че съперничката ѝ (в мир да почива) може да не иска момчето да е баща на детето ѝ ?!! живи + здрави

За момче е било! Заради амбициите на путин, Вече няма достатъчно мъже там и жените прибягват до стрелба... Руските мъже са пратени да стават на тор в Украйна....

A другаря Зеленчук се грижи за баланса- вече изпраща и жени на фронта...

Нямала си е тъпкач да и избива тъпотиите от главата и да е на кеф.

Само това ви е в главата на уроди, като теб, това е дете бе ненормалник, педофил.

Наистина е ужас колко си задръстен и тъп. Явно си нямал гадже и не сте се праскали като си бил на 14-15. А откъде ли ти дойде на акъла нещо за педофилия, явно подсъзнателно приемаш, че 14 годишните се плющят само с възрастни. Интересна гледна точкa.

Аз съм жена и майка и да, по мое време, на тези години това бяха деца, а сега между другото и тогава и закона е на това мнение, но твоята реплика ме ужасява още повече, ако имаш дъщера ще те питам!

сега нека чуем русофилите какво ще кажат за запада, нека ленинистите да започната Сега!

https://dnes.dir.bg/svyat/profesor-otkri-masova-strelba-v-universiteta-v-nevada-ima-ubiti-i-raneni-snimki-video чети!

То щото зад океана е цветя и рози, там е събитие, ако няма стрелба!

ОТ КЪДЕ ЗАПОЧНА ВСИЧКО ТОВА С ДЕЦАТА НИ?

Дали ще има и включен психолог в разследването? За да се прибегне до решаването на "проблем" по такъв начин, това момиче не е виждало друуг изход.

Те човешкият живот го нямат за нищо

Що? При краварите викаш по-означава нещо?

Защо публикувате снимка, която не е от Русия. Тези сгради няма как да са там.

Русия доста се различава от разрушените населени места на територията

Трагедията е голяма, няма спор. Без значение в коя държава се случва. Но да напомня на русоробите, които само се смееха, че само в САЩ и колективният запад се случвали такива работи...

Добре е и лизачите на посолсвото да са в час когато казват нещо!:)

НЕ МОЖЕ ДА СЕ ТРИЯТ МНЕНИЯ, ЗАЩОТО НЯКОЙ СИ ПР О С ТАК С КИЛИЙНО УЧИЛИЩЕ КАЗАЛ, ЧЕ ТОВА ОЗНАЧАВАЛО КРЕЩЕНЕ!!!! ИМА СИ КОНСТИТУЦИЯ И БЪЛГАРСКА ГРАМАТИКА!!! В ЩАТИТЕ ТАКИВА СТРЕЛБИ СТАВАТ ПО 2-3 ПЪТИ НА ДЕН!!!

Спасе, каква граматика те гони бе, ненормалник? И махни тея главни букви, пещерняк такъв

С укропите е свършено ;)

Как точно смърта на две руски момичета, изпращането в болница на още 5 деца и вероятният затвор за бащата на едно от тях, ще повлияят на Украина?

Какво казват рашистете по въпроса, в рашистан е пълно с джендъри затова се стрелят. Така обясниха по рано стрелбата в САЩ. Или нещо друго казват, че понеже живота е прекрасен в рашистан и някой не издържат на толкова хубаво.

Краварска работа е това!

Са по добре със стрелковата подготовка

Важното е да върви икономиката на САЩ, да има памперси, че бай Дън да е обслужен!!!........................защото в последно време имаше проблеми със снабдяването...........!:)

Значи и в Русия стават такива неща не е само в лошата Америка.......

Но не е ежедневие, като във ФАЩ :)

ТО И КРАВИ ИМА НАВСЯКЪДЕ, НО КАТО СЕ КАЖЕ КРАВАРИЯ, СЕ ЗНАЕ!!!:)))

А за стрелбата в университета на Лас Вегас, при която загинаха четирима души от стрелеца 67г академичен професор, кога ще напишете?

ми те написаха, а ти кога ще признаеш че русия е боклучава държава?

И да са написали не я държат на първа страница, нито са я обновили!

В Русофашистан хората не са важни. Помним Беслан. За русламците е по-важно диктаторът да остане на власт и да продължи да управлява, така са от стотици години, крепостните нямат думата

А помниш ли това… Най-смъртоносната стрелба в училище в САЩ от 2012 г, убити са 19 деца 25.05.2022

Мъка, мъка...далеч по-добре беше де Беслан, а??? "Через два дня в результате штурма здания погибли 334 человека, 186 из которых — дети."

Виновни са:Козяк, соросоидите, АЛФ,Паси, Зеленият наркоман, краварите, овчарите, Костов и Боко!!!Единственият невинен е вожда с ботокс!!

Овчарите не са виновни

и кво, копейкаджиите се чудят какво да кажат сега, защото в перфектната Русия е същото като в САЩ, само дето живеят мизерно и не стават за нищо

Е много определящ. Ако баща й беше цигулар, нямаше да нахлуе с цигулка в училището.

Трябва да си уникално п ро зд, да триеш мненията на хората и да не спазваш Конституцията!!! Вашит модератори спадат в тази категория!!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. Не трийте коментари!!! Противозаконно е!!!! Излагам мнението си чрез изображение и вие нямате право да триете! Ако някой про ст ак си мисли, че заради главни букви може да трие, то той се заблуждава!!! Конституцията е над всичко!!! ................Освен това хората в неравностойно положение също имат права!!! Слабо зрящите имат право да пишат според правилата в българската граматика, която също не забранява главните букви!!!! не назначавайте не грамотни модератори, защото те не само ви излагат, но могат да ви вкарат в беля!!!

Мда. Побъркахме и ошашавихме децата с всичките ужасии и гадости, които ние, възрастните, натворихме. И като знам в каква семейна и социална среда израстват и се формират, ми е много чудно, че не са още по-сбъркани и жестоки.

Опасни.Те не мислят.Да сте чули за 50-60 годишен арабин терорист?

В щатите всеки ден стават по 2-3 такива случаи, но.........няма да се ИЗЛАГАМЕ Я!!!

В щатите живеят три пъти повече милиона хора,от всякякви раси и страни!!!А младите руснаци, масово бягятот режима на кгб!!!

Професор откри масова стрелба в Университета в Невада, има убити и ранени (снимки/видео) по-голяма държава ,повече жертви от разни етноси

По твоята логика в Китай и Индия трябва да се стрелят по 10 пъти на ден :)

"В щатите живеят три пъти повече милиона хора":))))))))))))))))))))))))))) Дори в Китай не са "три пъти повече милиона", ама там са осем пъти милиона по-малко случаите!:))))))))))))))))))

Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. Не трийте коментари!!! Противозаконно е!!!! Излагам мнението си чрез изображение и вие нямате право да триете! Ако някой про ст ак си мисли, че заради главни букви може да трие, то той се заблуждава!!! Конституцията е над всичко!!! ................Освен това хората в неравностойно положение също имат права!!! Слабо зрящите имат право да пишат според правилата в българската граматика, която също не забранява главните букви!!!! не назначавайте не грамотни модератори, защото те не само ви излагат, но могат да ви вкарат в беля!!!

Нещата стават все по-добри в Рашката Джамахирия. Бяха на ръба на пропаста, но в последните години, под ръководството на Бункерното Мъниче Хаяско направиха смела крачка напред!

Професор откри масова стрелба в Университета в Невада, има убити и ранени (снимки/видео)

Ти да видиш, значи в матушката, авджиите са въоръжени с пушки помпи. :-)))

Русия искаше да спре Интернета навън, ма не успя. Сега се разбира за всеки подобен случай. А имат всякакви там полициии и омон и разузнавания и всякакви контроли и наказания и пак незаконен достъп и употреба на оръжие и пак наркотици.

Зеленски е виновен !

Защо просто не си беше снимала порно клипчета, както всички рускинчета на нейната възраст...

Пишеш за 14годишни деца бе тъпир.В нормална държава щяха да те разследват за педофилия. Много ли клипчета гледаш с 14гофишни

СЪжалявам, ама това е "Руский мир" - 14 годишна рускиня е вече втора употреба и поне с две венерически закачени на нея.

Руски мир....

нито това, което стана в САЩ, нито това тук са повод за радост. Освен за извратен скопец като теб. А ако е за заяждане - "Парламентът на американския щат Флорида гласува закон, позволяващ на преподавателите да носят оръжие в клас. Мярката идва след серията инциденти в училища и университети във Флорида и цяла Америка....." Една стара новина. От времето на Тръмп. Та недей да се гавриш с паметта на учитите - неззависимо дали са американчета или русначета.

Требе жужето да се отстреля, не така по училищата...

колко готино се живее в русия! Настоящая ЖИЗНь

тогаз що та вълнува?!

от новите "приобщени" съграждани??

Помислих си че е заради войната, а то

По цял ден приказват за оръжия и операции по телевизията и децата откачат

Някакви новини за великото контранастъпление, под командването на ФАШ и НАТО???

Тегав е жизнь в рашка говняшка , а вата ?

Ходи да смучеш на Бай-Дън умрелият ХеЙ.

Ти му го осмука и препоръчваш ли шлюхо ? Е , аз нямам твоите фетиши та ще пропусна !

Не моZе да бъде , в мадър рашша такива неща не стават ! Само чуденката е как "продажните медии" са успели да се докопат до случая преди да го покрият както обикновено в раZZия и как са успели да го разпространят при положение , че за такива несинхронизирани с партЕата своеволия ги очаква 15 години гулаг ?

На тези им викат, "новые русские"! Западна възпитаничка с промит мозък, обладана от евроатлантически ценности.

Верно ли вата ? При метните рашки шлюхи и алкохолици такива неща нет ?

Е ако това момиче е обладано от еврогейските ценности понеже отстреляло насилниците си то по вашата логика Путя е еврогей номер 1 на Рассията понеже отстреля всеки който му се изпречи на пътя. Как му казвате там в Рассията? Ваше еврогейско величество?

Нова стрелба в Кравария 478-ма за тази година. Десетки са избити в Универсштет. Краварите се трепат кат хлебарки

Ти нали си кушаеш удобрение на корем вата , докато си чакаш белата лада за сина ти , та кво ти бърка ?

На фона на ежедневните случки в “на-демократичната” държава фащ, това буквално НЕ е новина, но пък на р-фобите им става едно хубаво на душичките ‘щото и там “бият н.гри”.

Нормална работа за путлеристан. Ама кой ли го интересува какво вършат гнусните орки там? Сигурно мастиите им се избиват кой да им чеше тръбите, че бай путлер успешно компостира огромна част от мъжкия контингент.

к'ъв си дебил, безподобен! Пък и супер жалък и смешен! Евалата бе, боздуган недоклатен!

що не си гледаш футбола като нормален тъпан@р ?

Какво сте се сдървили за такъв инцидент? Такива неща стават! Стават и в България! Седнали като пенсионери на пейка къде е по-евтино киселото мляко - в Била или в Лидъл! Ами най-евтино е, като си го произведеш сам! За това и когато забележите промени в поведението на детето си, вземете мерки! Явно момичето било по-стеснително и е тормозено. Натрупан гняв, и резултатът е на лице. Удар, кинцентриран върху мъчителя (ако е стреляла два-три пъти и съчми 12 нули) е ясно, че ще има и други ранени. След като е убила целта си, е приключила и със себе си - психическа недтабилност - нелекувана, родители-безхаберници. Две почернени семейства. Възпитавайте децата си в любов и в никакъв случай да не посягат на друг! Сега бащата ще го яде големия, че е оставил незаключено оръжие. И пак казвам - децата са особено уязвими!

И в България стават, така е, преди няколко дена имаше такъв случай - банда момичета тероризират съученичка, само не се е стигнало до последната фаза при нас.

Инженерче

Имали сме късмет. Чисто статистически Русия по население е 25 пъти по-голяма от България. Това, съчетано с факта, че убийствата в България са 1,8 на 100000 спрямо 8,4 на 100000 в Русия показва, че шанса там подобно нещо да се случи във времето е 120 пъти по-голям. Наскоро в Сърбия също имаха подобен проблем!

"в обувките й имало и огромен нож." Заслужихте Пулицър с това изречение. Иначе по темата - влиянието на упадъчната западна цивилизация. Страната на свободните и домът на смелите има дъъълги традиции в училищните стрелби.

Мухъл, а дали момичето не е било тормозено от останалите и в един момент да му е писнало. Какви демократични ценности са ти у чукундурската тиква ти ебем путката майна

Тя статистиката не лъже.

да боледуват от краварските болести! Явно ситуацията е изпусната в световен мащаб...

Колко са подпалените наборни пунктове в Русия????

Боевой медик Интернационального легиона ТРО Анастасия Муцей рассказала о своем опыте общения с возрастными мобилизованными. По ее словам, она "думала, что их расстреляет". Медик называет таких мобилизованных "дедами". Речь о тех, кого, по замечанию журналистки в эфире ТСН, задававшей вопрос, "ловят принудительно". "Были три деда, которых я вела на позиции. Я думала, я их расстреляю. Он остановился там, где нельзя останавливаться, где постоянно обстреливают, и я сняла оружие с предохранителя. Сказала: "Если ты сейчас не встанешь, я стрельну и пойду дальше". И он встал и пошел", – заявила Муцей. Хе... Ей такъв травестит да те гръмне залухана пенсиьо... щот кат тебе в посраината ги пращат в кланицата..не ръсят мозък из форумите https://strana.today/news/451795-video-kak-anastasija-mutsej-raskritikovala-vozrastnykh-mobilizovannykh-v-vsu.html

И в Русия постигнаха африслямската мечта.