Семейна драма за детето на починалата родилка Надежда Узунова

2-годишната дъщеричка на починалата през ноември м.г. в "Шейново" родилка Надежда Узунова е изоставена от баща си Ивайло, който декларирал пред социалните служби, че иска да даде детето за осиновяване.

Обратно в новината

Коментари - Семейна драма за детето на починалата родилка Надежда Узунова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОРКОТО ДЕТЕ, КАК МОЖЕ БАЩАТА ДА МУ ПРИЧИНИ ТОВА...

пази боже всяко дете от такав безотговорен родител.бог да пази горкото детенце и да му дава сили да продалжи живота си,но макар и на 2 год това си е травма за цял живот,то никога няма да забрави тези мигове как баща му го изоставя на други хора,как се отрича от него-нима му е било малко на това саздание,че е загубило маика си та сега и баща му не го иска.уяс е малко да се каже-просто няма коментар за случая. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БОЖЕ,КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ...

Колко е вярна тезата, че "майка гледа деца", убеждавам се за пореден път. Мъжете са загубени без жените, за съжаление......Що за човек е този баща, та това дете е част от него и е спомен за покойната му жена. Жалко за детенцето:(

Горкото детенце ,докато се решат оспорвани проблеми и съдебни и служебни ,роднински и какви ли още не ....Жалко за починалата млада жена,жалко и за детенцето !!!

как може човек да си помисли да даде детето си за осиновяване та нали това е негова плът и кръв ако такава трагедия се случи на една жена тя никога няма да изостави детето си

Не мога да упрекна бащата за това решение,но нека си спомни хубавите моменти с починалата,нека си спомни,че това дете е частица от него и би трябвало да направи всичко възможно, независимо,че времената са трудни да създаде на това детенце едно уютно гнездо,а не да го изхвърля като ненужна вещ.

този човек е много зал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кав е тоя идиот?как може да си изостави детето?как може да има такива простаци на тази земя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

незнам какав е този маж които след като е изгубил жената която (обица) и второто си дете да изостави и другото то затова балгария ще затава все повеце и повеце аз сам маика която веце 8 години си гледа детето сама и аз имах вазможноста да го оставя когато баща му поцина но не гледамго . и едно мога само да кая це балгария не е страна в която можес да птглеждаш дете нормално и сам благодарна це на сам в бг защото моето дете там няма бадеще .а на този баща ще кая едно ти не си цовек след като си оставяш детето *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Как да коментирам просто не знам.От всички коментари дотук разбрах,че има много интереси,най-вече към материални облаги.А май от интересите на детенцето никой не се вълнува...

Има хипотеза за продажба.

майка ми познава лично всички замесени в цялата тази гнусна история и мога да ви кажа че няма и 5% истина в тази статия.Бащата на детето наистина я е дал за осиновяване но на братовчедка на Надежда ,защото иначе рискува да остане без дете тъй като родителите на починалата се интересуват само от апартамента които след смъртта на майката остава за детето и който стане настойник взима и жилището.Ако наистина мислеха за детето нямаше да се бият пред детската градина в присъствието на детето (говоря за двете баби).и понеже е лесно да се повярва че баща ще изостави детето си е лесни и да го очернят.Вече разбирам медиите как успяват да манипулират обществото така че не се изказвайте неподготвени защото този мъж е страдал достатъчно така че не започвайте и вие.

Пази Боже, от такива "бащи".Това е поредния пустиняк, неспособен да се грижи за нищо и никой. Защо изобщо такива хора създават деца

ах колко тъжно..потресена съм какви родители има, милото дете не е виновно , дано да бъде щастливо и да го сполети хубава съдба!!!!

Прав е народът като казва, че без баща си полусирак, а без майка си цял сирак! Жалко за детенцето, жалко за нелепо починалата му майка!

Мисля че четох достатъчно от коментарите. Тоя шин нещастник просто не знам кой ще го защити. Просто не можеш да имаш какъвто и да е повод за да родиш и да изоставиш дете( в неговия случай само го е направил). Ти пари нямаш туй нямаш онуй нямаш, щом имаш дете ще работиш за него ще дадеш всичко в името на детето. То е смисъла. Господ е наказал цялото семейство с такава трагедия....има ли смисъл това малко момиченце да страда допълнително заради нещастния си баща(дори не знам какви думи да използвам за такъв като него)........Правата трябва да се дадат на баба му определено.......И дори да нямат брак узаконеното дете от баща си има всички права над него, ако бащата не му бил дал името си тогава той няма никакви права над него. Но този заслужава по най мъчителен и гаден начин да го накараш да страда цял живот и да му оставиш неизличими белези в душата които да го съсипват всеки Божи ден. Дано това малко създание бъде много щастливо за бъдеще и да има най-прекрасния живот......знам че винаги това ще го мъчи ,но нека да има човек които като порасне да го обича много и да запълва всяко празно местенце в душичката му........

този човек явно е болен неможе ти след цялата тая мака да си изоставиш детето *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Подписът в гражданското не е гаранция за сполучлив брак.Най- малко за любов. Доказателство са разводите.

Това вече е върха на тъпотата.От къде го измисли това,че щом няма брак няма нищо общо и няма никакви права над детето.Или при тези с брак децата се правят по различен начин.Абе Веске ползвай си главата по предназначение не само за баланс

Тоя плазмодий сигурно се е присламчил към някоя друга жена, която да го дондури.

наи близкят роднина на това неврасно дете ,ако маиката няма брак с бащата са родителите на маиката!а господ си знае работата от тук на сетне!но трибва да се даде медиина гласност на този случаи ,за да не страда еднна невинна душа за сметка на таткото ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"наи близкят роднина на това неврасно дете ,ако маиката няма брак с бащата са родителите на маиката!" Глупости на търкалета.

чудя се на хората които коментират, без да имат и най малка представа от истинската ситуация. Мисля, че мога да внеса яснота по въпроса, тъй като имам информация от първоизточник. Бабата е поела и заявила желание да отгледа детето след трагедията с дъщеря и.Денонощно се е грижила за него , водила го е на детска градина до момента, в който то се е разболяло, и тя тъй като няма законно основание да ползва болнични е помолила бащата да поеме временно детето , докато е болно.Той го взима и го завежда при съответните роднини, които забраняват достъпа на бабата до детето изобщо.Това не би се случило, ако тя осинови детето, тъй като тогава би имала право да ползва болнични. Вероятно бащата е обиден по някаква причиина, но аз съм категорична че детето би се чувствало най-добре при баба си.Нейните грижи са най-близки до тези на майката и тя е заявила категорично желание да поеме отглеждането му.Мисля, че е задължително бащата да помисли най-напред за интересите на детето си.

Ако бащата мислеше за детето си , щеше да се грижи сам за него- не е малолетен . Явно не е дораснал самият той. Ето защо в някои държави децата живеят заедно с родителите си до пълнолетие. След това си поемат пътя сами и се грижат за своето поколение. Колкото за двете баби- едно е да помагаш и съвсем друго е да поемеш цялата отговорност за детето и да освободиш бащата от задълженията му на баща.

Прекалената загриженост на родителите към децата вреди на самите деца. Липсата на загриженост- също!

Жалко подобие, наречено мъж! Прави деца на жена без брак, жената умира при раждането на второто им дете и след смъррта и изоставя и първото им дете! Безотговорен, нагъл и прост човек!Тежко на детето,тежко на майката на починаталата жена. Много е трудно да изгубиш дъщеря си,второто си внуче,а сега някакъв само носещ името мъж ,го дава за осиновяване,че и посочнва кои да го осинови.Бърза да си намери втора жена ,няма да се учудя и тя ако се навие да му роди две и тях ще ги захвърли .Много грехове му тежат на съвестта. Много е трудно на българските жени с такива мъже! Заслужавала ли си е жертвата на тази българска майка да почине при раждането и да загуби второто си дете,а първото и да бъде захвърлено? Заслужава ли си българки да си рискуват живота да раждат на такива мъже?????

Много е лесно да говориш така.Да си излееш злобата на чужд гръб.

Айде без обобщения! Че колко българки има дето си изоставят децата.Като нещете българи отивайте циганите,турците и арабите да ви правят деца! Тогава ще прокопсате!!!

Ако в статията ставаше въпрос за майка, изоставила детето си, щяхте да подскачате и да плюете по нея, да я наричате с какви л не имена и да я предлагате за кастрираране. А сега, не сме знаели каво му е на мъжа. Я стига! До тоя с приятеля, дето починала жена му. Той подписа ли декларация, че се отказва от децата си? Остави ли ги да ги гледа приятелско семейство? Не, нали? Не сравнявай двата случая. От други сайтове разбрах, че бабата на Габи я е гледала и досега, а бащата я е отнел от нея след смъртта на майката само, за да я даде на други хора. А дали не са му бутнали пари за да вземат те?

горката починала жена и горкото сираче! по-добре да не се раждаш в тая държава (но не е твой избор)

Така си е, и за това е виновна държавата.

ужас! освен, че здравната система и лекарите са под всякаква критика но и семейните ни ценности западат!

Каквото и да си говорим, тая постъпка е показателна за това какъв човек е тоя баща....нищо положително не мога да кажа за него, а обратните доводи са доста наивни

Много примитивни и първосигнални коментари има тук. Хора които без да знаят каква е историята веднага се впускат в обвинения и раздават присъди. Сетих се, преди една две години имаш случай на измръзнал човек в Стара Планина, изоставен от групата с която е вървял и под новината имаше 300 или 500 коментара, повечето от които бяха - защо са го изоставили, това били безсърдечни хора и т.н. Но аз съм сигурен, че ако повечето от обвиняващите биха попаднали в същата ситуация, щяха също да го изоставят, но отстрани лесно се коментира и се дава акъл.

Нама ли кой да му налее акъл в кухата лейка на тоя, дето иска да си изоставя детето. Някой да му обясни, че няма по-ценно на този свят от децата. Ако трябва това да му се обяснява няколко пати на ден, дори и силово.

Каквито и да са мотивите на бащата честно не мога да разбера как ще изоставя собственото си дете - едно е да го виждаш дори и често, но съвсем друго е да споделяте живота си!Дано детенцето има късмет!

Горкото дете, ужас... някой ден ще узнае, че баща му не го е искал. Ето вече един нещастен, комплексиран човек, и без майка да растеш, просто страшно. Не виждам как намирате причина да го оправдавате, колкото й да е трудно, все пак могат да се гледат с детето, да му се радва, ще иска след време, ама ще е късно...

Вуйчото е пълен безделник и безработен.Имал две деца, но го питайте кой ги гледа и въобще дали ги вижда. и той е луд като майка си

Явно след смърттта на жена си човекът е тоталко откачил и не иска нищо да му напомня за нея, в това число и дъщеричката им. Горкото детенце, само на 2 годинки е, а е без майка и собственият му баща не го иска. :-((

Какво значение има какви са бабата и дядото. Може ли един нормален човек да се откаже от детето си? Ако да, не ми говорете после че циганите били такива и онакива.

Без майка е така.

и всичко това поради лекарска грешка....

Не, приятелю, не е заради лекарска грешка, щото тоя мухльо винаги си е бил безделник, просто сега нещата се развиха по-бързо. Така или иначе едва ли е щял да си гледа децата,но друго се питам аз: Защо тази жена (Бог да я прости) е решила че ще има още едно дете от същия този "грижовен" баща? Ако бяха цигани обяснението щеше да е много лесно, но уви...Жалка работа!

Всяко трето дете расте без баща, защото бащата си е правил кефа, но после е отказал да поеме отговорност!Помислете колко са свестни мъжете в БГ.Бащата на внука искаше дете,а сега му се свидят 80-100 лева на месец, за собственото му дете. А тоя ако мисли така да отмъщава на роднините на жена си, прави огромна грешка, все пак това дете е и негова плът и кръв.

А майката не си е правила кефа и забременяването по света става насила,така ли да разбирам поредното феминистко изказване

По-принцип отговорността за пазенето е и на двамата участници в половия акт. Обаче каквото и да си говорим семето идва от мъжа. А както знаем мъжете не обичат да си правят кефа с презерватив. Или се правят на големи майстори, а после опаааа, девойката бременна. А е нормално една двойка гаджета да прави секс без предпазни средства. И тогава чия е отговорността?

а щерка ти е света вода ненапита ли? ами що не дадете на бащата да отглежда детето , и вие да му плащате по 100ка на месец а, и да го виждате веднъж на 2 седмици и то само ако майката няма нещо запланувано. какво ще кажеш душко. знаеш ли колко такива случаи има, и не е лошо да помислиш първо преди да обиждаш и раздаваш правосъдие. не че има нещо общо по темата, защото няма по голям грях от това да отхвърлиш собственото си дете при положение че си единствения му най близък останал на тоя свят , но тия приказки колко са ложи зетьовете и какви светици са нашите дъщери ходи ги разправяй на бабите пред банята

прост, груб и грозен- това е българския мъж. Този не е нито мъж, нито баща. Бог ще го накаже. Да изхвърлиш дете чиято майка е починала, не просто престъпление, това е тежък грях. Но нима ние вярваме че има възмездие за греховете ни.

Защо обиждаш всички български мъже?Ако ти си ги избираш такива ОК но не значи,че всички са такива

кви ги приказваш бе човек. ами разбира се че е прост и груб българския съпруг, нама грам романтизъм. за това ги оставят, и си намират романтични мъже. след 2 години българския мъж е глупав женчо, не може и един пирон да закове, за това отиват при комшията който е груб и необразован ,ама грууууб,ох грууууууб. и ти ли се мъчиш да разбереш какво се крие под шапката на една жена. хехе, не става приятелю,

къде е бляла като е спала с него, вие си ги избирате такива а после ревете от тях, патки

Не си прав Всеки иска да е щастлив , но понякога не става така както искаш,и ако срещнеш и съпротива и простотия от отсрещната страна живота ти може да се превърне в ад

Не развявай името на Бог като парцал.

Не съм в час, не знам кой прав и кой крив, това съдът ще каже. Но не мога да забравя на интервюто по бтв, когато почина жената, как този баща седеше на дивана и се хилеше неадекватно. Още тогава ми се стори, че момчето никак не е наред с главата. Не ме коментирайте, не ходете да пишете след мен, просто изразявам собствено мнение.Коментирайте новината, а не чуждите коментари!

хеи , страшни сте... оплюхте бащата. а като сте такива отворковци, кои ви е източника на информаця, а? със сигурност не е бащата, нали? и дори да е негово решението, ние нямаме право да му се месим. кои знае какъв ад е в къщи, в повечето случаи наи-близките се озлобяват след такава тежка загуба и започват един друг да се нападат.и можете ли да си представите, че в такава обстановка едно крехко детенце расте ...а може би идеята за осиновяване не е чак толкова лоша.

Я не ми го защитавай!!! Нещастник! Мизерник! Било му тежко на него. Ха! Верно, на детенцето ще му бъде по леко обикаляйки от дом на дом докато не намери пътя си на дрогираща се проститутка, щото всички знаем какво става с изоставените деца, нали?!? Не ми казвай, че го е направил на доброто на детето. Направил го е единствено за своя собствена изгода. Екстра! Започва си човека нов живот, се едно досега това е било сън. И кой му се меси, Бе? Ние тук само го плюем, той явно си взема правилните решения сам!

1) съдите без да знаете нищо, освен една новина в сайт като дир.бг 2) не познавате бащата, не познавате и баба и дядо на детенцето. но давате мнение какви са като хора... 3) повечето, които зяят, хабер си нямат как се гледат деца. откъде знам ли? ами личи им. 4) и жената, починалата, не я познавате, и в какви взаимоотношения са не знаете, и защо е починала не знаете. но говорите... пак. другото е нецензурно.

Абсолютен изрод нещастен .От тука нататък нищо добро да не му се случва а детето да не го погледне никога!Пълен нещастник гнусен.

Циганска работа, а уж българин!

Жената е загубила живота си поради НЕМАРЛИВОСТ И НЕЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ на лекуващите я лекари! А че този баща-мърльо си е едно абсолютно л.йно е отделен въпрос! Еб.си! Не стига че се отказва от детето, ами и претенции имал - да посочи точно кой да го гледа! Направо не се побирам в кожата си!