17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще вземат деца от семействата им, защото родителите нямат още една стая за детето, нямат кола, дават му сладолед, карат го да си пише домашното. И после настаняват детето в идеални условия в приемно семейство, за да се гаврят с него и да го увреждат. За пари естествено, не за грижа за семейството. Това не е държава, това не е правителство, което се грижи за народа си. Освен изрода, вина има и правителството, защото то е отговорно за решенията, които взема, за да угоди на НПО-тата.

По телевизора и радиото не чух дискусии по тази тема. Не видях бързите реакции на Цацаров, Гешев, Маринов. никой от тях не отиде да разследва брата на големия човек. Защо? Нима това не е престъпление?

Алоо коментиращите, успокойте се малко. Тече разследване вие искате човека да ви дава интервю и го оплюхте. Колко и вярвате на тая, тя даже не знае къде е живяло детето преди приемна грижа. Когато говори да го подкрепи с документи, не ала бала съмнявала се. А яловата осиновителката с адвокатката напомпала доклада с глупости, за да не и заличат профила. Ще има становище сигурно но нека всичко да е подред.Всеки в тая държава си говори квото дойде и вии като шарани на въдицата. Мислете с главата си .Тая я уволнят за 2 път правете си изводите къв капацитет е. Дърти лели осиновяват деца и им се нарушава спокойствието и айде като мебел го връща че е некачествено. Нали се сещате че това дете е посещавало детска градина, ако е имало насилие то ще сподели все с някой. Колко големи човеци е виждала тая очиларка? Иска се изкара че мислела за децата, да ама не. Да се яви тя в тв да избълва една помия. Тя няма право да изнася информация - Цацаров да се сезира и да търка нарове. Ай сиктир

Само да попитам :любител на нестандартен секс?

Може пък това дете да е някакво сексуално извратеняче, кой знае. Аз имам спомени от моето детство, децата от детската градина, която посещавах, вместо да спят следобеден сън, си устройваха срещи под чаршафте с цел сексуално изучаване и експериментиране. Направете си изводите- става въпрос за деца на 4,5 и 6 годинки с вече изразено сексуално желание. Не всички, разбира се, но имаше такива. Тази осиновителка, може да е забелязала ненормално поведение на детето при съвместното им съжителство и ако е по-консервативна личност, не е могла да реагира правилно, а правилното в случая е да възпита добре детето и да му помогне да преодолее и забрави негативните и неправилните неща досега в живота му. То е малко и тази мисия не е невъзможна все още. Но за съжаление не всеки е психолог и силна личност.

Важното е да се крадът пари ,не е важно , какво ще стане с това дете , а и не само с него...................

името на "големият" човек, че да стане малък!!!!!

бе катили играе роля......."брат и е голям човек"? По-голям от един "Калашников" няма и два метра надолу.

Чичо Гощо педофила в затвора!Да не излиза изобщо!Поръчал си с връзки невръстно дете за извращения!Урод!

Значи никой не се ражда гей по скоро някъде по време на детството и дори и по късно някой в казармата други в затвора но факта е че е психично отклонение а не по рождение. Разбира се като психично заболяване не се лекува.

В минимален процент се раждат със заложени хормонални или хромозомни дефекти!Но за едно дете едва в пубертета може да се установи ,то и тогава е плаващо!Хормоналните дисбаланси се регулират ,ако се установят,това не е проблем!При положение ,че се взимат хормони за смяна на пола,по същия начин се взимат и за нормализиране на хормоналния баланс!Не е нелечимо,колкото до деформиране на психиката от мода и посегателства,там има нужда от психологна помощ и не трябва да се подценява проблема!Повече психолози за такива деца и обгрижване!Да не се оставят на съдбата!

Хайде разправайте после че педерастите били "нормални" . Всеки педераст докопал се по някакъв начин до момченце, започва да го обучава на педерастлък. Ето защо на педали НЕ БИВА да се разрдшава да отглеждат деца. Такъв "родител" нанася непоправима травма на детската психика. Педофилските набези трябва да се наказват от закона с кастрация. - друга оправия няма!Пефофилия, педерастия не се лекуват, както не се лекува и олигофрения или синдром на Даун. Това си е генегично увреждане, което представлява заплаха за най-уязвимите и беззащитни в обществото - децата.

Има голяма разлика между гей и педофил

Така е, но твърдиш ли, че ако гледаш бащите си да се плющят в задника няма да решиш, че и ти трябва да си като тях?

Ето това защитава Истанбулската конвенция - даването на джендърите (гейове) на равни права със другите (хетеросекуални) родители. Правото да осиновяват деца ще отвори вратата за подобни злоупотреби. Щом искат - да си родят сами деца и да си ги гледат както си искат, ако е законно.

И къде го прочете това в Истанбулската конвенция? Аман от невежи!

Действително не се говори за гей бракове в самата ИК. В трети документ, свързан с нея, обаче се преопоръчва изравняването на правата на хетеро и гей двойките, сиреч легализация на гей браковете. Май се казваше "Препоръки на Комитета на министрите към Съвета на Европа". ИК въвежда дегенеративните Джендър изследвания и концепцията за пола като социална конструкция, джендър обучение в училищата, ГРЕИВИО, дискриминация по полов признак.

Чичо Гошо да не е Славов ?

Значи така! Бай Ганьовщината ни вече се проявява в сексуално насилие под "чадър" на кмет, на "големи хора"! Чукай си непълнолетно съвсем законно, като станеш приемен родител! Разврат по високите етажи на морала! Мръсни, долни ямболски "ромбули"

Държавата започва да налага евроценностите. Чичо Гошо ги е подпетил едно по едно, та даже и големите му помагат. Лошо че е върнато детето, но то и е дадено повредено умишлено.

Интересно, сега не се сещат за Истанблулската конвенция!

Имат тежка съдба. Това ли иска правителството... Да не можем да си възпитаваме децата, да ни ги отнемат и да ги дават в такива приемни домове. Да се гаврят с тях разни педофили!!! Да им съсипват живота и да ги правят и тях бъдещи педофили. Няма що, големи институции дето никой не си върши работата.

гледаме си далаверата бате

Да пази Господ Педофили има и по градинките

педомафията е най-старата, най-влиятелната и на най- високо ниво. също и най-гнусната откъм съществото на бизнеа... между другото, търгува се само с власт и то на такова ниво, че парите нямат никакво значение. удивително е как, всички се правят, че я няма.

Виждате ли защо сме най-големите нещастници ?????

Това са европейски ценности, бе хора!! Всичко е законно и всичко е точно. Какъв е проблема?? Така искат европейците – изпедерастяване на нормалните деца, травмиране на психиката им и превръщането им една безмозъчна и увредена биологична маса. Това е бъдещето на България. Ще се кланяме на педера.тките организации, идващи от психично увредени, уродливи нации, а в същото време ще си ликвидираме нашата националност. Проклети да са и управниците, проклети да са и НПО-тата, проклети да са и европейските ценности, проклети да са и всички мазни педерун.ели в европарламента. А всички социални служби, незабавно да бъдат закрити и всички, които са злопотребили с търговия на деца, да бъдат пратени в Белене. Това е !!

АМИН

Нямате представа, но "Закрила на детето" е една от малкото служби, която действително работи, въпреки ужасните условия, при които е поставена. Там работят Хора с главна буква. Да, случаят е страшен - живтът на едно дете е пречупен, обърнат, объркан... Виновните трябва да бъдат съдени, осъдени и наказани, но не бива заради сензцията и натрупания гняв от политиката и политиците да изхвърляме и разрушаваме и последното, което е останало от държавата.

Конкретни доказателства ли искате, мамицата ви мръсна продажна!!!

Толкова нелепо звучи, че ти се иска да ги удариш с лопата, нали? ... Снимки и видео от акта ли трябва да има...

Чичо гошо дето ш.ба лошо!

Знаете ли колко прекрасни семейства чакат за осиновяване на дете? Не им идва ред. Вместо това горките деца се разтакават по приемни семейства, на които плащат пари, и така, докато станат големи и травмирани от постоянното лашкане насам натам. Такава ни е системата, вредна и за децата и за желаещите да станат родители.

Отдавна се води кампания Законът за осиновяването да се промени и да не може веднъж взети деца да се разсиновяват. Това изобщо не е редно, както не е редно и да се оставят собствени деца за отглеждане от институции. Институциите трябва да подпомагат родителите да се справят с трудните ситуации около отглеждането и само в крайни случаи изходът да е оставяне на детето на грижите на държавата. Например смърт, заболяване. Никой няма гаранция, че ще му се роди напълно здраво дете, както и че в процеса на отглеждане, в живия живот, няма да се появят проблеми - здравословни, свързани с характера и възпитанието. Тази жена така или иначе не е била подходяща за осиновителка. Безпроблемно родителство няма.

някои верни неща, ама нещо ми идва в повече да упреквате осиновителката, без да споменете за "чичо Гошо". Няма безпроблемно родителство, но няма и такъв проблем при родителството.

Това не е осиновителка, а звяр. Не можеш да причиниш такава травма на едно дете. Още повече на изстрадало, пострадало, измъчено дете. Чичо Гошо може да се яви по всяко време - в лицето на треньор, учител, близък на семейството. Може да се случи подобно нещо и на родно дете, не само на осиновено. Като не е готова да бъде майка, защо осиновява дете?

В социалната сфера има МНОГО пари за "усвояване"и Калинките в последните 10 години станаха експерти в манипулирането на една не много добре организирана система. Те превърнаха осиновяването и приемното семейство в доходен бизнес. Некадърност и алчност витае в тази сфера.

Ужас!!!!!!! Няма ли да има сезиране от страна на прокуратурата и да се разследва случая? Този изверг- чичо Гошо- няма ли да му се търси наказателна отговорност. Та той е престъпник.

прочетохте, че бил на някого човек

Е какъв престъпник човекът е просто педал,а от статията става ясно,че детето също е обратно и двамата са си паснали.Не е имало нужда ''детето''да се вади от там и да се праща другаде да педерастее,педерасът си остава педерас!

"В решението на добричкия съд е записано..." Е, хубаво е че съдът е добричък ... :)

Ами такова ви е отношението към децата потребителско, въобще не ги имате за хора. Взела го и го върнала с рекламации все едно е ползван парцал от Лидл. Затова и ви вадят очите конвенции и закони , които защитават слабите и се чудите що ви взимат децата в чужбина след като ги третират е като маймунчета. Лошото е, че тук и да ви ги вземат пак на същото отношение ще попаднат домовете. Дори църквата поощрява тези неща. Напълно пропаднало и диво общество.

От твоето заклеймяващо изказване не се разбра ти с какво си по-добър, че да плюеш по всички останали.

А ти с какво си по добър че си позволяваш чужд ник да си присвояваш.

ИК защитава феминистките и джендърите. Там изрично е подчертано, че документът е създаден специално за жените, а не за децата или мъжете.

Не знам какво точно им проверяват на тези приемни семейства, но простата истина е, че не можем да ги проверяваме истински. Каквото и да покажат като документи и да кажат пред проверяващите, остава въпросът какво се случва насаме? Какво се случва в хилядите дни и нощи, когато приемните и детето не са наблюдавани от никого? Освен това е намесена и финансова изгода. А това поражда тревога. Бог дава децата на родителите, заедно с инстинкта да ги пазят и способността да ги обичат. А приемната грижа е човешка идея и представлява работа, занимание с цел доход.

Много добре казано. Кое може да гарантира отговорност, истинска грижа и обич от тези почти случайни хора към чужди деца?! Във страните, от които е взет този приемр се случват също прекалено много злоупотреби с децата, като тази сексуална перврзия от чичо Гошо. За това социалните проблеми само нарастват, защото от такива приемни грижи идват социално осакатени и инавалидизирани деца. Не че детските домове са по-добро, но и приемната грижи са под много голям въпрос. Колкото до конкретния случай, този чичо Гошо трябва да трие наровете в затвора много дълго време.

Абе вие не разбрахте ли , че сте масово извратени и не е от четене на Истанбулската конвенция . Насилието и гаврата със слабите са норма и се поощрява Наблюдениятаа са ми , че сто процента от децата от социални домове споделят за хомосексуален опит , такова е отношението в обществото ни към слабите - бой и гаври , затова и омразата въобще към права и конвенции за жени и деца. След като ги направят хомо , ги мачкат вече на тази основа Тук сте една от клоаките на света .

Има нещо много вярно в думите ти!

ИК защитава феминистките и джендърите. Там изрично е подчертано, че документът е създаден специално за жените, а не за децата или мъжете.

Безхаберие, анархия и скотщина, - дефиниция за мизерното време, през което минава животът ни. Това ще носи отпечатък и върху следващите поколения, защото доброто възпитание и битова и обществена култура се изграждат с векове. Жалко за хубавата страна, не попадна на хора.

Преди осиновяване се попълват разни документи. Моя близка сподели, че там имало графа в която отбелязваш дали би взел дете, жертва на престъпление/сексуално насилие. Предполагам, че жената не е била готова да понесе това и не е отбелязала това като желание.

тоя минус от де се взе?! Това са фактите..

След като възнамерява да бъде майка, трябва да е готова на всичко, свързано по някакъв начин с детето й. Защото, независимо дали го е родила или осиновила, в някакъв момент то може да стане жертва на престъпление, да се разболее, да прояви неприемливи за нея черти на характера. Няма разлика между осиновено и родно дете. Щом си приел да си родител - това е до живот. Ако си готов да изоставиш детето си при първото затруднение, значи не си никакъв родител.

Нарича се блудство с малолеътен и се питам защо не се говори за образувано наказателно производство в тази връзка?

KATOLICIZMA na koito se klaniate DNES e mnooooooogo otdavna v tazi dalavera ... V Canada kydeto imam nabludenia ot 30 godini , e bilo NORMALNO da se chiftosvat v semeistvoto i rodata ... a sveshtenicite sa 70% pedofili i skandali po tozi povod e imalo mnogo . Zagyrbihte PRAVOSLAVIETO i bratiata ni po kryv i se poklonihte na edin smartfon i na razni drynkulki ...

се има предвид, че преди години някакви австралийски обратняци се оказа, че са ... хайде да не изпадам в подробности, за осиновено дете ставаше дума, представям си тук, при блажения безконтрол за какво става дума. То само статистика на приемните семейства по ... градове и най-вече по квартали да дадат и всеки ще се сети за какво става дума.

Всички намесени са някакви изверги. Включително съда. Какво по дяволите означава- "детето са имали съвместни забавления със сексуален оттенък"? Съвместни забавления може да има между възрастни хора. Детето е на 6 годинки! То не се е забавлявало то е било насилвано по отвратителен начин! Отделно контролиращите органи спят и са за уволнение, а педофила за затвор. За осиновителката нямам думи. Всички са предали едно беззащитно детенце. Отвратително.

Да си го вземеш у дома. Ама не питай, защо пък ти.

Права сте, такава дефиниция могат да дадат само юристи с обратни наклонности. Да приемат такива закони само депутати-джендъри и явни идиоти в съдебната система. Масовата поквара вече е огромно туморно образувание, което не се лекува по друг начин освен с изрязване докрай. Иначе изходът е летален.

аз като ви казвам, че педофилите управляват света, вие не вярвате...вече изватеняците и на по-ниско ниво не се притесняват, щото имат добри примери, напр. Клинтънови

Еее лека полека стигаме шведската и норвежката система, така трябва, това е демокрация !

Чета болшинството коментари и искам да питам: Ако това се случи на истински родител, той ще „разродителства“ детето си ли или ще се откаже от него с Държавен вестник, както популярно се изразява народа??? Ами тая …, като е осиновила дете, като е минала цялата процедура, която никак не е лека – проучване, наблюдение, задължително обучение от лицензиран доставчик на социални услуги, препоръки и т.н. и т.н. …и станала „осиновител“, демек родител с всички права и задължения и морални и правни … установила с времето, че има проблем с детето … и хоп, не ще го вече, ми нали за това си станала осиновител-родител, да преодоляваш всички трудности и проблеми с детето и споделяш с него радостите и хубостите в живота … вдигнала наща ръце и иска разсиновяване, щото така е най-лесно!!! …, а за приемното семейство, ако се доже, че е имало нещо нередно, да се накажат с цялата строгост на закона.

А ти ако си една 50 годишна жена и това дете е последната ти надежда за внуци, кво ще направиш?

Една надежда, и тя обратна... А бе, направо изгубена.

Толкова време е "драпала" да има дете и като го е видяла, е преценила, че няма да се справи с травмата му - смятай в какво състояние е детето. Това трябва да ти прави впечатление - зверщината към него, а не реакцията на потенциалната майка.

Еднополовите семейства ме вълнуват много. Те ще имат една привилегия (поне) в повече от двуполовите. Ще могат да връщат стоката при доставчика по закона по правата на потребителите. Явно, цивилизацията има необходимост от именно този тип съвместно съжителство. Не схващам какъв би бил интересът й от това, но всичко, което се случва напоследък, поражда едни такива мисли.

Първо поставяте хората в свръх абсурдни ситуации, а после ги упреквате как са постъпили. Сега да Ви кажа, ако някой юпитерианец ми отвлече детето, аз няма да ида да си го търся. Сетихте ли се защо?

Прекрасно сте го написал! Поздравления! Детето е едва на шест, има шансове, при работа с добър психолог, да бъдат преодолени нанесените психологически травми. Освен това не се знае на каква възраст детето е било насилвано. Сега е на шест. На колко е било осиновено? И на какви основания осиновителката е решила, че детето има хомосексуални наклонности? Бъркало е в гащите на момченце от детската градина ли, разказвало е за подобни сцени ли? Нямаше ли промени в семейния кодекс, в частта за осиновяването, че разсиновяването се отменя именно с мотива, че децата не са стока - харесва ми, не ми харесва?

Шокиращо било осиновител да се окаже от дете-педал? И аз да съм, и аз бих се отказал. Не стига че по домовете друго освен цигане не можеш да вземеш, но цигане-педал, вече идва в повече. Да го осиновяват приемните извратеняци от Ямбол, който са го ебали и повредили. Никой не е длъжен да гледа гейтаче. Жената може да се е надявала един ден да има снаха и внуци, а не да ѝ водят зетьове педали.

Трябва да се съгласиш, че не си в крак с времето. Позапознай се с учебния материал в детските градини, в началното образование, после този, за децата в основния (до 7 -ми клас) курс... Ще установиш доста странни за възприемане теми.

На тая с право не й е дадено да има деца! Как може д акаже, че дете на 6 години, което още не е сексуално осъзнато, било гей??? Едно време аз играех с кукли, но не съм станал гей! Трябва да й се забрани дори да осиновява деца!!! А тия от приемното семейство са за затвора. А като гледам пишещите тук, жална ни майка - расисти, сексисти и всякакви изроди, които не могат дори да четат

Гей не си станал, но си станал прост. Децата много преди 6-тата си година са сексуално осъзнати. А тия които са сексуално насилване, още повече. Докато ти на 6 години си играел с куклите и си пикаел клекнал, някои друго вече мастурбирахме и се заглеждахме по голите картинки в списанията и по телевизията.

ати пък вече обра краставиците ! А стига простотии де !

гадост

Не иска детето, че е с увредена сексуалност на 6 годишна възраст? Гиди мискинка мърлява и вярно да е, какво от това? Господ с право я е лишил от възможността да има деца. Ще иска от детето да заслужи любовта и, " ба си и гюбрето.

Ако и ти водеше редовен полов живот с чичо Гошо от 4-годишен, като нищо щеше да си с увредена сексуална ориентация, независимо дали си от мъжки или женски пол.

В този ред на мисли ..... дали разрешиха на сбърканите/разбирай полово неориентираните т.е. обратните/ да могат да осиновяват ? Ако да - ей това ще е резултатът с горките деца

Но и това ще стане. Неизбежно е, като членството в НАТО.

Защо криете имената на изродите? Защо се пипкате, а не санкционирате тези служители и директори, които се съобразяват с "голямият" човек, роднина , а не със ситуацията и законите у нас! Къде е МВР, министерства и агенции имащи отношение към децата? Защо няма къса процедура за такива случаи? До кога ще издевателстват такива изроди, с "чадър" от власт имащите? Къде е прокуратурата и журналистите за да подемат разследване и осветляване на случаят?

Не знаеш какво е "чадър". Обществото е пирамида -солидна конструкция, която трудно се руши. Големият човек е друго ниво. Нек'ви директорчета не могат да му мътят водата. Още повече, ако длъжността си дължат на него.

PEYTSCH

Мога само да ви препоръчам да гласувате за нас. наричат ни десни популисти и дори екстремиести, фашисти и нацисти...Защото когато дойдем на власт ще забраним НПО и подобни, а социалните служби ще станат като квартални полицаи да следят приемни семейства, денонощно докато изчезне тази норвежка практика за пари .... Гласувайте дори и да сте убедени комунисти за Алтернатива за Германия. Положението е вече извън контрол и драконовските мерки ще го пооправя....

У нас всички приемни семейства са на бай мангал, как няма да има издевателтва! И това организате много добре го зна

Ето за такива издевателства над деца е измислена Истанбулската конвенция и масовия натиск за права на така наречените ,,различни". Целта е да имат достъп до деца и други беззащитни за безобразия, за разврат, за перверзии... И всичко това в лъскавата опаковка за защита на жените от насилие. Хора бдете!

Да, точно за такива, за да има основа, на която държавата да стъпи и да започне да ги защитава. А ти явно имаш проблем с очите или си малоумен и не можеш да прочетеш за какво става въпрос!

Ако можеше да четеш щеше да знаеш, че имаме достатъчно строги закони за наказание на такива изроди! На тези закони държавата е длъжна да стъпи! Но идиотите никога не свършвате!

ИК защитава феминистките и джендърите. Там изрично е подчертано, че документът е създаден специално за жените, а не за децата или мъжете.

PEYTSCH

В Германия социалните служби много строго и без предизвестия контролират, проверяват приемни семейства...Такива техники и сексуални игрички не са само за изваждане от списъчето, а за вкарване в затвора...З тия от социалната служба са за уволнение, те дори не се интересуват от друго освен от фиша със заплатата, нали са държавни служители и дори не плащат социални осигуровки !

Не само в Германия е така. И защо сравняваш Б-я с Германия? Ние сме на ниво Занзибар и Джибути.

PEYTSCH

Извинявай. Не знаех че и те са членове на ЕС...

А жената приемна родителка къде е спала докато се случва това ? Или тя сигурно чака да и докарат момиченце на нея.

Уреждат си ги. Ако не знаеш, приемното семейство получава едни добри пари и доста мързели се натискат да се вредят с деца за приемна грижа. Шаблон е думата "корупция", но кандидатите за приемни родители, стават такива, след УНСС (утре носете съответната сума). А срещу съответната сума, се получава и съответната "стока". Тези схеми стоят встрани от общественото внимание, но НПО -тата са ги разработили и внедрили повсеместно, а ражданите и хвърляни в институциите деца, са само част от схемата.

Ами те ви го газват че като отишли да вземат детето ги попитали ''приемните'' дали са говорили с кметицата и шефката на социалното там.. Какво повече от това искате .....

Какво сте се разкудякали? Споко! Президентът на изключителната и най-обичаната нация Тръмп ще ви обясни, че хомосексуализъм е полезен и Тръмп си се заканил, че ще го защищава навсякъде по света и ще въздейства върху държави, където не приемат геи. За децата обаче пропуснал да обясни.Сигурно по-късно ще има подробни инструкции. Ще чакаме какво ще каже работодател - изключителен и великолепен.

Подозирам, че цялото гействане и другите лудостти с третополовите се прави целенасочено от еврейската групичка. Една от причините, за да бъдат презирани е практикувания инцест. За да не избягали парите от семейството. Алчност, довела до психически деформации. А сега, точно същите упорито и с много пари и грантове натискат всички хора да приемат извратенността като стандарт. Може би отмъщение, може би и това, че след това никой няма да им търси сметка за техните деформации. А може и за това, че приемайки извратенността като стандарт, те единствените ще имат претенции за нормалност. И съвсем логично ще искат господарски статус на нормалните над изпадналите извратени. Или логиката на господството: като не можеш и нямаш потенциал да си повече от другите, за да ги командваш, правиш другите по-тъпи, превръщаш в стадо и те слушкат. Просто трябва да престанем да слушкаме и да изпълняваме безумните заповеди и "инструкции", които идват уж от "просветения и висш Запад". Това е път надолу, на регрес и деформация.