Още не знаят откъде е дошъл дронът, Тагарев не смята, че има причина да му искат оставката

Военните не разполагат с устройството, а със снимки и остатъци, и по тях ще се опитат да анализират какъв е неговият произход, заяви военният министър на изслушването в ресорната комисия

Обратно в новината

Коментари - Още не знаят откъде е дошъл дронът, Тагарев не смята, че има причина да му искат оставката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не само оставка ,а линч за тая американска курва.Обесване с главата надолу на светофара пред министерски съвет.

Татарев,направи едно свястно нещо в живота си.Измети се.

Да прати майка си Магарев във усраина и неговие ред идва ще падат глави яко.

Не виждате ли този тъп човек си прави Гергана с нас говори глупостите и всички щом още го трием значи ние сме балъци за него

Махнете този малоумник ще ни вкара във война

Тагарев никои вечно не е стоял на поста си ,а ти с тази руска диплома за нищо не ставаш ,а режима в Киев е наистина фашистки!

Да прави мобилизация и да праща армията срещу Украйна, че като ги гледам руснаците и след 100г няма да превземат Киев.

Предлагаме промоция : типов хляб "стронций - 90" от около чернобилският ченозем 0,05 лв. за литър.

ㅤ

"...може да са минали до две седмици от неговото падане..." И как издържа батерия две седмици при включена електроника, бе деба дългоухия ти овен-мутант?!!

Зеленият наркоман да си взема Тагарев

Магарев, Време е да си ходиш. Взимай си украинската пенцийка и си гледай рахата.

Тагаренко...

Бе кво ни занимавате с тоя неадекватен кретен

Жалки отрепки!Всички прекрасно знаят,че е украински дрона!всъщност няма значение какъв е, има значение,какви боклуци сте се родили!

ㅤ

Не, че не знаят, а "не искат" да знаят.

Тагаренко знае прекрасно че дрона е украински,ако беше руски щеше да повтаря на всяка дума -РУСКИ,РУСКИ,РУСКИ

Не оставка Гонене отвратителна физиономия

Кокошка( дрон),може да долети отвсякъде..

Ама моля ви се, искайте му оставката. Иначе е на път да се самоубие заради поразиите си. Вижте му лицето, смилете се

Руснаците и техните животни удариха греда в Украйна и сега писукат като хамстери.

Ами ще смята,ченеможем да му искаме отставката. Нали не ние сме му дали поста а Посолството! Значисамопосолството можеда му и поиска отставката!

Танганаев, не се обяснявай!!! Дрона е украински, обявявай война на Украйна незабавно, мършо продажна.

ясно. Дронът е украински. Следва чл. 5 и се задейства процедурата за нападение на инатовска страна. А стига мръсни номера Тиганев, пускай ракетите не се прави на госпоица украинка.

Единственото, което Т. знае със сигурност, къде да изпрати всичко, което имаме. Пък за нас - що да се притеснява? Поне да предупреди приятелите си, да ни пускат, каквото пускат - гъмящо, но само денем - в рамките на работното време.

Може да го върне на усрайна да си хо темонтират! А тази нощ руснаците са им гръмнали складове с боеприпаси с обеднения уран! Да им е честито;)))

Ако беше ит русия сега да бяха оревали света но ако е от осрайна не се знае..

нищо пе му пречи да каже че по всяка вероятност дрона е украински ... че на митрофанова подлогите ще кулминират това едва ли някой го интересува особенно.

Разпродажба! Уникален и компактен видео-рекордер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увеличение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:+----- https://marketl.ink/carcam

Както казва един бивш прокурор ,че има много боклуци в парламента ама тоя е върха на долните боклуци.Народен съд ще има един ден.

диамятрално противоположни критерии явно имаме .. ти си като робите дето пляскат на ким и путлер .. няма как да имаме допирни точки по това на къде е дъното.

Връщат ни ... дефектната стока ...

Магарев

Тагарев има гръб Тия намагнитените Затова лаят в хор Ще лаят още малко И после ще изчезнат Идва и теният ред Год сейк

Цяла България знае, само Тагарев не знае кой ни е пратил този дрон! Я да питаме Грозев, сигурно и той не знае! Да ви у продажниците!

Ясно се разпознава украински дрон "Довбуш Т10": "Украйна започна масово производство на дронове "Довбуш Т10": как те работят на фронтовата линия" https://cutt.ly/mwccNntA Колкото до 82 милиметровата мина завързана с връв за дрона, може и да е българско производство, завод Арсенал прави такива мини: https://www.arsenal-bg.com/search?q=82+mm Българската журналистка Диляна Гайтанджиева привежда в свое журналистическо проучване от март 2022 документи за износ на български 30 мм 40 мм и 152 мм мини, но е възможно след това да са изнасяни и 82 мм мини: "Who and how exported Bulgarian weapons to Ukraine: documents" https://cutt.ly/vwcc39Ly Малко трудно е това да се нарече професионално това "магарешко обезвреждане" с цигара в устата, по потник, и бос падайки по камъните, това видео беше показано в Блиц и казва всичко: https://youtu.be/vfkhm8f-RLE Според Тагарев "127 боеприпаса от различен характер са били унищожени от началото на годината" по черноморското крайбрежие, но досега за първи път виждаме как по "магарешки" са правили това... https://pik.bg/тагарев-се-запъна-няма-да-подава-оставка-news1194164.html

Край нямат мъките на България с поредния олигофрен, роб на посолтвото! Оставка бе магарев! Веднага! Агент на укрофашисти и кукла на посолството. Посмей да вкараш България със война и ще последваш съдбата на укрофашистите!

хахахаха Тагарев добре и им бърка в гъза на рашистките продажници

Това е дронът, който свали на Пригожин самолета, но как е доплувал до Тюленово, ако някой знае, нека го каже.

ПАК ДА ПОВТОРИМ ЗА МАГАРЕВ.Ей луд ,ненормален ,кво се правиш на идиот бе 8 години в украинската армия да не им познаваш дроновете.Оставка бе боклук ,вреден си за Бъгария откачалко.Дрона не е ли Довбуш Т10А,а мината прикрепена към него си я пратил ти бе говедо.

Интересното в случая, поне за мен,е че този дрон е намерен вечерта на скалите.Не се е взривил,без значение дали е долетял или доплувал.Самото му обезвреждане имаше ефекта на мощна пиратка.Нещо не ми се връзват нещата.

И мен ме е яд, че руснаците са го свалили, а не се е взривил по предназначение.

Тагарев това е НЛО

Време нашите подлоги и продажници да извикат Украинската Посланичка да пише обяснения във Външно, както Това направиха Румъния и Полша за Руските дронове. А Мръсния Тагарев на съд, как има наглостта да плаши българите с война, имало риск. Май големия риск за Бг е пени управляват продажби политици, които да идиоти и олигофрени

щом не е руски, значи е украински, щом може да ходят около него по потници и пушат, значи знаят нещо което другите не знаят - че тоя дрон за нищо не става … ако това не е така - са пълни идиоти. Но понеже всичките ни военни и полицаи са високо квалифицирани и политиците са ни образцови - значи в края на краищата аз съм идиотина и нищо не разбирам!

Дали дронът не е на Тагарев?

Дронът със сигурност е украински. Руските падат в Украйна, а украинските в морето и чат - пат над Москва.

Че ехидната и лукава физиономия вече я няма. Заместена е от тъжна и посърнала физиономия. От доста време вече.

В Тюленово има ли тюлени?

Ми те не го ли видя по новините бе? Виде ли какво " грациозно" задно салто с чупка извъртя на камънака?

Що се правите на луди бе? Точно с тоя дрон укрите се хвалеха преди 5-6 месеца. Има сума клипчета и снимки в нета. Скапняци.

Украински дрон с български боеприпас пред наш Черноморски хотел !? Ах, тоя Путин …

Не тагаренко, не оставка а доживотен затвор за теб за измама. И ти както Киртака не си български гражданин и не може да си министър.

Като чета коментарите се убеждавам, че тук присъстващите са егати тъпите копелета! Малко ви е турското и руското робство!! Срам ме е, че съм ви сънародник!

Добре господин мангал.

А мен ме е срам от такива като теб, които явно се натискат за американско робство...

Не си ни сънародник. Съгражданин си ни.

От теб

Щом като Тагарев не е казал, че дрона е руски, значи е 100 процента украински. А начина, по който го обезвреждат е сякаш, дрона е от Хиполенд.