Още един руснак е задържан в Норвегия за управление на дрон

Досега бяха арестувани и по-късно освободени други четирима руснаци

Обратно в новината

Коментари - Още един руснак е задържан в Норвегия за управление на дрон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Готвят нападения срещу енергийната система на Норвегия, която в момента е основен доставчик на петрол и газ за Европа! Също както си взривиха Северен поток. Скапани рашистки терористи!!!

скоро руснак ще е синоним на терорист, те самите нямат против

По-късно освободени......... значи какво излиза? Евроатлантическа пръдня ,само раздухваме истерия по медиите!

Но не казват че 5мата руснаци са три братчета на възраст между 3 и 6 годинки, двамата други руснаци са майка им и леля им и че дрона не е техен, и че са ги заловили на детската площадка, само по подозрение

Хванали са 4 - 5, а кой знае колко са изтървали. Даже това може да е нарочна тактика. Тия хванатите да са пуснати да направят завеса за истинските шпиони.

Да бъде изгорен жив гнусния орк.

Съгласен,но преди това да му наврат дрона в рушисткия гъз:)))

Тия рашисти се активизираха като ракови клетки по цял свят. В абсолютно всяка страна има един лайнян руски контингент, който шпионира, подлива вода, корумпира и създава условия за прокарване на руски интереси. Македонците са се учили от тях - за рашистите луната е руска, земята е руска, а ние само сме им завзели неправомерно териториите, които те ще "освободят" един ден.

Що си мислиш, че САЩ, Обединеното Кралство, Франция нямат същата политика. Всяка от тъй наречените още преди век и нещо Велики сили поддържа невидима армия от шпиони във всички държави по света. Преди да загуби 2-те световни войни и Германия беше наводнила света със свои шпиони, особено по времето на Хитлер. Почети малко повече по темата: има както художествени, така и документални книги.

Големите имат шпиони, да. Но това не им е основната и единствена дейност. САЩ имат шпиони, но си гледат преди всичко държавата и хората - те са сравнително добре, имат висок стандарт.. Същото е и с Англия, Франция и Германия. Проблема с рашистите е, че нямат абсолютно никакви скрупули - тровят, трепат, подкупват, изнудват и шантажират. Действат страшно дивашки и абсолютно не им дреме нито за собствения им народ, нито за който и да е друг народ. Това е огромната разлика. Държава, която не произвежда абсолютно нищо смислено, но се е вкоренила навяскъде където има далавера по света - е вредна държава. Докато едни водят човечеството напред - тия го дърпат страшно назад. Не може МИНИСТЕРСТВОТО на ПРОПАГАНДАТА ТИ да има бюджет 10-пъти на министерството на ОБРАЗОВАНИЕТО, докато половината ти училища са с външен кенеф.

Добре, че има руснаци там, че иначе как ще видят норвежците дрон:))))) Толкова плоски са им всичките приказки , че ако не сложат руснак сами виждат как се излагат от всякъде ''демократите''..

Ужас, руснаците са навсякъде, те ни дебнат те ни преследват, спасявайте се кой както може. Санитарят и той е руснак и сега ще ми изключи компютъра от нета..............

Как така санитар? Вижте сега е политически колективно западно коректно, да се наричат руски хакери.

Норвегия е смешна държава. Имат 75 танка. България има 800 танка! Простак сила!

Крайно време е братска Русия отново да освободи Европа, но този път цялата.

... и завинаги!

Трябва като в СССР да ги самоубиват при задържането.

Ай стига уе... Туристи се разхождат и правят снимки. Европа все повече клони към Северна Корея

Тъпо изказване, откъдето и да го погледнеш! То ... така е с малко нещо зад челото ...

Ние помним.......

"Той е задържан за управление на безпилотно устройство на територията на Норвегия...." Ще е доста странно, ако в Норвегия е забранено използването на потребителски дронове, които можете да си ги купите от магазина. Или ако това е забранено на чужденците. Има си забранени зони за ползване на дронове, у нас също има такива, но в статията не се казва такова нещо.

пише, че са снимали с тия дронове (там, където не дават да се снима)

Не се прави на глупак бре, комунисте, не е позволено на ватник да снима там, където не е разрешено!

Що не използваш ти дрон в Русия а питаш?.. Иди там ползвай дрон над Кремъл.. Руснаците са като циганите.. никъде не спазват законите ама си знаят демократичните права в чужбина

И защо са го пуснали а не са го натирили обратно към Масковский оффис Кагебе?

Защото ако не е той явно няма как ''да видят'' явно норвежците какво е дрон, макар потребителски такива да се продават в магазините им:))))

Крайна време е европейците да изгоним всички с руски паспорти... тяхната диващина няма край...