Още един IT специалист изчезна в София, този път жена

Живяла е с чужденец, за когото се предполага, че е извън страната, от дома им е задействан паник-бутон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключително малоумна статия, пълна с неясноти и грешна информация. Случката няма нищо общо с ИТ професията, причината е социално - битова. И не мога да разбера, защо постоянно изтъкват работата ѝ? Явно това е трик на журналята, да ви привлекат вниманието и да си чешете езиците после тук. А коментиращите, моля бъдете по-умерени и уважителни, защото жената най-вероятно вече не е сред нас, а е наистина прекрасен човек!

Преквалифициран ИТ специалист. 6-месечен курс и след това junior developer, пардон - code monkey.

заглавието внушава връзка между професията и изчезването,а не е сигурно дали това е причината.

Ако са убедили мафията да инвестира в криптовалути, след срива на крипто койните нищо чудно да им търсят сметка

Ще работят за някой, подбират си ги

Този някой не може ли като бял човек да се представи и да отправи предложение, на което да не можеш да откажеш. Не, това с отвличанията не ми харесва - не ги отвличат за добро ... Чух градска легенда - не знам доколко е истина, с тези PCR тестве за ковра 19 - търсят определен човек с определено ДНК. В същност с тези тестове се извличат именно ДНК данни на хората. Човекът, когото търсят из целия свят се намира в БГ (пак градска легенда). Не знам доколо е истина, но пак според градската легенда - човекът още не е дал ДНК-то си. Пак от градската легенда се говори, че е жена. Не знам онзи Сатана Бил Гейтс - за какво по дяволите му трябва всичко това ... Освен масов мор и зачистване на населението, това отделно ... търсят и нещо друго. П.П. Към IT сектора - бъдете внимателни. Не отваряйте вратите, ако не чакате някой, а дори и да чакате - по добре не го чакайте в къщи ...

Изивини, но тези, които отвлякоха - може да са специалисти, но не и IT толкова добри, че да ги подбират така ... Последната била наседена с връзки и станала пишман ИТ - дали са й някакво проектче да движи (Пък и никой от страрите ИТ нито я знае по име, нито по физиономия), Алтънбашев се е овъртолил в крипто валути като Ружата - всеки може да крадне така, с малко повече акъл ... Да не се окаже, че всичко това е за прикритие ... Предстои да отвлекат този/тези, които им трябват ... Дано да бъкам ! П.П. И не мисля, че е Путин, ние сме САЩ територия. Не мога да си представя ГРУ/ ФСБ/ ОМОН - да дойдат и да те овлекат - без да знаят онези от ЦРУ... Абе, не могат ли да обяват един конкурс като хората !!

Соросоидите ни върнаха в 14 ти век.

След 10 години IT специалиста ще е най- долнопробната професия в БГ.

Всичките тук сте идиоти :) и четящите и жирналята. ИТ специлатти - Телевизионен техник Голям праз

Защо не ни светнеш

За съжаление това не е добър знак. Даже е ужасен знак...

Така е като колиш кокошка в колата!

отвличанията започнаха пак.

Вече всички сме IT специалисти, защото имаме джобни компютри-телефони

Каква е тази IT футка по народност,руска шантонерка, женена за немец, или българска уруспия?

посланника в мароко до 2020г се казва юрий щерк.пловдивско семейство.

Това е украинска бежанка, която Събев е настанил на работа в една от IT фирмите си без да пита за дипломите й.

Че е бивша танцьорка? Да не си й лепил екзалтиран стотачки по деколтето или си ги пускал в гащите й? Ама ще кажа на жена ти, така да знаеш! Да те видим що за юнак и мачовец си.

Преподавала уроци по салса, раздвижила някаква инфраструктура за внос на вина - извини, но това не те прави ИТ. И с връзки й дали ИТ проект за банково дело (така се пише в другата тема в дира). В БГ - то без връзки кисело мляко не може да си купиш; тя цял софтуер за банки "разработила". Да кажат старите вълци в ИТ сферата - тях някой ще ги допусне ли в тая сфера (банковата) без връзки... и бъди сигурен, че те са в пъти по- добри от нея ...

не е IT специалист. А бивша танцьорка.

Преквалифициран ИТ специалист. 6-месечен курс и след това junior developer, пардон - code monkey.

професията въпреки че криптото беше ясно че ще гръмне както и сащ ще гръмнат/ долара де

Умствено изостаналите руски вракала го чакате повече от век тоя момент вече бе, как успявате да бъдете такива неудачници цял живот.

Ето пак русия ти е в главата много си промит

И за това че земята се върти около слънцето е виновна Русия .Да те е..на у просташко!

Мутрите се завърнаха, отвличания, убийства... Все едно се в 90те

"Мутрите се завърнаха..."??? Че те някога отивали ли са си??? Над 30 г дерибейства мафията, с любезното съдействие на фащ!!!

1. Българинът е прост и див селяндур. 2. Българинът е русофил. 3. Имаме си не една или две руски партии в парламента, а цели 5. 4. Зависими сме на 100% икономически от руския кенеф. 5. Булгар булгар си мисли, че света му е задължен и трябва някой да му помага. 6. Няма спасение за този "матрял".

+ да така е - селяндурите

Не, грешиш. "Дивия селяндур" е напълно противоположно на " русофил". Дивия селяндур догонва, избива комплекси, подсмърча, и се доказва там където е угодно. Сега е атлантик, милинкия...

Следват диригентите...

И аз съм специалист виждал съм компетитор

Браво брат. :))

И аз. Виждал съм ASCII таблицата и знам кво и CPU.

За тази тъпа титурутка

Нали бат Бойко се хвалеше че имаме 3 млрда в криптопари. След срива колко имаме?

това беше 2017 в пика на цената биткойн беше $20 000,конфискуваха 200к биткойни,после цената падна на 3-4к.Говори се ,че са ги продали заедно с ФБР контролирано да не бутнат много цената и от там пара за Ф16 самолети.

Портфейла е все още недокоснат. Всеки с базови познания за блокчейна може да го провери по всяко време. Никой не може да открадне тези биткойни незабелязано.

даже и на гости не ми се ходи вече, ненормални хора

Жена ИТ е като красив мъж. Всеки е чувал за такова нещо, но никой никога не е виждал.

Не си виждал щото живееш на село.

България е най-смешната държава на балканския полуостров. Още живеят в 19-ти век дивите русофили в 16-та република. Няма спасение от руските роби, ако българите не се освободят от тях и не ги пратят в Сибир.

И какво общо има с новината говедарски троле?

Не забелязваш ли, руски робе-ватенко, че се действа с неудобните по същия начин като в руската кочина на царя гном.

Хаха Че тея новите нали са от Канада, от западни университети, на слушалка от Мустафа. И те ли обслужват руснаците? Ех тая луда крава ти оказва влияние, троле.

Не знаех че тази Алене е неудобна. Но с този паник-бутон сигурно самата тя си знае най-добре.

В България става все по-непоносимо да се живее!

Да не са отвлекли баш златния, а мацката да са я "взели" за консултант по крипто ключарство?

Тва за тия дето искат збараната на оръжия феновете на ДП в Сащ

"Търговецът на криптовалути... " Да живее цензурата. Само дето не помага срещу реалността. Както и да го наричаш един мошеник винаги има някой с по-голям... 'нос' от него. Което ми напомня стрелбатяа в училището в Щатите. Либерастите сега се изпотрепаха да казват, че "нямало доказателство" че бил транс и нелегален... само дето полицията не е смеела гък да му каже докато той избивал децата. че знаеш ли после на какво ще те направят.

Прали са пари на мафията и когато криотовалутата се срина напоследък ония си искат поне част от парите. Може и още да са живи за да дадат каквито пари имат.

Като се хванат с тия чужденци нашите булки и стават като памук в ръцете им! Ако е с българин луд ще го направи, а с чужденеца и курбан става… това е още от комунизма- с арабите бяха полудяли за тия корекоми та чак до днес…

Да си собственик на IT фирма прави ли те това задължително и IT специалист? Нещо като оня виц за жената на програмиста, която го пратила до магазина с инструкции: - Купи, олио, ако има яйца купи две. И той се върнал с две яйца.

Не знаеш и виц да разкажеш. Върнал се е с две бутилки олио. Щото е имало яйца. Сещаш ли се?

Има и социални медии, където всеки човек може да види даден специалист с какво се занимава. Конкретната дама е Търговски специалист в IT фирма и не се занимава с разработка и поддръжка на технилогии! Образовайте се малко. То и нивото ви на журналистика е такова, като продавачи на зарзават на селския пазар!

Понеже съм се отворил на вицове ще кажа,че българската журналистика отговаря на следния виц: Като се знам какъв съм инженер, как да ида на зъболекар?

от отвличания на програмисти могат да се изкарват по милиони на месец. А тия хора нямат чадър като сенчестите бизнесмени.

Чак милион. Моите познати извън ИТ като доходи взимат същите като тези в ИТ +- 500лв. Разликата е че едните плащат на 100% данъци и парите им со видими. Докато другите с пари под масата доходите са им видими 1/3 до 1/2 от реалните. Нали тези апартаменти от 200 000 не се купуват само от ИТ. Колко мислите са ИТ-тата?! Има няма 35 000 човека.

90% от жилищата се купуват със заеми - на тия с недекларирани доходи трудно им дават заеми банките. И съответно 60% от сделките са с програмисти. Тук таме някой работещ в кол-център да си вземе нещо в манастирски ливади или кръстова вада.

Отдавна са ги таргетирани ... Ама за чадъра не е сигурно

Гледам малоумни коментари от глупаци. По-интересно е като е задействан паник бутон в крайна сметка влезнали са в апартамента да проверят?!

Като оная финландка хранеща мангала дето я уъепа

...е като морското свинче - то нито е морскоь нито е свинче. П. П. За феминистките, които ще ми сложат минуси - жена съм.

И явно си доста тъпа, спор няма! Готви си манд ите и не се за имай с писане на мнения.

Ти освен за пачавра, за друго ставаш ли, жено?

Спрете да бълвате простащини бе! Комплексари долни. Бачкате на минимални заплати и седнали да се кефят! Не ви ли е срам бе тъпунгери! Бедни сте и бедни ще си умрете! Вие и за събиране на табли в Макдоналдс не ставате! Тролове за стотинки! Да ви еба путките майчини български комплексирани педали!

ИТ поредната педалска професия дошла от Сащ напълно безполезна

ти полезно ли си? как мислиш?

много по полезен съм от джава списвач на игри за телефона

жена ИТ няма

И всички геймъри са педали, факт!

Така е ела за тва дома да ти избуя един уй отзаде

Духнала курвата!!!

Проблема на тия жени е че не са виждали буй и който им се изпречибпо възможност мургав и го прибират.

Да не пишеш статии за фейк Ай ти

Ако Кричо, Кокорчо и Дамаджанов не се заемат мигновено и да подсигурят спокойствие за единствения отрасъл, който издържа всички, ще изнесем всичко в чужбина! И хората и офиса!

пий си хаповете, че много стахте откачалките в кенефа! Изфдържал всички...хаха

Не се изказвай! Крий си там единствената мозъчнанклетка! Да, секторът е единственият, койтомплаща данъци на 100%. Всички останала дебили сте на наш гръб! Скапаняци долни!

Хапове, Преценя... става ясно за каква отрепка става въпрос!

От няколко дни специалността IT е много търсена....... хахахаха

- По какво си приличат жената-програмист и морското свинче? - Ми, морското свинче нито е морско, нито е свинче.

В един педал бар двама се запознават: - Приятно ми е, Иванов, програмист. - Приятно ми е, Петров, обикновен пе.ерас. Не само ти, ами и ние знаем вицове. Знам и още, ама засега ще си мълча. :)

Личи си колко си безгранично тъп. От доброта ти го казвам, да потърсиш помощ!

Тъп е чадото на майка ти , сельо !

Криптото пада и мутрите които са вкарали пари сега си го изкарват на тези които са им ги купили

В очите на моите колеги и аз съм IT. Защото мога да давам и отнемам права за достъп, мога да оправям VPN-аи пощата, да инаталирам програми и дори цял Windows :) Някои дори ме смятат за хакер, защото ползвам и Linux, а мога и да им разбивам паролите на Windows-а по личните компютри, когато ги забравят :)

Недей да сА правиш на скромен - баш IT администратор си :))

Гледайки снимката изключвам сексуален мотив...

Всички се натискат за IT професии. Много вредна професия с ниска продължителносст на живота. Да си миньор ще живееш поне до 70-75 години. Даже и професиите са сходни -нали и моньорите са копачи.

Да живееш в Бояна и да имаш паник бутон у дома си е показателно за някой неща...

за някоЙ неща.