Още един български МиГ-29, ремонтиран с двигател от Полша, е готов да лети

Страната ни получи по един самолетен двигател за МиГ-29 от Полша в края на март и средата на май

Обратно в новината

Коментари - Още един български МиГ-29, ремонтиран с двигател от Полша, е готов да лети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждате ли че се крият бройките.Накрая ще остане само с този самолет въздушното ни разознаване

Правилно. Трябва да пестим. Нашите украински братя се нуждает несравнимо повече от нас от тези двигатели. Те вощват заради ссички нас и ни пазят.

А с тези на хартия, какво стана?

Готов да затрие поредния български пилот. А за господина дето нищо не разбира от бойни самолети, би ли ми припомнил успокоя година разработка е най-модерния ваш руски изтребител? Колко броя са произведени от него? И как се представиха съветските изтребители- защото руски все още няма- по време на операция пустинна буря срещу същите тези f-16?

Като е готов, да лети!

Готов да лети? Кирчо потрива ръце. Ще го прати в Украйна без да пита никого.

Да, ама не. Ще го прати, ако му наредят от Посолството, ама на своя глава- едва ли.

След още 30 г ще е единственият летящ МИ-29.

И аз имам една щайга. Разпърдяла се е отвсякъде ама още си държа цървулите в нея.

Готов за Украйна, само че с полски двигател едва ли и украински промит мозък ще се качи на него.

Поляците са срещу Русия и за Украйна в момента. Ти следиш ли нещата ?

наета на час за тролене.

Вината да не ни дават F-16, да не ни приемат в Шенген и Еврозоната и скоро да ни спрат всякакви еврофондове преди да ни изгонят от ЕС и НАТО е изцяло на руския агент радеф. Кой идиот ще вкара вълк в кошарата си и руски агенти в дома си?

Николай Русев Това което казвате господин генерал не отговаря с заданието от посолството..... Само не твърдете че похарчихме нужни пари за бараки от 1970.....

Го подарете на Украйна да шибат рашиските говеда с него. Че то се знае на следващата Шабла ще го издирват на морското дъно, а гламнокомандващия путьо мунчо пак ще се прави на умряла лисица

Хора, Глиги е загинал! В благородната си мисия, той успя да финансира разработката на български дрон, замина да достави помощ за свободолюбива Украйна, а рашистите го убиха - вероломно нападение над хуманитарен конвой, доставящ най-обикновени разузнавателни и отбранителни дронове, агрегати, лекарства, каски и палатки! Поклон, Глиги, приятелю, ще те помним завинаги! Ти си пример за нас!

Бог да го прости и него, както и всички които починаха от любимите ми ваксини, които вкарах в ЕС

Един тъпанар и фашист по-малко.

Дано устискат още 10-15 години докато ни пратят кенеФ-ките

Да умират летци на тях ли? С по-малко от 50 нищо не правиш освен да жертваш хората. И без това 1/3 население ще се радва, ако чужда армия навлезе в България и спре на жълтите павета. 1/3 я турска, я гръцка, я румънска... Американска няма да е, те ще висят по колесниците на самолетите докато се евакуират.

„ESG“ Е АКТ НА ВОЙНА! ESG (Environmental, Social, Governance = Екологично, социално, управленско) използва социална система за кредитен рейтинг, основана на лъжите за причинени от човека промени в климата и изфабрикувани социални несправедливости, за да принуди подчинението на Новия световен ред (WEF, ООН и др.). Той улеснява фашистко-комунистическото индоктриниране на човечеството и се стреми да унищожи всички свободи „за по-голямо добро“. Бизнес или правителствен субект трябва да представи и да изиска сервилност от всички, с които той се асоциира, или да загуби достъп до пазари, доставки, финансиране и т.н. въз основа на своя ESG-резултат. Ето защо корпорациите шокиращо се „събуждат“. Те са принудени да избират между спиране на бизнеса или спазване на ESG. Скоро ще се стигне до индивидуално ниво и на хората няма да бъде позволено да имат банкови сметки, да пътуват, да пазаруват от бизнеса и т.н., освен ако не са в съответствие с разпоредбите на Новия световен ред ESG на комунистическата диктатура. ESG е навсякъде. На уебсайта на WEF има списък с ESG-партньори. Всяка компания или правителствена организация, която участва в ESG, помага във войната против нашата нация и цялото човечество и може много добре да бъде виновна за предателство. Трябва да забраним ESG сега!

Ако военните искат двигатели и части за всички самолети правилния човек се казва Виктор Бут.

Сега в Украйна има много резервни части за МИГ. Трябва да има някой да ги събере по поляните! :-)

сега вече уплашихме Русия. Освен осем амер.самолета на картинка, имаме и 5-6 руски стари, които летят. НАТО е готова за война и победа над Путин.

Тези самолети трябва да бъдат отчислени от Министерство на отбраната и зачислени в Министерство на културата.

Ами дайте го най-сетне Какво толкоз -само ни лъжете

КЪДЕ ОТИДОХА ВСИЧКИ БИВШИ СТРАНИ ОТ СИВ ...КЪДЕ, СЕ РАЗВИХА ..А КЪДЕ ОСТАНА ЕДИНСТВЕНА - СЛУГИНЯТА НА КОНЯ ! 34 ТГОДИНИКИ , ТАЯ БОКЛУЧА КРЕМЪЛСКА РУРВА, СИ ГЛЕДКА СТАРИТЕ САМОЛЕТЧЕТА, СТАРИТЕ ТАННКЧЕТА, СТАРИЯТ КОЗЗЛОДУЙ, СТАРИТЕ МАРИЦИ, ....И ВЪЗДИША ПО "ВЕЛИКИТЕ СЛАВНИ" ВРЕМЕНА ...ДОКАТО ЗАТЪВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ В ТИНЯТА !

Не тоя дето от нищото се опитва да имаме все още някаква авиация,а не да я закрием както закрихме и промишлеността и селското стопанство.

ей го поредния живеещ в миналото. Айде хващай влака и беж към москва.

Боклук си ти, че не разбираш че "онези" промошленост и селско стопанство бяха на издихания. Самоубиха се в конкурентна среда, като падна оградата. Сега се заражда по-модерна промишленост, но не очаквай да е нерентабилното Кремиковци. Но нали си склероза и кон с капаци, нищо не виждаш. А и доста позабогатели фермери има вече, а ти си чакай "Текейсето"

Каква модерна промишленост се заражда, ферми за хлебарки ли визираш?

"За 33 години "демокрация" пораснаха поне 3 поколения жестоки, малоумни, функционално неграмотни изроди, които са бъдещето на България! Напълно в духа на краварските "ценности" и морал!"

Ти ако си мислиш, че бяхте стока. Пълни кретени, оградени с плет - овце. Като падна оградата ви се видя простотията и съдраните гащи.

Отива скоро в Украйна ;)

крайно време беше

Много ми пука!!!!

Браво, Куфарите от фирма Граф Игнатиево ЕООД, колеги на Потника, ще взимат по 2 бона летателни добавки още известно време, за 1 час във въздуха годишно НАРОДЕ!!!

Аз фтивам в блок 70 вход В етаж 16. Оттам скачам алангро с Буда.

без пари ли ни го дават тоз МАТОР??? ,Защо ни го казвате това ?

просто да знаем, че и ние сме дали нещо за освобождението от руско робство :)

Нещо компенсации и неустойки за предплатените чертежи? Или от посолството не дават и дума да се издума за такива работи?

Е как? Нали затова изпращат специалист по "фалшиви новини", за да ни обясни как тези Ефки изобщо не сме ги предплатили и всичко е Москалска пропаганда!

Радев да го яхва и да излита към Москва.

Излитай на фронта с бабдеросите в месомелачката