Коментари - Още един български гражданин е в неизвестност след труса в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В 5 милионна България изчезналите българи са повече, отколкото в 80 милионна Турция. Хайде да си гледаме нашите проблеми. Те са млади и прави, ще се оправят. Най-добре със следващия курс на Спартана да им пратим Доган, Пеевски и Местан, а на обратно да си приберем медиците и спасителите.

Украинска благодарност за дарените им "Байрактари": https://politikus.info/events/149810-ukrainskaya-blagodarnost-za-bayraktary.html

Никаква либералност към балканските и европейски ПОРОБИТЕЛИ.Ислямизирането е политика на турците и най-вече на Ердоган,че вече и природата и всички божества са против тях.Ислямският фундаментализъм е не само порочен,но и токсичен.Който е с тях е безвъзвратно заразен и трябва да се обезпаразети ТОТАЛНО!!!

Който не е преживял като мен голямото земетресение от 4 март 1977 година, той нищо не знае. И той не може да си представи какъв ад е сега в Турция. Ние край морето тогава не пострадахме, но си спомням, че съседите ми от 4 етаж, бяха излезли навън преди нашето семейство. Тогава живеехме на 1 етаж. Нямаше нито един останал у дома си. И хората цял час поне не смееха да се приберат. Гледаха дали блокът ще рухне след някой нов силен трус. На другия ден беше голям студ, имаше и снягх тук там. Под нулата. Големи късметлии са родените след тази година, че не са преживели този кошмар. И до днес още го помня. Все едно вчера е станало. А минаха 45 години оттогава.

Късметлии сте били, че сградите са се строели правилно. В Турция трагедията е отчасти заради лошо строителство.

Горките хора. То през лятото е ужас, а сега в тази люта зима. Ще мръзнат жестоко оцелелите, поне първите дни. Природата е жестока към хората. Добре, че турците имат солидна здрава държава, която бързо ще се справи с кризата. Ако се беше случило у нас, направо нямам идея как щяхме да се справим. И 10 години нямаше да стигнат за ликвидиране на последствията.

Айде стига хленчове, те турците има кой да им помогне, а за българите, които в немотия стоят на студено, купуват долнопробни имитации на сирене и се къпят един път в месеца, заради високите цени на тока и водата, кой ще плаче ? Кой ще помогне ? Няма кой , защото България е майка за укрите и турчолята, а е мащеха за собствените си съграждани !

къде са гераманските, френските, португалсите, италианските, испанските, английските , датските, шведските, американските самолети с хуманитрна помощ, които се приземяват в турцяи и сирия? къде са тръгналитв за там кораби с помощи, а? къде е оонетото, а?

Изпращат военна помощ, оръжия на украинците. С това са заети сега самолетите и корабите им. За тях земетресението в Турция не е важно!

Къде са медиите да гърмят за престъпленията и извращенията на Борисов и Гешев,за други вдигат вой до небето, къде се скриха!? Колко плащат?

Не си добре.. определено имаш някакви ментални проблеми, потърси помощ докато има време.. Сигурно и за земетресението са виновни Борисов и Гешев..

Ужасно нещастие! Молим се на Бог за пострадалите и изчезналите! Бедните хорица.....много тъжно! Трябва да има контрол и обследване на сградите. С това безобразно и безхаберно строителство, каквото е и нашето в България, уви, такива неща ще се случват и занапред.

САЩ предизвикаха това земетресение. Нормланите хора все още не са наясно с сеизмичните оръжия, но скоро и това ще излезе наяве. Внимание!!!

Мале, колко сте зле! Утре ще падне комета и пак САЩ ще са ви виновни. Хората все още са безсилни.

и Медии - това Земетресения им е Дар Божи - вече 23 минути в Централните Новини на Държавната ни ТВ - нищо Друго! Сякаш Българите си нямаме Проблеми - като вапример, че 12 яйца са вече 7 лева, а дори Хартиените Носни Кърпички от 99 стотинка станаха 3 лева! То и Ние ще Умираме и то в 100ци Хиляди - но от Мизерия!!

когато умират хора от глад и студ - никой не се трогва, когато 8 години убива руски деца в Донбас - тишина, обаче когато е политически изгодно за отвличане на вниманието едно нормално земетресение от само 7.8 по Рихтер - по 1 час само това в 30 минутна новинарска емисия! а дори кога беше Фукушима - истинска трагедия, пуснете си записи - 5 минути макс, ама това, че Фукушима още 12 години по-късно всеки ден отравя с Радиация Тихият океан и реално цялата Земя и всички нас - също не е угодно да се коментира!

в момента дори в Спортните Новини - предават Земетресениeто?!

Не е хубаво така да се прави разлика. А там измрели няколко хиляди - статистика. Умрял един с български паспорт - трагедия. Ще станем като американци.

Пет века османско иго, моите родини са ги измъчвали турчатата, връща им се като бумеранг

jingiby

Платен русороб психопат?

Много сме изстрадари под игото, но тези хора не са онези зверове, a нормални хора като нас. Те не са виновни, а трагедията им е голяма.

На практика обикновения човек не може да помогне с нищо!!! Търсих къде да даря дрехи, завивки и обувки. Всички започват с това и завършват с банкова сметка. Пари на мародери няма да преведа!

Ам са ко прайм! Мнйтй им 20-те хиляди (споко ще има толкова, че и повече) изгинали турци и сирийци, ама с нашите изчезнали момчета ко прайм. Ами, то е ясно - квото с турците и сирийците. Ай стига "сензации" и фалшива съпричастност. Изобщо не ви пука за умрелите и осакатените, за останалите без дом и всичкото си имущество да не говорим. Важното е бройките да растат. Айде спрете се вече мършояди такива!

ако не затворите всички софииски кметове и главни архитекти софията я чака нещо подобно!