Коментари - Осем души с диагноза COVID-19 са починали за последното денонощие | Днес.dir.bg

Осем души с диагноза COVID-19 са починали за последното денонощие

Направени са 3693 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 9,91 процента

Обратно в новината

Коментари - Осем души с диагноза COVID-19 са починали за последното денонощие | Днес.dir.bg

Коментари

антиваксърите ка5въпът на сладоледапи(

Не на ваксините, че може да оживее някой който не е трябвало.

Да са живи и здрави! Все от нещо трябва да се умре. Всички ще умрем. И що сте се хванали с тоя КОВИД. Ми давайте направо справка от какво е умрял всеки от тези 328 човека, дето умират (средно) всеки ден. БАСИ!

Да ви пшком на измомата.

Продължавайте да плашите народа , мисирчета от ,,ДИР". Аз ше продължавам да ви давам парички! Тука в САЩ никой не се връзва ,ама в Булгаристан имате доста болни мозъчета за ,,боцкане".......

От достъпната информация в официалния сайт, водещ статистиката коронавирус.бг мога да се видят починалите по възрастови групи. Изключвам групите 80-89 и 90+, тъй като продължителността на живот в България е 75-76 г. и е очаквано в тези групи хората да почиват с или без кромид или вакси. Освен ако някой не твърди, че скъпоценната течност удължава живота. И гледаме в другите възрастови групи, т.нар. неочаквана смъртност. На дневна база 2-ма от 3-ма починали са "със завършен ваксинационен курс", т.е. 66,666 %, включително и най-младият. На седмична база 5 от 9 починали са "със завършен ваксинационен курс", т.е. 55,555 %, включително и най-младият. На двуседмична база 13 от 27 починали са "със завършен ваксинационен курс", т.е. над 48 %, включително и най-младият. Това при официално 34 % "със завършен ваксинационен курс". Значи сиропирането увеличава рискът да починеш от болестта поне с 50 % според тази информация. Като добавим, че винаги процентът "заразени" "със завършен ваксинационен курс" е над 34 % от всички, ситуацията е ясна.

Никакви ваксини. Да не се бъркаме в Божийте дела. Всеки да живее колкото му е отредено.

Ако останат пейки по Земята, животът изчезва! #СичкиЩеОмрем

Честит празник на всички плоскоземни коментатори с руско самосъзнание.

С КОВИД, от КОВИД , вероятно….. Дайте дупетата за аксинацийка. Новият премиер Свинчо Мамин ще внесе и бустери.

Да не се месим в Божийте дела.

Пак почнаха да плашат хората....

от какво са починали?…. щото то и човек с болки в ставите може да почине ако го блъсне камион

Онзи ден един 39 годишен познат не можа да прескочи летвата. Боледуваше за трети път от Ковид. Сигурно е получил инфаркт. Не знам.

и ти у летвата ,"НЕ ЗНАМ"

Ти застрахован ли си?

Неудобните новини винаги се спестяват: 62.50% от починалите за деня не са ваксинирани....

много ти разбира главата на тебе.

А ти па си много УбаФ.... Когато няма аргументи, идват ad-hominem атаките.... Аз цитирам официални данни, нищо повече.

ама не разбираш от сарказъм.

Загиналите във Втората световна война българи са 12 587 души, а не както се твърдеше досега - близо 30 000, съобщи вчера пред журналисти доц. д-р Михаил Груев, председател на Държавна агенция „Архиви“. Той официално представи новата дигитална колекция на агенцията, включваща набор от над 2419 снимки, озаглавена „България и Втората световна война (1939-1945 г.)“ - от присъединяването ни към Тристранния пакт до капитулацията на Германия. За пест години през ВСВ са загинали 12 587 българи. За три години от Ковид са починали близо 39 000 българи. Това изобщо не е резултат от пълномащабна хибридна война срещу нас. България се пречиства.

Осемте души също са яли домати!!!

Измират плоскоземците

"62.50% от починалите за деня не са ваксинирани* Иначе казано наравно са мрели "плоскоземци" и "умнокрасиви" :)

´´секи селяндур се мисли за велик,че може да повръща по форумите за 20 цента от Сорос ...

По-добре 20 цента от Сорос, отколкото 20 рублей от Мутрафоновна.

Починалите са яли гъби.

Минаха изборите и взеха да хвърчат ковидни плюнки. Как пък разбрахте,че точно от ковид са умрели? Никак,нали? 5 дни нито дума за мега,ултра галактическия сопол и изведнъж топ новина. ДЕПМ.

И теб да те стига ,,лъжата,,. ...Дано можеш друга песен да запееш!?

кое е лъжа?

те стига нещо дето го няма?

Време е за локдаун. Да се почне ударно производство на чували за детските площадки.

Аз не смея да изляза още от първата вълна

Направил си България едно по-добро място.

В белите страни забравиха какво е Ковид, но ние тарикатите ще си влачим парцалите поне още 10 зими, докато не изчезнат неверниците по естествен път.

"62.50% от починалите за деня не са ваксинирани* Вярващите мрат дори малко повече...

1000 ваксинирани незабавно номинирани за наградата Дарвин.

Да не пречим на Естествения подбор!

Не, само на очевидно нефективните COVID-19 ваксини, Да на всички други преминали, цедката на изпитания....

Освен това може да оцелее някой, за който Господ е отредил друго. Никакви ваксини. Да не се бъркаме в Божата работа. Всеки да живее колкото му е отредено.

А какви други диагнози са имали починалите?

В Газа и Украйна пребориха ковида окончателно. Слава!

Хайде пак: "Общо 38 569 души у нас са загубили битката с коронавируса" Никога не са се броели починали от ковида. Да не говорим, че за такъв период можеха да го броят за няколко различни вируса. Броят се починали констатирани. Мнозинството със сърдечни проблеми, а преди ковида брояха 64.4% от смъртността в България от сърдечно-съдови проблеми. Не знам колко хиляди ще си умрат дори чисто статистически за такъв период, дори да са умрели преди това от ковида. Замества смъртност от други грипове с хиляда до няколко хиляди на година - твърдение на проф. Кантарджиев от НОЩ преди ковида. Да не говорим за грубите случаи какви броят. Като преди ПТП с младежи. 2 загинали на 19 и 17 години. Един на 13 влиза в болница и умира 2 дни по-късно. Но понеже влизащите в болница ги мерят задължително за ковида и 13 годишният е починал констатиран ковида. Само че спираха операции, прегледи и какво ли не. Имаше случаи по телефона да казват, че имала ковида, какъвто нямала и жена да умре от нещо на червата. Всичко което създадоха носи смъртност, освен потъпкването на закони, коституция, права, инфлация и така нататък. Сравняваха от НОЩ в началото със САРС-КоВ-1, когато в България умират по-малко хора от предни и следващи години. По години смъртността да се клати максимум с 3 хиляди. Само че при ковид идиотизма постигнаха по обща статистика към 70 хиляди повече починали и да сте чули нещо за това. Или как като въведоха летните мерки 2022, каква бе смъртността преди тях и след въвеждането и колко стотин човека повече починаха. За да е от ковида трябва да са умрели примерно 75-80 хиляди от ковида, заради други причини като статистическа смъртност за периода, заместване на други вируси и така нататък, влизащи в стандартната смъртност. Е как в Туркменистан където забраняваха говоренето за ковида (макр да са имали някакви мерки), смъртността им (умиращи на хиляда за година) за 2021г е точно същата като за 2019г преди ковида? И за двете години 6.58 и при същия броя население като България умират за 2021г 41769 човека, а в България 148995 - над 3 пъти повече в България при почти същото население като брой. При преди ковида 2019г 108083 умиращи давани тук. Вярно че ще сме застаряваща нация. Но трябва да се разследва и издигне пред входа на здравното министество паметник на жертвите на ковид идиотизма, за да не си го позволяват никога повече.

С тия глупости. Банални сте вече.

Ами заразихме се по време на машинното гласуване. Ако гласувахме само с хартия нямаше да има нито един ковидясъл. "Доказана Ковид инфекция', ама за други допълнителни заболявания нищо не пише , нито пише на колко години са умрелите , дали не са катастрофирали някъде по пътищата ?. . .Да не би вече само Ковид да убива хората ?

Слагайте парцалите и се зазидайте,майка ви откачена!

Считайте, че тук пише най-лютата клетва срещу цялата ковидарска сган.

Ееее Украйна не е ли по интересна ай ся

Хаха. Две седмици лекинко мълчахте, така беше наредил шефа, че да не дразните и малко останалия електорат, който не спира да повтаря една и съща грешка 34 години и продължава да иска да го "управляват"- доят, стрижат, мачкат.

няма. В никой момент бройките не отговаряха на изискванията за пандемия.

не, не са починали за един ден. просто във вторник се дава информацията за понеделник. а в данните от понеделник са включени и почивните дни.

Падат се средно по 2 на ден. По същата логика, може да се напише: "Половината от всички починали са с шофьорски книжки, а 80% от тях не са ваксинирани и обичат да се разхождат в парка"

Тъй де, само процентът на "неваксинираните" е неудобно нисък, и затова не го съобщават... "62.50% от починалите за деня не са ваксинирани* -- това е от coronavirus.bg

Не е на добре работата. Медиите просто спряха да говорят, но вирусът си е вирус и си циркулира. Не е зле да се слагат маските поне в закритите места, особено в супермаркетите, където има поняколкостотин човека във всеки един момент.

Кой те кара да ходиш там?

може и качулка на Хамаз да сложиш ако щеш.

Имаше една статийка в Ню Йорк Поуст, че това с маските е булшит и опроверган научен мит, но вие си вервайте...

Не е вярно. Като влавата се тикне в задника помага и маската и презерватива

Коментари - Осем души с диагноза COVID-19 са починали за последното денонощие | Днес.dir.bg

Осем души с диагноза COVID-19 са починали за последното денонощие

Направени са 3693 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 9,91 процента

Обратно в новината

Коментари - Осем души с диагноза COVID-19 са починали за последното денонощие | Днес.dir.bg

Коментари

антиваксърите ка5въпът на сладоледапи(

Не на ваксините, че може да оживее някой който не е трябвало.

Да са живи и здрави! Все от нещо трябва да се умре. Всички ще умрем. И що сте се хванали с тоя КОВИД. Ми давайте направо справка от какво е умрял всеки от тези 328 човека, дето умират (средно) всеки ден. БАСИ!

Да ви пшком на измомата.

Продължавайте да плашите народа , мисирчета от ,,ДИР". Аз ше продължавам да ви давам парички! Тука в САЩ никой не се връзва ,ама в Булгаристан имате доста болни мозъчета за ,,боцкане".......

От достъпната информация в официалния сайт, водещ статистиката коронавирус.бг мога да се видят починалите по възрастови групи. Изключвам групите 80-89 и 90+, тъй като продължителността на живот в България е 75-76 г. и е очаквано в тези групи хората да почиват с или без кромид или вакси. Освен ако някой не твърди, че скъпоценната течност удължава живота. И гледаме в другите възрастови групи, т.нар. неочаквана смъртност. На дневна база 2-ма от 3-ма починали са "със завършен ваксинационен курс", т.е. 66,666 %, включително и най-младият. На седмична база 5 от 9 починали са "със завършен ваксинационен курс", т.е. 55,555 %, включително и най-младият. На двуседмична база 13 от 27 починали са "със завършен ваксинационен курс", т.е. над 48 %, включително и най-младият. Това при официално 34 % "със завършен ваксинационен курс". Значи сиропирането увеличава рискът да починеш от болестта поне с 50 % според тази информация. Като добавим, че винаги процентът "заразени" "със завършен ваксинационен курс" е над 34 % от всички, ситуацията е ясна.

Никакви ваксини. Да не се бъркаме в Божийте дела. Всеки да живее колкото му е отредено.

Ако останат пейки по Земята, животът изчезва! #СичкиЩеОмрем

Честит празник на всички плоскоземни коментатори с руско самосъзнание.

С КОВИД, от КОВИД , вероятно….. Дайте дупетата за аксинацийка. Новият премиер Свинчо Мамин ще внесе и бустери.

Да не се месим в Божийте дела.

Пак почнаха да плашат хората....

от какво са починали?…. щото то и човек с болки в ставите може да почине ако го блъсне камион

Онзи ден един 39 годишен познат не можа да прескочи летвата. Боледуваше за трети път от Ковид. Сигурно е получил инфаркт. Не знам.

и ти у летвата ,"НЕ ЗНАМ"

Ти застрахован ли си?

Неудобните новини винаги се спестяват: 62.50% от починалите за деня не са ваксинирани....

много ти разбира главата на тебе.

А ти па си много УбаФ.... Когато няма аргументи, идват ad-hominem атаките.... Аз цитирам официални данни, нищо повече.

ама не разбираш от сарказъм.

Загиналите във Втората световна война българи са 12 587 души, а не както се твърдеше досега - близо 30 000, съобщи вчера пред журналисти доц. д-р Михаил Груев, председател на Държавна агенция „Архиви“. Той официално представи новата дигитална колекция на агенцията, включваща набор от над 2419 снимки, озаглавена „България и Втората световна война (1939-1945 г.)“ - от присъединяването ни към Тристранния пакт до капитулацията на Германия. За пест години през ВСВ са загинали 12 587 българи. За три години от Ковид са починали близо 39 000 българи. Това изобщо не е резултат от пълномащабна хибридна война срещу нас. България се пречиства.

Осемте души също са яли домати!!!

Измират плоскоземците

"62.50% от починалите за деня не са ваксинирани* Иначе казано наравно са мрели "плоскоземци" и "умнокрасиви" :)

´´секи селяндур се мисли за велик,че може да повръща по форумите за 20 цента от Сорос ...

По-добре 20 цента от Сорос, отколкото 20 рублей от Мутрафоновна.

Починалите са яли гъби.

Минаха изборите и взеха да хвърчат ковидни плюнки. Как пък разбрахте,че точно от ковид са умрели? Никак,нали? 5 дни нито дума за мега,ултра галактическия сопол и изведнъж топ новина. ДЕПМ.

И теб да те стига ,,лъжата,,. ...Дано можеш друга песен да запееш!?

кое е лъжа?

те стига нещо дето го няма?

Време е за локдаун. Да се почне ударно производство на чували за детските площадки.

Аз не смея да изляза още от първата вълна

Направил си България едно по-добро място.

В белите страни забравиха какво е Ковид, но ние тарикатите ще си влачим парцалите поне още 10 зими, докато не изчезнат неверниците по естествен път.

"62.50% от починалите за деня не са ваксинирани* Вярващите мрат дори малко повече...

1000 ваксинирани незабавно номинирани за наградата Дарвин.

Да не пречим на Естествения подбор!

Не, само на очевидно нефективните COVID-19 ваксини, Да на всички други преминали, цедката на изпитания....

Освен това може да оцелее някой, за който Господ е отредил друго. Никакви ваксини. Да не се бъркаме в Божата работа. Всеки да живее колкото му е отредено.

А какви други диагнози са имали починалите?

В Газа и Украйна пребориха ковида окончателно. Слава!

Хайде пак: "Общо 38 569 души у нас са загубили битката с коронавируса" Никога не са се броели починали от ковида. Да не говорим, че за такъв период можеха да го броят за няколко различни вируса. Броят се починали констатирани. Мнозинството със сърдечни проблеми, а преди ковида брояха 64.4% от смъртността в България от сърдечно-съдови проблеми. Не знам колко хиляди ще си умрат дори чисто статистически за такъв период, дори да са умрели преди това от ковида. Замества смъртност от други грипове с хиляда до няколко хиляди на година - твърдение на проф. Кантарджиев от НОЩ преди ковида. Да не говорим за грубите случаи какви броят. Като преди ПТП с младежи. 2 загинали на 19 и 17 години. Един на 13 влиза в болница и умира 2 дни по-късно. Но понеже влизащите в болница ги мерят задължително за ковида и 13 годишният е починал констатиран ковида. Само че спираха операции, прегледи и какво ли не. Имаше случаи по телефона да казват, че имала ковида, какъвто нямала и жена да умре от нещо на червата. Всичко което създадоха носи смъртност, освен потъпкването на закони, коституция, права, инфлация и така нататък. Сравняваха от НОЩ в началото със САРС-КоВ-1, когато в България умират по-малко хора от предни и следващи години. По години смъртността да се клати максимум с 3 хиляди. Само че при ковид идиотизма постигнаха по обща статистика към 70 хиляди повече починали и да сте чули нещо за това. Или как като въведоха летните мерки 2022, каква бе смъртността преди тях и след въвеждането и колко стотин човека повече починаха. За да е от ковида трябва да са умрели примерно 75-80 хиляди от ковида, заради други причини като статистическа смъртност за периода, заместване на други вируси и така нататък, влизащи в стандартната смъртност. Е как в Туркменистан където забраняваха говоренето за ковида (макр да са имали някакви мерки), смъртността им (умиращи на хиляда за година) за 2021г е точно същата като за 2019г преди ковида? И за двете години 6.58 и при същия броя население като България умират за 2021г 41769 човека, а в България 148995 - над 3 пъти повече в България при почти същото население като брой. При преди ковида 2019г 108083 умиращи давани тук. Вярно че ще сме застаряваща нация. Но трябва да се разследва и издигне пред входа на здравното министество паметник на жертвите на ковид идиотизма, за да не си го позволяват никога повече.

С тия глупости. Банални сте вече.

Ами заразихме се по време на машинното гласуване. Ако гласувахме само с хартия нямаше да има нито един ковидясъл. "Доказана Ковид инфекция', ама за други допълнителни заболявания нищо не пише , нито пише на колко години са умрелите , дали не са катастрофирали някъде по пътищата ?. . .Да не би вече само Ковид да убива хората ?

Слагайте парцалите и се зазидайте,майка ви откачена!

Считайте, че тук пише най-лютата клетва срещу цялата ковидарска сган.

Ееее Украйна не е ли по интересна ай ся

Хаха. Две седмици лекинко мълчахте, така беше наредил шефа, че да не дразните и малко останалия електорат, който не спира да повтаря една и съща грешка 34 години и продължава да иска да го "управляват"- доят, стрижат, мачкат.

няма. В никой момент бройките не отговаряха на изискванията за пандемия.

не, не са починали за един ден. просто във вторник се дава информацията за понеделник. а в данните от понеделник са включени и почивните дни.

Падат се средно по 2 на ден. По същата логика, може да се напише: "Половината от всички починали са с шофьорски книжки, а 80% от тях не са ваксинирани и обичат да се разхождат в парка"

Тъй де, само процентът на "неваксинираните" е неудобно нисък, и затова не го съобщават... "62.50% от починалите за деня не са ваксинирани* -- това е от coronavirus.bg

Не е на добре работата. Медиите просто спряха да говорят, но вирусът си е вирус и си циркулира. Не е зле да се слагат маските поне в закритите места, особено в супермаркетите, където има поняколкостотин човека във всеки един момент.

Кой те кара да ходиш там?

може и качулка на Хамаз да сложиш ако щеш.

Имаше една статийка в Ню Йорк Поуст, че това с маските е булшит и опроверган научен мит, но вие си вервайте...

Не е вярно. Като влавата се тикне в задника помага и маската и презерватива