Осем души пребиха 19-годишен младеж посред нощ във Врачанско

Младият мъж е с тежка травма на главата, трима от нападателите са с повдигнати обвинения

Обратно в новината

Коментари - Осем души пребиха 19-годишен младеж посред нощ във Врачанско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е правилното заглавие.

Осем души пребиват един!! Това си е Линчуване–не с въже,но с колове и тояги.Това са Примати,които трябва да бъдат най жестоко съдени.И съдиите да знаят че някой път и техни близки могат да попаднат на такива Примати.

" гаранция в пари "..!!! Аз помислих, че в картофи..

Осем души не са ли достатъчно за организирана престъпна група? Има повишените наказания за такава. Осъдете ги с такова обвинение и ще лежат доста години с ефективна присъда. Но прокурорите са политкоректни и няма да тръгнат срещу малцинствата.

Че са го били с колове - били са го. Това е "особеност" на целия Северозапад. Че са били индобългари - били са. С лилави венци. Сал едно не ми стана ясно обаче - каква е причината за побоя? Каква е предисторията на този инцидент? Ей това нещо остава неразкрито... и олеква цялата история.

Много вероятно и никаква. Преди 20на години е било, на морето. Вървя си, а насреща ми хора, компания. Пияни. И един ме заговори като се разминавахме и от нищото тръгна да ме бие. И късмет, че другите бяха по-ок и не за такива глупости тръгнали и го спряха. Аз бях тийнейджър, а той голям и щеше да ме спука. И друг случай помня, с един приятел се прибираме нощем. И се разминаваме с трима пияни и последният аргаса аверчето от нищото. И пак късмет беше, че другите двама му се разбучаха и го подмъкнаха. Та е напълно възможно и да няма предистория тоя случай.

Тумба бенефициенти по програма на Сорос

Осем души си е буквално банда, а на това му се вика бандитизъм. Би трябвало такива да минават по някакъв закон за организираната престъпност.

Не е от най-голямо значение, но все пак споменете, че извършителите са цигани. То като прочетеш - 8 пребиха 1, освен цигани или бежанци няма какви да са, но все пак би било редно да споменавате етноса на такива престъпници.

От най-голямо значение е.

19-годишен младеж е травма на главата, след като 8 други са му нанесли тежък побой в село Търнава, съобщават от Районната прокуратура във Враца Явно тези осем бабаити са се "родили "стравми на главата.

А сега, когато синът на сбръчканото старче Сорос отпусне милиони за ромския етнос в България, наглостта и дързостта им ще станат още по-големи. И да ги определят и да не ги определят като цигани, те си знаят, че са много "ценни" за човешкия вид и някой ги пази, без значение какви престъпления вършат...

Етнос? Или да познаем от първия път

Добре бе, какво е това заглавие: "...посред нощ"? Ако беше през деня, подозирам, заглавието ще е: "...посред бял ден"! Излиза, че се възмущавате не толкова, че някой е бил пребит, а от наглостта на биячите, кога са го пребили.

Важно е да се уточнява етноса,цигани ли са били и тн . Не че няма и българи примати но тези побои са по характерни за циганите по селата.

Stanko

18г и тн и 8 души:това са цигани.Били са го с колове.Животни.8 човека на един.

ако обичаш - не са цигани все пак...

Въведете смъртно наказание за такива изроди! Обществото няма нужда от примати.

не премахва спомена за изживения ужас умъртвяването, няма за съжаление в края на всяка улица устойчива на слънце, дъжд табелка с име на улицата - във всички селища в България, разумната, живи + здрави