САЩ категорични, че Осама бин Ладен е убит при престрелка

Американските официални представители продължават да се съпротивляват на нарастващия скептицизъм спрямо версията на Вашингтон за смъртта на Осама бин Ладен.

Обратно в новината

Коментари - САЩ категорични, че Осама бин Ладен е убит при престрелка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някакви потурковци от Тора Бора нямат ресурсите да съборят 2 небостъргача! 1-во в историята има и други удари на самолет в сграда с такава конструкция, но тя никога не се е събаряла. И второ - пилота на един от самолетите е признат за неспособен да управлява самолет от учителя му, но изведнъж той прави маневра от висшия пилотаж (завърта самолета, разпознава небостъргачите от хилядите сгради и го нацелва като куршум)! Е как е възможно!?

Прав си в разсъжденията. Евентуален съдебен процес срещу Осама или наследника му би имал ефекта на ядрен взрив за САЩ и Израел.Но ми се струва,че много наивно подхождаш при оценката на съда в Хага - типично американско творение. Ако неудобен арестант попадне там,пиши го бегал - като Милошевич...

Учудвам се,че все още има хора които да се връзват на историите за Осама!

Много е интересно всичко,показаха ни снимка на която се вижда как Обама и обкръжение гледа на живо операцията по убийството на Осама,с помоща на камера прикрепена за каската на единия тюлен!А защо тогава Обама ни каза,че Ладен е убит при самозащита,после не е и накрая имало калашници по земята....хе на това му викам менте!Защо не каза как е убит,ако наистина е гледал на живо!?И къде е сега това 10 годишно момиченце,дето е дало показния...!?

Цитат:"САЩ категорични, че Осама бин Ладен е убит при престрелка" Въпрос: А Осамата участвал ли е в престрелката, или само Обамата е участвал?

На шахматен език САЩ попаднаха в капан "цунг-цванг" (за несведущите в шахматните термини положение, при което всеки следващ ход е грешен), с "елеминирането" на Бин Ладен по този недодялан начин. Така вече настървиха милиони араби за отмъщение. Тъй като "Алкайда" не ще може да функционира по централизиран начин, ще се появят "самодейци". Когато такъв мотив - отмъщение мотивира човек, последствията ще са катастрофални. Катастрофите и без Бин Ладен, Муамар Кадафи са предстоящи. Нека си припомним какво стана преди 2 месеца в Япония. Ще катастрофира съвсем скоро и американският долар, след като "кривите" сметки на Световното правителство не са включили и ЕДИН НЕЗАОБИКОЛИМ ФАКТОР - Князът на Света Иисус.

Това е и ЦЕЛТА на ИГРАТА! Иначе си прав - нема никакъв Осама и никога не е имало! Но има перфектно изфабрикувано досие при това не само от ЦРУ, а и от ДЕА! Имам ги в ОРИГИНАЛ!

Като гледам снимката как интересно гледат реалити шоуто Обама и сътрудници просто се чудя коя серия ли е било. Колко ли пъти са се събирали да гледат убиването на някой? Дали не им е хоби? Събират се в 10 вечерта като в древния Рим и гледат зрелища. Ама на -- стиснати излезоха -- не искат шоуто да се покаже по free TV. Само в частни клубове го показват. Било грозно. Ами да бяхтге избрали по-красиви артисти бе.

И защо трябва да ти показват. Ще правят сеир на един тъпанар.

Всички се съмняват вече във всичките им версии - доста пъти се сменяха сценариите и разните обяснения кой е стрелял и по кого точно. И в руските, и в английските сайтове хората умират от смях и саркастични коментари за "безстрашните тюлени", които самоотвержено нападнали един възрастен и болен човек, куп жени и деца, които не били въоръжени, и убили най-старият с един куршум в главата и в гърдите. Потресаващ героизъм, кой да повярва във всичко това?!

Всичко хубаво, Аврорче, ама тоя Бин Ладен го направи стар на 50 години? Ама ти стара ли си ма, Авроро?

е една стара чанта, която много дрънка...

Оказал съпротива без оръжие?Може би е настъпил перката на някой "тюлен"?А как да го заловят жив,като според международните закони трябва да го дадат на либийски съд да го съди?/най-напред те издават международна заповед за залавянето му/.Интересен факт е защо в деня на атакуването на кулите близнаци хиляди евреи не се явяват на работа там.

Не ми се вярва,че може да има нормален човек,който да поставя под съмнение убииството на Осама бин Ладен!Даже и тези които се лигавят,че не е убит и те знаят ,че това е истината!Затова приятели-демократи,не им обръщайте внимание,защото тях всичко ги дразни!И има защо!Те ще бъдат вечна опозиция,трябва да се тренират в тази си роля!

Не бе, това са новите лозунги на придворните на американското посоство. На едни им плащат, други разгръщат ентусиазъм за да ги забележат и да им подхвърлят някой кокал.

Това е въпрос на интелигентност!!!! Всеки интелигентен човек е поне малко опозиция на властта!!! В противен случай просто не е интелигентин бе пич............./за да ме разбереш/......................

Има една думичка в българският език, която е с четири букви, но неграмотният човек може да я напише с 5 букви!

САЩ: Категорично ви заявяваме!: Вервайте ни! Казваме истината! Щом го казваме няма начин да лъжем! Кога сме лъгали друг път? Е, верно че не се намериха оръжия за масово поразяване в Ирак, ама айде сега - 1-2 милиона мъртви иракчани, голяма работа.

Братя американци, моля прочетете книгата "1984"на един британец - казва Джордж Оруел

Джордж Оруел е казал също, че може да спи спокойно, защото има "лоши" момчета, които се занимават с "мръсната" работа и осигуряват спокойствието на другите.

Срамота! Тия от ФБР, много зле с фотошопа!... Но, ако наистина е изглеждал така, бих го застрелял и без нищо да е направил..))

Не мога да си представя, че някой изобщо вярва на тази очевидна лъжа. Осама беше създадена от самите тях кукла на конци, която използваха за да завладеят и ограбят различни държави и да завладеят опиумните полета на Афганистан. Това им даде котрол над глобалната търговия с хероин и им носи несметни печалби. На фона на това ограбения петрол почти е несъществен. Плюс, че това е идеален начин да се дестабилизира и контролира света, като се въвеждат закони за ограничаване правата на гражданите, които преди никога не биха минали. Сега готвят почвата за нов псевдо-терористичен атентат, уж отмъщение от алкайда за смъртта на любимия им вожд, след който да наложат още по-дракновски мерки за глобален контрол и да награбят още повече. Инсценираната демонстрация само от млади и стройни хора в Ню Йорк след съобщението, ни кара да се замислим, дали американците са внезапно отслабнали за една нощ или това са цивилни войници, изкарани на площада да разиграят сценка за медиите. За много глупави ни имат, и може би не без основание, като гледам как са лапнали някои шарани.

Аз не се учудвам от тази история, може някой от вас, като съпруга ми да каже- много американски филми гледаш, но наистина това и тяхната идеология( поне това което съм разбрала от криминалните им филми). Доказан бандит, отговорен за брутални престъпления попаднели на мушката на полицията УБИВАТ го. Може би философията им е следната за какво да пилее пари държавата за него?

Бе, виж сега, хитра философия е, ма що не я продължат, та да спечелят още повече? Много е просто, убитият да се разфасожва и да бъде продаден на аукцион с цел покриване разходите за убийството му. А не да го хвърлят в морето да се скапва там без полза!

Гледай сега: 2 000 000 000 000 долара за убийството на бай Младен, ако мислиш че са малко- ашколсун!

Истината е доверието към САЩ е толкова малко, че е вече трудно да се поддържа изтърканата теория за Осама и трябва да се ПРЕКРАТИ. От това САЩ ще се опитат на "чисто" с НОВА теория необвързващи се със старата. Затова Осама умира в СЦЕНАРИЯ. Новата теория ще е ДРУГА .......

Винаги ще има съмнения за детайлите по ликвидирането на Осама бин Ладен. Но много по-важно е, че лидера на Ал Кайда е мъртъв. В България, слава богу, е нямало терористичен акт повече от 20 години, затова и не винаги разбираме какво изпитват близките на жертвите на тероризма в САЩ, Великобритания, Испания и др.

Ислямският фундаментализъм е фанатичен, но си има начини да бъде изолиран и обезличен по безкръвен път. А атентатите... замисляме ли се, че все пак има някакви причини, които ги предизвикват.

Стига глупости. Никоя каузa не оправдава избиването на невинни, включително жени и деца! Няма оправдание за тероризма.

"...В България, слава богу, е нямало терористичен акт повече от 20 години..". Не ми е пиятно,но трябвадате отрезвя. Участието ни във войни на САЩ по света и приемането на техни военни бази у нас неотвратимо ни приближава към момента,когато ще станем една от целите на ислямския тероризъм. А ако приемем и радарния компонент на американската ПРО на наша територия,тогава автоматично ставаме и първостепена цел на ракети с ядрена бойна глава - независимо дали ще бъдат руски,ирански или просто антиамерикански. В историята няма такъв случай,когато една държава е била обект на негативни настроения в световен мащаб,от Европа до Япония,какъвто е в момента случаят с антиамериканизма по света...

Бен Ладен: Жив съм, благодаря ви доктор Енчев!

хахахахха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Разбирам,че не желанието да се покажат въпросните снимки е изцяло и само политическо решение. Но аз не мога да приема аргументът,че те били прекалено жестоки. Нима показването на обесването на Садам Хюсеин не беше прекалено жестоко? С това решение сякаш умишлено се цели сред хората да няма яснота по отношение на това което се случи. Това решение е повод за възникването на нови конспиративни теории по света. И негативите от тези теории и съмнения ще паднат отново върху Централното разузнавателно управление. И знаете ли имам чуството че ЦРУ се явява като един "отдушник" за всички грешни решения на политиците в Белият дом. А колкото до теориите за световната конспирация,мога да заявя,че тя съществува и с наближаването изграждането на крайните етапи от Новият световен ред, все повече хора по света се убеждават,че тя е факт. Разобличителя

Много ни е къса политическата памет! И ние бяхме потърпевши, не помните ли трупа на Луканов? Това са гнусни и режисирани "екшъни" за потребление на низшите духом.

Така е приятелю така е,но трябва и другите хора да го разберат това нещо. Разобличителя

Обесването на Садам беше заснето скрито, с камера на мобилен телефон, и публикуването му не беше решение на американското правителство. Освен това още тогава предизвика критики. Разобличавай по-информирано!

Няма никакво значение с какво бе заснета екзекуцията на Садам. Важното е,че тя стана факт пред очите на всички. Разобличителя

Хайде, случайно заснето... такива случайности няма!

Никой от вас не вярва, че Обама ще рискува репутацията си с твърдението, че Бин Ладен е убит, ако не беше така. Нали само след месец може да се появи ново видео с Осама, с което да заяви, че "слуховете за моята смърт са силно преувеличени". Единствения друг вариант е да са го заловили жив и сега да го разпитват, но надали е така. Бин Ладен е мъртъв, и не ми е ясно защо трябва да показват снимки. Този който не вярва, и да му покажат доказателства, пак ще трърди, че са изфабрикувани. Така че Обама е напълно прав в позицията си.

То пък една репутация та чак стигна до намаляване на поддръжката му....

И ти вярваш, че такъв човек е съществувал до ден онзиденшен и цял свят го издирва и не го е намирал. Да, мисля че американските власти разчитат на това, че гражданите им вярват априори на всичко, което се казва по телевизията.

бе,тъпак, такива като теб вярваха, че България е организирала атентата срещу папата. И кво излезе накрая, италианците си признаха, че са го организирали те съвместно с ЦРУ. Вервай им, колкото си искаш, но не убеждавай нас, че тряба и ние да бъде КАПИТАЛНИ ТЕЛЕТА като теб.

Изглежда ти си единственият, който знае за такова признание на италианските тайни служби...

Колкото повече информация чета за убийството на Осама , толкова повече ми прилича на онзи стар виц , че не било компютри а компоти. Уж страшна администрация и РR специалисти , а се оплетоха като български политици.

jizast

Преброяването на камунезките валдхорни продължава, до сега към 80 :-D

ЕДИН ПРИЗРАК БРОДИ В АКЪЛА ТИ. ШУБЕТО ТИ Е ГОЛЕМ СТРАХ, ПИЙ УСПОКОИТЕЛНИ, НАПРИМЕР ЦИАНКАЛИЙ.

Толкова ли е важно как е бил убит, та толкова дандания се вдига? Точно за него е важното, че го няма вече! Аман от терористи-фанатици! Или искате да дойдат и да завият жените в чаршафи от горе до долу?

Бива, женурята трябва да се постягват чат-пат. Па и тебе като те насапунисаме откъм задната част на гърба - ох, кееф!

Вместо да плашиш гаргите с неща които си гледал по телевизията, си представи, че имаш двойник терорист. Виждат те, пращат 80 качулки, никой не те вижда повече. Ако обаче се спази закона и лицето се задържи и разследва, пак ще те видят. Много е лесно да подкрепяш безобразия извършвани срещу непознати в далечни земи. Моли се да не видиш на живо чалми, чаршафи или качулки с надпис USA.

Той знаеше много неща.Помагал е на САЩ.Сега си отиде с тайните..

Мотото ни: Не ме гледай какво правя, а ме слушай какво говоря!

Нашите страхове и простотия създадоха плашилото Осама и те го и убиха.Щурмоваците са се подготвяли за среща с добре организирана ешалонирана отбрана от въоръжени до зъби талибани....а то....мирно спящи бесхаберници

В много особен момент дойде вестта за смъртта на Осама... Президентът Обама не беше поканен на кралската сватба и ... трябваше да напомни за себе си (много се говореше за Англия, а нищо за САЩ). Мен ако питате, не е имало никакъв Осама (още повече пък и застрелях), а ... чист рекламен трик - по американски :-)))

Не защитавам фанатизираните радикални ислямисти в никакъв случай, но поведението и изявленията на САЩ са направо обидни и унизителни за мислещите хора.

Арабина го "убиха", за да заличат следите, фамилията Буш и Осама са били първи дружки навремето. Направиха както едно време при Кенеди - убиват убиеца Лий Харви Осуалд, за да не изтече вътрешна информация. Както е казал Сталин - има човек има проблем, няма човек няма проблем.

примера с осуалд е неуместен, защото тои много вероятно не е стрелял изобщо по кенеди...

Ама дори и да са го гръмнали - какво от това ? Ще дойде следващият

останалите малоумници нацвъкали идиотщини в форума. Абе бие какво искате и за какво се борите? Цял свят подкрепя ликвидирането на този изрод само булгаристанците са против. "Човека е бил невъоръжен " - какъв човек е тоя бе? А една госпожа пък плаче за дъщеря му - колко трогателно!Защо не плакахте за хилядите жертви като събориха кулите? А сетих се, те Американците сами са си ги саборили. Абе вие сте тотално сбъркани. От конспирация и омраза към Америка вече и да мислите не можете.

Старшинка дунавски - пак ли те тресна нервата, а? Ама комунетата и Сирещник как са застанали зад Осама, а? Малии, а кога ли ще светнат и Кастро? Зомбич, видимо си пенсия, ама бива ли да си тоооолкова неграмотен и неосведомен?

Всъщност точно вие - американофилите сте заслепени, дори направо зомбирани от САЩ и напълно отказвате да мислите и да приемете друго мнение, освен официалното на щатите. Бягате от реалността, а това не е добре.

Я се вземи малко бре,само заради шепа невярващи българи,три ден се чудят кви да ги сучат и лъжат!

Аз предлагам Йоцо,детето публично да бъде екзекутирано и заклеймено,защото е имало наглостта да произлезе от гениталиите на Ладен!

Очевиден е факта на убийството, дали е враг или бивш приятел?! Практика е специалните операции нито да се оповестяват, нито да се обясняват. САЩ не са пратили група фотографи да снимат Осама и си ходят. Естествено е, че са отишли да го гръмнат. И бойците са изпълинли операцията блестящо, без свои жертви, в предвид голямата шумотевица, десант от хеликоптер над двора и къщата... Само 1 въпрос: Ако могат да посочат и успокоят света, кога и при какви обстоятелства са взели сравнителен ДНК материал от Осама, нали го търсеха 10 години!?

не са убили Осама, него и преди го убиха.

Руснаците убиваха 4 пъти Джохар Дудаев навремето. А той, горканчо, почина на 5-тото убиване съвсем наистина.

Ами точно така-редно е да се чувствате виновни...

jizast

Преброяване на изкукалите валдхорни :-D

солист си ти.

jizast

правилно си се припознал :-D

От дълъг период от време Осама съществува като легенда, мит. До момента не е имало реални доказателства за съществуването му. От време на време се пускаше някакъв глас и следваше заключението на експертите от ЦРУ, че това е Осама. Създаването на Ал Кайда беше нужно за САЩ, тъй като те имат нужда от постоянен враг, за да оправдаят производството на оръжия. Тероризмът е удобен, защото може да бъде прикачен на всяка страна по света и да оправдае нападението над нея. Особено ако има петрол. Цялата тази история е съвсем открита подигравка със нормалните хора. Америиканските служби нещо съвсем изтъпяват, в миналото са били далеч по-добри.

Абсолютно си прав :) а и идеята никак не е нова, който е чел Оруел знае...

Aз току що прочетох "1984" на Oруел и целия този цирк е описан в книгата.

Помисли малко и веднага ще разбереш защо това е така - защото агентите и служителите на тези служби произлизат от същата онази маса американци, която същите тези служби преди време (тогава добри) са правели на абсолютни идиоти... Нас ни чака същото, с тази малка разлика, че още от сега на чело на държавата стоят идиоти...

Гледай Майкъл Мур по въпроса. За Осама има данни до 1998 година. Преди 1998 година човекът си е ял и пил най-редовно на софрата на фамилия Буш. И понеже им знае всичките мизерии и далавери - хоппаланка, изведнъж 1998 година минава в нелегалност...

Браво! Все още имаме мислещи и нормално разсъждаващи хора,а не заблудени овце.Абсолютно сте прави хъ.

Да си спомняте за училището в Беслан и театъра в Москва? И те бяха постановки на ЦРУ, нали? Мадридската гара и Лондонското метро ........ ? Защо не оплаквате стотиците жертви от тези атентати, а сте се разревали за един бандит! Защото у нас от 1923 г. не е имало такива действия за да изпитате болката на тези народи.

Милиционерът, я кажи какво общо има Беслан и Москва с Осама??? Обясни така, простичко - по ленински, както навремето са те учили в БКП-то и ЗКПЧ-то!

право в целта

Много точен анализ. Колкото до следващия терорист 1+, нека си представим образа на г-н Обама небръснат 1 година и с чалма?????

ма този глас наречен от теб, та дори и образ си го пускаха арабите, или ти хъ хъ хъ дори не си чул камо ли видял ал джадзира. Важното е да се храчи против омразните хамериански тъпоъгълници според великана на вселената бай ганьо Е това заслужаваме лайна, както са си без целофан

Не толкова заради производството на оръжия, а като повод за присъствие във възлови точки на света, за отработване в реални условия на тактики и въоръжения, за пробване годността на боеприпаси с изтичащ срок на годност. И най-важното - винаги срещу много по-слаб противник!

официалните представители :) да спрат да се съпротивляват и да млъкнат. На лъжата краката винаги са къси. А "теорията" на конспирацията отдавна е практика. Опитите на медийния слугинаж да обърне понятието "теория на конспирацията" в отблъскващо, няма да успеят. Интелигентните хора, които следят събитията и ги анализират, знаят истината и разобличават с факти.

Вместо "терия на конспирацията" може да се използва далеч по-точното определение "подмолните далавери на шепа самозабравили се индивиди, които са решили, че са нещо повече от другите".

Бе още ли има хора, които да вярват на приказките разказвани от Белия дом... НАРОДЕ ????

оапшатите лъжи на Нова Юдея вече хич не фащат дикиш гаче ли ....хи хи

Обама няма да покаже снимката на Осама. Но може някой от наследниците на Осама да пожаже снимка на Обама!

Обама сам по себе си не е интересен - той е просто една цветнокожа марионетка, сложена там за да показва колко "демократични" са САЩ. Следващата ще е жена, помни ми думата (ако САЩ издаянат до тогава...)

Опра Уимфри ???

Между другото: Нали в имението е нямало ел енергия? Нали е нямало и интернет? Нали писаха, че това е едно от нещата, които са отказали, преди строежа... Ха сега ми кажете: КАКВИ КОМПЮТРИ и ДИСКОВЕ СА ИЗЗЕЛИ. Те да не възвят на ръчно динамо...или на паред двогател... Смешни стават вече - оплели са се като мишки в конци...ха-ха-ха

Дедо , ти за генератори и лаптопи с батерии не си ли чувал?

Пеце, май не си чул, че всяка интернет връзка, стига да представлява интерес, може да се проследи. Акумулатори, батерии, бла... бла... бла - лъжат ви, Пеце, това е истината. Отвори си очите и чети!

А бе,дядо Йоцо,след повече от сто години не можа ли да научиш,че има много източници на ел.енергия? Или си останал във времето на тракащия по релсите първи влак в дефилето?

Ааа, първоначално пишеше, че Осама живеел в свръхлукс в имението. Ееегати и свръхлукса - видя ли каква мизерия и свинщина беше?

Хардясалият,дядо ти говори за липса на външна интернет връзка,не само за електрозахранване! За чий йух му са на Осама компютри при положение,че той съзнателно с цел конспирация се е отказал от интернет връзка?!!

Жените му са се редували да въртят педалите на динамото... Ето защо е хубаво да имаш няколко жени! Па ако си беше довел и тъщите - можеше да дават ток и на местния НЕК.

След 10 лет тез пречукаха бен Ладена. По този повод Америка танцува вече 4-й ден, като че ли победи във световна война..

Осама е починал преди 10 години и то преди 11.09. След това Джорджи Джуниър го уби отново, а сега и Барак. Това е истината - останалото е цирк за дебили.

jizast

Какато често се случва дебилът казва дръжте дебилът

Уважаваният Петко Бочаров писа,че вилнеещият тероризъм е започналата вече ТРЕТА световна война. И е ,акто винаги,прав в разсъжденията си!

....ТОЯ ОБРАЗ е като изваден от филма.....РАМБО .....

Това, че американците са отишли просто ДА УБИЯТ Осама, е повече от ясно. Човека е бил невъоръжен и е въпрос на детска игра за спец-частите, да го отведат до САЩ. Но тогава той е трябвало да бъде изправен пред съд. И тогава МНОГО ИСТИНИ ЩЯХА ДА ЛЪСНАТ... Затова си го гръмнаха по общия ред... Да не забравяме девиза на Сталин: "ИМА ЧОВЕК - ИМА ПРОБЛЕМИ. НЯМА ЧОВЕК - НЯМА ПРБЛЕМИ!" Това си е основен девиз на Американската политика. Независимо кой е на президентския пост... Иначе ще се срине цялата им политическа система... Ето - това стана ясно на целия свят. А Обама се опитва с наивни методи да промени истината... Само че...светът се промени, Обама. И ако не си го забелязал още, е добре да го осъзнаеш: Сега и на Американския президент ми се налага да дава обяснения... Както никога преди...

Недей да коментираш кое е детска игра за спецчастите, седейки пред компютъра! Това не ти е филм, смъкнат от Замунда, форумен плъх, такъв!

Каква глупост рече и колко добре си запознат с различните видове спецчасти - литература ли си чел, сънувал ли си, стрина Пена съседката ли ти е казвала и т.н.?

Тюленче, ако ти си посетил родната казарма за 6 месеца, като за лятна ваканция, дедо ти би цинти 2 години по плацовете и превзема полосата за норматив... Да не говорим за военните обучения, в летните месеци на 10 и 11 клас... Така, че не се опитвай да ме светкаш за неща, дето си ги чувал от дядо си и си ги гледал в "Рамбо", ами се опитай поне едно коремно да врътнеш на лоста... Когато плъх ти изяде върха на чипика и пръста ти остане навън посред зима - на учение, тогава ела да говориш за плъхове...

Къса памет или...Да припомним на българите, че "най-демократичната и прогресивна" партия убиваше невъоръжени хора с "в името на народа", взриви църква през 1925 година и уби обезоръжени във воения лазарет при Жабокрек. И че тази "партия" все още се гордее и почита тия си "подвизи". Естествено и плюе по "хамериканците" чунким че е по-баббъшка от тях. А псевдо-демократите да помнят ЗАКЛАНИТЕ БЪЛГАРИ-ШОФИОРИ че бяха беззащитни и без оръжие.

Мале, батка, къртиш миФки с тези твои "мисли"!!! Сменяй дилъра, че съвсем ти се е изпържил мозъка! Я пътьом обясни връзката между 1925 година, БКП, Жабокрек, Осама, Обама и дали БСП се гордее с подвизите на Ал кайда!!! те това, ако направиш - ТИ СИ ГЕНИИ! Един малък Айнщайн, един още по-голям Борисов! Кирчо - а коя групировка закла българските шафИОри и знаеш ли какви им бяха исканията???

браво дядо иоцо- нямаш грешка

наж-конспиративната теория е, че е убит сега :)

Интересно,снощи гледах ССN,имаше интервю с представител на Белия дом,който лично е наблюдавал екзекуцията...Но мен като майка ме вълнува друго,изтече информация,че е задържано и 12 годишно момиченце,дъщеря на Ладен,която пак според ССN е потвърдила убийството и дори е станала свидетел.Говореше се,че детето е задържано...Къде са сега правозащитните организации,та това е дете,къде е, и то ли се намира в американски затвор(впрочем и такава информация изтече),и то ли е заплаха за Супер силата!?Никой от нас не си избира родителите,но продължават да ме учудват методите на много "добрите" янки!

бе, Фифи, кви 5 лв. ти вълнуват бедната главица. Холивуд е велик! Всякакъв цирк може да ти пробута, за да клъвнеш.

Нещо да си спомняш за училището в Беслан?

Лелке, какво общо има училището в Беслан с Осама - я ни светни?

Цирк цирк,ама колко да е цирк! Беслан...винаги когато са намесене деца е болно,по-голяма трагедия от тази света не познава...но чу ли се нещо как русите се разправиха с убииците...не,няма и да се чуе,затова те са велики вече десет века! Говорим за детенце...като майка съм разтревожена,което и да е дете не заслужава да става свидетел на убийството на родител и после подложена на тормоз в американски затвор!Да вярно е,че по света има много деца изпадали в по-гадни ситуации,но тази е публична и мерзка,как това дете потвърди и пред кого,че видяло разтрела на баща си...Но факта,че се мълчи по-въпроса ме навежда на мисълта за дълбоката омраза и мъст,дори към 12 годишно момиченце,от толкова добрите и благородни спасители на света- американците!

Информирай се по-добре! Това дете е станало неволен свидетел на престрелката и убийството на баща си. Тази престрелка е част от ВОЙНАТА с тероризма. Американският отряд е отряд от войници, не от полицаи, затова и не може да става дума за права. Такива няма в една война. Въпросното дете се намира в Пакистан и ако е задържано, то това е работа на пакистанските власти. Американският отряд е взел само тялото на Осама и хардуер.

Фифи, детето е разпитвано от пакистанските органи, а не от американските детеубийци.

ОБАМА ИЗЛЕЗЕ ПО-ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ ОТ БОКО ТИКВАТА И ЦВЪЦКО ГЕСТАПОТО, ТАКА ЧЕ РЕДНО Е СПЕШНО ДА ИМ ДАДЕ УРОЦИ ПО НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА КОНТРАДЕЗИНФОРМАЦИЯ, ЩОТО ГЬОБЕЛС ОТДАВНА Е СЪС ЗАПУШЕНА УСТА, А ГРОБ И ТАНДЕМЪТ БОКО-ЦВЪЦКО Е ТРЪГНАЛ ВЕЧЕ КЪМ НЕБИТИЕТО, ТАКА ЧЕ АГЕНТУРАТА ЗА ВЛИЯНИЕ НА САЩ ЩЕ ЗАГУБИ ВЛИЯНИЕ.

Аз също не вярвам ,че Осама бен Ладен е убит -всичко е свързано с падащия рейтинг на Бараката Обама-и самите американци дето толкова бяха въодушевени да гласуват за него-сега разбират за грешката си-та по тази причина-убииство на бен Ладен-ха-ха както каза някой-по-напред-децата само вярват на тези приказки

Е, как... рейтингът на мистър Бараката веднага се вдигна, както и долара. О, санта синплицитас!

А, сега къде е Уйкилйкс ??? Като са много отворени, защо мълчът, а ???

Уикилийкс? ... Ами то точно в такива моменти става ясно, че и той е част от системата: Казва истини, които ако бяха изречени от Американците, никой нямаше да им обърне внимание. А така сценария е нестандартен - през Уикилийкс = изтекла информация... ха-ха-ха... Ако беше така те щяха да свършат като Осама, много по-рано

В голяма грешка си. Уикилийкс не произвежда новини. Публикува само прехваната кореспонденция - грами,обменяни между посолствата на САЩ по света и Държавния департамент, и то за периода до към 2009 г., мисля. Защото след това хамериканците затегнаха режима на достъп...

1. С главни букви напишете: Q33 NY. Това е номера на първия самолет, който се врязва в кулите близнаци! 2. Маркирайте /потъмнете/ Q33 NY 3. Изменете размера до 48 4. Променете шрифта на WINDINGS (WINDINGS 1) . Това е долу-горе, третия от долу нагоре при Microsoft Word 2003 5. Непременно изпълнете последната точка /4./ . Това което ще вид...ите много ще ви удиви!!! Какво мислите сега?!

много интересно, пробвах го. получава се любопитна поредица от символи, определено.

И аз го пробвах... интересно

WOW! :0

Братле обясни малко по-подробно особенно 4т. ???

Е, пич... ТИ МЕ РАЗБИ ! Какво става тука бе?

Абсолютна измислица! Горепосоченият номер няма нищо общо с полетите на 11 Септ. Едно търсене в гугъл и ще ви се изясни.

Всичко много хубаво, ама защо трябваше да се потъмнява, защо размера на шрифта трябваше да е 48 и най-вече версията на Word няма никакво значение за това къде се намира шрифта, а това какви шрифтове имаш инсталирани и те са достъпни за всяка програма, работеща под дадената операционна система... А иначе този номер е толкова стар... има и едни на които се прегъват различни доларови банкноти и се появяват кулите близнаци как горят - потърсете в Google има клипчета...

Пълна глупост. Номерата на Американ Еърлайнс не започват с Q. И няма такива номера на полети.

Това е измама и то доста стара - номерата на самолетите са N644AA (# AA 077), N334AA (# AA 011), N591UA (#UA 093), N612UA (# UA 175)

Още по-любопитното е,че сред загиналите в кулите-близнаци няма нито един от няколкото стотин служители-евреи,не отишли на работа там в същия ден!

А зацепих