Кой всъщност е Осама бин Ладен

Лидерът на Ал Кайда Осама бин Ладен, чиято смърт бе потвърдена от президента на САЩ Барак Обама, беше най-издирваният човек в света от 10 години след атентатите на 11 септември 2001 г., организирани от него, отбелязва АФП.

Обратно в новината

Коментари - Кой всъщност е Осама бин Ладен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ни даде нагледен пример как да си решим проблемите. Но пък ние си имаме проектозакон за безплатен лов и отстрел, на пък на!Впрочем, Мартин Борман си живя до края на 60-те г. в Южна Америка, д-р Менгеле - също, и т.н. Играта е тънка и не е за масова консумация. По-вярно е да се каже, че е заловен и отведен. Другото е бошлаф.

яааа ... вижте злото си отиде и слънчице пекна даже.

Неизбежна е аналогията със ставащото в Либия. Сега САЩ "убиха" Бин Ладен, защото си намериха Кадафи.

Искаш ли да печелиш сигурно и доказано по над 400$ на месец само за 20-25 минути на ден? Постнал съм и ДОКАЗАТЕЛСТВА за извършените плащания. НЕ ТРЯБВА да даваш пари на никого и под никаква форма, можеш само и единствено ДА СПЕЧЕЛИШ при това много повече отколкото си мислиш! Революцията в PTC е вече факт!!! Първият Бъкс сайт, който работи с истински рекламодатели и не може да фалира дори и на теория стартира по невероятен начин с над 30 хиляди нови потребители само за 1 седмица, в момента са над 400 хиляди и се увеличават в геометрична прогресия!!! Сайтът съвсем скоро ще даде възможност да се печели и от попълване на анкети от различни международни компании, като на всяка ще получаваме между 1 и 50 цента, НЕЩО НЕЧУВАНО ДОСЕГА В ТОЗИ БИЗНЕС! За повече информация посети сайта ми: link Съжалявам за спама, но сайтът е един от малкото наистина стабилни и плащащи PTC компании и си заслужава вниманието, дори Yahoo имаха статия за тях.

Най-добрият проект на ДС бил Доган от редови доносник се издигнал до лидер на неясно политическо формирование .Все пак кадее ДС кадее ЦРУ неговите проекти срутиха Световният търговски център с хиляди избити и ранени . Докато нашият проект се отсрами с едно барбекю и то без пушка да пукне

И талибаните, срещу които сега се "борят за демокрация" пак ЦРУ ги създаде.

Прелюбопитна биография с логичен и отдавна очакван край. Само едно нещо прави впечатление - само с едно изречение е казано кой е главния виновник за превръщането на Бин Ладен в чудовище. Не можа така колети от ДИР!. По-подробно опишете как така САЩ помагаха на смелия борец срещу съветската окупация и как така за един ден той се превърна от верен съюзник във връг 1 . Вече на герба на САЩ със златни букви ще пише: " Ятебя породил, я тебя и убью" ... само че на американски...

Много хубав коментар!

Де и да казваше нещо съществено...

затова го поубили комеандосите, не го заловили! НЕ ИСКАТ ДА ИМА ПРОЦЕС!!!

В битките си срещу съветските сили той получава косвена помощ от ЦРУ, което го субсидира чрез пакистанските тайни служби......с критики срещу САЩ и саудитското кралско семейство; съответно през 1994 г. Рияд му отнема саудитското гражданство.