Осъдиха руския опозиционер Иля Яшин на 8 години и половина затвор за видео за Буча

Той е от малкото останали в Русия политици, които открито се изказват против войната в Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само такива добри новини искам да чувам!

- поне 20, 30 някъде 40%. В руското стадо мършата преобладава, а читавите като това момче са изключение.

Политически анализатор.Беше въпрос на време да го арестуват ,последните му видеа бяха разтърсващи…….кураж ,момче!

Малко му е!

Браво, ето това се нарича справедлив съд.

Дано Путин доживее съда!

и ще бъде председател на съда-)

Алцхаймера от бункера гони Байдън.Само,че е доста по млад.

Навални или този ще са следващият президент на Руската федерация и той ще съди помагачите на Путин, тогава ще горите другари!

Ще го порят яко ,руския боклук в пандиза..Ще има рев и сополи .

Ква Буча, кви пет лева и последния идиот разбра че всичко беше фейк, само вие предъвквате още тая простотия

Ти прочете ли статията бе диби?

И к'во да прочете? Че тоя е направил партия, в които членуват агенти на САЩ като Нефелни и Каспаров ли? Или, че "според социологическите проучвания" щял бил да влезе в Московския градски парламент, но ужасТ, комисията анулирала 10% от подписите в негова подкрепа ... То и в БГ са такива "социологическите проучвания" - американците за когото платят ...

Смотаните московци го осъдили ,тааам в Галичина,му тегля ножа и това е .

Тоз хохул ,ако каже нещо гадно за Окраина ще го прострелям в корема ,на къра ,и ще си тръгна .Боклук .руски.

Как се е усмихна щастливо колегата! Осем години ще лапа свежи краставици! Какъв късмет....

На вас, русофилистиците, само педерастки фантазии са ви в главата.

Кого надо, того и осудили!

От 1 ЛИЦЕ, ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО за "ЗВЕРСТВАТА" на Русия: Бившият омбудсман на Украйна призна, че са измисляли фалшиви истории за руски зверства, за да спечелят подкрепа от ЕС Бившият омбудсман на Украйна Людмила Денисова направи шокиращо признание във видео разговор с двамата руски шегаджии Вован и Лексус, които се представиха за бившия посланик на САЩ в Русия Майкъл Макфол. Видео от разговора беше публикувано в Телеграм-канала на Вован и Лексус, които станаха популярни с шегите си със световни личности, включително високопоставени политици по света. Двамата уговарят разговори със събеседниците си, като се представят за някой друг. Мислейки, че разговаря с бившия американски посланик, Людмила Денисова споделя в разговора, че украинското разузнаване я е принудило да разказва множество фалшификати за руската армия. Денисова също отбеляза, че е недоволна от сегашния омбудсман на страната – той отказа да разкаже измислената история за наличито на затвор в АЕЦ Запорожие. Фалшивите истории за зверства (убийства и изнасилвания на деца) са помогнали в изказвания в парламентите на страните от ЕС, за да се поиска изпращане на оръжия за Украйна, каза Денисова.

Дано и твоите деца бъдат обгрижени от руснаците. Тогава от първа ръка ще знаеш какви са добри. Пожелавам ти го с цялото си сърце. Сега ми удари един плюс, щото сопред тебе руснаците ще ги хранят със шоколад, нали? Ако ми сложиш минус, значи си лъжливо педалче.

Ходи се пресели в Лвов да поживееш, да усетиш любовта на укро-фашагите, после се напъвай да пелтечиш срещу руснаците.

Даже минава ТЪНКО с тези 8,5 г. - Като го гледам още е млад и ще излезе запазен !

"Яшин е един от лидерите и активните участници в масовите политически протести през 2011-2012 г. " тогава лично Байдън ходи до Москва за да подкрепи опита за цветна революция в Русия, е, тъй като Байдън не успя на следващата година САЩ трябваше да се задоволи с украинската цветна революция.

Открийте "разликите" между Яшинката и бившата ОМБУДСМАНКА на УКРИТЕ - някаква си Людмила!

Миролюбива Русия вкарва в затвора тези руснаци които са против войната..ха.ха „Руснакът иска ли война?” не питай тази тишина, в която братските могили войниците са приютили. Ти за това попитай тези, които в цинкови ковчези тук от земи съседски влачат стариците да ги оплачат. Попитай храбрите момчета, които днес из Кремъл шетат, с пагона си го украсяват и сопа „мирна” там развяват. Литовец питай и поляк – за тях кошмарът е руснак, попитай пролетта във Прага как мир със сила се налага. Унгарците попитай как войникът руски в руски танк из Будапеща мирно гази от тях мира за да опази. Ще ти отвърне побелял финландец доста остарял как „мирно” руската войска там зиме драпа през снега. И братът белорусин даже намерил би какво да каже, че на изгаряща цена дари им братството Москва когато с ордата си зла Суворов палеше села. Попитай техните поля – кръв непокорна ги поля. Попитай ти Украйна братска защо от любовта славянска и от прегръдката на брата защита търси днес при НАТО. Миролюбивият Иван обстрелваше Афганистан и в градове, и във села не мир донесе, а беда. Деца, вдовици във Чечня руснакът иска ли война попитай и ще чуеш сам руснак как „миротворства” там. Грузинец винаги щастлив през сълзи днес ще премълчи, че от съсед „миролюбив” сега земята му гори „Руснакът иска ли война?” – от Литва питай до Китай съсед дали един поне ще отговори твърдо: „Не!”

Русия може да не иска война, но САЩ (подкрепяни от техните евровасали) искат, и са готови да воюват с руснаците до последният украинец! А това, че Русия не иска война, не означава, че иска да се предаде на САЩ, и да бъде разпарчетосана и унищожена!

Гледайки коментарите за сетен път се убеждавам, че не всички дебили са русороби, но всички русороби и вГЪЗрожденци са дебели!

Кой се интересува какви са убежденията ти.

нас българите пък изобщо не ни интересуват вашите убеждения..ха.ха ние сте два рейса неудачници които се надянат за постове на путлерофашистите защото им лижат задниците.... ау.. ще повърна от вас. п

Abe sopol vij nasraniyat si zadnik ne gledai chujdiyat

Всички рационални факти сочат, че Буча беше инсценировка. На снимките жертвите държат в ръцете си Руски помощи. Носят бели превръзки. Гнусните МИ6 и Укронацистите продължават да настояват, че лъжите им са истина. Там и едни укронацистки отрядчета са фактологически признали, че са правили чистка, за егенти. Отделно телата не бяха подути а пресни. Само глупак, който няма никаква идея от реалност може да върже на тази нефелна постановка. Като със Запорожската централа дето Руснаците сами се обстрелваха.

Абе кавал, телата по улиците се виждат и на сателитните снимки от времето на оркската окупация даже. В днешно времене всички технологии са аналогови и безаналогови като руските - няма да се скрият любимите ти убийци, мародери, изнасилвачи и обикновенни крадци.

по кротко. Не дразни по поръчка. Или се лъжа!?

А, сигурен ли си, че на тия сателитни снимки не се вижда на майка ти пу7ката?

Яшин ще престои 8 години в изправителна руска колония. Нека да е благодарен. В други времена нямаше да стигне и до там ...

В други времена е имало минимален норматив за роби в ГУЛАГ Блатната орда винаги се е крепяла на робски труд

на захарните плантации.?

Е на Запада, ако Запада не подкрепяше режимът на Клоуна Украйна нямаше смелост да не спазва минския договор, нито имаше средства да води война. За всичко са виновни Фаш и Запада. Умират братски народи.

Всеки руски опозоционер се озовава в затвора или под земята. Някои скачат от високо, някои пият чай. Държава, която се налага да си обива и затваря опозиционерите, не е държава, а клоака. Управление, което се налага да се разправя така с опонентите си, не е управление, а обикновена, малоумна тирания.

Политици, които управляват със сила са глупави и нагли хора.

Украйна! Направи ги обвиняват в предателство и ги разстрелват по улиците, без съд.

Правиш ли разлика между опозиционер, и (платен) агент на чужда държава?!

Този педро, нито е руски, нито е опозиция. Просто най обикновен соросоиден педал, продал се за фалшиви долари. Дано получи най тежкото наказание, което заслужават предателите на родината.

Каквото разбирам от статията е спазил журналистическите стандарти, дал думата и на двете страни. И на хората там и на колеги журналисти, и на руската армия. Ти как разрба, че се е продал, само не разбрах? Как всеки път, когато някой има различно мнение, се оказва, че се е продал?

Но в крайна сметка този обвинява руската армия за тези престъпления, въпреки всички доказателства, че те са дело на укро фашагите! В статията се споменава, че този е обявен за чуждестранен агент, което за Русия означава, че получава основната част от доходите си от чуждестранни правителства или организации, което би обяснило защо обикновено заема антируски позиции!

Лично видях измамното видео, с мърдащи се трупове.

Не знам какво видео си гледал. Аз гледах различни с немърдащи трупове

браво измамата на укрите бързо се разкри обаче тоя измекяр на цру хранилка се дуеше същия искаше нато да бомбардира Москва и изколи Руснаци! Слава на Путин!

Боклук

Подкрепям! Предаването на държавата, интересите на държавата и предателството трябва да се наказват! Сноудън - някои защитава ли го? Асанж който изобщо пък дори няма паспорт на USA някои споменава ли го? Путистан бил еди какъв си!!!! Абе ей я се огледайте къде живеете!!! И стига сте писали глупости!

Тогава, затвор за путинофилите. Реципрочно. Стига с тази толерантност.

Предателство е да затвориш АЕЦ / ТЕЦ без да има нужда да го правиш, предателство е да си даваш земята за да ти вземат златото, предателство е ! А не да кажеш А кой убива осем години руснаци в Донбас - това е мнение изградено на ФАКТИ и много жертви истински жертви с украински паспорти!!!! Стига сте се правили на не-разбрали!

Държавата това съм аз Разлика между " държавата" и Кремълската банда правиш ли?

Интересно какво ще каже сега Сноудън за руската свобода на словото…

Не смей да гъкне.

Този "опозиционер" е осъден, понеже е разпространявал лъжи! Ако беше обективен, и просто беше изнесъл фактите, а след това казал гледните точки на руската и на украинската държава, нямаше да го съдят! Между другото, този закон, по който го съдят, беше приет от руският парламент близо месец след началото на руската военна операция в Украйна, в отговор на наглите лъжи, разпространявани от западните медии за този конфликт, и постресна западните пропагандисти, така че доста от тях напуснаха Русия, а другите почнаха да включват и гледната точка на руската страна!

Може Потрошенко, а преди дни и фюрер Танте да говорят, че Минските съглашения не били цел за мир. А осигуряване време за подготовка на Украйна и ЕС за война. А Русия не може и няма право да си спазва законите. Ами тогава да ви дам друг премер. С ""ДОЖДЬ". Медията по която изтече интервюто му. В тоталитарна Русия тя излъчва и работи цели 12 ГОДИНИ. В ЕС. В свободна и "независима" Литва я забраниха за 4,5 МЕСЕЦА излъчване.

Иди в Литва и кажи нещо на руски. Веднага ще усетиш народната любов към агресора.

Руски дрон е заснел как Украински воени разстрелват свой войници. Видео:https://politikus.info/video/148660-vsushniki-rasstrelivayut-treh-pobratimov.html

Той вчера същия дрон засне и как руски космонавти са кацнали на Слънцето и са засяли червено цвекло и зеле за борш.

Малко са...

Правилно. буча е една нескопосана пропагандна акция на британското разузнаване, немското, цру и украинските некадърници. Предния ден преди постановката в буча влезе украинската полиция и снима, няма никъде трупове. На следващия ден е пълно с трупове, завързани с бели ленти, които се слагат на помагащите на местното население с храни и медикаменти, които се дават от Русия. Много интересно е, че германското разузнаване твърди, че са там от 10 март, а ги откриват на 2 април, тоест са седели 22 дена на открито, през слънце и дъжд, но няма никакви следи от разложение, а са пресни все едно на предния ден извадени от фризерите е моргата. Също няма след от хранене с тях на диви животни и птици, които явно са решили да умрат от глад, но да не посегнат на украинските "доказателства" за "зверствата", какви зверове биха били тези диви животни, да направят това! А това разбира се е след пропагандата, че Русия имала мобилни крематориуми, за да не оставя трупове... Много зле и набързо скалъпено.

Дрън-дрън - глупости! Я си погледни пак датите, че нещо е каша в главата ти!

"Тези снимки показват, че жертвите, открити от медиите през последния уикенд, са били там поне от 10 март, когато руските войски са били в този район", заяви в Берлин говорителят на германското правителство Щефен Хебещрайт." "След като на 2 април беше публикуван снимков и видео материал на украинската армия, журналисти от цял свят също отразиха зверствата в Буча."

И на марсианците Хахахаха

Россия ето не жопа презедента. Това към пишещите ту путинофашисти!

На запад имаш правото да си тъп. В Русия е задължително по закон да си тъп.

..ако си от колективния запад или му служиш.

Соросоидния педал да ходи при Навални и да правят еднополова сватба. Нали стана задължително във сатанистка америка.

Русия "поддържала мира". С цената на 10ки хиляди жертви ли пазите мира бе лицемерна комунистическа сган. Или си пазите режима да не излезат наяве кражбите и престъпленията ви???

Йенс Столтенберг шеф на НАТО се обръща към сърбите - "Ние (НАТО) ви бомбардирахме за да ви спасим"

За Югославската фашистка креатура, създадена от кочината ли говориш ?

ей ама как всички нападнати и разрушени от САЩ и НАТО държави са все фашистки, комунисти, терористи, хахах да ва ева в пилешките мозъци кухи

Малко му е. Проблема на руснаците е че са жалостиви към агресорите и предателите и прощават. Тва да беха каубойците, щеха да са ги изтрепали отдавна тия гниди

Ганьо храни властта по цял ден, ама когато такива като тях ги набиват по затворите в други държави- доволен. Вика малко е хаха

Гаден трол. Ганьо е мъжът ти, педал надрусан.

Лапай ХОЯ !!!

Човек трябва да е пълен идиот,за да повярва на видиото от Буча.

Ти трябва да си пълен идиот, за да изпляскаш това.

Ватниците доволни. В нормалните държави не пращат на каторга опозицията. Но пак си плюят на късмета и възхваляват Путин.

Сериозно ли бе?! Значи примерно в САЩ биха търпели някой техен конгресмен или сенатор да е финансиран от Русия, и открито да защитава руските интереси?! Всъщност, в САЩ повечето политици се финансират от про-израелското лоби, и защитават израелските интереси, което е дори по лошо от това, да работят в полза на Русия! Но, след като американците търпят своите продажни и предателски политици, очевидно си ги заслужават! Както се казва, всеки народ заслужава управниците си!

Когато и у нас започнат ефективните присъди за тиражиране на лъжи, ще станем по-добро място за живеене. Не може цял свят да гледа клипа на френския екип как укрите разхвърлят труповете по улиците на Буча , а този наглец да казва - не, руснаците ги убиха. Разберете - няма гледни точки! Има истина и неистини! Всички виждаме, как с лъжи не се печели в боя. Укрите не могат един метър да превземат от руската отбранителна линия, а руснаците погребват в украинския чернозем НАТО-вските мераци за сибирските богатства. Поинтересувайте се колко са загубите и на полската 16-а Поморска механизирана дивизия в Украйна. Едни зли езици разказват, че военното гробище в Олщин по американски тертип вече е приело повече от 1700 боеца...

Говедо жалко. С такива неща не се гаври.

анално изнасилен джендър.

Ако в България започнат да затварят за тиражиране на лъжи ти си сред първите клиенти на затворническото система.

Шилo

Нищо ново. Там е така от 1917 г. та до днес. Нещастен народ!!!

соросоид да играят карти! Бил ли е в Буча, видял ли е руски да да убиват руски? Всички партенки на украинците се доказа, че са лъжлива пропаганда. Крадяли тоалетни чинии. Тез танк виждали ли са? Къде ще си я ръгнат таз чиния? Крадяли бельото на жените от простира. Хайде бе, Гьобелс ряпа да яде в сравнение сжукро пропагандата!

А ти бил ли си в Буча?

Леко му се е разминало. За предателство обикновено се налагат много по-сериозни присъди

Този щом е обявен от руските власти за чуждестранен агент, значи го финансират от чужбина, по всяка вероятност някое американско или западноевропейско НПО. Защо не сте дали повече информация в тази насока? Иначе (според поговорката, че който плаща на оркестъра, той поръчва музиката), ако този е финансиран от Запада, няма нищо чудно, че не подкрепя руската военна операция в Украйна, или че разпространява про-украинска пропаганда!

не им изнася. Ти да си чул да ти казва по българска медия за протестите в Молдова срещу Мая Санду и срещу нато? Тази продажницс и тя харвардски възпитаник. Там само мърши ли ходят?

Евронюз. Смеят ли да кажат медиите, току виж им спрели степендията.

Такъв е режима, да се съобразява. Да пробва в САЩ да пусне клип да кажем от Либия....ще лежи 16 години

Путин започна да вдига бял байряк.... Президент РФ Владимир Путин заявил, что Россия готова к договоренностям по Украине. Соответствующее заявление глава государства сделал на пресс-конференции по итогам Высшего Евразийского экономического совета, передает ТАСС. «В конечном итоге договариваться придется. Россия открыта к этим договоренностям», — сказал глава государства. При этом, по словам главы государства, российская сторона «задумывается о том, с кем имеет дело». Ранее президент Украины Владимир Зеленский заявил, что Киев готов к переговорам с Москвой, но не с Путиным, а с другим президентом России.

Евала на пича. Шапка му свалям. Защитава достойна позиция и ще е чудесен нов премиер след ерата Путин.

Гнусен соросоиден педал-трол. Застреляй се доброволно джендър анален.

СЛАВА КОКАИНЕ!!!

.Тебе да не те е чукал украинец че си станал идиот?