Осъдиха окончателно бившия шеф на Митница Свиленград за подкупи на 5 г. условно и глоба

Тодор Караиванов бе задържан по време на получаване на два подкупа от по 600 лева и 600 евро

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха окончателно бившия шеф на Митница Свиленград за подкупи на 5 г. условно и глоба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще му пръднете на дуката на Тошко. С 4.5 млн. евро в дисагите ще ви направи луди, жалки пълзящи твари!

Ми да, в тази хипер корумпирана държава, на такива като боко, цвъко и тоз митничар скоро грамоти и ордени ще дават

Хахаха, направете го министър.. ама той сигурно е по-умен от Марчето и няма да иска

Ебаси, и за това помилване са отишли 8 години размисъл? Ми по-лесно е директно да ги пускат, пък може и по малко премия да им дават...

А съдиите колко са взели за да издадат такава смешна присъда?:)

значи трябва да се умножи по хиляди пъти които не са хванати

Ха хаа, 5 години условно и глобичка от 5000 лева, ха хаа! Натрупал някое и друго милионче, а може и десетки, че и стотици да са, а сега ВКС с тая присъда, бълха го ухапала, ха хаа!

Голяма глупост е ИЗПИСАНА.Наказателният кодекс не позволява такова осъждане - 5 години условно.Вероятно са имали предвид 3 или под 3 години лишаване от свобода с 5 годишен ИЗПИТАТЕЛЕН СРОК.Ако бъде наложено наказание лишаване от свобода в размер на повече от 3 години,същото НЕ МОЖЕ да бъде условно,т.е да бъде отложено с изпитателен срок.,а следва да се търпи ЕФЕКТИВНО,т.е с привеждане в затвора.Така,че това изписано 5 години условно,вероятно е 5 години изпитателен срок,а какъв е размерът на наложеното наказание,,Лишаване от свобода'',което да бъде отложено с този 5 годишен изпитателн срок е НЕЯСНО,но вероятно ще е до 3 години лишаване от свобода.

Условна.......прокурори и съдии ......

живял съм в Свиленград - простотия неземна! всеки митнически шеф се назначава от управляващата партия, той съответно уволнява всички стари кадри и назначава свои, и като се смени властта - почват да ги съдят и уволняват относно борбата с контрабандата - нощем не можех да спя от преминаващи камиони с дървесина, с часове се изнизваха към фабриките в Гърция... свиленградчани са ви пикали на законите и на морала

Всъщност присъдата трябва да е ефективна!Иначе се губи възпитателния ефект за околните!

вече дават и доживотна условно, с 94 г изпитателен срок.....

Осъдиха окончателно бившия шеф на Митница Свиленград за подкупи на 5 г. условно, глоба от 3лв, намаляване на поведението и мъмрене пред митническия клас.

За жалост до момента е измъкнал десетки, ако не и стотици хиляди и само са го погъделичкали...условна присъда..........пффффффффффффф

Кой са по крадливи ? Циганите или Българите ??

МВР и МО са пенсионерски клуб състоящ се от 8 хиляди пенсионера дето точат държавата с пенсия и заплата

Даже сега е редно да съди страната в Страсбург, че и обезщетение да му платим. Не реформа, а нишо не може да ни спаси от корумпираните съдии

5 години да не краде са го осъдили или условието е да краде така, че да не го хванат.

За кокошка няма прошка, за лисица,, пълна паница.

Кой има Пара Не лежи

Да е жив и здрав да си харчи парите на воля! :)

Абе и аз искам да открадна няколко милиончета и да ми дадът 5г условно. Баси ''държавата''

Нещо са го накиснали този . Шеф на митница - 600 евро и 600 лева хахаха. Най вероятно не е искал да участва в дебелите схеми и си е цъкал самостоятелно на дребно.

Ако е със задна дата, значи вече е изтекла присъдата и даже може и да заема пак държавна длъжност. Т.е. нищо не е получил.. Боко го изпра, съдиите нали са техни.

Ревизоро, кога ще натикате у затворо?!

След като максималната условна по закон е до три години, в крайна сметка на колко са го осъдили условно?

На 3 г. условно с пет годишен изпитателен срок, което за него означава, че 5 години да внимава много, като взема рушвет.

Така де, но тъй като това става през 2015 и оттогава той вече не шеф на тази митница, сега може да стане на Капитан Андреево. Даже е желателно да избие малко това за съдията, където е отишло. А и за тези няколко години глад и мизерия...

Голем смех!

Строго са го наказали. Можеше да мине с мъмрене

По времето, когато Веско - русенския стана шеф на митническите мобилни групи и аз работех там. И в един прекрасен момент, какво стана? Тези, които не взимахме "подаръци" - аут. До един. Тези, които взимаха "подаръци", даже и заплатите им вдигнаха. Някои ги и наградиха официално за постигнати резултати. А тези, които правехме разработки и бухахме контрабандата яко - на лъвовете. Такива са нещата в тази структура.

Ем така е Бухал. Тези с подаръците се отчитат по-нагоре, а от вас дет не взимат няма полза. Ама ти си знаеш. Който се е намърдал на позиция си цоца като в негова губерния, няма държава има васали.

Ама какво ли общество имаме ние? В Русия минимално 500 години в Сибир, другите наказания трябва да са за децата му , ако има такива! Този В Северна Корея е мъртъв! В Китай е изчезнал! В Щатите е Пабло Ескобар! В Бг е ...

митничари и с такива присъди ще влезем в Шенген на путкин ден .

Ти що не си се отчитал,бе?

Хванат някой откраднал хляб да се наяде, лежи в затвора, хванат един откраднал милиони, се чудят как да го оправдаят или какво минимално могат да му наложат.

ся дайте да не лъжем хората, под минимална заплата кражба се води административно... затуй има хора с по 10-20 кражби на свобода... вече друго е ако хванат преди Нова Година някой новобранец и му натресат още 5-6 неразкрити дела

Ако присъдата е ДО ТРИ ГОДИНИ, тогава съдът може да постанови отлагане изпълнението й за МАКС.5 ГОДИНИ, т.е.ако през тези 5 години извърши друго престъпление, ще лежи и двете, ако не, пито-платено .Такова животно като 5 години условна присъда няма! Представяте ли си осъден на 20 години условно.

5 г. условно - демек и 5000 лв. глоба. Ахахахахахахахахахахаха. Човекът си е на свобода. А 5000 лв. са му джобните на ден само до обяд, общо взето. Ако беше в Китай, роднините щяха да получат сметката за 9 мм. по пощата. Булгаристан, сър, Булгаристан.

Да не е грешка?

от всичките му смешни присъди и глоби,е че няма да работи 5 години на държавна скужба. Горкият човечец!

Като знам какъв номер спретнаха на Иванчева, няма да се учудя този да се е опитал да се бори срещу системата ....

Присъди от 3 и повече годии са ЕФЕКТИВНИ. Съдът пренаписа Наказателния кодекс с тази присъда. Да очакваме някой с условна 20 годишна присъда и ще избият рибата!

1000лв ли го съдят.Те милиарди откраднаха тея за това се хванали

Шило

Нещо не сте разбрали. Да не е лишаване от свобода за срок от три години и изпитателен срок от 5? Че, няма как да стане това, което сте написали, като наказание!

8 години го разследват за 1000 евро подкуп????

Шило

Мотане по съдебните инстанции. Прекратяване, връщане, ново разглеждане.... Съдебна рИформа, кво да направиш?

докато си отиде я той я съдията .

ПП - Продължаваме Подигравката

Какво общо има ПП с това, делото е започнало 2015 година...

Делото е започнало 2015, ама присъдата е издадена сега. А сега са на власт ПП и техния “нов и велик” съд!

шеф на митница 600лв и 600евро...тия по-евтин сценарий не можаха ли да скалъпят срещу Иванчева по-добре го изиграха

В Китай ги екзекутират .... Бахти смешната присъда в БГ

Бах ма'аму ! Ми те и паметник ще му вдигнат сигурно. Бантутистан !!!!!!!!!!!

ха,ха,ха поредната подгравка от родното “правосъдие"

Не правосъдие ами Съдебна Порнография.

Когато осъдите един такъв на 5000 години каторга и 5 лв глоба, тогава може и да просперираме!

Голям смях.

бълха го ухапала