Осъдиха мъж, отправил заплахи към екоактивистката Грета Тунберг

Агресорът е с условна присъда и трябва да положи общественополезен труд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хаa,,,"екоактивистка"????По-скоро откачена.Да се подложи на лечение.

след като самата тя заявява че страда от синдрома на Аспергер, синдромът на нарушение на вниманието с хиперактивност (ADHD), обсесивно-компулсивно разстройство (OCD) и селективен мутизъм?! Ясно е само това, че личният й "багаж" не достига за самостоятелно "творчество4 на речите и изявите й! Май някои не се спират пред нищо, в това число и пред използването на малолетни с указаните заболявания, само и само да постигнат някакви "екологични" цели, които в същност са чисто финансови цели!

Хубаво цитираш Тойнби, но да го дочетеш докрай на английски, а не съкратения превод. А и да беше споменал какво е Империя, универсална държава и защо загиват оядените държави. П. С. мулти корпорациите, лобита и партии са причините за възникване на империите, което явление ярко го виждаме през изминалият и настоящ век

Грета е може би едно прокси на комунистите от Грийнпийс и Кремъл, защото не служи за друго освен за чучело. Никой, обаче не я проверява от къде идват опорките- клишета? Още по жалък е онзи шведски Грую, който е толкова малоумен, че да заплашва едно дете. Самата Грета е малолеттна, но медиите внушават, колко важни неща говори, но в същото време не отиват из райони, къде водата пресъхва и не търсят причините. Фарсът с еколозите рискува да се превърне в бъдещата инквизиция, което за България вече не е никакъв риск.

Ами да беше се сетил да каже, че е приел исляма и това е част от националната му култура! Между дтугото тази болна откачалка върши много добра работа за нормалните хора - цял куп хор, които вярваха на мошениците за глабалното затопляне, покрай грешката на еволюцията започнаха да проглеждат.

Нищо не се губи, само се превръща от един вид в друг. Сега е модерно да се вярва на мошениците от петролните, газовите и въглищните компании, че глобално затопляне няма.

Промиването на мозъците е с цел контрол над личността. То се осъществява посредством изместване на темите извън сферата на рационалното, логичнотото и подкрепеното с научни факти и диалога в сферата на емоциите, лозунгите, крясъците, заканите и конфронтацията. Всеки нормален човек знае че основният проблем на т. нар. “Цивилизация” са консумеризма, свръхпроизводството и безумното разхищение на ресурси. Големите корпорации които печелят от това искат да запазят статуквото. По добре да убедиш младите да не ходят на училище в петък и да крещят глупости по площадите, отколкото да се лишат от най новия телефон и да продължат да носят дрехи които са здрави, но вече не са модни. Котпорациите предпочитат младите да купуват нови маратонки а не да се дрогират не защото са се загрижили за здравето им а защото трябва постоянно да увеличават печалбите. Гретенизъм = mind control, не е трудно да се проумее.

И само да добавя, много по лесно е да контролираш зомбираните и да тероризираш инакомислещите когато е “в името на добра кауза”

Въглеродният диоксид НЕ Е ЗАМЪРСИТЕЛ! Трябва да се борим за чиста природа, за чиста околна среда, а не против тоя, дето духа - измислените "климатични промени". Някой много удобно смесва измамата със справедливата и неотложна кауза, смесва измамата с истинския проблем!

Днешният модерен свят е такъв ''благодарение'' на човешката АЛЧНОСТ и употреба на ресурси от природата , и тази АЛЧНОСТ НЯМА да изчезне , просто така , за да дойде чистото и безгрижно бъдеще на човечеството !!!! Това е една огромна ИЗМАМА и ИЛЮЗИЯ !!! САМО ЕВОЛЮЦИЯ в интелектуално отношение може да промени нещата , но ако се вгледа човек какво става по света - НЯМА признаци на такава ЕВОЛЮЦИЯ !!!!!

бате, колкото и да не ти се вярва, промените се правят от примитивите притиснати до стената... интелектуалците са смирени кретени...

не, промените не се правят от тях, те са само маша за нови политици

Няма нужда от еволюция, а от осъзнаване. Всяка държава има сложна система от правила - закони, наредби, морал и обичаи, които повече или по-малко се спазват. След като те са създадени, за да моделират ограничения на алчността или на поведението, значи еволюционното ниво е постигнато. Въпрос на осъзнаване е до какво води безогледната употреба на ресурси, след което тя да бъде подчинена на определени правила.

Ако човек се замисли , ще прозре простичката истина , че цялата истерия около тази Грета е една доста добре планирана схема (макар и да прозира ) , за тотален контрол над обикновенните хора създаващи всичко в нашият живот и ежедневие , но попиващи като гъби всяка нова ГЛУПОСТ облечена в ЛЪЖИ и Сладки приказки !!! Ще дойде ден , когато това ще се превърне в политическа репресия върху всеки който иска да изпие още една чаша вода , да изяде още един сандвич или да си купи още един чифт обувки , да не говорим да се качи на самолет и да отиде на почивка !!! Ще се навъдят едни нови кърлежи , които ще Ви бият през ръцете за всяко нещо , с обяснението че вредите на природата , докато те ще живеят охолно върху вашите гърбове , както горе-долу е и сега , но това ще се превърне в ЕПИДЕМИЯ !!!

Не е необходимо никой да заплашва детето , защото тя дори може и да НЕ подозира какво се крие зад благите усмивки на нейните ''благодетели'' , и които плащат пари за нейната наивна пропаганда , които Вие никога няма да узнаете кои са , но те съвсем НЕ са се загрижили за Вас и бъдещето на планетата !!! Милиардерите и милионерите НЯМА да си спрат колите и частните самолети , само защото Грета е казала - Вие няма да можете да си позволите да се качите на самолет и да мръднете никъде , защото ще работите денонощно , за да си плащате прехраната и водата , която пак някой е заграбил от природата и Ви я продава вместо да направи водопроводи и тя да е достъпна за всички !!! Вие ще сте ПРИНУДЕНИ да се откажете от колите , защото няма да можете да сиу го позволите , но богатите , които сега с усмивка загрбват света , никога няма да се откажат нито от лукса си , нито от парите си - НЕ бъдете НАИВНИ , а мислете !!!!!

Кога ще снимате Грета как събира отпадъци, не стои само пред камери, за да дири известност, понеже майка ѝ залязва и някои трябва да поддържа стандарта на семейството на залязващата, известна с алкохолизма си оперна певица. И, ако майка ѝ не беше оперна певица, дали Грета щеше да има достъп до трибуна?! Всички в моето семейство, събираме отпадъците, хвърлени от случайни минувачи, пред и около нашата къща ... Грета какво събира?! Аплодисменти?! ; ) Възпитанието започва в къщи, ако научим децата на повече отговорност и ред, няма да се налага да чистим океани и морета, улици, полянки и горички.

През юли гръцки водолази,повечето доброволци направиха мащабна акция за почистване на Егейско море от пластмаси и найлонови торбички.Картинката е трогателно грозна.Видеото е налично.Гърция замърсява морето с 11 тона пластмаси ежегодно,така че рибата в таверните хич не е еко.Ще да е виновна Грета,къде тръгнала за каузи ,че и " зомбира" младите.Да,а за нашето Черно море кога ще се организира такава акция,кой знае колко тона ще изкарат,къде са доброволците ,ами няма ги ,няма кой да ги " зомбира"!Преди няколко дни показаха тонове пластмаси по бреговете на град в Южна Африка,та и там не им дреме.После яжте риба с пластмаса и си трайте,мърморете си,обиждайте и бездействайте!

Да,появиха се откачалки да заплашват и то за какво ,да се откаже от климатичната кауза!И защо да се отказва,каузата е правилна,нека събуди бюрократите!Няма лошо,нека продължава!Чуват се приказки,че я използвали,е и за какво я използват,те промените са налице.А и да я използват примерно,каузата е обществено полезна и крайно необходима.

Да, ще изперат яко кинти, ще има и някоя друга бутилка, за алкохоличката - майка на ГреТенчето, Малена Ернман. Апропо, ГреТенчето е със синдрома на Аспержи, та някой друг се грижи за програмата ѝ. Има нещо гнило в цялото това бутане, на това нещастно дете, в неща, дето не отбира и не може д апромени, колкото и да писка.

Не си много наред,дори изобщо!Вероятно има подкрепа,но повечето са доброволци,като Терминатора,семейството с еко катамарана,други,защото са наясно ,че има смисъл което прави.Интелигентните хора разбират,само заровените в пясъка блъфират,че и злобеят.

; ) Не ви ли е странно, че майка блъска детето си в ''светлината на прожекторите'', защото саматя тя залязва. Не ви ли е странно, че повечето собственици на фондации живеят в ''имения'', за по няколко милиона, бе зда се притесняват от това?! Не ви ли е странно, че някои милиардери имат парите да почистят всичко поне 2-3 пъти и не го правят?!

Тъй,де а Фолсфаген беше глобен милиарди,че манипулирал софтуера,че уж не замърсявал.Значи може да вложи инвестиция да манипулира,а не влага да подобри качеството.Сега ще си избива загубите у Туркиш.,там няма да го барат докато експериментира.Та такива корпорации и други подобни кога ще "поумнеят",свикнали да им минава номера.

Човек вече няма и да може да си напсува някой в нета... Това ли ви е дмокрацията и свободата? Едно време си псувахме спокойно Бай Тошо.Е, на ум или пред адски близки приятели и роднини, когато сме пили и сме по-смели. Щото не се знаеше знае ли се, но сега това на нищо не прилича вече! Една 16 годишна колко ви изнерви, не е истина. Иначе Краси, Ангел, Меди, Делян, Бойко са си ок.. :)) Те си ви кефят, а? :))

какво се стреснали толкова,момичето говори директно за неща които са очевидни.Планетата е замърсена,глобалното затопляне е факт,океаните са замърсени,тонове токсична пластмаса се разхожда насам натам и много други подробности.Нека момичето и други млади покажат ,че им пука,че трябва по бързо да се вземат мерки , да не се дреме,проблема е глобален.Всички дишаме мръсен въздух в градовете,е така ли да остане!Тръмп се оттегли от иниииативата по финансови причини ,обвързан с петролните магнати за изборите,така създаде хаос и прекъсна дебатите и тогава се появи Грета .Нищо не може да се реши веднага и с магическа пръчка,но не трябва да се спира ,а да се създават инициативи ,да се вземат правилни решения,защото планетата е една.

Каква планета бе, пич? Едния съсед знаеш ли каква кола си взе? По-голяма от моята! На всички им изпадаха очите като я видяха. А другия съсед? Телевизора му е с 10 инча повече от моя. Вече ме е срам да се покажа пред блока. Да не искаш да съм като ония балък от 6-тия етаж с колелото и книжките? Ходи си на село и не ни притеснявай нас гражданите с твоите глупости... Още малко ще поискаш да ходя и пеша до магазина, като някакъв простак... /c

Махни си розовите очила и се концентрирай върху това, което си написал "..и ТОГАВА се появи Грета". Не виждаш ли, че това е един голям филмов сценарий, който ни се пробутва за 5-ти път! Преди използваното болно дете Грета за същите цели бяха ползвани още 4 такива деца! Изтискаха ги, изкараха милиарди и ги захвърлиха на боклука. Грета ще бъде употребена като парцал и след година никой няма да я помни, защото ще измислят ново дете и нов "лидер", който ще се бори например за броя

за броя на звездите по небето. Мястото на Грета е в училище, а не участието на зле режисирани филми в стил "Марвел" - "Грета-новия отмъстител на огтабващите детството" Само в нета на 3Д и 4ДХ.

Тя е само на 16, а вече гледа и се държи като стара мома, която от години никой не е обяздил.

Доста просташко!

Ама точно!

Вижте добре уродливата мутра на това изчадие, това е бъдещето на света - дегенерати управляват човеци...

Ти си гледай твоята и си прочети пак умотворенията на деградация.Кое не е вярно от това което казва Грета?

Задава се фашизъм ,по този повод аз искам да я чукам след две години

ТОВА НЕНОРМАЛНОТО НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО ОСВИТКА , ЧЕМНОГО ДРАЗНИ ХОРАТА!!!

ама ти за човек ли се имаш?

ти май си от насъсканите кучета

скоро ще ви осъдят за това , че ядете месо

Това дете много скоро ще открие нежността на мъжките ласки и ще спре да се занимавам с простотии. Колкото по-бързо се случи това толкова по-добре за детето и за целия свят. Нека хората престанат да я заплашват идеи отправят хубави новогодишни пожелания като "чума да я тръшне" или "300 анадолски манафи да я направят щастлива", защото щастието е безценно.

Едва ли ще открие мъжките ласки, Та в нея няма нищо нормално и човешко, поне според изявите и.

Тези на запад нямат ли си агенция за закрила на детето,та да го вземат от родителите му и да го закарат я в училище,я в специализирано заведение,че това второто си му личи по погледа!Каква е печалбата на тези дето и плащат да се развява по света!

Не, норвежските джендъри точат лиги на твоете прекрасно дете. :))

Явно човека разсъждава трезво и очевидно се е излекувал от новата и коварна болест -"гретенизъм".

Макар че Грета си е "взела почивка" - няма отърване от нея! Грета - това, Грета - онова... Тоя ѝ казал, оня ѝ рекъл, пък тя какво казала и за какво се борела... Подгответе се психически всеки ден да ви гледа от екрана или от дира... че бая милиончета са наляи около нея...