Осъдиха френски рапър заради скандалния клип "Обесете белите"

Във видеото изпълнителят призовавава още за бичуване и проливане на кръв

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха френски рапър заради скандалния клип "Обесете белите" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изгледах клипа. Доста по-слаб е от останалите му хитове. Май само и единствено провокацията го е изкарала от кофата за боклук. Обаче защо само изпълнителя е осъден!? Ами продуцента, останалите актьори и статисти, участващи в сцените? Разпространителите? Не призовавам към цензура, а към поемане на отговорност за действия, способни да разпалят гражданска война и да докарат стотици милиони загуба в Европейския съюз.

Ник Конрад, самопродуциращ се цветнокож изпълнител....

Не мога да повярвам, че като ученик съм слушал И такава музика. По принцип слушам всичко, кефех се и на тези. Сега, след като чукнах 50-те и се заслушам в този рап, направо се чудя, къде ми е бил акъла и що съм си губил времето с такава "музика". Погледнато по-философски, това е стил, в който изпълнителят показва, че всъщност не може да пее. Дори може и да няма музикален слух! Рапиране - музикален инвалид, показва умения, че може да говори несвързано и много бързо под задеден ритъм. Толкова!..

Наборе, кога бяхме ученици, още нямаше рап. Тогава дори Ленън и Меркюри бяха още живи.

Бъркаш се! R.U.N. DMC, Whodini, Beastie Boys, Grand Master Flash, Crips, Public Enemy ... и още много други от края на 70-те и началото на 80-те. Само, че му викаха джи-фънк, хип-хоп, хардкор пънк, алтернатив джаз-фънк и прочие...

Това очаква всички либерални и не до там либерални демокрации в Европа и света...

ба мама му вчера слязъл от дървото и с претенции?!

Не си прав! Все пак не призовава "изяжте ги".

има нужда от повече такива рапъри, белким се посъбудят франсетата

Прост човек, прост коментар! А за ефекта на ДОНИНОТО ЧУЛ ЛИ СИ? Що си мислеш, че си добре защитен в Бг?

Аз дори нямам правото да говоря защото съм бял! Три пъти ме изтриха заради расизъм от страна на DIR

Докажи, че си бял! И не, не мисли, че те призовавам да последваш Брейвик и Тарант. Да си бял, значи да движиш икономиката, науката, изкуството и духовността напред. Дето се вика, кучетата си лаят, керванът си върви. Ако сипраш да хвърляш камъни по всеки черньо, дето те лае иззад оградата, няма да се придвижиш много напред.

Ако бял човек беше изпял "Обесете черните", щеше да получи не глоба, а поне пет години затвор. Този черен расист са го глобили с по- малка сума, отколкото плаща на минута за реклама на песните си. С други думи - направили са му промоция.

ПРОБЛЕМА СЕ РЕШАВА ЗА 24 ЧАСА ,САМО ПРИ УСЛОВИЕ ,ЧЕ РУСКИТЕ РАКЕТИ И КИТАЙСКАТА ИКОНОМИКА СА ЗАД ГЪРБА ТИ!

такива "французи" са 30% от населението във Франция, като станат 50%/което не е далече/ще приведат думи в дела и ще изчезне цивилизацията, защото нашите общества нямат съпротивителни сили срещу заплахата-който не иска да е овца на заколение го заклеймяват като фашист, което не знам всъщност съвсем точно какво е, но щом като евролиберастите толкова плачат и се плашат май не е мн лошо

Май не познаваш французите?! Нямо по-големи националисти от тях. Просто е въпрос на време!

Прав си, въпрос на време е да изчезнат...

Това нещо от снимката е "френски" рапър? Тогава аз съм марсианец последно поколение и нямам нищо общо със земляните.

тъмнозелените да се радват, че това което бялата раса е дала на човечеството като прогрес и открития те не могат да го постигнат милиони години да живеят.

Мда, някакви си смешни пет бона. Аз ако кажа "обесете черните" ще лежа или най-малкото ще имам условна присъда.

На теб други неща ти се въртят в главата във връзка с черните газели.

Ако беше бял и пееше за черните щеше да лежи в затвора !!!

5000Е глоба е недостатъчна. Много по-жестоко щеше да бъде да го осъдят на обществено порицание в някоя европейска медия, например Кабелно радио Полски Тръмбеш. Либерални клоуни, които бодро крачат към края си, но се опитват да завлекат там всички.

А после белите били расисти и горките цветнокожи! Нещо много права им се дават на тези и затова ще има такива случаи като в Нова Зеландия. Докато не спрат ислямистите и такива като този цветнокож рапър да се изживяват като жертви и да извършват терористични нападения и други безобразви действия с много невинни жертви в резултат на това, и да призовават към мъст и убийства незнайно защо и останалият свят си мълчи, ще расте напрежението и ще зачестят ответните реакции Вече не са цветнокожите.жертвите в дпннешно време, а точно обратното - белите и цивилизования свят стават техни жертви и това ще отведе махалото отново в обратната на сегашната посока.

Тез пък 5000 го глобили? Негъра ще да е изкарал много повече от парчето.

Си мислят че било заради белите, а то било заради парите.

Поне като е "френски" да беше изпял "Гилотинирайте белите"

Обърнал е 2019 на 1902, но тогава нямаше да може да се обяснява какво е искал да каже...

най големите расисти са на първо място евреите - те си имат организации които се гордеят че са расисти. след тях са черните. и докато ми слагате минусите (стига да не ми изтрият коментара) питайте бай гугъл по въпроса.

Ха ха ха - за 5000Е си е казал всичко черният човек - малко мигранти има, повече трябва да са ! Който е тръгнал против природата бял ден не е видял !

Това "бял ден" е расистко!!!

Нека се държим като бели хора моля!

Излишно противопоставяне на черни и бели. Дори да останат само черни или само бели, въпросът за насилието и липсата на социална мобилност пак ще остане. Дайте критериите за постижения и качество и се придържайте стриктно към тях. Ама, никой не иска така. Е...