17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американски откачалки

А "Наръчник по саморъчни убийства" чели ли сте? Авторката е българка. Това беше най-бруталното нещо, което бях чела.

Нанси явно е почерпила опит от Агата Кристи. На Агата съпругът загива при неизяснени обстоятелства, приличащи на едно от брилянтните и убийства в една от книгите и.

Съпругът е убит със замразен телешки бут, сготвен малко преди да дойде полицията. Съпругата даже почерпила пригладнелите полицаи, които изяли вещественото доказателство докато я хвалели за готварските умения.

Интересно. Дай малко по подробно мнение за книгата.

И много пари да ми дават, никога не бих отишъл в САЩ.

Мария Станкова е родена през 1956 г. в гр. Бургас. Завършва музикалното училище в Плевен със специалност виолончело. Продължава образованието си в Институт за музикални и хореографски кадри към Българската държавна консерватория. Работи като пом. режисьор във ВИТИЗ „Кр. Сарафов“ и в ДМТ „Ст. Македонски“. През 1996 г. в Литературен вестник публикуват за първи път „Отвесни стихове по смисъла на ДАО“ и „Притчи“. Ръкописът на „Наръчник по саморъчни убийства“ печели субсидия на СОРОС. Книгата е публикувана през 1998 г. и става „Книга на годината“ в конкурс на Фондация „Огнище“. Автор е на книгите „Искам го мъртъв“, „Седем гневни жени“, „Каталог на душите ПО“. Издадената през 2006 г. „Трикракото куче“ (Жанет-45) печели гласовете на читателите в конкурса на фондация "Вик" за роман на годината. Публикува разакази в различни литературни издания , сред които „Литературен вестник“, „Литературен форум“, „Ах, Мария“.

Явно книгата е писана достоверно! Но е трябвало малко да се постарае, за да добави в заглавието "и да не те хванат".

Руски трол.

И много пари да давате, няма да ви пуснат да отидете ДА ЖИВЕЕТЕ в САЩ.

Притежаването на същият модел пистолет НИЩО НЕ ДОКАЗВА. Всеки пистолет има собствен "пръстов отпечатък" върху изстреляните патрони. Само по това може да се докаже, че от даден пистолет е прострелян или убит някой. Всичко друго са локуми тип Агата Кристи.

Убийството не и е стигало да се почувства удовлетворена. Написаната книга е била наградата - трофеят .

Агата е била типичната скучаеща английска домакиня. Страдала е от факта, че мъжът й нито я оценявал, нито я хвалел, въпреки всичките и успехи като писател. Все пак никой мъж не обича жена му да е по-успяла от него. Затова е решила да се отърве. Малко по Сталински.

Скейтърката съм. За пореден ден съм бръкнала в гъза на някой редактор и затова се подвизавам на булинки.

Агата е брилянтна и умна писателка. 10 малки негърчета ми е любимата ктижка от нея. Здраво бърка на негро джендър соросите отвсякъде.

Може да е брилянтна и умна писателка, но това не я прави лишена от типно човешките терзания и комплекси.