Осъден за смъртта на Чората антимафиот се предаде доброволно в полицията

Идвам да се предам доброволно, съдията на този свят се казва Исус Христос, а не Лозан Панов, каза Мирослав Писов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Cezarbg

Боже Какво доживяхме!!!!! Да съдят полицицаите са смърта на БОКЛУК?????това и Полша го няма!!!!!!! Много трагично много!!!!!!

Не си запознат със случая - пратени са да го убият(не говорим за наемни убийци,а за полицаи от спец частите - целта е била да разчистат мястото за един друг бандит) Това целият град го знае

Присъдата е нелепо лека! Убиха човек с белезници !

Абсолютно

Cezarbg

Знам кои Чората боклук които трябваше да е в затвора !!!! Не ми го прави на светец!!!!! А????

Убйици в униформа!

Добре де, все от Страсбург ли трябва да ни оправят бакиите ? Вземали пари от "чората" ама той си водил сметки - намериха ги. Добре де, арестували ги. С белезници на гърба. Защо им трябваше да го ритат докато му разкъсат аортата ? Защо ? Защо им трябваше да го убият? И защо само по седем години?

ОК Може всякакъв да е,но това не променя фактите по убийството му

Лошото:Няма значение дали убитият е бил престъпник,а че са го убили полицаи.Преди време прокурорска щерка си взе имот в Приморско като социално слаба нищо ,че даже не е от там,политиците си купуват имоти и Тецове,тези които трябва да ги разследват също и всичко това показва,че няма държава!

Тоя Мирослав е голям образ Решението на съда било политическо...за да вземели властта. И на съда в Страсбург ли е политическо?Те какво искат да вземат?

ЕСПЧ в Страсбург ОСЪДИ България за убития с транотомет по заповед на ББ - Чакъра, но всичко е наред. А сега бок..ка Панов осъжда антифиотите, че спасили града от надрусан с кокаин боклук...

Тоя поне има смелостта да си понесе последствията. Кефи ме.

Какъв Лозан Панов бе? Присъдата е от Страсбург! И там ли има Лозан Панов ? Я умирай в затвора и си мисли за човека който уби !

Ама те тия са виновни. Защото навремето Тоя Чора го прегънаха на два ката и оня спря да диша. Задължение не задържащите е да го опазят жива ако не се съпротивлява обае те му видяха сметката защото той имаше улики против тях. Идеята беше да не стигне до съда и да се разприказва.

Изключително достоен и честен човек. Затова мъжки отива и посреща съдбата си. А други мишкуват по яхти и нощни заведения.

някои от тези убиха и професор Раданов

Господа полицай, да ви е честито! Дадохте им права. Сега ще си сърбате попарата..... с свалени гащи ;)

Фюри

Ала бала, всичко е един цирк,за прах в очите на хората.

Не прокурорска щерка,а съдийски щерки !!!

Наистина е лека присъдата, ни ВКС са взели предlиo продължителността на процеса-и kdrijrkd леката присъда е компенсация за осъдените(сравни-за подкуп -20 години, а би следвало подкуп да се наказва по-леко от убийство). Все пак е някаква форма на справедливост. Както казват от една група- and justice for all(на всеки му каквото му се полага-при свободен превод)

Точно така-ЕСПЧ в Страсбург каза,че е нарушено правото на живот.

А има ли избор? Било е въпрос на 4-5 часа да отиде джипката у тях. Че то и ванко 1 сам се предаде-за да бъде спестена сцената на арест пред семейството му.

Неграмотни хора! Христос не е съдия, а свети Петър!

по Лозан Панов, защото нещо ще получи за това

Итебе така а те арестуват !

Първо, Чората не е кой да е - племенник на проф. Людмил Георгиев, приближен до ДПС. Второ, Мирослав Писов написа Доклад за корупция в БДЖ-то, с който предупреди, че "докато ДПС подкрепя управлението на ГЕРБ, нови влакове за БДЖ няма да има, тъй като движението се финансира с пари на автобусните превозвачи". След Доклада на Писов последваха 3 оставки - на изпълнителния директор на БДЖ Владимир Владимиров, на шефа на Съвета на директорите Велик Занчев и на финансовия директор Филип Алексиев. И ШПИГЕЛ-ът скрои шапката на Писов и писовците... Ясна е съдбата на всеки, който скача срещу Шайката.

какво да ги правиш - някой нещо им е казал, ама не са го запомнили правилно. Важното е, че са окаляли Лозан Панов - сега атаката е срещу него, а Бог знае какво да ги прави в деня на Страшния съд.

значи ако някой не е светец, трябва да бъде зверски пребит от бой - разкъсана аорта и счупен череп? Ами ако утре Вие се окажете не дотам светец?

Вчера друг полицай- антимафиот хванат за рекет. А какво става с полицаите от КАТ Варна, които се опитаха мен да рекетират ? "Работят" ли още ?

И мен ме заплаши един полицай след като подадох сигнал за корупция за друг полицай !! Така ли работи МВР и за кого работи ?

много добре измислено, но не обяснява счупеният череп и скъсаната от ритници аорта на Шпигела ли са работа?

За смъртта на Чората има 2 експертизи: "Първоначалните изводи на лекарите бяха, че Чората е починал от причинена му тежка черепно-мозъчна травма и разкъсване на аортата, след като е бил бит и ритан от полицаите около 10 минути; След това обаче нова експертиза заключи, че Димитров се е задушил, докато е бил притиснат на земята с белезници. Според вещите лица, дали това заключение, мъжът се задушил фатално и заради хронични заболявания, поет кокаин и по-къса шия." Надрусаните и в леглата си умират...

14 години след събитието! Срам за нашата полиция , прокуратура и съд. Мотаха случая, лъгаха, мазаха, само и само да оттърват тия. Ама не стана, щото Европейския съд излезе с присъда срещу БГ и чак тогава нашия "справедлив" съд се осъзна.

И ти си боклук,няма да е лошо да те убият полицаи

Моля, всички тарикати без мнения за съдиите след като са осъдени, щом веднъж не са протестирали , когато друг е бил несправедливо наказан он подкупни съдии! Защо не искате всички дела да бъдат в интернет??? Какви са тези политически реплики?! Всичко в съда е писмено... з ЗАЩО НЕ ГО ПУБЛИКУВАТЕ? ЗАЩО ПОЛИЦАИТЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ? ЗАЩО ВКУПОМ НЕ ПОДАВАТ ОСТАВКА??? ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАТЕ СРЕЩУ министерството и народното събрание?? ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАТЕ СРЕЩУ ВСС??? .... Сещате се в последния момент да изиграете политическа каскада...На народа не му пука вече за никого! След СССР, ЕС ще смаже будните хора!

Нашата полиция, съд и прокуратура са заети да борят корупцията и затова се забавили.

Защо няма протести като в Габрово ?

,,Нашата полиция ни пази,,Здравата!!!Ще изпея ,,Има ли престъпление има полицай,,.И няма един полицай справедливо осъден.

Кой се интересува какви експертизи могат да извадят, след като "изгубят поради небрежност" хистологичните изследвания. Не знам и не ме интересува от какво могат да умрат надрусаните. Има ли човек, който да може да оживее с разкъсана аорта и счупен череп, без да му се окаже помощ. Няма е отговорът. А най-големият проблем в случая е, че за да спасят милиционерите, убиха проф. Раданов - достоен и честен човек, изключителен специалист. За него какво Ви е оправданието?

не ни е грижа за лошото момче, притесняваме се на какво са способни "добрите" момчета, а най-много ни боли, че загубихме проф. Раданов.

Кой пъха реплики за Лозан Панов и пилитикс в устите на тия осъдени убийци? Защо не кажат нещо за цацата, която иска ново разглеждане на делото пред ВКС и поддържа обвинението?

Чората, Чакъра, Тиквата, Компира... Кой беше гръмнат с гранатомет? Някой да напише, ако знае, моля.

от Тиквата

Каракачанката с мезонет за 400 евро за квадрат и 117 кв тераса! Свинските медии налагат медийна завеса!

И кво оттървали ни от един боклук и сега ще лежат в зарвора? Нещо не ми се връзва.

Ако осъдят всички полицаи извършили и участвали в престъпления, тогава затворите ще са 50 на 50 полицаи и цигани.

отървали ни от един боклук, който се канел да ни осведоми какви боклуци са и те самите, а от тях няма кой да ни отърве

Ако в България полицаите правят каквото си искат значи рибата се е вмирисала откъм главата.

Какво стана с четвъртия бандит, Георги Калинков, който, след като беше оправдан за убийството на Чората, преби ученичка и след това започна да събира кошаревски свидетели, че ученичката се била сбила с дъщеря му? Става въпрос за жертва осмокласничка!

до там ли я докарахме на тази територия, антомафиотите да лежат в затвора.. ами нараво да обвиме в Конституцията ,за която толкова се приказва, но не се спазва, че мафията е над държавните институции и те нямат право да се борят с нея. 14 години нестихващ вой за един боклукпродавал дрога на децата и явно доста е заработил ом неговите наследници осъдиха органите на държавата ,работили срещу него. Това и в Албания даже едва ли може да стане.ква европа, ние сме авгиевите обори на европа и нищо не може да ги изчисти.