Орлин задушил жена си Евгения със стреч фолио, баща му хвърлил тялото в хвостохранилище

Софийският градски съд остави за постоянно в ареста младия мъж и баща му, който му е помогнал да укрие трупа

Обратно в новината

Коментари - Орлин задушил жена си Евгения със стреч фолио, баща му хвърлил тялото в хвостохранилище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МОЕТО ИМЕ Е ТОМИ ЛУКАС, ТОВА Е МОЯТ ОПИТ: Обикновено не вярвам в други сили преди. Но д-р Огунделе ми даде голяма надежда и причина да му вярвам. Съпругата ми и аз се разведохме за повече от 7 години и бях самотен и страдах с децата си, но имах нужда от нея отново в живота си, така че търсех помощ навсякъде, но само д-р Огунделе успя да ми помогне. Този човек е могъщ, д-р Огунделе върна жена ми за мен в рамките на 48 часа със силите си и магиите му са безвредни. Казах му, че ще свидетелствам на хората като благодарност от мен, затова споделям историята си, ако някой има нужда от неговата помощ, свържете се спешно с него в WhatsApp и Telegram: +27638836445. Той е честен и ефективен.

Благодаря ви д-р Огунделе! Съпругът ми искаше развод, защото се виждаше с друга жена, разбрах за страхотен магьосник. След работата на д-р Огунделе съпругът ми отмени процеса по развода. И се върна у дома след 24 часа и сега сме щастливи заедно. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата му работа, затова споделям това тук, за да знаят хората за този велик и честен човек, ако имате проблеми с връзката или брака или други проблеми, можете да му пишете в WhatsApp и Viber чат: +27638836445. Името ми е Сабина.

Името ми е Анна Сърцето ми беше разбито. Никога не съм вярвал, че ще си върна любовника отново, до миналата седмица, когато видях данните за контакт на д-р Огунделе и той върна любовника ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той е надежден за честен човек, свържете се с заклинателя чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Толкова съм щастлив, че си върна любовника.

Казвам се Адриана Райли, съпругът ми се скара с мен заради любовницата си и поиска развод, всички знаем, че никоя жена не може да понесе загубата на съпруга и семейството си. Разведохме се и след 1 година не можах да забравя за него, защото го обичах толкова много, видях публикация на жена, която споделя свидетелство онлайн за магия, която върна съпруга си за нея и обедини семейството й и се казва Д-р Ogundele, затова реших да опитам. След 24 часа съпругът ми ми се обади и започна да моли за прошка. и сега живея най-добрия си живот със семейството си, така че ако и вие имате нужда от неговата помощ, свържете се с него чрез WhatsApp или Viber: +27638836445.

Казвам се Грета Ууд, толкова се вълнувам, че намерих магия, която е реална, честен и прави това, което казва, че ще направи, отне 24 часа, за да се върне жена ми, за да се върне у дома и след помощта на д-р Огунделе... благослови те и Бог да те пази в безопасност и здраве. Казах му, че ще споделя свидетелството си като признателност, така че ако имате нужда от помощ, съветвам ви да се свържете с него в WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Той е човек на думата си.

Истинската история на Лори: Толкова съм развълнувана, че намерих заклинател, който е истински, честен и изпълнява това, което обеща, отне 24 часа, за да се върне съпругът ми след 5 години развод... Благослови да си и Бог да те пази в безопасност и здраве. Този човек е истински, името му е д-р Огунделе, можете да потърсите помощта му за всякакви отношения, брак или житейски проблеми, неговото WhatsApp е: +27638836445. Казвам се Лори Мартинес и това е моята истинска житейска история, д-р Огунделе е честен магьосник.

КАК ВЪРНАХ МЪЖА СИ СЛЕД 7 ГОДИНИ РАЗВОД: Аз съм Амбър Майк, изминаха 7 години, откакто съпругът ми ме напусна, миналата седмица намерих информацията за контакт на д-р Огунделе, който помага на други хора в интернет, така че се свързах с него за помощ, д-р Огунделе е силен и честен човек. Д-р Огунделе върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа с любовното му заклинание. Казах му, че ще споделя моята история, за да информирам всички за него, ако имате нужда от някаква помощ, свържете се с д-р Ogundele. Той е истински магьосник. аз съм свидетел. Ако имате нужда от помощ, свържете се с него в WhatsApp/Viber Chat: +27638836445. Този човек е супер.

Този се бил променил след пандемията затворил се вкъщи. Сто процента е отключил психическо заболяване. Вижте му старите снимки симпатичен е а сега прилича на куку.

Само психопати... Само... Красива млада жена с дете, нито са били в мизерия, нито са били неизлечимо болни. Ето как с едно действие се почернят 5 съдби, деца, родители. Как се взима решение да отнемеш човешки живот, да опропастиш своя собствен като си на 36 години, този на невръсното ти дете. Слаба и болна психика. Познавам семейство бежанци, изучиха си децата, построиха 2 къщи, не е цветя и рози и при тях, но се борят. Хора, борете се и се радвайте на здравето си.

Кви са тия психопатски изпълнения бе! Кво им става на тия хора ?!? Няма провинение на света, което да оправдава такава зверщина.

Ако съществуваше любовник, този с неговите умения плюс свекъра с неговите възможности, можеха да го очистят и него.

То не може да очистят мъжете от целия квартал.

И тя е човек А иначе-синджира,кофата,стригане,връзване..по натам си знаете.

Ако го хвана Орлинчо, пък взема че го пребия, пък му увия главата със стреч фолио и после го изхвърля във водоем, а после кажа, че съжалявам, дали съдиите ще ме пуснат? За един приятел питам! Това не е постъпка на човек, обичащ някого, а камоли мислещ за него. Скарал си се, в ярост може да си ударил, може всичко да е, да си се уплашил, но ще се опиташ да помогнеш като си направил беля. Ако си "мислил, че си я убил" защо ще и увиваш главата в стреч фолио? Нелогично е, нали? Да лежи 20-30 години докато никакъв ... не става от него и да не ни занимават! Свекито ... какво да кажа ... гадна работа, всеки би направил всичко за детето си, но най-правилното е било да го успокои и да наеме добър адвокат. Можеше да му спести 10 годинки. Сега и двамата ще са на топло!

Дъртия дансаджия не можа ли да даде съвет на боклука, който е отгледал, че така не се прави! А той го подкрепя в убийството??! Тия двамата толкова ли са чисти морално и моногамни! Да пукнат в затвора дано!

Много големи боклуци в това Бг! Най- големите комплексари, т. нар. мъже! Егати и мисленето, който изневери го убиват! А мъжа ако изневери или той може! Я сектир нещастници, живеете в пети век! Животни!

най-големите комплексари са сексистите. а сексистите последните 20-30 години са предимно със шунди.

ИЗРОДИ!!!

има ли белези по него, тя едва ли се е оставила да бъде душена, как сам е успял?

недей да задаваш въпроси. той е бял, мъж, значи е изрод по дефиниция. не, не одобрявам убийците, просто сумаризирам аргументите на 'обществеността' от тези коментари. за повечето е важно, че е убита именно жена, а не, че е убит човек.

Иди*ти! Защо не спестите подробностите на родителите и приятелите на загиналото момиче.? Пощадете и детео, което някой ден може да намери тази информация, която по никакъв начин няма да му помогне, даже напротив.

малко грозно но: приятелите или любовниците?

ДАНС- уродливото творение на Станишев.

На това му се вика социопат!

Няма страшно като му дадат 15 години затвор, още на първата ще го направим Орлинка общата. Гъзъ му ще зее като катерича хралупа

Ето ви истинска история, а вие решете кой какъв е. Само ще кажа, че животът е шарен, къде за добро, къде за лошо. Та ето историята: Моя човек се залюби с една девойка с бебета близнаци. Тя беше вече разделена с таткото на децата й, когато се залюбиха. Моят човек направи ремонт в апартамента си, направи детска стая, поднови всичко, че да им е удобно и заживяха с тая дама като семейство. И какво мислиш става - моя човек отглежда децата като техен баща 7 години - почивки, градини, води ги по лекари, купува обувки, дрехи, води ги на спорт, играе с тях, възпитава ги - а бе , гледа ги как растат и ги обича от сърце. Истинския баща го няма, всички грижи за децата са от него. Обаче на мацката й омръзна семейния живот, доеба й се още и един ден си прибра куфарчето, взе си децата за ръчичка и без да дава никакви обяснения - го напусна. Той я търси, звъни й, моли я да вижда децата - НЕ! Тя му казва ти не си им никакъв. И му разби сърцето! Обаче моя човек супер достойно - целуна дечицата, прегърна ги и затвори вратата. Потъжи, потъжи пък се стегна и сега пак си има живот. Жалко за децата ама такава майка им се е паднала! Поуката е - майката си ебало ей, пичове! Квото и да става, не си бийте жените, теглите им една п.тка майна и продължавате напред. Курвите край нямат, както и боклуците от мъжки пол.

Това е моята история. Жена ми ме напусна внезапно с бележка с двете ми дъщери близначки 3 месеца след локдауна и 6 месеца откакто й изтече майчинството. Последваха съчинения, панаири и театри заради едните пари. За добро я оставих да си стои там, където я отишла без нито един скандал. Въпреки че поне 10 месеца непрекъснато бях обиждан, провокиран и какво ли още не, докато не измъкне и каквото й се полага финансово от общото имущество. И какво се получава - след майчинството повечето решават нещо, отиват на адвокат и се започва една простотия ... Децата си остават пак налице, но ти измъкват и един куп пари и щракат с пръсти. Оттук нататък не можеш да им държиш сметка за нищо. До децата стигат само някаква част от разходите. А тоя уикенд например забегна по някакви хотели с новия си, а децата ги остави болни на майка си. Напоследък се разстройват все по-често, а обяснението й е "остави ги да си изиграят репертоара". Пламва ми душата отвътре какво им причинява, но нищо смислено и разумно не мога да направя. Истината е, че сега така е модерно. Гледат една от друга, самонавиват се и закона е на тяхна страна.

Мойта бивша ги бие и заключва, понякога вътре, а понякога ги гони и закючва вън. Курватурата нищо не прави. Даже обясняваха, че било нормално, като се ядоса. Бивша НПО служителка. Не, не съм убиец. Но като се замисля за децата, съжалявам, че нямам топките да го сторя. Или може би не, не съжалявам. Но има моменти... в който съм склонен да се упреквам, че просто не съм убиец.

на този - вече убиец - не му е сработил предпазителя. ако се докаже, че не е имало причина, трябва да бъде разстрелян или до живот - ама наистина без право, а не да ходи на фитнес по стадионите след няколко години. а ако е другото - пак трябва да страда. дори само за да бъде лош пример. както за мъжете - но и за курвите, че има граници... ИМА ГРАНИЦИ.

Да пази Господ детето ти да не попада в такова изродско семейство. Маминото синче е възпитавано да вири носа, егото на максимум и пълна лична безкритичност. Тоя Орилн е пълен лайнар, самовлюбен глезльо на принципа ако аз не я иба, никой няма да я ибе. Даваш й развод, 2-3 месеца да се успокоиш и продължаваш напред. Така правят нормалните хора. Никой не обича да го предават, тежко е наистина и е гадно обаче нямаш право да я убиеш понеже не те иска вече. Животът си е нейн, като не те кефи, тръгваш си, като мъжкар. Сега ще си похарчиш цялата младост по затворите. Няма да видиш вече баща си, майка ти ще се поболее и за какво?!? Можеше да си ибеш пичета по морето и да си пиеш ракия с баща си, а не да го повличаш на стари години да ти бере срама по затворите. Баси тъпака си, Орлине. Да захвърлиш цялата си младост, да почерниш две семейства. А следващата любов можеше да е зад ъгъла и пак щеше да си щастлив. И не на последно място - кой ти, че ще й отнемаш живота бе, охльов?!? Те ева у боклука!

Точно така

Ако е нарушила брачният обет , не заслужава милост .

Ако той го наруши какво заслужава

Но в случая е очевидно че тя е изневерила.

Очевидното е, че я е търсил за секс и са се оженили, защото тя е забременяла, а не защото я обича. Т.е. му е виснала на врата като воденичен камък и не е искала да се разкара. С нетърпение е очаквал някой друг да поеме вината в качеството си на любовник и да я прогони най-сетне.

очевидно е, че сте идиоти. както единия, така и модерната лесбийка.

турски сериал!

И ти ли си поредният религиозен богоугодник, защитаващ "традиционното семейство" и "православните ценности"?

нищо общо с религията, но с моралните ценности има много общо. Православието НЕ одобрява както убийството - най-страшният от греховете, така и курварията, но второто е простимо. Липсата на морални ценности - било то от православие или от възпитание през обществото - може и е причина както за курварията, така и за убийците. Трябва да си сериозно дефектен анти-човек, за да не го знаеш. Или да ти е криво, че православието не одобрява и хомосексуализма.

Що за изрод трябва да си за да удушиш собствената си съпруга? Изглежда сина е достоен наследник на баща си и майка си. Ужасна история! Жалко за погубения без време живот. Дано медиите не забравят да следят случая и дано съда затвори и бащата и сина доживот....

Доживот казваш. Ама ако е баба Веска да удуши дядото там и 7 години стигали. А като си убият новороденото даже условна им дават. Е затова няма как да има равенство между половете, за жените присъдите винаги са леки, дори за убийство.

да я помпа, докато се задушава - за усилване на кефа! Както оная - Аналита Гейзер удуши културягата...

Не моя преден коментар,а на тоя сульо трябва да изтриете!! И да, уродливо чучало е!

Ако имат добър адвокат и пари ще се измъкнат, жалко за животите погубени и не отплатени в тази държава, колко ли души бродят неспокойни, и чакат възмездие, колко ли души стоят вечер до леглата на убийците и подкупните адвокати и ги гледат, докато спят, рано или късно ще има възмездие, ще има

""" колко ли души бродят неспокойни, и чакат възмездие, колко ли души стоят вечер до леглата на убийците и подкупните адвокати и ги гледат, докато спят, рано или късно ще има възмездие, ще има""" Много , изключително много и от двете групи посочени от Вас,визирам и убийците ,и платените адвокати ,и подкупните съдии,и несвършили своята работа разследващи на всички нива

" "" съжалявам за извършеното, каза пред съда 36-годишният Орлин Владимиров,"" Типичен продукт на безкрайният ,демократичен,еврогейски и неолиберален преход. Няма как да се отрече и активното задкулисно съдействие на българското правосъдие. Липсата на адекватно наказание за тежки престъпления срещу личността ,сигурността и финансовата стабилност на страната водят до такива случаи,визирам в случая отмененият стар ,добър разстрел

То защото в Раша няма такива изроди нали, за разлика от този там биха я изяли

И сега - пълни самопризнания, съдействие на следствието, смекчаващи вината обстоятелства.... аре едни 5 години от които ще излежи 3 за добро поведение. А Бащата - щото е бивш служител от данс, може условно. Ако си в Иран или Турция - заминаваш без коментар. И така трябва. Няма да коментирам Бащата и неговият професионализъм, който реално е издънил работата.... на какво ги учат в данс тези номчета- не знам.....

Не сме били там, за да знаем какво точно се е случило. Истината е, че в състояние на афект хората правят неща, които дори не очакват от себе си. Затова е важно да можем да си контролираме емоциите. Никой не се жени с идеята да се разведе. Много бързо съдите тука, но не мислете, че не може да ви се случи такава ситуация. Мъртвата Бог да я прости. Трагедията е най-вече за детето. Този трябва да си понесе каквото му се полага. За нас остава урока - само ние сме тези, които контролират както думите ни така и делата.

Не мисля, че е било в състояние на афект, това да увиваш фолио около лицето й говори за съвсем друго, скандалът е измислен за да се избегне предумишлено убийство

И не тя, а той е кръшкалия. И точно той е бих хванат в изневяра. Другото са защитните социално приемливи твърдения на живия с мъртвата душа.

Аре са и ти - голем еврогей се избара. Кото и да е станало, жената стопанин няма. сега е моя, след малко - твоя.... и да кръшка, не можеш да я убиеш. требва да си наясно, че жените по натура се връткат на поразия, иначе (ако само на мъжа си на вниманието държаха) нямаше да гледаш на улицата толкова къси поли и дълбоки деколктета....но това е положението, ако не ти харесва - ставаш гей или сингъл...

Ами то обикновено убийството не става заради кръшкането, а заради нещата, които са си казали като е излязло наяве. Освобождават се дълго таените разочарование и гняв, крещят се обиди докато той не я хване за гушата или тя не грабне кухненския нож.

Ключовото е "бивш служител на ДАНС". И двамата са боклуци, жалко за жената. Но и тя да е мислила като се свързва с военни/ченгета/бивши - все идиоти.

Този е страшен психопат . Убил е горкото момиче . Кръшкала е и какво ? Ние мъжете да не би да не кръшкаме . Човещинка си е още повече в 21 век . Облъчвани отвсякъде с разврат . Та какви са тези пуритани тук от 18 век ?Страшен патриархат върлува в Бг . Отворете си очите за добро или лошо и спрете да съдите момичето .всяка втора била като нея . Аз пък съм на друго мнение - има супер свястни момичета , има и к... и при нас мъжете е така .А този психопатис е за разстрел.

Тя понеже си е седяла мирно и кротко и сеи е гледала децата. За това и се е случило. За мастии нямам жал.

"Мастиите" имат майки и бащи. И ако бащата на една таква "мастия" те хване, такъв бой и ебане ще видиш, че повече няма да си помислиш да наречеш един човек "мастия", човешки отпадъко.

той е кръшкал, не момичето

Тъпанар

Интересно какво го е карало да си мисли, че е бил рогоносец? Просто знам случай и за съпруги, и за съпрузи, които са били убедени, че половинката им изневерява, без да е имало нищо такова. Просто фантазията на съответния съпруг е малко по-буйна. Та този тип и баща му да ги приберат с по една доживотна.

Какви изроди. Дано никога не познавам някой, който познава някой, който познава някой, който познава такъв. Дявол на земята... Горкото момиче, лека му пръст и сила на близките му.

Защо не питате за етноса бе, ганювци? Особеностите на етноса защо не обяснявате?

Да ти обясня ли същото, което ти обяснявам всеки път или наистина няма смисъл защото си невменяем?

Че обясни де, ганювец! Нали ганювците обичате да изяснявате етноси, да обяснявате как ние не сме такива, те циганите са, а?

Разликата е, че това е убийство в семеен скандал а не група цигани да нахлуят и пребият пенсионер за 20лв.. Иначе, и тия са направили циганска работа. Други въпроси?

Да, имам! Ето тези престъпление не са при семеен скандал, а даже има и нахлуване. Други ганювски оправдания да имаш? И така като гледаш как с особена преднамерена жестокост действат българите, защо наричаш подобни убийства "циганска работа", а не кокошкарството на циганите "българска работа", а, ганювец? Нали ганювците обичате да коментирате как "етносът" си имал особености? Или това само като на ганювците ви отърва да се правите на света вода ненапита и как ние не сме такива, циганите са? "Венцислав Младенов е бил повален на земята от бащата и сина с удари в главата и тялото. Той е бил почти в безпомощно състояние, но е давал признаци на живот, когато Боюклиеви са го изтеглили в съседно помещение. Там единият му е държал краката, докато другият му е нанасял удари с тъпото на брадва по главата. На Младенов са били причинени 3 тежки черепно- мозъчни травми и той е издъхнал.За да заличат следите, главата на жертвата първо е била увита с найлонова торба, завързана с въже на шията. След това убийците са увили тялото в завеса от заведението и отново са го завързали с въже, а накрая са използвали и найлон. Трупът е бил пъхнат в пластмасов бидон, към който е бил привързан с въже метален капак от шахта. След това бащата и синът са натоварили бидона с трупа в кола и са го хвърлили в река Чепеларска на около 5 километра от Нареченски бани." "Окръжният съд в Хасково отмени ефективната присъда на 33-годишната Невена Тенева за убийството на новороденото й дете и я замени с условно наказание. Момиченцето й се ражда напълно здраво и износено, но Невена го увива в парцал вместо в пелени и го слага в чувал. Изнася го навън, оставя го върху снега зад семейната й къща и се прибира вътре. В следващите шест часа бебето се бори да оцелее. Но не успява. " "Случаят е от 2015 г., когато в нощните часове, в отделението по акушерство и гинекология на столична болница Ковачева направила опит умишлено да умъртви тридневно бебе чрез нанасяне на множество силни удари с ръка в областта на главата и тялото, както и чрез задушаване с ръце в областта на врата на детето. По време на делото беше доказано, че на малката Никол са нанесени поне 39 удара, които са ѝ причинили сериозни травми по особено жесток и мъчителен начин." "Имало е два изстрела при убийството на Стамбето в офиса за бързи кредити в Стара Загора, като вторият е бил в тила. Това стана ясно днес по време на гледане на мярката задържания Владимир Василев, който е собственик на фирмата. Първият изстрел избил зъбите на убития, вторият бил в тила му. Разстрелът стана в офиса за фирма за кредити в Стара Загора. Според официална информация на прокуратурата Владимир Василев е признал, че е застрелял Станимир Иванов със законно притежават пистолет "Берета" след скандал за неуредени финансови отношения."

Еми наскачала се е. То и тоя е дебил. Такива като тая с лопата да ги ринеш. Един шут в гъза и толкова. Иначе да се включа с история. На един познат така му натресоха да гледа чуждо дете. Май не е изневерила, а само си е намерила бонак, на който да каже, че е негово след като са я чупили. Както и да е, щом се роди второто целият квартал разбра, че има нещо, защото въобще не си приличаха. Ма бонакът си ѝ вярва. Накрая му пуснаха мухата и той взел, че почнал да брои седмиците. Светнало му, че не както трябва и отишъл да я пита. Как я е "питал" не знам, но добре, че беше баща му, който го намерил да разбива вратата със сатър. Та той поне отърва затвора.

Ако всеки ревнивец убие жена си какво става? Не е могъл да се контролира, изперкал е. Но се е сетил да повика подкрепление което говори за умишленост.

Ми да. То афектният умисъл си е вид вина. И даже играе в полза за по-тежката присъда при индивидуализация на наказанието.

Това е един тъпанар, един боклук, един невиждащ по-далече от носа си. Дано да изгние в затвора. Там любовниците като му изневеряват, дали ще се държи така лошо с тях се питам?

па макар и не негово? Бреййй, брейй, големи сте раздавачи на правда! И то с брадва... Да ви имам мъжката чест, плужеци такива.

Ами, аз щях да заколя. Айде, изневерила ще ѝ бия шута. Надолу по стълбите. Ама да гледам чуждо. Направо я транжирам. Иначе детето го дадоха за осиновяване, за да не носи името му. Осинови го някакъв роднина неин, който беше бездетен.

Не знам какво е "бонак", но със сигурност ти си "бУнак".

не само "бунак' и глупак, ами прост и неграмотен

Пак тру стори: Един приятел има две деца от една. Онази решила, че иска да разнообрази, и - трас заряза го и св хвана с един колега. Колегата я заплоди и след това й би шута. Сега моят приятел бута количката с третото бебче, ма барем си има майка на децата жена до него. Пак казвам - тру стори и всички знаят всичко. Няма скрито покрито. За мен този човек (моят приятел) е светец, заслужава да му дадат пистолет и той да реши сътбата на убийците на момичето, разглеждано в тези коментари. А вие как мислите ?!

Мозъкът е много сложно нещо. На никой на челото не пише - убиец съм.

О, личи им, личи им. Просто бъдещите жертви отказват да гледат. Ревност, още от първа среща. Нещата загрубяват с коментари "така изглеждаш като к..а", на по-късен етап се цупят, а след време идват и побоите. Ако и това не помогне да прогледнат накрая се стига и случайно убийство. Ей така си помислил, че я убил и за всеки случай я омотал със стречфолио, да не би случайно да вземе да се върне в съзнание. Да го обясня така, като профайлър - знаел е, че след като я пребил, че ще го напусне. Болезнената мисъл, че ще е в ръцете на някой друг, го е накарала да довърши работа, за да не я мисли цял живот с кого ще е.

да ама не :) Пробастун много филми гледаш. Ако беше толкова просто нямаше да се случват тия работи ;)

На този не му личи толкова. Беше самовюбен кретен с голямо его. Не е бил побойник, а по-скоро женкар. Много вероятно той да е бил изневеряващия, но когато на жена му и у писнало, да я е удушил.

Но му е помогнал, защото е установил, че има повреден син много отдавна и винаги му в угаждал. Сто процента е единствено дете Освен това е известно че някои полицаи са лишени от емоции. Кръвната е по-важна от някаква жена. Гласът на генерал който се мисли за по-висш от другите. Много фактори се натрупват. Ако издаде сина си, издава собствения си провал като родител.

Прав си ама така не му е помогнал. Да се беше обадил веднага, а още по добре да го беше възпита или пратил на лекар, ако е от скоро

Как генерал бе... този за портиер не става. Щом са намерили трупа и са ги хванали е пълен профан....

Тава е една човешка трагедия...

Трагедия е за Евгения и нейните близки и най-вече за мъничкото сираче, на което е дала живот. За убийците е едно мерзко и долно престъпление, което са извършили без да им мигне окото. Да увиеш главата й в стреч фолио, без да си сигурен, че е мъртва, означава, че си искал да я умъртвиш. Посягайки към гърлото й вече е доказателство, че искаш да я умъртвиш. ь Презрение и потрес пред мъже , които насилват, избиват се и посягат на женици от по 50 килограма. Тоя е като канара, а баща му още повече. Това не са човеци, а измет, отпадъци, най-мръсна утайка! Земята няма нужда ит такива! Дано получат поне частица от злината и мерзостта кото са проявили към майката на детето и внука им. Детето-незабавно придругите баба и дядо, родителите на майката. Ако ги няма при сестра, или брат, но никога при гадовете разфасовали и хвърлили майка му в отпадните води. И дано, о Боже, дано един ден и сина си да намерят в тия води разложен, дансаджията и вещицата-жена му!

Просто мъжете физически за по-силни. Дори тези дето се състезават като жени!

Всички имаме демони. Твойте са те победили. Ужасно. Предай се веднага. Излежи си присъдата. И не не оправдавам убиеца,но това което са направил след това с баща му ги праща направо в ада. Горкото дете, без майка и баща. Горките родител на жената. Съболезнования. И Бог да бди над невинните.

Направо не мога да повярвам, че има такива хора. Това е жената, за която си се оженил, това е човека, най-близко до теб, с който си се клел да делиш всичко, в радост и мизерия, това е жената, която ти е родила детето… … И ДА Я УДУШИШ КАТО КУЧЕ?!? Думи нямам просто… а тати да ти помогне да скриете тялото??? КАК ИЗОБЩО СА СПАЛИ ТЕЗИ ХОРА…

Е, ти не вярваш но някакво човекоподобно по долу спами нета с обяснения как курвата си го търси, докато той бачкал тя...еди какво си.

Не изпитват угризения наистина. Ето днес, казали съжалявам. За кое, че не са хвърлили куфара някъде в гората? Те не са като нас, не разсъждават така. А Орлин се обажда в полицията и скалъпва историята с фитнеса? Преструва се на загрижен? Това не принадлежи на човеците, а е чудовищбо.

Направо най-леката присъда на тате. Той без да иска.

Но орльо и без това е щял да я убие, нестабилен, незрял, неориентиран, неадекватен, 35 годишен още сучещ от мама.

Явно е като импотентното сукалче с ник Санди, който се скъса да ръси екскременти

Синджира,връзване ,кофата ,чаша вода с лъжичка мед .На ден -(да не пукне)Една година стригане- нула номер.

да играят за подписка, изроди

Изроди. Смъртна присъда за такива.

И сина, и бащата!

Да не са били ваксинирани?

От ваксина ‘дансаджия’

Че татенцето е някакъв изсулен, а синковеца също прилича на махмурлия? На фейсбук снимките е загладен баровец. Работил в престижна компания! Изглежда сякаш наистина е отключил някакво състояние. Променил се е, а такива промени често се случват заедно с психически промени.

Хладнокръвни психопати, опасни за обществото са и бащата и синът. Доживот в единични килии без право на обжалване!

И двамата са хладнокръвни убийци и психопати и заслужават да изкарат целия си жалък живот зад решетките. Ако някой души и осъзнава каква прави, първото нещо е да се опита да спести човекът и да повика бърза помощ, а не да омотае главата във фолио и после да хвърли тялото. Това не е под влияние на афект, това е садизъм. По същата логика ако бутнеш с колата някой на пешеходна пътека и падне без да е сериозно пострадал, трябва да минеш после отгоре му няколко пъти и да изхвърлиш трупа в някое дере цащото си се уплашил?

Има такива хора, просто не сме ги срещали и слава богу!!