Коментари - Ботьо Ботев: Кръгът “Орион” е причина за убийството на Луканов | dnes.dir.bg
назад

Ботьо Ботев: Кръгът “Орион” е причина за убийството на Луканов

Една политическа сила, към която се числеше Луканов, нямаше интерес да стане ясно, че стои зад убийството на свой лидер. Това каза в “Тази неделя” на bTV криминалистът Ботьо Ботев.

Обратно в новината

Коментари - Ботьо Ботев: Кръгът “Орион” е причина за убийството на Луканов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много късно го убиха, вече беше стартирал необратимия процес по унищожението на България! Успя приживе, след 89-та, да излее цялата си злоба и омраза върху страната и народа!

EEEEEEEEEE БРАВО БЕ БЪЛГАРИ ОСВЕН ОТ РАКИИКА ВИЖДАМ ,ЧЕ РАЗБИРАТЕ И ОТ РАЗСЛЕДВАНЕ.

С каквито се е събрал, от такива е пострадал. Кой го кара да прави преврати. Правилно са го застреляли. Малко му е било. Смяната на обществената система става с референдум. Не с преврати под командата на чужди посолства. Не площадни истерии и крясъци, РЕФЕРЕНДУМ трябваше. А като никой не ме пита мен, гражданина, аз какво искам, да ги стрелят. Каквото е дирил Луканов, това е намерил... 20 години лъжлив преход. Вместо референдум, правиха кръгла маса. Управниците не ме питат. И аз също не се интересувам от чувствата им.

Какъв спам , какви линкове бре магарета.Я не лъжете хората .Просто исках да споделя какво съм вечерял.

Които и да са организаторите и извършителите, разследването беше проведено непрофесионално, с насилие, отвличане и принуда, а обвинителният акт е писан като за дебили. Тези хора са оправдани с влязла в сила присъда и никой няма право да подлага на съмнение невинността им, най-вече провалилият се следовател.

оказава се че този човечец можел да говори, а пък аз го мислех за глухоням, браво че си отвори устата след век мълчание и усукване и какво ли не

Не е важно на колко е години!Важно е ,че пише умно!А ти какво искаш?

Червеният кадровик! Като го имате това богато професионално досие на Ботьо Петков, защо не му потърсихте отговорност досега? Или ви е по-удобно да вадите от досиетата само това, което е полезно за вас за момента! Винаги сте били подлеци и лицемери! Това е генетично заложено в идеологията ви.

Нещо бъркаш драги. Червеният кадровик е бил Цецо Цветанов. А въпросния цитат е от Мутрите в България където се показва връзката на червената олигархия с организираната престъпност и ДС. Подобни трърдение има и в Congressional Quarterly (USA) Има и превод във в.Дневник (и той ли е червен?) Цитат През 2001-2005г. по време на четиригодишния си мандат във вътрешното министерство Борисов е използвал своите правомощия да се бори с корупцията във властта с цел да помогне на съратниците си мафиоти да ликвидират конкуренти в подземния свят. "След като Бойко Борисов бе назначен за главен секретар на вътрешното министерство през 2001г.... имаше голям брой убийства и мафиотски разстрели на личности, свързани с престъпните групировки в България", посочва докладът. "Нито едно от тези убийства не е разкрито. Много разследвания, за които се съобщава, че са ръководени от Борисов, бяха прикючени без заключение или обяснение", продължава текстът.

"Полк. Ботьо Ботев, началник сектор Тежки престъпления срещу личността-ДНСП. Бил е приближен на Иво Карамански. Участник в случая "Белите брези". Пряко съпричастен към разстрела на агент на Паспортна служба - ДНП през 1993 г., както и към ликвидирането на трима издирвани ирански граждани, въпреки необходимостта от залавянето им живи, с оглед цялостно разкриване на престъпната им дейност и обслужвания от тях наркоканал" (Цитат)

то безспорно е установено че Боце Цеце и Танов са си говорили и гушили и кво...смешник от нафталина

Ако се проследи в хронологичен порядък исторята на БКП, че се види, че методите за действие на тази партия винаги са били репресивни, а големото престъпление срущу българския народ е извършено след 09.септември 1944г. когато реално властта е взета ....с кръв, хората остават безимотни, и още повече няма кой да ги защити от престъпленията извършени срещу тях,.... били са ограничени в това единствено да оцелеят (физически). Принципа винаги е един власт са взима само с кръв, ако не е взета с кръв значи не е давана.

pen40 ,говориш пълни глупости! На колко си години бе?

Г-н Ботев,всеки българин може да посочи причина.Компетентният средовател посочва убиеца.

До Говори ги на баба ми До 1956 година комунистите въведоха политическа диктатура и злокобна репресия, защото в този период национализираха/ т.е. заграбиха!/ създаденото от поколения българи за 13 столетия история. Създадоха и репресивната машина на Комитета за Държавна Сигурност, който репресира и до ден днешен българите. Само че терористите и убийците смениха методите. След 10.11.1989 година извършиха обратния процес: приватизираха национализираното и създаденото от народа и натрупано богатство като валутни резерви и активи. Сега вече не можеха да репресират открито. Заради това създадоха и отглеждат и до днес организираната престъпност. Заради това не дават възможност на никое демократично правителство да работи нормално. За да не накърни ни най-малко устоите на псевдо-демокрацията, която създадоха след 10.11.1989. А приказките за убавиньите по време на комунизЪма ги разправяй на дядо си!

Бербо, и ти говориш пълни глупости.От кътгде ги чу бе? О някой СДсаристка тиква ли ? На колко си години, че си толкова сигурен?

Бербо, не стига че си неграмотен а се опитваш и да си манипулатор но не успяваш:)))) Първо за земята, да не забравяме че над 80% от българите са малоимотни т.е в момента с под 5 декара на човек, тогава да са били максимум по 15. С 15 декара освен да си беден си и ратай на няколкото богаташа в България, друга алтернатива си нямал. В ТКЗС първо влизат бедните и чак след това , со кротце со благо и со малко кютек са вкарани и богаташите, в което не виждам нищо лошо, били са си "изедници". Може би си наследник на такъв и затова пръскаш толкова отрова. Сега за ДС, тя не е създадена а трансформирана. Създава се 1925 за терор над бедните и тези които са се берели против богаташите. Е, мързи ме да влизам в подробности но ти казвам, не си подготвен за да пишеш неща , които са описани в историята от много по-умни и начетени хора от теб:)))))))

И Луканов и босовете на ВИС, СИК, както и Карамански ги убиха комунистити. Те създадоха мутрите. Ръководеха ги, и когато станаха прекалено силни и отказаха да плащат ги убиха. Сега пак си останаха те и клатят държавата, защото обедняват, страх ги е, че ще си загубят заграбеното през всичките 40 години комунизъм и слид това. Да не говорим, че може и да им се търси сметка, кой знае. Е, дано не ни се налаго отново да ги търпим да ни грабят и унищожават.

когато комунистите бяха на власт, до 1956 година, престъпността беше сведена до санитарен минимум, защото беше отстранена основната причина, която ражда престъпност ежечасно, а именно: човеконенавистната капиталистическа система на грабеж, която прави от хората върци.

По-добре вълк в гората , отколкото комунист в село.

За това че си умствено ограбена обвинявай ссамо родителите си :)))))))

Амчи Орион и всички ВиК иСиК и подобни ле бяха ли създадени от Лукановия кръг Монтерей неговата Партия БСП? Ай се стига да разглеждате Луканов като една отделна личност, той беше ПЪРВИ ПОЛИТИК И ДЪРЖАВНИК и разглеждайте убийството му имено с тази негова страна. Лукановия кръг държеше властта и парите на държавата в навечерието на демокрацията, хвърлиха идеите на БКП на прасетата и основаха БСП бизнес корпоративна партия на едрия капитал ,родиха олигархията, създадоха целия морал на прехода, родиха всички останали партии по свое подобие, като дадоха на техният политически елит парчета от трапезата, сложиха началото на страшно деградивна дейност- рушене на икономиката, държавата и унищожението на България. Луканов бе убит от свои, създадения от него бизнес елит на партията, заради много нечисти и бизнес интереси. Точно тях разследвайте, а не някакъв украинец, който е само ПОРЪЧКОВ УБИЕЦ. Не се водене по представителната демокрация на американците. Там правосъдието работа точно, но стига само до поръчковия убиец на политика, за истинските политически подбуди и истинските извършители- дали поръчката, то не търси и не открива.

Ботев, и тебе те активираха от де-се октоподите, а? И що сега? Много ги е стах от разобличения, нали? Щото Буда ще се върне/ сега му казват, като на Зорге!/, ПАНИКА, гответе се, товарищи!!!

Другарите не прощават,когато става дума за пари!Няма престъпление ,което да не могат да извършат за пари и власт!

ВЛАСТТА Е ПО-СЛАДКА И ОТ......ЖЕНА!

Редно беше да напишеш ... от мъж :))))))

Когато се появи някой искрен свидетел на престъпленията на БСП, веднага се задействат и платените глашатай на ДС Октопода. Елементарно, Уотсън! Както беше казал един ваш вожд/ иначе най-обикновен пияница!/, "Колелото на Историята се върти!" И вие ще изтечете в канализацията на същата тази история. А от заграбеното не ще остане и помен. Защото и вашите отрочета са толкова кадърни да управляват собственост, колкото кадърни бяхте вие. От овчари, капиталисти не става!

В българия че е имало овчари, имало и то много, милиони са бъли овцете в България, стотици хиляди кравите и биволите. Имало е даже и камилари. А колкото капиталисти, каквито явно смяташ, че са били и твоите тогавашни роднини, е имало във вид на жалки слуги на Запада от порядъка на бай ти Ганьо с мускалчета из Европата или пък обикновени мануфактуристи - тютюнджии, саламджии и други подобни еснафи. Халал да ви е, продължавайте да лижете бършете западните задници, каквато съдба ви е определил Запад. Жалко само за българския селяянин, който взе, че повярва на опашатите ви лъжи за всенародно благоденствие.

Овчаров,всички капиталисти си били най напред овчари,мафиоти и после са се прекрастили капиталисти,сложили са оръжието в ръцете на други подобни тям и готово.Все пак прочети добре историята и мойе и някоя друга книга за капитализма.Може пък и да проумееш нещо

Мавров не струваш и 2 стотинки:))) Общи приказки, нищо конкретно и отново онова жалко плюене по някакъв илюзорен враг наречен "комунисти". Сигурно ги обвиняваш , когато и пистолетчето ти "засече" пред жена ти:)))))

Ле леее , виж ти , Луканов е щял да ги разобличи . Аз предлагам , православната църква да го канонизира за светец . Сигурен съм че сега луканката е ангел небесн .

1934 година.В грамадна московска зала хиляди делегати чакат появата на генералисимус Сталин за започване съвещание на ВКП/б/ ,тогавашното КПСС.Сталин се появява от някъде,застава на трибуната ,оглежда залата и с приглушен глас съобщава: Товарищи,тази сутрин врагът уби другаря Киров!" От средата на залата се чува: "Кого,кого са убили?"Сталин пак повтяра че тази сутрин врагът....и т.н. Но от десния заден ъгъл някой друг, задрямал и не чул, пита :"Кого са убили?" и пак същият отговор от Сталин.Но,изненадващо и от левия ъгъл някой запитал същото:"Кого са убили?". Сталин троснато отговаря:"Кого,кого,когото трябва!!".

КАКВА ЖАЛКА ПАСМИНА ОТ ЛЪЖЦИ И КЛЕВЕТНИЦИ СТЕ ТОВА АНТИКОМУНИСТИТЕ СИ ЛИЧИ ОТ ПОСТА ТИ ТУК. КАТО СЕ СЪБУДИ СЛЕД КАТО ПРИСЪСТВА НА ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НА СТАЛИН, ИЗПОТЕН ЛИ БЕШЕ ИЛИ СЕ БЕШЕ НАПИКАЛ ОТ СТРАХ?

По какво си личи?

Този ботев и танов поведоха инициативата - "ние да ударим тъпана, да кажем на медиите, което значи, че сме си свършили работата, а пък да му мислят прокуратурата и съда как ще се оправят". Ако имаше Държава всеки работещ на този принцип щеше да бъде натикан в миша дупка и никога нямаше да се покаже, то в случая и давамата работят "царе" и определят наклона на шапката в държавата!

Изобщо няма спор ,че в убийството на Луканов, руската мафия е поръчител! Завоят на Луканов ,към Максуел му излезе скъпо! Колкото до извършителя--може да бъде всеки, срещу добро заплащане!

По-точно руската ЕНЕРГИЙНА мафия. Луканов беше вече много компрометирани затова фаворит на руснаците стана Илия Павлов. После и той се взе насериозно и знаем какво стана.

Максуел беше руски агент, не се заблуждавай.

Физическите убиици бяха заловени, но след това оправдани от т.н. български съд.Това е положението.

Никога няма да се разбере , кой и защо го уби, така че само си чешете езиците с догатки.

Това е истинското лице на комуноидите! В основата на убийството на Луканов беше Румен Мирчев Спасов и негожият Орион-кръг.Това е обществена тайна. БСП=БКП затули случая и замете следите на престъплението, както направи със всички национално значими престъпления на прехода. Това е голямото престъпление на БСП. А като се има предвид, че те самите се смчтат за преки наследници на 100 годишната "Партия", то спокайно може да се търси отговорност на БСП за всички престъпления на терористичната комунистическа партия. Давност за престъпления срещу нацията и човечеството не може да има! ПЪЛНА ЗАБРАНА НА БСП и всичките и съдружни престъпни организации!

Овчаров,всички капиталисти си били най напред овчари,мафиоти и после са се прекрастили капиталисти,сложили са оръжието в ръцете на други подобни тям и готово.Все пак прочети добре историята и мойе и някоя друга книга за капитализма.Може пък и да проумееш нещо.В това 4исло сдц атака герб и други уфяхващи цветя.

Спри да пишеш глупости, седни прочети история на България, има и други книги. Личи си че си невероятно неграмотен в това отношение. От БТВ и разни там вестничета "анти" не знам какво си, не можеш да научиш абсолютно нищо и рискуваш винаги да ставаш смешен, както в момента. :)

Я па тоя "смешник"та това го знае всяко хлапе!Голем "холмс"що не кажеш кой уби цар Калоян.

Абе,Боте,какво значение има след толкова години,че претрепали една спорна личност.За това което се говори,че е направил и пет убийства са му малко.По-добре ще е да кажете и най-вече да докажете вярно ли е твърдението,че" колегата" Луканов раздаде парите на народа и разсипа държавата.Създаде групировките и смля бъдещето на нацията и децата ни.Аре стига евтини пинизи.

Естествено, че не е вярно, демократе! Събери ми ти няколко милиарда В БАНКНОТИ ДОЛАРИ, аз лично ще ти ги пренеса където искаш. Безплатно. В лъскави куфарчета.

ЗА ТОВА ГО УБИХА! ДА ВЗЕМАТ ПАРИЧКИТЕ И ТЕ ДА ГИ РАЗДАВАТ НА "СВОИ" ХОРА!

Боли ме въпросния член за Луканов и за това кой го е претрепал!

Kръгът поръчал убийството на Луканов на квадрата . Тъй като квадратът няма остър ъгъл,го възложил на триъгълника...