Орбан ускорява развитието на армията, не разчита изцяло на НАТО

Унгарският премиер изрази съжаление за липсата на солидарност на съюзниците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и уважение към един мъдър родолюбец.

Този глупак кой ще го напада? Насред Европа през 21 век.

Тези които окупираха цяла източна европа за половин век. Друг агресор в Европа няма.

Слава на Русия ! Западът да годуха !

Орбан е Прав - Европа и САЩ са на Нож . За Критиците - Една малка част от Европа е ЕС - 80% е Русия . За Какво ГОВОРИМ ?

Англия има Територия и Население колкото България .

И правилно с Русия винаги на ти

Англия и САЩ са Водили Няколко Войн срещу България , след Освобождението на България от Турско Робство . Англия и САЩ са Виновни за Ограбването на България - РУСИЯ е ОСВОБОДИЛА България от Турско Робство - Да ЗНАЯТ ДЕЦАТА и ПОКОЛЕНИЯТА .

Уф и сега като разработят една стратегия да спрат Русия, САЩ или Китай и ще ме разплачат от умиление... :))) Китайците само да се изпикаят на границата ви и ще залеят половината ви страна, тия ще си стават самодостатъчни... :)))

Шебек, руснаците спряха нападение на Китай с три трактора по границата.

Май на тука коментиращите не е ясно за какво беше II-та св.война и кои държави излязоха победители. За същото ще бъде и III-тата св. война, защото договора от втората вече е нарушен.

Щом и там ще има американски кошари, значи Орбан не е вече цвете за мирисане.

КГБ

Те все още са окупирали Европа. От ВСВ американските войски все още не са се изтегляли.

След ЕС ще се разпадне и НАТО.

На НАТО им е по-важна Украйна в момента.

Този е срам за Демокрацията и заплаха за евроатлантическите ценности, но младите хора и студентите загрижени за своето бъдеще, унгарският народ няма да търпят дълго този агент на ватенките.

Орбан е от друго измерение! Да е жив и здрав! Няма такива политици в Европа вече, всичкото са предатели, крадци, бездетни, с психични проблеми и неясна сексуална ориентация.

Възхищавах се от политиката на Орбан и завиждах на унгарците. Но Орбан се наака. Взел се е твърде сериозно. Болест, която поразява някои личности с много власт. Как без НАТО ще ггарантира националната сигурност? Толкова ли забогатя Унгария? Високото жизнено равнище на Западна Европа през 20-ти век беше достигнато благодарение на НАТО и САЩ.

Ами той Ердоган повлече крак... Сега се оказва че освен Макрон и Меркел, които в Аахен тихичко се договориха да възстановят Франкската империя, вече и Орбан има съмнения относно възможността на НАТО да гарантира сигурността на членуващите в нея държави когато комшиите ти имат мерак да ти поограничат суверенитета;)

Ми той Орбан не си е променил политиката ни на йота... -)

Орбан каза на американския посланик, че няма да позволи да му казват как да се държи към Китай и Русия и че политиката на ЕС спрямо Русия е примитивна. Представяте ли си Евромъжа да се опъне на Ерик Рубин :)

Друго си е да влезеш в историята кат Орбан! Виж само как звучи - О Р Б А Н! А как звучи - тиквата...

Ти си от тея 2каджии, който в час по история са чули Русия ни е освободила!! С времето ще излезнат още истина, герой който комунистите ги величали през комунизма ще излязат измислени!! Като почнем от византийско та през турско та до ден днешен!!! Измислици и вицове!!

Не на посланика е казал така Орбан, а направо на външния им министър. Евромъжът се на.ира пред посланика и затова не го е.ават за фактор. Даже за да ни напомнят на кой трябва да дадем 2 000 000 000 за самолети ни пратиха само зам.министър. Ама като си хранят милиционерите ни на закуски, ще ни се подиграват по тоя начин.

И НА ДВАМАТА ГО КАЗА.

А защо не и преди това?

Дали скоро няма да се самопровъзгласи някой за премиер на Унгария?!?!?

Търся зрители на моя стриптийз - xxxsingle.xyz/maria Момиче, на 26 години. Напиши и вземи VIP

А АЗ РАЗВИВАМ ПРОСТИТУЦИЯТА

Ето, че атаката срещу НАТО в самото НАТО стартира! Подобно на ЕС и НАТО е пътник...

Щом си един, ще те преглътнем.

Унгария има концепция на развитие. Унгарците запазват същността на държавата си. България няма никаква реална концепция за това потъва все повече.

плодотворно икономическо сътрудничество с Русия - минава през орбановите фирми. Затова е толкова антинатовец. Рубладжийско корумпе.

Някаква УСА версия на българската история ли си чел и възприел, безмозъчно......

Иди и виж Унгария! Превърнаха ни в най-бедната и най-обезлюдялата страна, защото всичко отива в джобовете на Борисов и политиците!!!

Унгария системно спъва Украйна в нейния стремеж към НАТО и ЕС. Унгария разпалва малцинствени проблеми в Украйна, както се опитваха да направят и с наши сънародници в Украйна. Така, че това което се е случило с техния културен дом в Украйна не е безпричинно.

Тоя е пълен малоумник , но и тези , които го избират не падат по-долу.

Споко, ходил съм в Унгария и им видях столицата. Да стар и красив град е, но тотално тъне в разруха особено "новата" му част. Падаща мазилка от фасадите и т.н. В сравнение с нас е по-подредено, но това не дело на управляващите. Хората са си такива, както и у нас сме се събрали повече мърльовци (които дори и във входовете на кооперациите си не могат да въведат ред).

Орбан е един достоен човек и политик! Кога и у нас ще има такива?......

А това че в Украйна по административен път поголовно преименуваха всички свои граждани,или пък това че на малцинствата им забраниха училищата казваш няма нищо общо с това което се случи на унгарския културен дом... или пък това което се случва на унгарците,и на румънците, и на българите, в Украйна викаш не е толкова страшно, нищо че чехите чак осигуриха убежище на всички чехи и техните роднини които някога са се родили в Украйна, и казваш това няма нищо общо с действията които унгарци, румънци и чехи искат дъ бъдат предприети от ЕС и ЕК спрямо властвуващите в Киев;)

сте през провинциална Унгария. Не лъжете хората.