Орбан се закани да гони "Отворено общество" до дупка

Орбан очаква конфликтът му с либералната идеология на фондация "Отворено общество" да продължи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Da puknesh Orban

Schilo

И тук трябва да стане като в Унгария!

Евала ти пра'им, бате Гойко!

ВСИЧКИ ИЗВРАТЕНИ, ПОЛОВО НЕОПРЕДЕЛЕНИ, СТРАДАТ ! НО ТЕ САМИ СИ ПРИЧИНИХА ТОВА !!!

БРАВО. ОРБАНЕ, ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ТИ ДАВА!!!! ЗАЩИТАВАЙ СИ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА И НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАЙ ОТ МНЕНИЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ МЕКИ КИТКИ!!!

fdfdfds

По-голям простак от тоя Орбан не съм виждала. Да му яде парите на тоя Сорос, а след това да е против него. Нямам думи

така се зщитава държава и народа си вземете си пример ббългари управници ако още се наричате българи

Браво Орбане,затова Унгария ще я има,Тиквария ще се разтвори в отвореното общество . Грозна картинка е Тиквария.

на Пича!

Бог да пази Орбан! Той е естественият лидер на Европа. Надявам се примерът му да е заразителен и скоро финансовият мошеник и спонсор на мигрантския хаос в Европа да бъде наритан от Стария континент. Да ходи в САЩ - не че там го долюбват, но пък точно там са базирани съидейниците му (дано Господ да ги разчисти по-бързо от клетата ни майка-Земя!)

обещаваме мнооого да плачем. Само и само да ни напуснат и нас, много ще плачем само се махнете и ще видите - честна дума.

И ние трябва да последваме Унгария.

Cezarbg

Идиот!!!!!!

Маджара показва как ще мъндръса джендърите! Браво на него!

Ето затова Орбан има такъв резултат на изборите! Той няма да допусне някой отвън да се меси във вътрешните работи на суверенна Унгария! Това не ви е България с нейните послушковци, които всичко разбират, но си затварят очите! Орбан показа червен картон на Сорос! У нас си имаме професия "протестър". Кой дава паричките, сетете се сами!

Добре, ама си виж резултата!

Браво на Орбан! Това се казва патриот на своята Родина! Кога в България това ще стане възможно? България е заслепена, ограбена, червясала, смачкана от тия продажни червеи, слуги на жидоянките, агенти на ЦРУ, лапащи пачки през НПО на Сорос. Всички тези гниди са продали България. Те са антибългари, предатели, родотстъпници! Всички тях пред Народен съд и без колебание на дръвника! Вън на соросоидните банди от България! Докога ще чакаме властите в България да отхвърлят еврейската ропбство, докога бе продажници ще ни грабят и мачкат най-големите злодеи ан земята?! Избори ли, няма как да ви поправим на изцбори, та вие ги фалшифицирате постоянно. На клади, като Светата инквизия преди 500 години мърши гърчави, само така ще ви оправим! Техните свърталища взривавене и рендосване до райграс!!