Орбан разлепи плакати на Сорос и Фон дер Лайен с надпис "Да не танцуваме по свирката им"

С това дясното популистко правителство на унгарския премиер стартира кампанията си, наподобяваща и проведената през 2019 г,

Обратно в новината

Коментари - Орбан разлепи плакати на Сорос и Фон дер Лайен с надпис "Да не танцуваме по свирката им" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Орбан му се ще, хем туй в онуй, хем душата в рая! Като не ти харесва свирката на ЕС, напусни! Ама не ти стиска!

Точно защото му стиска и има топки колкото Луната!!!В ЕС са но той не е скапано послушно слугинче и МАЙЦЕПРОДАВЕЦ като всичките двеста и кусур имбецила в парламента ни

Той е най добрия премиер на Унгария до сега и дано и в бъдеще .Но свирката на Сорос и Фондерлаен може да свири само фашистки и американски песни.!!!

Да го направиме!!!

А какво ще напишете за военна техника, която ще дадем на Украйна? А ние ще купуваме от САЩ. А ще дадем безвъзмездно, военния министър наистина не българин

Браво на Орбан - родолюбец и истински мъж и политик. Ех, защо си нямаме поне един такъв и у нас в България!? И ще дочакаме ли изобщо свестни и безкористни политици, а не безгръбначни слуги и еничари за народа си!

И аз това си мечтая,ама надали ☹️Продажник до продажника са в България а младите кадърни умни хора няма да се върнат тук никога и да влезнат в политиката!Защото нямат сто живота време!

Некъф обясни на невежите, що е то "европейски ценности". Що то май нема такова животно.

Не мога да разбера защо няма някой политик в България мислещ средно между ценностите на ЕС и Орбан. Аз съм за европейските ценности но съм и против това да се набива в главите на децата,че хомосексуализма е нещо нормално. Всеки има право да се определя за какъвто си иска но без да го натрапва на другите.

Обясни на граждането, що е това "европейски ценности" в които се кълнете, па ако можеш и да ги изб.оиш - ачкоусун

Еми това са им ценностите.Какво не ти ясно.!!??

Чудя се на унгарците, като не им харесва ЕС,да се махат.За вървят в брикс, мрикс или да си направят един съюз с Северна Корея, Куба и Виницуела и да мирясат.

Браво на унгарския президент и на унгарския народ.

Чудничко! Никой насила не ви кара да танцувате. Но защо още сте в ЕС щом не сте солидарни с колегите си? Май положението е ‘..и така и онака и душата в Рая”.

"Дясното популистко правителство"... това вероятно трябва да звучи обидно и кофти за унгарците. Ми така е. Нямат нашия късмет. Могат само да си мечтаят за правителство като нашето. Евроатлантическо! Направо космическо! Не един, а двама премиери! И то брилянтни! Не като тоя ватник Орбан. А министрите? Чудни! Кой от кой по начетени и резултатни. Авторитети и половина! Направо на квадрат! О, и партии... Коя от коя по прекрасни! Пълни с честни и достойни политици. Умни, красиви, работни... Чудо! Ми така е. Да завиждат. Животът е несправедлив. Не може всички да имат нашия късмет. Да страдат там в мъки и мизерия унгарците с тия грозни десни популисти. И тоя смотан Орбан.

Жалко колко си заблуден По далеч от носа не виждаш. Навярно носиш и промит американски мозък.Не ти харесва Европа иди и се моли за виза при американски те власт.

.

Орбан има топки...Само той в целия съюз мисли и прави това което е редно!!! А редно е да защити Бъдещето поколение и Народа си!!! В крайна сметка и аз бих се договорил с Русия за Газа и горивата та те реално ги продават най ефтино ....

Леле, то бива да си прост и малоумен, ама тоя Ганьо Маджарски бие и нашите тикви.

,

Де да имахме такива "популисти" като Орбан, а не слугинска клиентела като онези комунисти и марксисти, пребоядисани в синьо, начело с онзи див селянин Желю Желев....българският преходът щеше да тръгне в съвсем друга посока!

Иатински патриот

Когато напуска завинаги Русия на път за Германия, композиторът Михаил Глинка се съблякъл на границата съвсем гол и захвърлил дрехите си на земята, да не би случайно да са заразени с руския дух, плюл на руската земя и извикал: „Дай Боже, никога повече да не видя тази мерзка страна и нейните жители!“

В случая пишат за Унгария! Виктор Орбан! Но ограничения мозък Русия та Русия! Важното е омраза да има и да се кланяме на САЩ!

Напълно е прав и защитава страната и народа си и видяхме колко струва шибаният ЕС.За разлика от нашите политици.

26 държави "заблудени", 1-а е "просветена" и "прозряла заговора" за бъдещето. Това руските дебили, верно ще се окажете примати ...

Ти си дебил, щом не виждаш очевадното - отстоява се национален интерес. Дебилите, като теб, са подлоги и слугинаж на чужди интереси.

Много ,,Възражденци" сте тук,бе юнаци бранещи Орбан....Ще поживеем ще ви видим след време.Първосигналното и елементарно приемане на нещата са типични за елементарно мислещия човек!......Така викахте Ура за царя,така гласувахте За Слави и ИТН,така гласувахте за Кирчо и сие!

Всеки си избира на кой да прави свирки…успех!

Ходи да въртиш кавали на някой голтак, дето няма пет пари в джоба/като пРоссия/, и се сравнявай с друг, дето ще му платят скъпо и прескъпо за подобна работа ...

на негрите

Много трол, много нещо във вашият сайт ?! Дали е случайно и не го ли знаете и кой блокирате .. редовно ..?! Аа... ?! Питам за баба си , не за мене !

Браво на Виктор орбан ще подам документи за унгарско гражданство

Бързо, че случайно авантата да не свърши .... Освободи България от нещастната ти душа ...

Този унгарски тъпак, като не му харесва в ЕС, що не се пробва да се омете със смешната си държавица ... Ама предпочита червея, отвътре да човърка. Кога ли ще им писне на Европейците и ще му бият шута, да си спомни хубаво ли е извън ЕС. Убеден съм, тогава руските примати бързо ще забравят за помощта му, към педерацията на късото фаше ....

Хубаво е в новия ЕССР. И преди разни пионерчета като Вас разправяха колко е хубаво в СССР. Нищо по-различно, драги нов комунист.

ЕС има общо с СССР точно толкова, колкото и компютър с компот, ама това русофилистиците няма как да го разберете, щото требе да имате пипе, а в промитите ви с русофилия кратуни, само залповете на Аврора отекват ...

Браво на Орбан!Това е мъж, не като нашите с меки китки божанковци и митевци

От написаното, излиза че си "пробвал" Орбан, какъв мъж е ... Това русофилистиците верно меки китки ще излезете ....

Абе ти, верно че излезеш неква Муха ... ха-ха

За мен не е важно дали Фон дер Лайен или Сорос младши са 'лоши' или 'добри'. За мен е важно, че Орбан не им 'лиже' задниците и се подиграва с тях. Когато се чувстваш достатъчно силен и усещаш подкрепа до себе си, може да се ебаваш с който си поискаш. Чест и почитания към Орбан!

"Орбан не им 'лиже' задниците и се подиграва с тях." - ама на късокракия кремълски дебил и на кликата около него не е спирал да 'лиже' задниците, нали тъй, но това руските олигофрени не го забелязват ....

Ебава се с който си поиска, не е задължително да се ебава с всички! Специално тия двамата трябва да бъдат гаврени и подигравани ДЕНОНОЩНО, а ако остане време може и Путин - няма лошо.

И какво им е точно на "тия двамата" - нещо конкретно можеш ли каза ?!

Някой най-накрая да каже, че "Царят е гол!". Кралица фон дер Лайнен и малкото рептилче. А у нас разлепили едни билбордове с лозунги като 1985 година. Ма то е така. Унгарците първи скочиха срещу СССР, сега пак първи скачат срещу ЕССР.

Кой "Цар" е гол ?! Има само един дебил, и то в Кремъл, дето си е въобразил да е цар и "полюс на света" ...

Айде пак-смени плочата и си включи мозъка.:))))))

Не го разбирам, Орбаня. Като не му харесва в ЕС да излиза, както направи Англия. Това да не е СССР, оттам излизане нямаше.

Ами помъчи се да го разбереш. ЕС е на 4 скорости. Център с 3 кръга, които го обслужват. В центъра са Германия, Франция,Белгия и прочее саксонски робовладелски държави. Пурви кръг-Италия, Испания, Португалия, Гърция. 2-ри кръг -Вишеградската четворка, и последния 4-ти-най-външния и беден кръг-България и Румъния. Външните граници на ЕС Империята-крайните бедни територии, предназначени да пазят границите й, за да може в Люксембург да спинкат спокойно.

Тази простотия е съчинена в блатата на Московия. Тези кръгове най ходят на руслямската педерация на късото фаше ... Тези глупави АНАЛизи си ги дъвчете на сбирките на иZраждане, или на бкп/бсп

Муахахаха, срам ме е да ти отговярам, поради пълната ти ограничесност и отказът от употребата на мозъка ти. Но може би си по-щастлив - с наочници като конете :)))))

Единствения държавник в Европа...нашите са ПРЕДАТЕЛИ

Русороби, няма как всички в ЕС да бъркат и само един да е прав. Няма логика, поняль зайчик?

Соросоиден глупак. Много са несъгласните но само той посмява да го каже.

Хайде пак на старата струна. Който е против ЕС, непременно трябва да е за Русия:))))) Алоууу, светът не е черно-бял. Ползвайте ги тези мозъци бе (ако ги имате).

Сорос и още някой евреи които съсипват планетата с техните ПЛАНове Лайнер е марионетка на Сорос,а зад океана Кисинджър!

на снимката по средата глуее сякаш катър му го е нахлузил..........

Пич е тоя :)

У нас в България всичко ни е наред,тръгнали сме да коментираме унгарците,а относно другите две персони предпочитам да замълча,той Господ бави,но не забравя.....

Виждал ли си, при някой маймуни задниците им са чевени ... Гледам не правиш изключене от това правило ...

Защо популистко правителство?

Вярно, но нашите управници вече 33 години танцуват само по тяхната свирка.

Урсула Макрон,Борел и Шолц превърнаха Европа в държанка на СИНИЛНИЯ СТАРЕЦ

Искаш да кажеш, недопуснаха Европа да се превърне в държанка на ПЛЕШИВИЯ БУНКЕРЕН СТАРЕЦ

Уй за усраина :)

Браво

Що бре Орбане, да не танцуваш под свирката на Ротшилд за това не искаш Сорос? Ей гиди ти що си хитър, ама ти се знаят спатиите

Никой нищо не разбра?

Защо само 4 идиота са те харесали бе Наде?

Орбан никога не лъже народа си както нашите пудели ,лъжите които се повтарят всеки божи ден по всички соросоидни телевизий -Путин бил Умрял и Бандеровските воски на Зеленски били пред Москва и утре в други ден щели да я превземат ,за смях станахте Елза и срам нямате

Любопитен съм как Въпросната Елза ще защити понятието популизъм

А какво му е дясното на този унгарски идиот ?!

идиот си ти соросоидчо недоклатен

Интересното Тия с лявата р@зба няма как да го разберат

А преди малко забравих президента дето от него тръгна всичката тая говнарщина него да го хване запек и да се взриви да пукне в Страшни мъки А дано Амин

Подобни пожелания се връщат при подателя си.

Същото казваше и майка ми и баба ми.

Ти ли си народа бе говно?

Де да имахме един Орбан само ,един дори и само ,а то какво 240 надупени лайновци и разкрачени шматки в парламента дано ги изрине ненадейно а за нас народа прекрасно някоя парламентарна проказа или Чума А дано Амин

Само дето забравяте, че Орбан не отказва парите от западните данъкоплатци. Като не иска да е в ЕС, да го напусне, а не да лицемерничи.

Ама наистина ли смятате, че европа повече дава, отколкото взема? А колосалната им нищонеправеща бюрокрация? А изсмукването на жизнените сили на помалките европейски страни?

Ако на изборите догодина ,останат същите идиоти ,евросъюза ще се спомине като съветския съюз ,Горбачов се е преродил в Урсула,Шолц и Макрон взети заедно

Правилно. Нека не се дупиме пред тях.

Ако е истина БРАВО моите комплименти

Няма такива алабали като "Европа" и "европеец". Това са географски понятия. Има французин, германец, швед, италианец и т.н. ЕС е един съвършено безсмислен политически експеримент и колкото по-рано се разпусне, толкова по- добре за хората на континента. Наднационално законодателство, унищожителни регулации, корупция и липсата на мисия на тази организация я обричат на неминуем провал.

Европеец е имало много преди французин, германец, швед, италианец и т.н

Чиста проба мафиот и демагог.

Кой Сорос ши

Европа не е политическото недоразумение ЕС, което регулира изцяло живота на гражданите на континента. Националната държава няма алтернатива.

Какъвто и да си бил в миналото,никога не е късно да поемеш правилен курс.Точно това направи Орбан.Жалко,че в България нямаме воля за такава политическа линия...Унгария е на правилния път.Европа си отива,за България има все още надежда ,стига да се осъзнаем ,докато не е станало съвсем късно!

На изток и не се връщай.

Зад Орбан стои Ватикана. Зад нас стои интересите на посолството, които в никакъв случай не са в наш интерес.

Орбан е велик държавник! Гнус ме е от нашите управляващи! Защо няма един като него?

Велик държавник с парите на Европа

Не се напъвай. Няма да заработил надницата си от НПОто на Сорос

А нашта Кокорка понеже изначално си е сбъркана, яко пере гюбеци под свирката на Ташко Шорош и фон дер Лайнянен. Трупа дългове Кокоринка за България и за живите, и за умрелите...

Дал кокор девет милиада дъл за подпомагане на ,,бизнеса,,тегли огромни дългове,а и нашите правнуци ще плащат На кого е дал тия пари,нищо конкретно няма.Уродливи хора убиват държава на 1300години,Бог гледа

амчи какво лошо е казал човека? и аз не искам да се обяснява на децата що е то хомосексуализъм. То ако се тръгне всички психични заболявания да им се обясняват на децата какво ще стане? еми има шизофрения, циклофрения, психопатия, олигофрения, и още милион психични заболявания. Айде стига. Най доброто за хората със сексуални отклонения е да потърсят психиатрична помощ веднага щом усетят, че нещо със сексуалността им не е наред. Така могат да бъдат спасени за обществото и да станат нормални хора. иначе няма смисъл,. Все едно двама шизофреника да кажем че са нормални и да си прявят деца и не знам си какво. Не става.