25 г. затвор за ”търговеца на смърт” Виктор Бут

Прочутият руски оръжеен търговец Виктор Бут бе осъден на 25 години затвор в САЩ, предадоха световните агенции. Съдия в Ню Йорк разпореди още 45-годишният Бут да плати глоба в размер на 15 милиона долара.

Обратно в новината

Коментари - 25 г. затвор за ”търговеца на смърт” Виктор Бут | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко готино - значи стингерите за "демократичните" F-16 са "смърт"...да така може може...))))

Лошо Бут , много лошо. Не си продавал където трябва или на когото трябва и сега ще лежиш. Първо се питат братята американци и после действаш.

Абе тея американци са баси лицемерите, и за децата е ясно, че ако има търговци на смърт, това са американо-чифутите граждани на САЩ!!!!!

АБЕ кретен!ТИ ЧЕрнобил забрави ли, той май беше РУски?А? И тукашния ПРАВЕШКИ КРЕТЕН СКРИ ЗА ЧЕРНОБИЛ, БУМА на раковите заболявания на какво се дължи а?ТЪрговци на смърт!И второ най - голямата Еврейска държава Е РУСИЯ и ПУТИН И МЕДВЕДЕВ СА ЕВРЕЙ, ВСЕКИ ВТОРИ ТАМ Е ЕВРЕЙ!

пак те изпуснахъ, ъ?

В.Бут е осъден като отмъщение за ЧИФУТИНА, Ходорковски! Абсолютно скалъпен процес от американските подлоги на Израел.

Хванали са го , защото са им разрешили да го направят. Бизнесът с оръжия е разпределен и случайни неща не се случват и всеки със всекиго е приятел, защото всички обичат парите. Въпросът е защо никой не обича демократичните принципи на задържане,на съдебен процес и прочие, когато не му отърва!!

А онези ,които продаваха през 80 -те Стингери и противотанкови мини на муджахедите в Афганистан? Нима те не са "търговци на смърт"?

А какво дириха РУснаците в Афганистан а?Отидоха там и разрушиха държавата им, и резултата ей го днес!25 декември 1979 година спец отряд Алфащурмува президентския дворецв Кабул, почти цялото семейство на Закир Шах е избито!!!САмо 10 процента от великата РУска армия участва в бойни действия, резулата след РУската окупация е разрушена и пратена в средноковието страна благодарение на братушките!!!

през 1979 дали имаха даржава за разрушаване, а?

Тази присъда не е окончателна. Предстои обжалване от страна на защитата на Бут на по-горна инстанция. А също така допускам че ще има и договорки "под масата". Разобличителя

У нази щяха да го оправдаят....

беше добре. Други го отнасяха. Сега пък бил невинен. Мистер, продаването на оръжие не е просто пазар, това е политика на държавите. Но дано го проумееш за 25 години.

Проблемът е не - че е продавал оръжия, а че не е продавал американски оръжия. Този е бил конкуренция на американските фирми за производство на оръжие. Нали сега американците искат да продават на Саудитска Арабия- бойни самолети за 50 милиарда долара.

Проблемът е че си кух като кратуна

Ти си тъп като кратуна. А американците , ако имаха акъл, щяха да го вземат да продава американски самолети, вместо да го съдят.

И и защо да е кух човека? Това е една от причините - просто не е продавал само американски оръжия. Занеш ли нещо повече за Бут, как и защо го хванаха, че църкаш като мишок?

Щяли да бъдат използвани срещу американски хеликоптери в Колумбия... какво правят американските хеликоптери в чужда държава?

колумбийските наркокартели в САЩ?

пари

Ха, а ние трябва ли да бомбардираме САЩ че ни заливат техни филми пълни с разврат и агресия? А тези филми не влият по- зле от наркотиците. А и САЩ ако не ги прожектираш те обвиняват за лош.

Бут е виновен защото продавал оръжия с които можело да се стреля срещу американски войници. Връх на безочието е че процеса е в страна която е на 1 място по износ на оръжия

Въпросът е на кого е продавал оръжие и какво оръжие. Когато свалят някой самолет с пътници и се изпъчат гордо за това, никой не пита кой е продавал тези оръжия. Е, сега го поставят в прожекторите на съда и медиите.

Те американските оръжия не убиват, те въвеждат демокрация при непослушните!!!!

Имам малка разлика дали продаваш на законно правителство или на тези в гората. Ако смяташ, че няма, ама наистина да смяташ, че няма, не разбирам защо плащаш данъци и признаваш за законно каквото и да е правителство на което ти не си глава. Хващай гората и почвай да оправяш света. Червени кхмери, фаркове, нацисти - избирай си модел и почвай. Ако просто си мрънкаш... ами, честито ти си един от няколкото милиарда мрънкачи. :)