От съда: Братя Галеви имали по 14 оръжия

Окръжният съд в Кюстендил заседава по делото за конфискация на имущество на Братя Галеви, които от години се укриват в чужбина, за да не влязат в затвора.

Обратно в новината

Коментари - От съда: Братя Галеви имали по 14 оръжия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

знам,каде,са,ще ги издам,мога и да ги застрелям даже,нека,ми преложат пари и са предадени,от близак до тях човек....между другото са в южно африкансата република+кеиптаун!....

..Стига вече с тия Галеви.Отдавна изгниха и ги няма на този свят. Сега е ред и на имуществото,затова е инфото

Да се смее ли човек, да плаче ли, че нашите управници-бандити се подиграват с нас? Всеки знае, че баретите братя Галеви бяха пуснати спокойно да напуснат страната ни и да се установят в Дубай, даже имаше и репортаж от двореца им там. Защо ни правят на улави, или сме си такива, защото им разрешаваме това?

Избягаха по боково време и не случайно.

Всеки бандит - главорез в която и точка да е на света има по маса огнестрелно оръжие , галевите не правят изключение. И по 14 цеви на човек си е нищо работа за едри разбойници на техното ниво е нужно дори много повече.

2012 а сега коя година е :) кой им плаща на съдебната с-ма :) След протеста на Дупница "Не на страха" организиран от кмета Пламен Соколов, Румен Петков вместо да ги арестува се напи като мотика в галевия ресторант, на тръгване се изпика на вратата ( фонтана на Дупница е далече) на ресторанта, като обилно си поля лачените обувки и белите чорапки, а през цялото това време полицаите бяха отцепили ресторанта и го охраняваха.

Егати смотаната държава и смотаните законотворци имаме, след като може такива боклуци като гелеви да имат по 14 оръжия всеки. Тия са си били организирана престъпна банда сраснала се с държавата и покровителствана от същата тази държава.

Колко ли,метли с дръжки е имала?

не ги намират,щото ги търсят на грешото място! същото като с цру,дето през цялото време знаеха къде е Oсама и затова бомбиха по други места

Аз не мога да разбера, кво има да се заседава толкова. Осъдени ли са-да, Избяга ли ли са от правосъдието-да е тогава отнемаите всичко, кво има да се заседаватолкова!?

Да им конфискуват всичко, да се продава, държавата прибира кинтите, съда излиза с осъдителна присъда и от тук насетне, и чакаме да се приберат!! Да ги осъдят на по 20 години в дранголника-като си дойдат, направо там да отиват!!

Поздравления! Някои загиват падайки по стълбите, а вие падате направо от небето и сте читав! Алелуя ...

Много ..са интересни ..тия български управници ..,разследващи ... и съдиии...!?Едните ги спасиха...,като ги изведоха от България..,по живо ,по здравооо,а другите сега ..ще ги съдят--/кофти../ и ще им изземат имуществото ...,без тяхно присъствие...!?Пак ..някакъв ПР...!?

БСП СА ДУПЕ И ГАЩИ С ТЕЗИ ЛЬОХМАНИ ....

Спомняте ли си прословутата скандална среща на Пикаещият във Фонтани - Румен Петков, министър на МВР тогава (Маджо Вика Румен - нали си спомняме, че Петков държеше черната каса (и досиета) в БСП, а СИК бе редовен спонсор на партията им...) на басейна "Спартак" с посредничеството на Алексей Петров? И как Петков - Белите Чорапи с крещящата тишина в спалнята (само какъв шегаджия, а!) обясни публично, че бил отишъл на ... ОПЕРАТИВНА СРЕЩА!?!?! МИНИСТЪР НА МВР ОТИВА НА ... ОПЕРАТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ!!! И как ви звучи това, а? Интересно дали прокуратура и служите не са почитали - ей така, от кумова срама - дали пък Петков от трибуквената руска измислица с ДС доносника Гоце, случайно не знае къде плажуват братя Избегалеви? Дали на някой по-доестлив и старателен прокурор не му е минала тази екзотична идея, или там такива няма?

От години в чужбина и никой не ги намира??? Абе, вие да не ни смятате за малоумни деца? Със съвременните технологии можеш да откриеш човек или следи от него за броени часове, стига да помолиш съответните служби.

Всичко друго ли изчерпахте, че извадихте пак Галеви от архива?

Спомняте ли си, че Борисов и Цветнов публично заявиха на времето, че ще ги намерят на всяка цена? Всъщност ако трябва да съм прецизен, аз лично си спомням за публичните клетви и уверения на Цецо Гоямото Ухо, но всички знаем чия дясна ръка е. Тук някой припомня за връзките между Галеви и Пикаещия във фонтани, както и с Мая Костинбродска, но местните хора отлично знаят и си спомнят и за посещенията на един главен секретар на МВР на времето при братя Галеви, същият, когото нарекоха Бай Хуй... Същият, който при показанията му в съда по делото за убийството на Бай Миле, водачът на бригадата зя мокри поръчки на СИК излъга без да му мигне окото, че отдавна не се бил виждал с Бай Миле и го познавал само като обикновен бизнесмен... Забравяйки за РЕДОВНИТЕ ИМ СРЕЩИ В ЕДНО КАФЕНЕ ПРИ СТАДИОН СЛАВИЯ И КАК ОХРАНАТА НА БОРИСОВ Е РАЗГОНВАЛА НАПИРАЩИТЕ ЗА АВТОГРАФИ УЧЕНИЧКИ ОТ МЕСТНИЯ ТЕХНИКУМ, КАТО СА ГИ ПРЕДУПРЕЖДАВАЛИ, ЧЕ НИЩО И НИКОГО НЕ СА ВИДЯЛИ... Мили родни картинки, хитреци и селски тарикати и тарикатлъци и тъпоглави конспирации за пред простия мат'рял!

ХВАЛА НА РОДНИТЕ ПРАВОЗАЩИТНИ ОРГАНИ...

Наказание ли е всъщност онова наказание, КОЕТО НЕ Е ИЗПЪЛНЕНО? Какъв е смисълът на една присъда, вкл. ефективен затовор години неред, КОЯТО НЕ Е ИЗПЪЛНЕНА? А КОГАТО ТОВА Е РЕДОВНО? Какво е посланието кък обществото? В чия полза е подобно положение - на българския народ, на държавата, или на престъпниците, вкл. организираната престъпност? И ако държавата в лицето на политиците и управниците редовно, ГОДИНИ НАРЕД, ДЕСЕТИЛЕТИЯ приема това, не се възпротивява и на практика го нсаърчава и съдейства (ПРОСЛОВУТОТО "СТАТУКВО"), вкл. главния прокурор, над който бил само Господ и пред никой не се отичтал (или поне така твърди, а иначе всички знаем истината) и ВСС, И ТЕЗИ СЕ ОЛИЦЕТВОРЯВАТ С ДЪРЖАВАТА, И ПРИЕМЕМ ТОВА, ТО ТОГАВА ЗА КАКВА И ЧИЯ ВСЪЩНОСТ ДЪРЖАВА СТАВА ДУМА В БЪЛГАРИЯ? Как се характеризира страна, В КОЯТО МАФИЯТА УПРАВЛЯВА, КЪДЕТО МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА? КАКВО НАРИЧАМЕ ПЛЕНЕНА ДЪРЖАВА? ПРИ КАКВИ СЛУЧАИ ГОВОРИМ, ЧЕ НАРОДЪТ ТРЯБВА ДА СИ ВЗЕМЕ ОБРАТНО ДЪРЖАВАТА? ОТ КОГО ТОЧНО?... Къде остава НАЙ-ВАЖНАТА ФУНКЦИЯ НА НАКАЗАНИЕТО - ПРЕВАНТИВНАТА, АКО НАКАЗАНИЯТА РЕДОВНО НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ, А ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ МНОГО РЯДКО ИЗОБЩО СЕ СТИГА ДО АДЕКВАТНИ НАКАЗАНИЯ, ОСОБЕНО ПРИ ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ (Тодор Живков, Луканов, КТБ, Булгартабак, банките,...)

Софийският районен съд бил претоварен, затова отлага дела. Окръжните били ненатоварени. Защо тогава чак за 10 април? Има 1 седмица за експертиза и след това 1 седмица за решение. До края годината да има съдебно решение.

Осъдени, избягали и още не са им отнели имуществото. Няма държава.

Ти сега лин разбра?!

Обаждаме се от чужбина. Тук е добре. Но ние мъчно за дома. Връщаме се за Гергьовден - след изборите. Нашта че спечели!

Първо намерите тях , после ще съдите :-))

А бе глупаци - какво значение колко са им пищовите!!! Вие кажете как прибрахте Галеви в затвора (или как им осигурихте канал за бягство)

Еееее тези Борисов не ги ли намери бе! Какво стана със прословутото му взаимодеиствие с КОЛЕГИТЕ от запада? Или май той ги изтърва да се скатаят?

към това дело непремено трябва да се прикрепи и лицето Румен Петков , бившият министер на МВР , който ги пазеше като най честните и почтени личности в България .

На тези двамата адвокат им беше Мая Манолова, а когато имаха проблем звъняха на Румен Петков. Предполагам служба КОС и разрешителните за оръжия им е била като пицария за доставка. Само едно им се чудя - защо избягаха от България, като по-безопасно място за тях няма на Света?! Ама може и да не са избягали, а да са добре заровени, знае ли човек..

Сега аз съм омбудсман на Република България/ по рано бях сестра Галева / Един друг Румен стана президент, а КУРнелия нинова скоро ще стане министър председател. Тогава вече братята ще си дойдат, за да участват в управлението на страната

Мая Манолова е по-вероятният Премиер - иначе защо лъска имиджа така упорито.. от грижа за пенсионерите?

За кво да ги заравят? Мъртвите все не говорят без разлика дали са заровени или не. Виждаме от историята на бг мафията че който трябва да умре си умира и то много показно и който може да избяга си бега.

делото на 10 април ??! че що бързат толкова бе?? че то са минали само четири години от как изчезнаха !

До съда: Вие сте позор.Вие сте главни действащи лица в съсипването на една държава и един народ.Престъплението е огромно! Видовден ще дойде!

Надай се на ''ВИДОВДЕН'' ! Блаженни са верующите !!!!

Галеви.

E и? Дори по 100 да имат, пак могат да носят само едно. С подобни простотии, утрее ще питате, защо някой има три автомобила или два апартамента? Защо получава по-голяма заплата от средната. Защо е по-красив или по-умен от Вас и как това не е социано-справедливо. Аман от социалистическо мислене!

Сравняваш несравними неща. "Галеви" е пример за класическата мутра на прехода, ти ми говориш за социализъм.

пробвай да си купиш едно, не 14 оръжия да видим кой КОС-аджия ще ти разреши ? Единственият вариант е да са ги закупили като бивши служители на МВР, но предвид досъдебните производства е трябвало да започне процедура за прекратяването на разрешителното, обаче МВР-то в Дупница си е затраяло, понеже устата и гъза са му били запушени с пари.

Превенция му е майката на престъпността, а не после да гоните дивото. Няма да го разберем и още 100 години да опитваме.

До докацване на противмното, те са баш бъдещите депутати-мажорници. Чалгарят им е свирил не веднъж.