Иззеха голямо количество боеприпаси и наркотици в Дупнишко

Голямо количество наркотици, боеприпаси, пистолет и въздушна пушка са иззети при спецакция в Дупница и селата Самораново и Баланово, съобщиха от МВР-Кюстендил.

Обратно в новината

Коментари - Иззеха голямо количество боеприпаси и наркотици в Дупнишко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези да не се готвят за война :)

ГЕРБ действа!

ЕЛА ТЕ В КАЗАНЛЪШКО ДА ВИДИТЕ,КАКВО СЕ КАЗВА ВОЕНЕН "АРСЕНАЛ"!!!

ами страхуват се хората да не би гроб да отворят лагерите или да национализират собствеността,както винаги е ставало при управление от комунисти със запазени партийни книжки.

абе нали забраниха закриването на лицето?

Аз за това го упоменах, че трябва да се изключи в закона срещу бурките за представителите на реда, както и други като кукири, каски на мотористи, при зимни условия и така нататък.

А прашка не са ли намерили?

Театро Н серия. А КТБ, тефтерчето на Цветанов, ген. Тонев, Хр. Бисеров ?

Тея с качулките ме кефят!

"Голямо количество наркотици, боеприпаси, пистолет и въздушна пушка" - ма как звучи само на фона на голямо количество наркотици въздушната пушка. Като са започнали да правят опис на маловажните неща, можеха да продължат с пакетче кламери, 2 рола тоалетна хартия и 3 молива.

Новатори - съхраняват боеприпаси в стъклен съд. А патроните, които, разбира се, не са боеприпаси, са изброени отделно. Интересно какво е имало в стъкленицата.

Дамаджаната е била пълна с гранати, мини, снаряди за РПГ.

Оръжията са законно притежавани, метадона е за наркозависим на лечение, марихуаната е за лична употреба! Кьорфишек! Дрънкаме оръжие да симулираме дейност и нищо! Кръгла нула тикво проста!

Във, Дупеница със "Джони" карат воденица, Живота там е същински Рай Мутрите там са, във миша дупка сврени, а пък Жените, не- опраскани Колите, там са, с реални километри, а повечето изглеждат "Нови" Да бях Гербица, или друга друга пойна Птица, структура да изсера във Дупеница

Всъщност това са оръжия и наркотици с чисто учебна цел - да се научи населението колко опасно и вредно е това. Следва да пуснат всички заподозрени, да им се извинят и да се молят заподозрените да не осъдят за нарушени права. Евала на БГ системата...

Полицаите не са се объркали ама са с бурки и това ще е нарушение по новия закон.

Между боеприпасите имало ли е 12-ти калибър, Номер 11 -за пъдпъдъци?

абе то твва оня тест ли е? дето регистриаше брашното кат наркотик? да не се окаже че са били некви бонбончета накрая? сега едни пачки ще отидат по едни джобове... и накрая само боеприпасите несъхранявани правилно ще останат. с некви условни присъди,..

Я, рапоня пак изгърме с голямо количество стока.

574 патрона различен калибър и стъклен съд, пълен с боеприпаси (?!?).Очевидно патроните са нещо по-различно от боеприпаси, а какво е имало (какъв вид боеприпаси) в стъкления съд (буркана(, един Господ знае!??

И ЗА ВСЕКИ ВИД БОЕПРИПАС ТРЯБВА ДА СИ КУПУВАШ ОТДЕЛНА ПУШКА ..... МИЛИЦИОНЕРСКА БРАТЕ , МИЛИЦИОНЕРСКА :)))

че подобни грешки се правят съвсем съзнателно от "дознателите".После ще се окаже, че "доказателствата" не са описани правилно и по тази причина са неясни, от което следва, че обвинението има "процесуална" грешка. И прекратяват делото!Или до безкрай се връща за "доразследване"!

Като се пъхат там, където не им е работата - ще има акция, разбира се. Не може сулю и пулю да нарушават създаденото статукво. Всяка жаба да си знае гьола - ама тези жаби са се намърдали в чужд гьол. Така не става. Тука е България и нашата полиция и държава не допуска подобни прецеденти.

Сега би трябвало на всички да е ясно на кого пречеха братй Галеви...

Важно е наказанието-такова, че други да не посмеят да извършат престъпление.Но, не....

Ехааа... бизнесмени! Ама бизнес на свободна практика, момчета, не се прави!

браво! голЕм си старши! е сега им се разказа играта на бандюгите!

Този филм вече сме го гледали. Финалът е: 1. 2300 хапчета са за лична употреба 2. Марихуаната е за глаукомата на дилъра 3. Взривните вещества са за риболов, където собственикът сваля стреса от ежедневието Сагата ще трае към 10-12 години, през това време 3 инстанции ще дадат противоположни на предходната мнения.

Знаем и режисьорите на филма - Тиквата и Цацата, които се опъват като магаре на мост за всякакви промени в системата.

грешка , голямото количество дроги и боеприпаси е присвоено от друга ръка !

Аз рано ви казах,че контрабандата е овладяна.Да се знае,кой командва парада

дайте им да изядат хапчетат. ако ги изядат за една седмица и оцелеят- пускай ги на свобода.

това може да стане само във филипините !