Путин: Разработваме лазерни и роботизирани оръжейни системи

Руският президент Владимир Путин съобщи, че Русия работи по разработването на нови оръжия, за да гарантира стратегически баланс, предадоха Асошиейтед прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Разработваме лазерни и роботизирани оръжейни системи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами имат си руснаците още от СССР лазери монтирание на танкове, зенитни установки, кораби и т.н....А сега вече имат и въздушнопреносими лазери А-60, хиперзвукови крилати ракети Циркон, хиперзвукови ядрени маневрени бойни глави Ю-71, и т.н...Имат всичко необходимо, за да се отбраняват, и да защитят родината си-Русия! Факт!!

вие лекарство за СПИН измислете, че вече имате епидемия

Тия една свястна прахосмукачка не могат да "сделят" та лазерно оръжие ще ми правят .......

САУ Bofors ARCHER. Това е вече на 10 години система. Особеното е, че работи и в ..... режим "Ураганен огън". Верно доста по-подвижна е от руското намерение ...

Аз, пък, си викам, медецинска апаратура ще измислят, компютър или автомобил ще направят. А, то - пак пушкала! И СССР правеха само пушкала, и вече го няма.

то щото другите все карамфили отглеждат

Ама, не ползваш руски РС да плюеш другите, нали? Дори и ютията не ти е руска, карамфилчо.

И СССР плашеше, че ще разцепи света, ама от напъване му се сцепи цванцера!

Видял жабока че подковават вола и той вдигнал крак!

Най-новото руско изобретение танк Армата в състава на руските космически въздушни сили ? Отгоре вместо козируващ офицер, надуваема Барби с противогаз - хахахахаха

abasador

еми, то така е в днешно врема... най-вече националните приоритети на най-голямите страни в света са еднозначни... всеки прави това което може! (за тези дето слагат минуси.... правите ли разлика, примерно между Мерцедес S600L и Т 54 ...?) Айде лек ви ден.

И така докато започнат да мажат нефт на приклади за закуска. Мужиците са рядко тъпи парчета - ще продължават да настъпват една и съща мотика до безкрай.

Хуйо прост, ако не инвестираха в армия и въоръжение фашагите от запада вече да са ги разпарчетосали. Ако Западняците не им мислеха злото, може би щяха да инвестират и в други технологии. Русия под влиянието на Запада ще е като нас, бедни и прости.

https://link Извънземна, свръхкосмическа РУСКА нанотехнология, без аналог по Света..!

Много слабо путлерастко присъствие тази вечер. Кво става бе миди? Никой ли вече не киха? Сайдера го укротиха, ама нали стрина ви Кони е на гребена на вълната сега? Кво става бе? Нищо ли не капе?

Дреме му на Путев за мужиците.Рецесия от 4 г.и продължава.Но трябва да се БАЛАНСИРА с производство на оръжия?! Гадни западняци ,така не им трепна окото,когато Андропов ги плашеше,че има оръжия да разцепи земята и кво стана.Глада скапа СССР и Соца!!!! Сега тия западняци яко са хвахапали пак мужиците и им изстискват чрез мизерия /21 в./. С тази военна върхушка и водещ фелтфебел пак я карат към скапване на Русия на руси и авразийци. Това късия го вижда,но лапачката на олигархията и военните е по-важна-Докога с тия свръх напани. С демагогия хибридни хватки ще хванат пак късата клечка- Рейгън 2 !

Само да не са като танка "Армата" дето миналата година не можа да запали на парада или като това ръждясало тенеке "Адмирал Кузнецов" дето преди 2 седмици едвам го изтеглиха на буксир до сушата, щото имаше авария в двигателите..?!

Щатните Щатски тролчета квичат като за световно. Надявам се да им е за последно, щото след Януари спират грантовете.

Не се надявай, Путин си държи парите при Сорос, грантове ще има! Като си се разквичал, май Путин ти е резнал и последните копейки след като е разбрал, че си пълен и безполезен боклук!

Нейна особеност е режимът Ураганен огън, който позволява няколко снаряда, изстреляни от едно оръдие, но под различен огън едновременно да достигнат целта"???????? я генерал радев да обясни или да пита говорителката на ввс

"Путин: Разработваме лазерни и роботизирани оръжейни системи" Да вземат да разработят и една кола като хората, телевизор поне, ако не кола. Най-голямата държава в света, в която има абсолютно всичко.. и нищо. Само оръжия мислят как да правят и как да прецакат другите, не че някой е тръгнал срещу тях.

А ТИ ЛИ ЩЕ ИМ ОПАЗИШ НА РУСНАЦИТЕ ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА като се изправиш срещу САЩ с две чифгега пищови.

САЩ е на друг континент. Мислиш ли, че американците ще нападнат Русия, за да им вземат нефта ? По-ефтиони и сигурно е да си го купят, пък било то и от същите тези руснаци. Те така или иначе бачкат за да имат да ядат и да продават каквото изкарат на други държави.

Руските олигарси , приятели на джужан ще продадат и майките си за зелените хартийки на ФЕД :)))

Той и СССР ги разработваше, разработваше, разработваше, после се получи пълна рядка обсерватория и СССР тю-тю! Най-добре е да разработят робот-президент с дебела глава от чворест пън, та да замести днешния с глова от куха кратуна, пълна с дрънчащи семки щом я разклати!

Русия сега започва да мисли за оръжия,които развитият свят ги притежава от преди 50 години!На Путин ще му трябват 100 години ,за да достигне технологичното изоставане и то ако другите стоят и го чакат!Ами вижте Китай ,къде е след като преди 60 години скъса с руската политическа система!Русия е символ на упадъка и злото!

Ако с корупция се развиваше света-руснаците щяха да са на първо място

Грешиш ние, щяхме да сме на първо

Ясно и точно! От Русия лазерите, ракетите, гаубиците, бойните глави, танковете, роботите и т.н. От Америка - софтуера, компютрите, айфоните, леките коли, пластмасите, радиоелектрониката и т.н. Виждате, че едното без другото не може! Затова Путин и Тръмп ще се разберат! Ами кажете как да озаптим Тиквата, защото тоя ни се води, ни се кара! Ни с Путин, ни с Ердоган, ни с Тръмп (хеле тоя е с Путин), ни с Меркелица (тя обича мигрантите, ние строим ограда), ни с левите (БСП и коалиция), ни с десните (ДСБ и Радан). Егати Тиквата - май тоя е само с мутрите (Митьо Дзъркалите, Емо Фаса, Нефтохима, Цеко Минета, Иво Прокопсалия и т.н.) Направо е капут (нем., счупен).

Когато цъфнат трандафорите на Путя...!

Бойните глави ще се замаскират в градинските кенефи в Сибир (където изобщо има кенефи), а ще правят резките маневри, защото ще са зашеметени от вонята на кенефите от самогона.

излез от тоалетната яма,герберско миризливо л....о OZZY

ПАЛЯЧОВЦИ!!! АМЕРИКАНЦИТЕ ГИ ИМАТ ТЕЗИ СИСТЕМИ ОЩЕ ОТ КУВЕЙТСКАТА ВОЙНА!!!

Всичко може да е пропаганда и лъжа, но аз съдя по фактите. Обама преди 2 години я нарече изолирана регионална държава със срината икономика, а оня ден я нарече Супердържава с добра военна мощ. Америка предричаше провал на Русия в Сирия, а Русия постига целите си в Сирия, избива финансираните от Америка ИДИЛски терористи и Асад си стои непокътнат. Уж руснаците били гладни, а пък подкрепата за Путин в Русия си стои на рекордните за Европа и Америка над 80%. Русия не е заливана от бежанци, има забалежителен и стабилен етнически мир, няма такова масово полицейско насилие като в Америка и няма гей паради.

Глупости на търкалета Русия страхотен демографски проблем заради бежанци и имигранти от Азербейджан, Казахстан, Тюркменистан и от вътрешните силямски републики като Чечня дагестан ... Само 30% от московчаните са етнически руснаци Над 40 % от московчаните са МЮСУЛМАНИ

и е в подобряващи се отношения с турция.

След като Цяла Европа и САЩ са обрадили Русия с "отбранителни" комплекси не виждам защо се учудват, че Русия ще акцентира върху все по-модерни и високоточни нови оръжия.... ако бяха сдели настрани от нея нямаше да предизвиката такава ракция. А сега се правят на учудени жертви? Ако едно куче се опитвате да го смачкате в ъгъла нормално е да си покаже зъбите , за да се защити... или е нормално да се крещи когато го притискате... не ме хапи, а в същото време да го налагате с пръчката? Що за изродено западно мислене?

Обграждат я, защото никой не иска още една Украйна. Джуджето няма да е на власт ако не гърмят пушките и да ги показват по телевизията, защото народа ако няма зрелища ще се усети че няма хляб и само на едната гордост отпреди 60 години не се живее.

Какви оръжия ? От Урал нататък е Средновековие. Магазините са празни,до много от селищата няма пътища. 19% от руснаците не искат Путин за президент.Но това са официални данни. Истинските проценти на недоволните са поне два пъти повече - това прави 40-45% /55-60 милиона/ против Путин.

Ти па , в България се трепят по опашките за пакетче кайма, а ти за Пути си се загрижил! Пред витрините на почти празен магазин миньорите от Бобов дол почти редовно стигат до бой, за да си купят месо. Работниците са принудени да се редят с часове на дълги опашки, за да могат да изхарчат ваучерите за храна. В деня, в който докарват месо, десетки работниците от мини Бобов дол застават на опашка от рано сутринта. Някои висят от 4:00 часа за кило месо. Понякога чакат цял ден, а доставка няма. Мълвата за дългоочакваната доставка бързо се разнася. Истинска война избухва на опашката за няколко пакетчета кайма. После разправията продължава за килограм кренвирши. И накрая, който взел взел!

Някои явно още живеете в 1989-та и празните Тошови магазини.

Постоянно мултиплицират лъжи и измислици, чи руснаците са гладни.А те са никак не зле, магазините им са пълни при това и в провинцията, имат работа, добре облечени, имат приватизирани жилища в тяхната собственост, за които в БГ хората пестят цял живот. Да, цените до някъде са пораснали, което не означава някаква катастрофа, която злосторници внушават.Имат голям матерински капитал,расте брой на населението, раждаемостта се повишава,както и продължителността на живота. Според Световната банка 2015г.Русия била обявена за богата държава,а преди това била средно богата, но естествено след това нивото на живота до някъде се е намалило по известни причини.

Нахалник, иди на твоя мама разправяй бълнуването си.Дори на Запад не отричат,че подръжката на населението от 80% до 90%.Ти кога си ходил в Русия, че да им видял магазините, които в действително са пълни?

ОЩЕ ПРОСТОТИИ ОТ ПОРЕДИЦАТА "Русия е по по най" (заглавия от статии в интернет/ копирайте заглавието- търсете в гугъл и четете) Руски учени създадоха ваксина срещу СПИН 25 септември 2010 "В Русия е създадена ваксина срещу ХИВ/СПИН, съобщи заместник-министърът на здравеопазването и социалното развитие Вероника Скворцова". "Руски учени създадоха лек за алкохолизма!" 15.03.2015 "Руски учени създадоха ваксина срещу хомосексуализма" 12.05.2014 "Руски учени създадоха материал по-твърд и по-евтин от диаманта" 23.09.2014 "В Русия създадоха суперлекарство - еликсир на младостта" 26.03.2014

За да успокоя завидливите,които се побъркват от завист и самите те не са защитени с нищо, Обама преди ден в Германия нарече Русия военна СУПЕР СИЛА, тъй като знае,че имат пред себе си сериозен противник.

На площада...

А краварите разработват нов памперс. А тука Бочко още се учи как да боядисва ремонтираните ремонти!

Там нямат памперси, а дайперси! С памперси ходи Путин! Вносни!

Кви роботи беееее! Един чушкопек не можете да разработите!

Придурок, вчера в Германия Обама в речта си е казал,че Русия е военната супер сила.Не който и да е, а Обама.При това,че мрази Путин, но не може да не признае истината.

Руснаците имат един друг чушкопек,дето се нарича "Слънцепек" и работи с диспергирана горивна смес , която вдига до 3000 градуса по Целзий.Особено подходяща е за изпичане на тия,които се крият по дупки ,бункери и т.н.Няма аналог.

Че кръстих снимката "Путин отива да гласува..."

изобретят и нещо полезно пък било то и тенджера под налягане

Слънцето няма да изгрее, ако няма новина с Путин.;)

Ама...няма,да има рублички ,за дупедавците!...

жълти центчета за еврофаготите и подлогите на лудите говеда..нали така?:)

А горе-долу кога да очакваме руските лазерни роботи, че не се търпи?

Много тъпанари са налазили тука бе, само тъпотии пишат и се даразнят ,че някой е постигнал нещо, ама това сме ние българите, завистливо и долно племе.

Съветска пасмина.

Чалгаджииски фесалия!

Споко ушанке, много се дразниш.

Та пак да обясня на господина долу. Да руски тролове са. Как ги познавам ли, ами първо провокирам ги на руски и пишат перфектно и римуват перфектно. Второ винаги се появяват няколко минути когато има новини за Путин. Провери и в тази новина ако искаш. Троловете са САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ ИЗ ЛЮДЕЙ , има още един с ник Путин и негова снимка, има и още двама трима.

Забравих да кажа че се познават още и по надменноста и руското високомерие с която пишат.

И съм ги виждал да пишат Вашата държава, а одеве написа Голодранец, което си е типично руска дума.

Най-интересното е, че пишат от някакво мангалско гето за дребни монети.

Ей... тези руски ХЮМ*ЕТА налазили дир-а. Дори в Русия не ги искът вече. Аман от подлоги които искат да бъдат интересни. АЛОООООО РУСКИ ПИШЛЕГАРИ - МАРШ У ПРОДАДЕНАТА ВИ НА ПАРЧЕТА РОДИНА - Я НА САЩ, Я НА КИТАЙ !!!! ПРОДАЖНИЦИ. РОДООТСТЪПНИЦИ !!!! РОДИНОПРОДАЖНИЦИ !!!

На нас ни остава да се надяваме, че светът ще остане токова мирно място, че никога не ще се наложи Русия да използва могъщите си оръжия!

Драги зрители нагледно видяхте каква е истинската омраза и същност на руските тролове като САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ ИЗ ЛЮДЕЙ. Те са българомразци и са нападнали всички форуми. И в YouTube под коментарите им сеят обидни думи срещу България.

колко трябва да е глупав един човек, за да си мисли, че това е руски трол?

Не виждаш ли че пише перфектно с руски думи, за това го провокирам.

Поредната новина "Какво ще направим". От няколко месеца все едно и също - ще ходят на Луната, ще ходят на Марс, ще изобретят еди какво си, ще се похвалят с еди кое си...ще, ще, ще, ще пък продължават да набиват картофи със сол, че заплатите им 5 пъти по- малки, а Москвичите им на десети пишман-тунинг /кърпене с какво лъщящо отмъкнем от завода/. А че пак нещо щели да направят, ясно от къде иде - който пие водка от водна чаша, че му била скъпа водата по джоба, все така бълнува - само да изтерзнее и ще видите вие!! Какво е това лазерно оръдие бе, прошляци? Дулма от миналия век с лазерче от 2 лв на върха, нали? Най ми харесахте със звуковите оръжия. Замезвайте по начесто! Иначе след седмица ще четем за оръжия, които огъват материята...на спиртна основа.

той не е съобщил. съобщенията се дават от журналята. той е разпоредил да се продължава с разработките и производството в дадената насока.

Какво става като се кръстоса Трамп(tramp) с Пути(н).... ми истинска жена

Става така , че и от САЩ, и от Рксия ще те клатят, е това става.

"Мега простотия"-та, писането с главни букви се приема за крещене по форумите и вЕрвай ми, не те прави по-мъдър. И да те светна, "КАК ТАКА БОЙНАТА ГЛАВА ЩЕ ПРАВИ РЕЗКИ МАНЕВРИ" - Айнщайн не знае, но рашъните го правят с допълнителни двигатели с променлив вектор на тягата, които се включват в последната част от траекторията на полета на ракетата, за да затруднят поразяването и от ПРО.

Отговор на ПРО са хиперзвуковите ракети мисля.

Извините меня я руский болван и жопа н.сран