Коментари - Опустошителните земетресения в Турция са нанесли щети за над 105 млрд. долара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един японски министър нали се беше оплакал ,че са го заплашили със земетресение преди Аварията във Фукушима? Колко му е и в Турция да предизвикат такова?

Ако не дай Бог люшне и тук, ще е по-страшно. Като чета обяви на строителни фирми, които търсят технически ръководител, който е станал такъв със завършен курс, ми става страшно. И си обяснявам защо в обявите в имот.бг виждам жилища на тухла, без никакви стоманобетонови противоземетръсни шайби, почти без колони, абе, курници, и капани за хора. А на снимката е не жилищна сграда, а куп камъни.

"Природното бедствие на века" - ха ха ха, аз ги разтърсих лекичко, та да падне Ердоганя, а те решиха, че е бедствието на века. Я да взема догодина да ги блъсна в Истамбул и Анкара, да видят те бедствие какво е.

Защо всичко се изчислява в долари, все едно се отчитат/ме на хамериканците.

ми защото тъпако долара е световен еквивалент на валута! нещо като метъра и килограма!

Жалко за загиналите и разорените в Турция. Дори турци - хора са. Ако техните разрушения са за толкова пари, колко ли ще трува на Урайна да поправи щетите след заигравката на Зеления. Дори украинци - хора са. За това земетресението е Божа работа, ама поне от другото да се пазим.

много ще са! рассия ще ги плаща поне 40 години!

И простаците политици хвърлят още ракети и бомби и водят войни...