17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към публикуващия изяснете си понятието къща при нас то е съпроводено с нотариален акт за терен .разрешително за строеж акт 16 за ток и вода и нотариален акт за постройката след като си изясните всичко това публикувайте защото ако нямате тези налични информации вие публикувате грешна информация която подвежда и чуждите медии и политици към намеса във вътрешните ни работи и нарушаване на законите в България под външен натиск на разнообразни НПО та .

нищо не са опустошили. идете и вижте как циганите ОПУСТОШАВАТ.

Кипнаха ни лайната от циганския терор и пасивността на мутрите във властта, ще ви пометем с циганите, гадове герберастки. Вие ги защитавате, давате им права, безплатно да се лекуват и да бивеят на наш гръб, авантата свърши, трябва да изгоним и циганите и мутрите от България. Или ние тях или те нас, никакви интеграции и гъзоблизации, циганите не са хора, а хищници..

Cezarbg

Като е толкова. УМЕН Дончев да си вземе няколко мангала и да ги итегрира сам в дома си а не Дани хвърля пепел в очите че правителството е прекрасно!!!!! Не Дончев вие сте едно импотентно правитлство негодно да се справи с циганизацията на България!!!!!!!!!!

Искаме постоянен арест и за тези, дето са пуснали циганите на свобода след първоначалното им задържане!

Да ги изгоним от България.

Управляващите използват циганите за да разводнят народният гняв срешу корупцията и кражбите. Полиция и жандармерия никога не са заюитавали българи въпреки,че получават заплатите си от нашите данъци а защитават тези,които не са платили 1 лев данъци. Гласувайте масово срещу Шайката!!!!!

и си прав и не си. ако ги няма циганите - не само но те са основната част от битовия тормоз - българинът ще обърне внимание и на другите аспекти.

Мачкаааай сганта

Управляващите дирижират целия тоя цирк и насъскване на простия електорат едни срещу други. Целта е ясна - отвличане на вниманието. А проблем с ромите нямаше да има, ако в държавата имаше ред и всеки престъпник си получаваше справедливо наказание, без значение дали е мангал, татуирана селска батка или бяла якичка.

Властта е импотентна пред насилието което се извършва над българите. Затова се налага гражданите да се защитят сами.

Поклон на габровци! Другите градове да не чакат. Да ги натикаме в ъгъла тия боклуци!

По 7 грама олово между очите и в трапа! ОТ МАНГАЛ ЧОВЕК НЕ СТАВА!!!

Че Сиганите са за сапун така е.... Ама много ми прилича на отвличане на вниманието от апартаментите на властта.

Въпроса е защо са ги пуснали първия път? Нищо сега ги пуснете пак - ние ще ги чакаме.

Толерирането на мангалите толкова години води до чувство на.безсилие у българите и в крайна сметка безсилието поражда насилие.

Браво!!!

за необходимите мерки за незабавно пресичане на циганските своеволия и бандитизъм и практическа програма за изпълнението в най-кратки срокове тези мерки! Не с полицейски мерки за защита на циганите и предотвратяване на помитането им от страна на вече побеснелите от гняв и ярост от вандализма, бандитизма и своеволията им българи, а само така, с такова становище и мерки, ще спрат нарастващото недоволство сред българите и ще предотвратят негативните последици от това недоволство за собственото си политическо бъдеще!

За пореден пьт полюцията застава в охрана на циганските квартали и срещу Бьлгарите. С призива нека се успокоят нещата, пьк другата седмица пак по-старому. Реални могат да бьдат само мерки в стил израелските отговори на арабските обстрели. След всеки цигански "героизм и изцепка" се сриват като на основни заподозрени кьшите на 2 - ма цигански барони, или тартори, Като самите хубаво се насиняват. При следващата проява се сьбарят на следващите в йерарахията. Повярвайте самите тартори ще вземат такива строги мерки за циганска дисциплина, че трети пьт да няма. И няма да се налага трето полицейско влизане в маалата. Но докато полицията само откровенно ги пази и закриля, нещата ще се повторят.

Ами тя толицията сама по себе си изпълнява това което и наредят ! Така че друг е адресантът към който трябва да се отправи този гняв! Нарича се правителство, нарича се още парламент, който "кове" закони които би следвало да са ефективни и да се прилагат за ВСИЧКИ в тази уж държава!

не барайте електората на ГЕРБ!

Добро начало, но не оставяйте работата недовършена.

Чакаме матрял ...

Какво само ми говорят да се "върне реда", "да се запази мира" !? За да се пази мира трябват жестоки наказания на престъпниците и да няма тоя е наш, оня е ром ...

Циганин! ... Не ром а ЦИГАНИН!

И какво като е отишъл Дончев? Там нали има полиция. Или трябва да му с вдига рейтинга?

Протестът срещу насилието се превърна в шествие на разярената тълпа, която търсеше саморазправа с хората, които пребиха служител в супермаркет, съобщава Нова тв. КАТО НЯМА ДЪРЖАВНА ВЛАС, КОЯТО ДА СЕ СПРАВИ С ПРОБЛЕМА -ТАКА ЩЕ Е... БРАВО НА МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ, КОИТО СА ОРГАНИЗИРАЛИ ПРОТЕСТА!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вместо да се дават около 4 милиарда годишно за ц. може да се построят още 4-5 затвора, особено женски===и се почва - присъди за педофилия, кражби, просия и прочие====В момента капацитета на затворите е около 10 000 и е на мах=А може да вкараме поне още 20 000 циганина в затворите= Чиста работа - хем им намаляме раждаемостта, хем ги изолираме от нас, хем е напълно законно и справедливо===И БХК може да го ду.а....

Нужна е нова партия!Всички са се оляли до ушите====Тотален ре-старт!

Нужна е забрана на всички партии

s izkluchenie na BKP

Ясно е, че някои сили искат затриване на Стара Европа===Но има надежда!Като видях как българите бяха сила снощи в Габрово, как гърците разказаха играта на ония от Солун====няма да се дадем така лесно на всякакъв вид мургави австралопитеци====особено ми е надеждата у източноевропейците====

"Самото усещане, че някой има малко по-особени права, че някой има възможност да не спазва законите, е една от причините да се стигне дотук." - хайде докажете, че не е така! Защо ли мангалите се отървават с условни присъди за жесток побой, който за малко да се превърне в убийство - това само "усещане" ли е?

stankow

За съжаление хората чувстват много тънко как властта отслабва. Един път това ги плаши, втори път ги окуражава за по-груби действия. В момента ГЕРБ е в тежка криза, европарламентът разпуснат, ЕС е в криза с брекзита. И се случват неща, които преди са били немислими. Плюс натрупаното през годините напрежение и унижения.

всеки жандарм детето постено културно - а дано !!!!

лошо няма в културното обогатяване сащо минус !

Ко каза, ко?!?!?!?!

Най долното е че полицията крие такива престъпления извършени от уяли се от кражби и престъпна дейност цигани, а ако ги задържи взима подкупи за да опорочи разследването.Ако недай си боже се стигне до съд веднага им се дава "условна" присъда и тихомълком ги пускат през задния вход да безчинстват и убиват.Естествена е реакцията на хората срещу този антибългарски геноцид.

С жандармерия не се намалява, а се нагнетява напрежението...

интерсно е че жандармерията продава тези които им плащат релано заплатите... аз не знам наситина нали- дали получват под масата пари на калпак от комисионните за туй и онуй ...

боли ни за вас ние си имаме милиарди, НСО, милиция, жандармерия - плащаме колкото искаме... а вие плащате данъци.. перфектно ни е ... ако се насерът нещаат съвсем децата и родата са на Запад :) айде със здраве...

КАТО НЯМА ДЪРЖАВА, ИМА САМОРАЗПРАВА! Докато управляващи и парламент са заети само да крадат и да си разпределят милиарди, властва хаоса. Докато жадните и алчни за власт провеждат политика на геноцид спрямо българите, а лансират своя електорат - циганите, ще има саморазправа.

Истината е една - Arbeit macht frei ! И ген Стойо Неделчев ще го търсите мнооогоооо...

Българите от индийски произход следва да бъдат преобразувани в перилен препарат, за да се реши проблема. Той чичо Ади неслучайно ги е подпукал навремето. Разбрал е още миналия век, че тази сган има едно единствено положително качество - стават само за добавка към NaOH.

Редакторът ще ми каже ли, къде е тази ромска махала в Габрово. Цял живот живея тук и още не съм чула да има такова нещо!

Пак ли предизборен удар срежу управляващите ''ангели''? Въй въй въй, БСП-то подмина ''ангелите'' с половин процент по рейтинг...... Малиии, комунизъм сега!

Тая година с половин, догодина с един процент. Тъй каза агенцията на Червен Кольо и Голфъра от Позитано!

Трябва да стане бунт за да поискат задържане за повече от 24 часа.

Ще ги задържат мангустите, не заради наказателна мярка,ами да ги пазят на сигурно място.За да не ги утрепе тълпата.А всъщност точно това заслужават - да бъдат линчувани. Айде, севлиевци къде сте да се подсили и гражданското присъствие . Че мечката като играе у кмшиите ...нали?

СЪД за боклуците, които доведоха до висини беззаконията в България!

Циониста-сатанист сорос унищожава България със съдействието на еничарите-политици, прокуратура и медии , неправителствените му организации налагат паразитното циганско племе и гей сосодомиите за да разруши България а ние безучастно и малумно-мазохистично турпим.

Ей го пък и тоя - сорос му виновен! Къде се пръкнахте толкова малоумни в тая държава .... Вече не мога да повярвам, че някога сме имали славна история . с толкова простотия, просто не ми се връзва. Даъли и за турското робство сорос е виновен! или пък за кражбите по високите етажи нта властта, или за апартаментите, или за .... що ли се хабя!

80 %

Банкя кво знаеш. Да не вземат някоя с шалвари миризлива.......... 66666........

Днес в Габрово зад всеки боклукчийски камион върви и патрулка на полицията... Смешници... Жалки ..., А хората на протеста викаха "Мафия. Мафия", и това не беше насочено към циганската мафия

С постоянното толериране на циганските безчинства точно управляващите са основните виновници за вбясаването на габровци! А "умниците" от местното следствие са си направо за як бой! ГЕРБ до такава степен са се самозабравили и не си дават сметка че са на път да вбесят не само габровци....

Много скоро жандармерията ще се чуди индобългарите ли да пази или тези, които ги закрилят и защитават. А самата жандармерия да се запита с коге и срещу кого застава..

Поклон пред ГАБРОВЦИ!

Сега на всеки депутат отгоре тях по един циганин. Иначе ум пратки пасе вългари незнайковци. Или важно е на нас да ни е добре, а на вуте кво като му е зле. На чужд гръб сто тояги са малко. Ако искаш да отмъсти на някой си х или у има си начини. Оставяш го без работа. На квартира цигани проститутки, затворници и бързо виж си се от овал в отвъдното, ако си тепегьоз тогава може и да оцелее заедно с цигани ята им.

Традиционо грешно и лъжливо заглавие . Не съществуват " ромски къщи " . Има постройки с незаконно заселили се цигани и по-късно опустошени от приматите. Подкрепям Габрово .

ЦИГАНОПРАВИТЕЛСТВОТО ?!? КАКВО СИ МИСЛЯТ - ТЕХНИЯТ ЕЛЕКТОРАТ ЩЕ МАРОДЕРСТВА А МАТРИАЛЪТ ЩЕ ИМ СЕ УСМИХВА ЛИ ?! НЯМА ДА СТАНЕ !!

tonk11

Преди 4-5 дни същото се случи в кварталния магазин в Младост 1 в София. Разликата беше, че биещите се не бяха цигани. Никой и никъде не го каза или показа. Що така?