Оправдаха общинаря Бенчо Бенчев, обвинен за ятак на Митьо Очите

Според прокуратурата през август 2018-а той е помогнал на Димитър Желязков да избегне наказателно преследване

Обратно в новината

Коментари - Оправдаха общинаря Бенчо Бенчев, обвинен за ятак на Митьо Очите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снимката излъчва невинност.

Всички знаем че съда и прокуратурата са в ръцете на ГЕРБ и сега се вземат решения по популярни дела да дразнят народа и да се говори за хаос. Ама хаоса го създаде ГЕРБ.

Сега автоматично ще му минат(изчезнат) всички болести с които парадираше,защото вече не му трябват

Цяла България знае че се отчита на БСП и това е много стара новина

Аз знаех, че не съм направил нищо извън закона НАГЛЕЦ

Тъпите гербаджий пак обвиняват Радев….. Алоу бавноразвиващите се цигани в ГЕРБ.. Прокуратурата на кого е бе лешове

А съдът на кого е, бе, тъпак? Или не правиш разлика?

Съдът определя виновност или невинност според събраните и представени от прокуратурата доказателства, герберастчета. Не е първи провал на Гешефта, по-скоро е поредният в една дълга серия, хи хи хи!

мутрите са от вас

в превод от английски името му е Скамейко Скамейков. Кой е този идиот, който е превърнал сина си в идиот кръщавайки го “Скамейко”. Какъв е този урод от смимката?! Долу БСП, партия на извратените!

Превозваш в багажника си ПРЕЗ ГРАНИЦАТА един от най едрите мафиоти за да го спасиш от арест и съда те оправдава. Това може да стане само в държавата на Радев. Шайка.

Това може да стане само с прокуратура като гешевата.

не правиш разлика между Съд и Прокуратура. Що ли не се учудвам?

Що ли не се учудвам, че еднокнижниците не сте наясно, че съдът разглежда и преценя доказателства, представени от прокуратурата, и така взима решение дали има нарушение на закона?

Явно това имаше предвид рублен Радев като каза мутри вън. Имал е предвид всички мутри вън от затворите.

Явно на Гешефта силиците пак не му стигнаха да представи съответстващи доказателства.

Хунтата на Радев завладя държавата и сега всички мафиоти биват оправдани един по един.

Мунчо Мунчоооо ??????????????¿¿¿?

Ама много слепи

Кадрите на БСП, като тоа пуяк Брнчо Ролса, са недостижими.

Всичките боклуци до един ги пуснаха,това ли е промяната? Това ли искаше мутро президента,мутри вън и всички мутри ги пуснаха от арестите и те дори депутати взеха да стават... Тази ли промяна чакаше,народе прости? Защо позволи мафията да те управлява отново и да пуснат всички олигарси от арестите,защо Мунчо мълчи,защо Рашков мълчи,защо лаят само срещу ГЕРБ докато разпускат цялата глутница на прехода и дори я назначават на високи постове,до кога ще търпиш бе народе? Защо сега няма протести срещу оневиняването на олигарсите,защо,само знамена да развявате и хора знаете да тропате,това ви е патриотизма,мишоци такива! Ако не ви плати някой няма да излезете на протест,това сте вие!

Ами ка няма Рашков да мълчи като само в едното от именията му имало 12(дванадесет!) бани!!!

В кой номер те подмиваха?

Герб имаха 5 години време да го осъдят този, защо не го? Ще ти кажа... Защото си плащаше на който трябва.

И като спре да плаща невинен. Егати, е нямам думи...

Щото не ГЕРБ, а съда издава присъдите! Това да не ти е комунизма! Но се видя, че съда ми е за най-голям ремонт! Като се почне през ония зализания шеф на ВСС!

В конституцията чл. 1 ще го връщат ли ?

Дойдоха комунистическите боклуци на власт, резултатите не закъсняха.

Беззъба прокуратура, която едно обвинение не може да докаже. На какво основание 1 човек може да държи такова количество боеприпаси? Как си купуваш 3 пистолета и 1 Калашник? Дали няма собствен танк и изтребител?

Митьо Очите е в затвора провежда тренировки по бокс ... толкова по беззъбата прокуратура ... тоя просто е играл Санчо Панса .. няма за какво да го вкарат в затвора но на всички е ясно че в политиката е свършен ... това е достатъчно.

Някакво ударно оправдаване тече. Интересно, щом преди съдебната система се командваше от Боко, сега от кого се командва. Или това са невинни жертви на ГЕРБ, та сега получават справедливост. Странно е, когато става въпрос за Бенчевци, Овчаровци, Стайковци и пр. Не стига,че се отърваха, ами някои от тях се канят за депутатини да се цанят. Дългата ръка от Дубай почва да се вижда все по-ясно.

И наздраве, със бутилка ром :)

След,като има несметни богатства включ. и кола за 700 000 лв, компетентните надзорни, контролни финансови и други органи вълната ли си чепкаха,та не са го започнали този с проверки- анализи и насрещни?Сега скимтят,като прелъстени и изоставени.Има друго обяснение- тогава този тип да си е платил където и на когото трябва та да замижават,като Самуиловите войници.ББ беше предаденотвътре и сега продължават да го будалкат.

Ама, се плаща на Бойко лично или с посредник. Всеки който има над няколко милиона печалба го знае. ЗБравиш да платиш гориш. Но осъдени няма да има /Дори Бойко/това е против техните правила

Тая кочина Герена верно ли ще става МОЛ?

Novata vlast v deistvie!

Тоя е имал доста пари и шофираше СКЪПА кола... Най- вероятно Митьо Очите и Б.Борисов са искали да го ОГРАБЯТ.. Ако имаш пари, и всички съседи ЗНАЯТ, ще ти трявба ОХРАНА да те пази... Но не някакви идиоти, щото полицаите са пълни идиоти... Бандитите в момента са някакви ТУРСКИ шпиони и техни помагачи... Тия СЛЕДЯТ българите и ги ИЗНЕРВЯТ... Тъй че ти трябва СПЕЦИАЛНА охрана, да ГОНИ надалече такива Крадци- бивши Шпиони и доносници, които може да те СЛЕДЯТ и изнервят.. А тоя Митьо Очите, уж му се водил Охрана на тоя, но НЕ знам от какво ще го пази. От какво може да те пази, някой лежал в затвора за КРАЖБИ ??? По- вероятно е да те обере... Тоя Очите е както имаше преди години- едни РЕКТЬОРИ.. ИЗНУДВАХА хората да има дават пари.. Например, някой има магазин и отиваха някакви рекетьори, взимаха му част от стоката, НАСИЛА. И на следващия ден ходеха да му предлагат да го пазят тоя... Така застреляха един- Мечката, които направил Охранителна фирма и отвличал хора... Много по- ДОБРЕ е тия, които имат пари, да си наемат ЛИЧНА охрана.. Или ако са магазини, тогава собственициите на 10-15 магазина, на една улица, може да плащат ОБЩО на 1- 2 души да пазят магазините НОЩНО време, отколкото да чакаш някой, който обикаля целия град, да дойде да ти пази стоката.

Никак не си умен....да не кажа леко глуповат ми се виждаш.......

Така са ултрасите на левски, свине, оле, оле, оле :)

То Боко и курвар си пада малко, дали не е искал да оноди майка ти?

ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ ОСЪДЕНИ НЕ СЪМ ВИДЯЛ,ВСИЧКО Е ОБХВАНАТО ОТ ЧЕРВЕНИЯ ОКТОПОД !

Браво! Веднага Бенчев да се назначава шеф на агенция! Все ще се намери някоя!

Очите ще знае коя :)

То един хубаво разправяше че Спецов и Узунов ще ни се видят като чавдарчета ...

Става страшно, ще има революция . Ще падат комунисти.

Ами тя вече започна - Борисов вече падна, остана му сал една свидна на сърцето му БКП партийна книжка! Е, и пачките евро и кюлчетата злато, поне засега...

Узунов, ти ли си бе, миндил :)

Не, на майка ти тъпкача!

Близача, искаш да кажеш бе, Мунчоо :)

Ебаси...

Само така! Всички мутри вън от затворите!

митю очите е борец за свобода

Кой е по-ококорен? Митьо или Кокорчо? Май са братовчеди :)

Браво на Мунчо, всички бандити оправдани и в правителството :)

Рашков: Прокуратурата бездейства по проверка за имоти на 38 политици и магистрати РАШКОВ! А имотите на Бенчо Бенчов от БСП с "Ролс Ройс" за 700 000 лева проверяват ли се? А имотите на Румен Овчаров от БСП те проверяват ли се! ОТГОВАРЯЙ БЕ РАШКОВ

Нямаш грижи, само моите не закачай :)

Кой си пък ти, бе Капут, че Рашков точно на теб да ти отговаря, бе! А що се касае и до тези проверки - и на тях ще им дойде времето, убеден съм! Само че с Гешев главен прокурор и Цацаров начело на КОНПИ измамниците и бандитите се чувстват защитени!

Ще дойде, вервай ми!

Бат Бенчо - великан истински българин и патриот !

Бенчо Бенчев е поредния член на "борците" против статуквото БСП! Политик от БСП подкара поръчков "Ролс Ройс" за 700 000 лева 06.09.2017 "Уникалният "Ролс Ройс" на Бенчо Бенчев от БСП е решен в класически черен цвят, с панорамен стъклен таван, а коженият салон е решен в бяло. Стелките на пода на возилото са от кожата на млада овца. Бургаският общински съветник Бенчо Бенчев, влязъл в кметството на морския град от листата на БСП, опроверга по категоричен начин мита, че левицата е партия на бедните и онеправданите българи, пръскайки колосалната сума от 700 000 лева за поредното тузарско возило в автопарка си - поръчков "Ролс Ройс Гоуст", твърди столичен вестник"

що да не кара човека бе учил е има висше образование а ти си неграмотен педал

А тъй де, то ако не си учил, трудно ще краднеш толкова :) За справка - математика шахматист :)

Другари, моля ви! Другари! Не се отпускайте! Ей го де е 11-ти. По-бързо и по експедитивно, моля! Срамота!...Чакат Арабаджиеви, Баневи, Цветан Василев, братя Галеви, Бобоков,...Ами така, де... Разтропайте се! Друг шанс може и да няма скоро. Ей на - Малинов и той на топа! Ценко Чоков и той се интересува кога?...Дерзайте, другари, живо, живо, живо!

В България прокуратурата играе ролята на защита (чадър) над мафията и големите престъпници, като съществено иззема и ролята на съда предрешава си делата с умишлено нелепи и необосновани обвининия, предопределяйки ролята на статист на съда. И същевременно внася измислени обвинения с подставено рица с кошаревски свидетели-зависими и корумпирани, и страхувани лица, често и престъпници! По този начин всъщност прокуратурата в лицето на главния прокурор Гешев (и Цацаров) се явяват като най-големите престъпници-рецидивисти и огромна непосредствена опасност за държавата, държавността и националната, а от там и европейската сигурност и тази на НАТО!

Джаф, джаф :)

Тоя е имал доста пари и шофираше СКЪПА кола... Най- вероятно Митьо Очите и Борисов с аискали да го ОГРАБЯТ.. Ако имаш пари, и всички съседи ЗНАЯТ, ще ти трявба ОХРАНА да те пази... Но не някакви идиоти, щото полицаите са пълни идиоти... Бндитите в момента са някакви ТУРСКИ шпиони и техни помагачи... Тия СЛЕДЯТ българите и ги ИЗНЕРВЯТ... Тъй че ти трябва СПЕЦИАЛНА охрана, да ГОНИ надалече такива Крадци- бивши Шпиони и доносници, които може да те СЛЕДЯТ и изнервят.. А тоя Митьо Очите, уж му се водил Охрана на тоя, но НЕ знам от какво ще го пази. От какво може да те пази, някой лежал в затвора за КРАЖБИ ??? По- вероятно е да те обере... Тоя Очите е както имаше преди години- едни РЕКТЬОРИ.. ИЗНУДВАХА хората да има дават пари.. Например, някой има магазин и отиваха някакви рекетьори, взимаха му част от стоката, НАСИЛА. И на следващия ден ходеха да му предлагат да го пазят тоя... Така застреляха един- Мечката, които направил Охранителна фирма и отвличал хора... Много по- ДОБРЕ е тия, които имат пари, да си наемат ЛИЧНА охрана.. Или ако са магазини, тогава собственициите на 10-15 магазина, на една улица, може да плащат ОБЩО на 1- 2 души да пазят магазините НОЩНО време, отколкото да чакаш някой, който обикаля целия град, да дойде да ти пази стоката.

Така е, ако се обърнеш към престъпник и рецидивист да те пази пано или късно той и теб ще поиска да те рекетира и обере, дали пряко или чрез авери...! Аз се учудвам как талкова много хора не знаят и разбират тази проста истина! Така стана със Златанов, който се обърнал към Петьо Еврото за помощ и онзи рецидивист с кифлата го обраха, така стана и с Мустака Цветан Василев, взел за ортак Пеевски а му обраха банката, така стана и с Черепа...Така стана и с Баневи, дето бяха взели друга мутра - Митко Каратиста да им пази имоти... И с много други! Друг е въпросът що за стока са и тези, щом се хващат с бандити...

Хитрееш ли :)

Мъж с боядисана коса - нещо като жена без вежди.

Другарите от БСП знаят как да ползват властта.. Светлината на Редев е светлина само за олигарсите на БСП.

Ма ще го оправдаят разбира се. Новото статукво ще пусне всички бандити. Алооо мишлетата дето рипахте по площадите, за това ли се борихте? За един приятел питам.

Съдебната система, начело с прокуратурата повдига фиктивни и негодни обвинения на едрите престъпници, крадци и мошеници само за да ги оневини, да им се издадат индулгенции за невинност и да се предотвратят истински разследвания и присъди, като се водят че вече са били разследвани и са невинни!

Какво общо има прокуратурата със съда?

Много си прост, за да ти обяснявам дори елементарни неща, като например че без прокуратура, без внесено обвинение няма съд, няма съдебен процес! Като си кръгъл идиот - кютай си, бе тъпак! Оди на излет с Мутрата, бе кретен!

Щеше да е новина ако го бяха осъдили,този сценарии си е ясен! Дори няма нужда да се изразходват сили и средства,невинен завинаги!!!

Бенчо Бенчев има ролс ройс, бенчо има общи фирми с митьо очите, и го прикрива. И това всички го знаем. Но това не пречи на бенчо да бъде избран, за да управлява един град, а може би и държава, никой не знае. И ние сега плюем по съда, че го е оправдал, но не плюем по всички онези, които са го избрали да ни управлява. Защо да вменяване вина на съда, та всички ние с нашия избира, нима не го подтикваме да го оправдае. Идиотите сме ние, съда само ни гледа сеира

ГЕРБ си имат прокуратура, БСП си имат съд, а ние получаваме един …..

А вие ще имате талончета за търкане :)

В тази пленена от мафията държава няма нито един голям престъпник или мошеник, който да бъде осъден! Благодарение най-вече на слугите на Борисов, Пеевски, Доган и ДС бибриотекарите - корумпираните Гешев, Цацаров, нефелниците от ВСС и специализираните съд и прокуратура, и овладяните от тях МВР, ДАНС и служби и институции!

Забравяш БСП и май не е случайнно

БСП (БКП, ръководството, генералите) СЪЗДАДОХА организираната престъпност и мутрите, респективно и Борисов и ГЕРБ! И това е всеизвестно и безспорно!

Той Боко и Гешев ги съдят, ще знаеш :) А за Лозанчо сещаш ли се?

Сега е редно Радев да го назначи за министър на земеделието.

Давайте! Оправдавайте наред де що има другарки и другари докато е време. Идат избори и нищо се не знае. С машинките всичко подсигурихме, но все пак да не рискуваме!

Що бе, Очите партизанин ли е бил?

в държавата наГЕРБ+БСП+ДПС. Утре пак под строй гласувайте за тях прости роби!!

За ГЕРБ! Няма друга алтернатива!

оръжията и боеприпасите, за които прокуратурата твърди, че са неправилно съхранявани в спалнята в дома му - три пистолета Макаров, автомат Калашников, пълнители и патрони .... По всички обвинения бургаският районен съд се произнесе невиновен. Абе я ми обяснете, как може в България легално да притежаваш и държиш у дома Калашников и патрони за него ... ?

Байчо, те са му повдигнали обвинение за неправилно съхранение, а не за незаконно притежание. Което автоматично означава, че тоя го е писал като сувенир. Иначе тряб2аше да гние

Да речем, че Калашника е бил писан колекционерски - тоест с навит болт или пробита цев (което силно ме съмнява), но дори и притежанието на боеприпасите е за затвор по нашето законодателство, а тях няма как да ги пишеш бутафорни. Абе цялата история смърди та се не трае, и няма една мисирка да попита как стават тези работи с оръжията.