Сирийската опозиция тайно се събра в Правец

Около 40 представители на сирийската опозиция от Сирийския национален съвет, Кюрдския национален съвет и Националния блок на сирийските племена се събраха в Правец.

Обратно в новината

Коментари - Сирийската опозиция тайно се събра в Правец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко известен факт: държавата Израел е създадена чрез резолюция на ООН. ООН е международна организация със седалище в Швейцария. Швейцария запазва неутралитет по време на Световната война. Операция "Кламер" спасява всички садистични СС доктори от концлагерите на нацистите и им дава убежище в САЩ. Един от тези изверги създава НАСА. Обичайните заподозрени САЩ, Израел, Германия/Австрия/Швейцария. Кинти срещу животи.

За кой дявол се набутваме между шамарите и ние?

И в джакузито след спа-то си поплака жално за загиналите... кой и защо е пуснал тея маймуни в държавата ни?

Да кажат руснаците ще търгуват ли Асад или не, та да знаем какво ще става. Изтъргуват ли го, спукана му е работата. Ако не го изтъргуват, платените от САЩ опозиционери и специални части ще се навъртат отвън като вълк около кошара, ама няма да припарят.

Ситуацията е ясна и нормалните хора са разбрали за какво става дума. Просто гейчето Младенов изпълнява план на наркоманчето Уорлик, отново против интересите на България. В Сирия се внася "демокрация" отвън, по-специално от САЩ и Израел, както стана в страните в северна Африка. Всички знаят, че даже и да се свали сегашното управление, нито ще настане мир, нито ще се подобри с нещо живота на населението, напротив - ще стане тъкмо обратното. Целта е да се изтласка от там Русия и да се отреже влиянието на Китай, естествено и на Иран. В това мазало ни намесиха отдавна за пореден път "нашите нови приятели" - САЩ и Израел, против волята на българския народ. Още преди няколко месеца на първа страница на един от всекидневниците, с големи букви пишеше, че бълг. фирми продават оръжие на т.нар. опозиция в Сирия. С наше оръжие те убиват мирни жители и правят атентати. Сега някакви тайни срещи на неприятелите на Сирия в Правец. Кой знае в какви лайна ще ни набута от сега нататък нашето колониално правителство, което се държи като част от американската администрация.

Само да вметна, че ако отидеш в квартала между Халите и Женския пазар в София (там преобладаващото населенене са араби и китайци) и ги попиташ, какво мислят за България, ще разбереш, че за тях България вече е Западът (лош, добър, но Запад) и НАТО (лоша, добра - но НАТО). Свиквайте! Не че одобряват и Русия де, но това е положението - за тях ние сме Запада.

Много лошо, ако твоето мнение зависи от тези"арапчета и китайчета". Аз, си мисля, че всеки българин има очи и уши, някои даже мозък, да видят, на кое стъпало в третия свят ни докараха нашите избранници...

В случая не говорим за това, какво мисля аз, а за отношението на арабите и азиатците към България и българите. Тях въобще не ги интересува, какво мислим ние за нашите управляващи и за трагичното положение, в което се намират икономиката и обществото ни. За тях, ние сме Западът!

Дните на режима на Башер Асад са преброени. Защото срещата в Правец, във феода на руско-българския олигарх и официален представител на Русия Валентин Златев (в хотелите на баща му), под крилото на здраво свързания с Израел и САЩ Ники Младенов показва, че "Имаме сделка, дами и господа!" - между САЩ, Русия, Израел и сирийската опозиция. На този фон, воят на българските русофили е направо смешен - те за пореден път се оказват "не в час" и продадени от собствените им господари.

Хрисиянска Европа май съвсем забрави за християните в Сирия, които ще бъдат изклани като пилета от същата тази "опозиция". Асад може да е всякакъв, но запази светския характер на държавата и никой не посмя да пипне християните и техните светини в Сирия, които са най-старите в света. Нещо, което е доста трудно в този регион на света.

Отдавна е ясно, че медиите яко манипулират ситуациите, както им се нареди. САЩ и Русия си знаят интересите и си ги преследват, а може ли някой да каже какви са интересите на Европа и България (абсолютно губещи в тези конфликти)? Резултатът е много прост - САЩ и Русия печелят от хуманитарни и военни помощи, които се търгуват от техни сателитни фирми. Следват марионетни правителства и нови далавери за тях. А там където се наложат ислямистите, играта започва от начало, а Европа да духа супата. А Сирия ще бъде поредната държава срината от мнимата "загриженост" за защита на мирното население. Бейрут вече е в пламъци. А палестинците още не са се намесили.

Вече все по-упорито се говори за разграничаване между опозицията в страната и "външната" въоръжена"опозиция", която е от платени наемници... Ние приемаме "неприятелите" на Сирия и ще си носим последствията! За разлика от теб, Русия знае кой - кой е и с измекярите от Правец няма да сключи сделки... Освен това, Асад е символ, лидер на суверенна държава, чието сваляне ще промени картата на близкия Изток - не става дума само за руската военна база.... Обвързани са и Иран, а от там и много други държави...

Само платените драскачи и зомбираните мозъци подкрепят официалната версия на световния неоколонизатор САЩ и глутницата около него за събитията в арабските страни. Те налагат с оръжие, подлост,измама и зомбиране НОВ СВЕТОВЕН РЕД и това е очевидно за всички с някоя друга СОБСТВЕНА гънка мозък.

Няма как една подобна среща да е тайна,а напротив.Тя се ползва с пълната подкрепа и знание на държавата ни...

Кюрдския национален съвет не е ли смятан от приятеля на Боко, Ердоган за терористична организация

Зависи срещу кого ще го използват. Ако е срещу нас са терористи, обратно са освободители. Реално са платени убийци.

Ебаси тайната среща където цял свят знае за нея.

А не ти ли хрумва, че на "опозицията" отдавна е предоставено оръжие от заинтересуваните? Иначе как си обясняваш няколкото хиляди убити полицаи и военни, както и терористичните бомбени атаки в големите градове, в които се смята, че във всеки от тях за взривени по над тон експлозиви. Нито взривните вещества се берат по дърветата и то в промишлено количество, нито войници се убиват с дръжки на трансперанти и плакати. Оръжие отдавна се внася отдавна в Сирия, точно както французите пращаха доставки в Либия на метежниците на пук на всякакви забрани на ООН.

Вече все по-упорито се говори за разграничаване между опозицията в страната и "външната" въоръжена"опозиция", която е от платени наемници... Истинската опозиция е против употребата на оръжие (като във всяка нормална държава), а външната (на която сме домакини) изпълнява антисирииска поръчка, целяща Либииски сценарии и защищаваща чужди интереси....тези интереси, за съжаление, защитава и сегашното българско правителство. Тъжно, но скоро ще се разрази бурята, тъй като до момента има само медиина обработка (дезинформация) и официална ненамеса на външни сили (които не са доволни от настоящата ситуация...)

" Ако на опозицията се достави оръжие,ще стане още по-голяма касапница..." Пояснявам: нали точно затова е касапницата - защото т.н. беззащитна опозиция,се подготвя, въоръжава и инфилтрира в страната от територията на Турция,като цялата операция се финансира от свръхдемократичните държави и държавици,като Саудитска Арабия и Катар.Асад досега има късмет,че това е една сган от наемници,събрана от кол и въже,без лидер и ясно ръководство. Допълнителен импулс за зверствата им придават самостоятелните изпълнения на ислямистите от Ал Кайда...

"армията е действала в самоотбрана срещу въоръжени терористични групи от стотици мъже, които извършили клането. Според външното министерство те убивали с ножове, което било "подпис" на ислямистки нападатели, добавя Ройтерс." Това е най-логичната истина... Останалото е напъни на САЩ да ликвидира проРуско правителство под международна маска, както винаги... Но ислямистите няма да им простят и на тях, както винаги...

Армията се "самоотбранявала" с танкове Т-90 и бронетрабспортьори, срещу ислямисти въоръжени с ножове. Не ви ли се струва това малко смешно и в стила на пропагандата от времето на милиционеро-социализЪма. Правителството на престъпника Асад се държи нха власт само благодарение на подкрепата ан Москва. И продължава да върши престъпления - жертвите сред цивилното население до този момент са над 15 хил. И се питам аз какво още трябва да се случи за да се каже ясно и открито че Русия подкрепя престъпници. Истината е че след Ирак, Афганистан и Либия, САЩ ги е страх нещата да не излязат от контрол и в Сирия. и не са склонни да жертват бандита Асад в името на демокрацията и хуманизма. А в Москва само това чакат. Те винаги там са подкрепяли режими на престъпници и терористи.

КГБ, само ти май виждаш някаква демокрация и хуманизъм в Ирак, Афганистан и Либия, изобщо местата, където насилствено бяха свалени управниците им. Що трябва да смятаме, че нещо различно ще се случи със Сирия, ако бъде свален Асад? Определено пак пишеш пълни глупости.

Танк Т90 има само в руската армия. А и дали герберското ти мозъче може да отговори на въпроса как така невъоръжени мирни жители успешно се отбраняват срещу танкове и тежка артилерия

Армията и Правителството на Сирия нямат нужда от жертви и убити цивилни, то е в техен ущърб, единственно отцепниците и сепаратистите, както ги наричам аз имат полза от това и те са извършили клането, а колкото до Николай Младенов, този чифутоофил ще погуби България, нейната външна политика, а Бойко се е продал на евреите и ционистите, но Иран бди, скоро Израел ще престане да съществува и България пак ще се окаже на страната на губещите

Е другаря живковист Петър /опа племеника бате / Пешо Младенов ще си измие лицето на поредната изцепка на българската политика, познайте с какво. Ами с мощно надуване на анти македонски дудук. Там българската политическа пара ще изсвири с пълна мощ пореден антимакедонизъм и то когато има пореден вътрешен и международен свой проблем. Та нали трябва да покажем сила и то пред кого, ами разбира се само като използваме македонска дъвка. Там ние силно дъвчем и плюем. Та нали всичките от началник отдел и нагоре все живковиски ДС-ари управляват и сега Бг.

Цветанов и Боко спите ли? Кой я призна тая опозиция? Кой им плаща? Кой им позволи да се събират в България?

Заради такива среднощни сбирки скоро в страната ни ще затрещят взривовете на разни психясали брадати бандити. България непрекъснато си пъха пръста там, дето скърца. Не сивидим нашите проблеми - като почнеш от ГЕРБ на власт, минеш през природните стихии и кибиченето на властта, та спреш до ортанизираниете ни банди, направили от далаверите професия, ами само заверите на арабите са ни ексик. Народът тъне в мизерия, задава се глад, преди да изритат ГЕРБ и неговите бабаити, страната ни е заплашена от анархия и лява вълна, а те реват на чужд гроб. Ето ви доказателство за политическа неграмотност и безочие. То и двете са присъщи само на некомпетентни, диви лайнари на власт.

Всъщност едно по едно си решаваме проблемите. Махнахме ДПС-то от трона и статута му да държи "контолния пакет акции" на властта. Изритахме БСП-то. Сега полека-лека бавно и мъчително махаме номенклатурата на БСП и компания от средните ешелони на властта. След като Русия официално заема страната на престъпника Башар асад, най-естествената позиция на държава членка на НАТО е да се обяви против престъпника Башар Асад. Е, това дразни червениоте кратуни - за да угодят на Москва те и8 родната си майка биха предсали. По стар болшевишки обичай. като техния любим герой - пионера Павлик Морозов, дето предал бащаси на комисарите, щото бил кулак. И комисарите, естествено, го гръмнали. Такива боклиуци са комундетата - това им е на тях ценностната система.

Ал

Хм. Това звучи като България почти официално да взема страна в този конфликт...

За съжаление си прав.... Сега се разбира причината за срещата в Евсиновград с Катарци и Турци!...

И аз мисля, че клането се върши от опозицията, която получава много много пари отвън-познайте откъде.

Тука малко либийският сценарий не се получава. А лошото е че и самолети не могат да се пратят току тъй, че в Сирия има руска военноморска база и току виж, някой самолет вземе та се оплете около мачтата на някой руски кораб. А Русия нама да се откаже от тази военноморска база, докато не и разрешат черноморския и флот да минава свободно през Босфора. А иначе този сценарий сме го гледали и в Босна (организирайте едно клане, дето да го пишем на сметката на лошите, за да имаме повод да се намесим и да ви помогнем). Поне да бяха си размърдали мозъците да измислят нещо ново.

Тъп,най-тъп,български "демократ"!

сирийски соцмилионери у нас са взели инициативата. А те за разлика от българските са натрупали отдавна и доста по-големи доларови сметки. Щото когато си гостуват рядко е някой да сбърка и да пристигне с БМВ а не с последен модел Мерцедес.

Ще стане като в Либия, а американско-чифутските подлоги, алчни за власт, ще съсипят държавите си. А тукашните измекяри с готовност подкрепят всяка подобна извратения.

1+!

НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПОКАЗВАТ ЧУДЕСА ОТ ГЛУПОСТ И БЕЗХАБЕРИЕ. НИЕ НЯМАМЕ ПРАВО ДА СЕ МЕСИМ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА АРАБСКИТЕ ДЪРЖАВИ!!!!!!!!!!! ИЛИ ТЕ СЛЕДВАТ ПРИМЕРА НА УОРЛИК?????

м. май 2012-съобщение на BBC Сирийската опозиция осиротя, след като лидерът й подаде оставка, въпреки че бе преизбран преди два дни. Бурхан Галиун си търси заместник и ще се оттегли моментално, когато такъв се появи, предаде Би Би Си. Той оглавява Сирийския национален съвет основното обединение на съпротивата срещу президента Башар Асад и режима му. Галиун се оттегля от ръководството на опозицията, заради множеството критики, с които бе затрупана. Той е обвиняван в политически и организационен провал. Сирийският национален съвет се състои от 7 различни организации, създаден бе не само да даде отпор на режима, но да го свали от власт и да постави страната на нов път на развитие. Раздиран от вътрешни противоречия и конфликти, Сирийският национален съвет не може да предложи път, по който Сирия да тръгне. Наскоро неговите бунтовници, които изнасят тежестта на военното противопоставяне на Асад, бяха обвинени в превишаване на правата си. ЗА ЧУДОВИЩНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ДА НЯМА ПРОШКА, НО КАКВИ СА ТЕЗИ ЛИДЕРИ НА ОПОЗИЦИЯТА?

И защо в Правец се събират! Само ни трябва сега и мъст от безмилостни убийци!!! Защо друга по-силна държава не ги приеме, а ние? Ние ли сме най-смелите или сме най-глупавите!!! Барабар Петко с мъжете... Та ние сме 1% от Европейския съюз!!! Само 1%!!!!!!!!

Сирия трябва да осъди България затова, че потдържаме терористи които потготвят въоръжени атентати срещу суверенна държава. Срам ме от дупедавничесткото ни поведение спрямо силите от запад които разпалват този конфликт.

умнико,значи москва-режим!!тогава само щатите могат да налагат"демокрация"?!щом не вървиш по гайдата им се явяват едни"бунтовници",едни "демократи",които видяхме и в европа и в африка!!много си елементарен и смяташ хората за глупави!!хайде заминавай на гей парада със уорлик!!

Мммм, те и Американците са същата стока - имериалисти! Света не е само Русия, САЩ и Китай. Има доста други държави пример за демокрация и спазване на човешките права!!!

Асад няма да се предаде лесно! Тук не става дума просто да се оттегли, а затова, че ще бъде изправен пред международ съд за геноцид към собствения си народ! Тук каквото и да си говорят червените глави, историята е показала едно - щом Москва подкрепя даден, установен режим, то той 100% е тоталитарен и сатрапски!

ще обучават сирийците на демокрация!!!Смях!!! Видяхме ги в Либия.

сър

ЦРУ пак ни изпързаля.Организира в колонията среща на терористи. Това са черни точки за страната.Какво страна бе? Остана и само азбуката и тя е вече на втори план.

абе идиоти червени, целiя свят е против зверствата на пореднiя цоцалистически изрод, подкрепян от москва. каква америка, какав израел ви баркат в комунистическите и цоцалистически задници? вашето статукво червени дебили е всеки, които не е слуга на москва като вас е американец.

Кой е "целият свят" бре, кретен малоумен? Да не би да са тези, които хвърлиха в кръв и хаос Ирак и Либия?

Kalin

Що Русия да се отказва?А не САЩ?Сделката може да точно такава но Америка да се откаже.Принципно на евреите им пречи силна Сирия и това е причината там да има безредици които са по познатия сценарий.Съвсем за идиоти ни вземате явно.

Точно така е!

Аха, тоя път ще сме на страната на победителите

В началото винаги така е изглеждало.

Kalin

тая сирийска опозиция много американо послушно подмазваческа май

сирииската опозиця срещу цоцалиста асад, верен слуга на москва се сабрала в гнездота на правешкiя диктатор, побратим на асад и бивш руски слуга. парите не миришат господа другари. идеите и идеологiята са параван на властта и парите.

Всички полуграмотни хора вече разбраха, че опозицията с външна помощ инсценира всичко това, по познатия либийски сценарий, с цел да предизвика външна военна намеса. Сега да не се правят на умрели лисици, че току-виж заприличат на тях. Проблемът е обаче, че този път западните колониалисти малко удариха на камък. Но тъй като арогантността им е преминала всякакви граници, вероятно няма да се усетят къде да спрат и скоро ще имаме WW3. И, както обикновено, България ще е на страната на губещите.

А вие комунистите щяхте ли да дойдете на власт в България и да задържите тази власт, без външна намеса, без подкрепата на съветите?

Ти откъде разбра, че човека е комунист? Колониализма си е колониализъм и не е нужно да си комунист, за да видиш тази нова експанзия! А на въпроса ти - същото е : външна намеса, от която и ние отнесохме... Разликата е, че сега е скрита, "демократична", от мен да добавя - подла! А нищо, което се върши задкулисно и подло, не е довела до добро...Същото се отнася и за правителствата ни от последните двадесетина години - пълен крах за нас, Българите, ръководени от продажници (от всички цветове...).

А за да има външна намеса и подкрепа за комунистите след ВСВ причината е, че и тогава заложихме на куция кон.

За жалост умират невинни хора. На всеки е ясно, че става въпрос за интересите на Русия и САЩ. Русия пази територя, а САЩ е пред финансов колапс и търси нови конфликти защото не може да продължава да печата пари. Замислете се кой през последните 20 години е в центъра на всички конфликти. Само едно световно господство може да им помогне да си оправят икономиката. В момента САЩ прилича на Римската империя преди разпад -- много скъпа армия която не може да поттдържа. За съжаление пак сме се съюзили с губещата страна... и ще го отнесем с някоя атомна бомбичка въпреки "превъзходните" американски щитове. Бойко Борисов се мазни на Американците и Евреите защото няма избор, ако не го направи ще стане Жан Виденов 2. Въпреки това умело се справя да лавира между капките защото махнаха Уолик които беше пълен аматьор. Това беше лоша новина за България защото на негово място ще пуснат един алигатор.

Губещата страна??? От кого, как и какво ще загуби западът? Някак не виждам как ще стане това. Поне няма да е в близките 50 години. Може да има финансови и икономически проблеми, може ролята на западната цивилизация в света да намалее, но чак да загуби! А никой няма да смее да хвърли атомна бомба върху нас, докато сме част от НАТО, защото ще знае, че това ще му се върне тъпкано..... Въобще, приказките за западащата западна цивилизация са поне от 100 години.