Опитват се да извадят тялото на загиналия край Гърмен пилот, три са версиите за инцидента

Подобни машини нямат черни кутии, разследването може да продължи и година, заяви Христо Христов

Обратно в новината

Коментари - Опитват се да извадят тялото на загиналия край Гърмен пилот, три са версиите за инцидента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, Дир какви ги пишете?? Нали вчера написахте, че ВСИЧКО било изгоряло, имало само перки?!! С тялото какво точно се е случило?

Новия щам му евамакята на филикостера. Влезъл в окото на пилота и те! Ваксаджиствайте се, че глейте кво става, чувалите не стигат!

Това не е вярно.Никой от РВД не следи на радар така наречената малка авиация която лети под 1000 метра.Ако де обади по радиото знаят ,че лети ,ако не се обади нищо не знаят.Това въздушно пространство е най уязвимото място за националната ни сигурност,защото нямаме никакви радари да следят нискополетните цели под хиляда метра,а там най-често летете дронове и крилати ракети на противника.Така,че е крайно време Държавното предприятие РВД да бъде поставено на място,да не е държава в държавата и да не си правят заплати до небето,а да отделят от таксите за прелитане които са милиони всяка година и да финансират изграждане на радарното покритие на България на малки височини.

Глупости. Център за полетна информация осигурява радарно наблюдение. Как радарът щеше да помогне на пилота? Щяха да му кажат, че над еди коя си полянка има мъгла? В развитите държави за малката авиация няма радарен контрол. Направи си справка. РВД в това отношение предоставят безплатна услуга. Пари от данъци не отиват в РВД.

До 300 м. даже не е задължително да имат и летателен план. На колко мислиш че хвърчи селскостопанската авиация.

Каква е причината там в дивото да лети хеликоптер не първа младост?

Агро-химически работи. Каква е причината ти да пишеш тук?

Гърмен - там гърмят.

Бог да прости пилота. Когато същият хеликоптер сееше долари над плажа кааха,че ще абранят на фирмата да лети... явно нищо не са им направили. РВД и вчера не наеха,че лети машина в небето ,

Случват се и добри неща ,но лошите се раздухват повече от всички-политци, журналисти, партийни величия, обикновени граждани...

Тава хвърчило не е селскостопански вертолет !!!! То себе си едва вдига та и да пръска и тори земята !!! Ограмотете се а !!!

Хората в България работят за 900 лв. заплата 450 евро.

Разследването ще си върви, да разследват, но защо цялата проста държава се чуди къде може да е изчезналият хеликоптер почти 24 часа при максимален обем гориво стигащо за 2 часа?! Просто трябваше да се млъкне още сутринта и да започне веднага търсенето на останките, не да разиграват циркове едно денонощие. ПРОСТА държава!

има 120 литра резервоар и достига 600 км пробег.

44 гори около 50 литра на час. 120 кг му стигат точно за 2 часа. Стандартно минава 400 километра с едно зареждане. Ако изхарчи и резерва минава петстотин и нещо ама това не се прави щото е опасно.

Петърси ти радиус от 150км пресечена местност, тъпак

Защо нищо хубаво не се случва в България ?

Нарочно: 1. се акцентира на лошото 2. при неработеща и западнала държава е логично нещата да не се случват добре.

Защото комунягите са я налазили отвсякъде. Обзели за всичко като октопод и за нормалните няма мясно.

Нищо за евермектина се казва. Крие се както обикновено. Нищо че са му открили 3,9 промила евермектин в кръвта. Надрусал се е и се е опитал да блъсне близкото училище за да убие децата ни. Ще ги оставите ли пак да се измъкнат?