Описаха три различни типа дълъг Covid-19

Анализирани са данни от пациенти, проявяващи симптоми в продължение на най-малко 84 дни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

6to nesi ebete maikata ve4e s taia izmama.Da eba I kovid idiotite.

не престанете ще ви опишем и един дебел !

Буахахаха....ае стига вицове бе дирааа.....то бива идиотия, ама вашата направо чупи тъпомера....

Хайвее.... Да правим crowdfund, да наберем средства и да обявим награда за главите им. Няма друга оправия. Няма да се спрат мръсниците

Ало, Крали Маркото, троле руски, Не стига че им натресохте по един дълъг ковид, ами сега и главите им ще взимате. Не те ли е шубе, че ще ти направят crowdfund на теб? Или използваш първо лице мн. ч., разчитайки че някой друг ще се заеме с това и ще опере пешкира?

Само някои й да драсне думата ковид и ти си там да ръсиш простотии.... много тъпо същество ейй

Като ЗАПАЛЯТ китайски Ресторант или Китайски магазин, ИЗЧЕЗВАТ всякакви ВИРУСИ... ВИНОВНИ за разпространението на китайските корона-вируси са Здравния Министър и оня ДАНЪЧЕН и Здравен Инспектор- Кунчев... Тоя Кунчев, трябваше да го УВОЛНЯТ, още като махнаха Боклук Борисов- Банкя-лията.. Тия мошеници( Здравния Министър и и Кунчев) вместо да ИЗХВЪРЛЯТ още на границата, всички маймуняци и китайци ИДВАЩИ в България и ПРЕНАСЯЩИ вируси, тия двама мошеници пускат маймуните и китайците из България и те ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... Трябва да ги утрепят тия двамата. Да запалят Здравното Министерство.. После да ИЗГОНИМ всички китайци и маймуняци от България.. И когато ПРИСТИГНЕ на летище- София някоя ДЯВОЛИЦА- маймуна като Наоми Кембъл, нашите граничари, директно да и бият шута към АФРИКА... Да НЕ ни ЗАРАЗЯВА с ВИРУСИ... Всички чужденци да се ГЪРЧАТ с торба на главата с Сертификати и маски.. ВАЖНОТО е ние, българите да НЕ носим маски и да НЕ харчим пари за парцали( маски) ...

А аз пак да питам... Желаещите да влязат българи трябваше ли да бъдат изпращани в АФРИКА, или те вируси не могат да носят?

Бе що не се заемете с демография със своя Родител №2!?

Мангърчета, слагайте си тенисистки ленти на главите, че да не ви се залепят лъжици по слепоочието от графеня! Сега - в курортния сезон самолетите постоянно летят и пръскат с графеня! Направо противогази слагайте!

Забрави опорките "плоскоземци" и "бай Ганьо". Имахте преди и "зелен чорап", това е пак модерно и може да го ползвате отново. Също с "алуминиева шапка на тиквата". А да и класиката "невяващи в науката" и "антиваксъри".

Вече всяка настинка, всеки грип, всяко лятно хранително разстройство станаха ковид. Ентусиазма е голям. Направо е комсомолски плам и дръзновение.

Ало, Jeb, Може би при теб лятната диария обичайно продължава 100 дни и идва под формата накашлица и пневмония, но вярвай ми, не си масов случай. При нормалните хора тя се излива от друг отвор и в рамките на по-малко от седмица отшумява.

Абе какво стана със загубата на слуха, нали наскоро плашеха с това?

3евзек

Г-н Троле зевзек, Не си ли чул какво стана?

На този форум сте по-големи разбирачи от учените. Евала.

Облъчването от тока е по силно от ........ Вашата пропаганда!.......

пост синдром от дългото облъчване когато само го преместваш от крачол в крачол.

Алек Болдуин е убил повече хора от Омикрон;)

Само че това е в САЩ, където са ваксинирани. Тук двамата с Алек Болдуин са някъде 50:50.

Аман от антиваксъри. Аз съм с вде ваксини и бустер и се чувствам великолепно, тревожи ме обаче, че бустера изтича, а още няма ваксина за новата корона, когато стане готова ще се постарая да съм първи на опашката, която естествено, че ще е дълга.

Последвай примера на Жириновски тогава!

3евзек

Ало, Амче, Само до преди два дни карахте ваксинираните да умират, а сега ги карате да живеят до 76 години, при това с 6 бустера. Не е ли сериозно отстъпление това? Ако така я карате, то хората с по-малко от два безсмъртни ще ги изкарате. Или просто се видя, че предсказанията ви не се ссбъднаха и сега си търсите начин да се измъкнете незабелязано? Не ви се получава.

76 години живял, набол се с няколко експерименталки и умрял, кой е той?

3евзек

Ало, Аха, тролице проста, Първо се е набол, после е живял до 76 години, не обратното. А знаеш ли че в Русия средната продължителност на живота е 69 години?

Бий си бустерите в полушарията на задникa. Там по=добре работи ваксината.

3евзек

Ало, Jeb, Не знам каква е била случката при теб. На мен ми предложиха в полушарията, обаче спринцовките бяха много черни и се отказах и предпочетох в рамото. А ти не забаляза ли аномалии?

Съдейки по коментарите Ви, ваксините силно са повлияли на мозъчната кора.

Как, когато имаме поставени всички задължителни и тествани с десетилетия за безопасност ваксини сме антиваксъри? Защото сме против ковид ваксините? Но ковид ваксина няма, защото са експериментални биопродукти, които са в трета фаза на изпитание до 2023 и затова производителите им са освободени от отговорност за проява на странични ефекти. Да наречеш такива хора антиваксъри е все едно да наречеш някого, който не яде охлюви, но яде пържоли и суджуци – вегетарианец.

3евзек

Ало, Как антиваксъри, Не ми казвай, че задължителните ваксини ги имаш от онзиден, затова ще внеса лека поправка в сравнението ти... Да наречеш такива хора антиваксъри е все едно да наречеш някого, който не яде охлюви, но преди 30 години е ял пържоли и суджуци – вегетарианец. Такъв човек си е баш вегетарианец, а ти си баш антиваксър, който се опитва да лежи на стари лаври. Като оставим настрана, че задължителните са ти ги слагали насила, вече трета доза от доброволните си пропуснал. Затова дори да ползваш онова сравнение, според което от два пъти педал не се става, пак не те огрява.

Подобни симптоми имат хората с 3 ваксини. Имам един познат с 3 ваксини, който се оплаква от някакъв синдром и не се чувства добре.

Има и такива, но твърде вероятно са както при останалите видове последствия - около 1000 пъти по-рядко, т.е. има няма 200 човека в цялата страна.

Нали! То от угодник като тебе не може да се очаква друг отговор.

3евзек

Да бе, угодник като мен... Ти си лъжлата тук. Патологична при това. Най-вероятно твоя тпознат е прекарал "безсимптомен" ковид преди да се ваксинира, а ти най-нагло се възползваш.

Но този, който има последствия, никак не го успокоява това, че е един от малкото според стъкмистиките. За него последствията са на 100%.

3евзек

Ало, Skit, На един с последствия от ваксина съответстват от порядъка на 1000 души, ако щеш, нека са 100, имащи последствия от преболедуван ковид, които ваксината би предотвратила. Тях кое и как ги успокоява, че са много от многото? Да не би последствията за тях да са по 2%? Един човек по-важен ли е от 100? Знаеш ли че тромбозите сред неваксинирани боледуващи с щам Делта са около 20 пъти по-чести спрямо здраво население и 6 пъти по-чести спрямо ваксинирани боледували с Делта? За сравнение - тромбозите след ваксина са с 30% повече спрямо здраво неваксинирано население. Ако се очаква да се разболеят 10% от населението, тогава как да е, ама хич не ви отива едновременно да обяснявате, че болестта ще приключи тогава, когато мине през всички.

Се готви дълго въже за фарма мафията. Затворете хората пак и ще го видите.

Докато те будалкат колко лошо било затварянето, фарма мафията направи пачки от стотиците хиляди минали през болниците. Пък ти чакай с въжето да те затворят пак.