17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя лие мръсника с дарението под условие! Живота си знае работата ,дано си е взел поука,че с човешкият или с когото и да било живот не се търгува под условие. Само дявола търгува с животи и души!

Жив и здрав и дано са му капнали и малко мозък в плешивата тъпа кратуна.

А и на теб повече да ти капнат.

тая сага започва да прилича на оная с боян

Едва ли това е най-важното в държавата

Този човек е създал нещо.Не са му дали Японския,БМФ,и десетки заводи.Той е създал нещо.За такива хора искаме да чуваме!

Ти верно ли мислиш, че тоя не е от 'нашите' хора? Яяя се порови и почети малко от де е тръгнал. Не му слушай легендите, че почнал от нулата.

Моля ви спрете, тоя ще засенчи по слава скоро и Бойко и Мутафчийски. Уляхте се! Кой сре вълнува толкова от тоя гол охлюв Пенчев!

Просто при кацането е изравнил високо и се е сринал сигурно от 2-3 м.Много неопитни пилоти са го правили.Затова всяка майка пилот не ражда.Не всичко става с пари.

Абе дир, на кого му дреме? Вие тука станахте табло за обяви и пиар на некви кредитни плешивци. Егати. Не че някой насила ни кара да ви четем глупостите, но е супер тъпо да занимавате публиката си с някакъв прошлек, пък бил той и големият бизнесМЕН пилот!

Писна ми на френския ключ от тоя. Докога ще ни занимавате? Всеки професионален пилот ще ви каже, че е играчка да приземиш това хвърчило с отказал двигаттел където и да е в Софийското поле. Казали са му го и от кулата: Навеждай носа, набирай скорост , за да поддържаш самолета управляем и кацай- на писта, на ливада ,на шосе, в язовир.....На тоя като му гледам бизнеса и физиономията, въобще не ме учудва , че не е проумял А-то В-то на аеродинамиката, на което са го учели докато е карал курса за пилот любител .. Поредния случайник, видял се в пари...

Като го гледам колко е всезнаещ, може и той да ги е научил някои работи по време на школата за пилоти :)))))))))

Има поговорка: Нашло та зашло.

Голъм се е отървал. Така е, когато хора дето не могат да ходят по земята стават летци.

Сега малоумните религиозници, които като истинско "паство" блееха как "оня горе си знаел работата" като истински милосърдни християни, обичащи ближния, се чувстват като кръгли глупаци, ха ха ха!

Той ония от горе не съди, ние сами си даваме присъдите

Добре де, на всеки катастрофирал самозабравил се дрисльо ли ще следим съдбата седмици наред? Ааа, тоя бил паднал със самолет. Абе, казах ви, боли ме цура ако ще с ракета да е паднал. Всеки си плаща за гяволъка и простотията. Боян Петров са бил катерил некъде си да си чеше идиотската краста, па бил пукнал - всенароден траур три месеца и три години през ден в новините. Жената ДО, НА, ЗАД, ПОД Боян Петров била била неква си доброволка - дайте да й издигнем паметник! Не, по-добре два паметника - единият надгробен. Бизнесменът (разбирай мошеникът) Ивайло Пенчев паднал с некво хвърчило - да се чете името у в сутрешната и във вечерната молитва, и в 2 през нощта! Абе да си мрат от болестите тези безсмисленици, бе! Не ме занимавайте с тях. Ако обичате!

Завиждаш, че ти като пукнеш от хитреене с някой бъдник, никой няма и да разбере, а?

Дядото

Дреме ми на бастоня какво ще става след като пукна. Аз живота съм си го изживял повече от дибре. Това е важното.

Е ще кажат, че той е идеален, проблем в самолета, нали ще си плати и всичко е под контрол.

Стига сте ни занимавали с тоя !!!

Ами кьораво и сакато с пари вече се качва да управлява самолети. Това е само началото.

значи, Пенчев явно не е знаел как се управлява самолета с дефектирал двигател. Отрано е съобщил за проблеми с двигателя. Фрактура на прешлен- лошо, явно направо се е сринал на пистата заради загуба на скорост. Да попита онези, които са му дали тапията за пилот защо не са го научили какво да прави в случай на подобна аварийна ситуация. Може и да не съм прав, ама ако ще караш самолет отвреме навреме по-добре въобще не карай.

Докога ще ни занимавате с тоя? Нали е жив? Цял ден слушам за него, все едно че е най-важния в държавата!!!

Платил е за реклама, нали е с предимство....

ама да се прибере в къщи на инвалидна количка пожизнено и да го обгрижват стари хора,които за това парвеню били излишни.

Боинг 767 с 500 жертви ли има? Иван срал ли е?

Той е национално богатство! Да ви ева всичките.Трябва ли от Маги да научавам какви прекрасни успешни хора има в България.Стига ни натрапвахте новини,в които си разчиствате сметките.Искаме новини за успешни хора! Маги каза:-"Създаде най-голямата компания за стени за катерене в света! Повтарям! Номер 1 в света! " Свалям шапка и на двамата!!!

Не всичко е пари.

Айде още един ненормалник ... и ти ли си с предимство, и ти ли смяташ, че възрастните трябва да измрат, за да облекчат държавата? Тоя нещастник е всичко друго долно и гнусно, а не прекрасен човек. Това, че е успял, не го прави достоен човек, той показа, че е бездушен, нагъл и прост до безкрайност.

Ако тоя е национално богатство, много сме го закъсали...ни външен вид, ни душа, ни морал и човешки ценности, а пък като заговори...смрад, че не се трае. Добре, че това е само в твоята глава...абе да не си сключил с него някой договор с предимство?

Имам бледа представа колко скри /открадна/ от държавата като ДДС, корпоративен данък и т.н.

Ако е искал да не го дръпнеме в блатото да е отишъл в САЩ

Местя!

Що не отиде в оная дето щеше да й дарява дефибрилатор!?

ай стига с тоя паднал паднал нас ко ни интересува?

Той е почти единствен спечелил много пари без да работи с "усвояване на средства по европрограми "

И като спечели пари, да ве би да стана възпитан и добър човек? Ни възпитание, ни съвест, ни душа...не мисля, че парите могат да му купят уважение и здраве.

Е сега какво? Спечелил пари. Да не ми ги е дал? Купил си е Ламборджини, самолет и т.н. А иначе говори като мръсник.

Опря все пак до държавната болница. Разкаянието помага. Явно си добър човек, щом Господ ти дава урок.

Е, ще спести някой лев в държавната, в частната ще му излезе скъпо. Плю държавните болници, ама като падна, в държамна отиде, не настоява да го преместят в частната. Нищожество...

Като умре успешно, пак ни информирайте!

Да е жив и здрав. Бързо възстановяване!

Като търси кръв, приема ли от възрастни хора? Да не вземе да се обърка вируса.

До кога ще ни занимавате с тоя герберастки боклук. Освен това едва ли на някой му пука дали е оцелял или е пукнал.

Е не е герберски боклук, от да България боклук

Мислите ли, че някой се интересува от този факт?

Дарявам без никакво условие два литра урина, ако не му достига кръв. Няма да му помогне, но нъл е закона на джунглата - да се адаптира!

Лонд

ДА СИ КУПИ КРАВ ОТ Лондон има негарска крав колкото ще Бизнесмен е !

Първо да кажа, че искрено желая да се възстанови напълно! И второ искам да коментирам два аспекта. От една страна желанието на Пенчев да дари респиратори ама с условието да се използват приоритетно за неговите хора. От друга страна му се е наложило да му се прелива кръв с рядка кръвна група. Как би се почувствал , ако доктора му каже " Ами имаме такава кръв, ама дарителя е поставил условие да се използва приоритетно за неговите хора, а за съжаление еди къде си се очаква такъв пациент" ?

ама дарил ли си нещо,

Дарявам, вкл. и кръв. Малко, но редовно и без да вдигам шум.

Браво! Много точно и на място казано.

Някакъв ключов фактор за държавата ли е г-н Пенчев, за да трябва да му следим здравния статус ежедневно?

взеха му бизнес мозъка ли ?