Кушлев удари ”Октоподите” с 41 млн. лв.

Имущество за над 41 милиона лева, собственост на шестимата задържани при операция "Октопод", запорира комисията "Кушлев".

Обратно в новината

Коментари - Кушлев удари ”Октоподите” с 41 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гоце още не е ли наложил вето върху решението на Кушлев ? А не се ли е обърнал към КС, за да отмени решението на Кушлев ? А я'не' с розовите гири не е ли обвинил още Цветанов в оказване на натиск и манипулация над Кушлев ? А Сергея не е ли определил още и Кушлев като хунта ? Хайде бе , др. колхозници и трактористи, не се притеснявайте, а си кажете каквото ви мъчи ! Защитете си октоподите и тракторите !

защо не вземете всики групово да се полеете с бензин и да се запалите ,а? ще направите много голяма услуга на мозещите и искащите , а не да ви чакаме да измрете по "естествен пут". като много им се дразните на "мутрите" и "бизнесмените" , вземете и се пробваите и вие - ако ви стиска. ако ли пук не, вземете почнете да пишете писма, не до бг институциите, до ес - олаф , европеиската комисия и т.н. друзте се малко като народ , не като измет и паплач която само завизда и ехидно се радва на всеки малко показал си главата над лаината как да го друпне по надолу пак. заради измет като вас тия дето сега ги обсуздаме си направиха милионите. зашото сте прости овце и трябва всички да измрете за да остане място за хората които не искат да гният и да чакат подаяния и дурзавта да им мие гуза и да им слага в устата. отдавна вече ви дигнаха похлупака на акварюма и е време да почете да се нагаздате - какво време, времето вече изтече! сус здраве паразити мрусни , тинете си в лаината защото там е топло и приятно. като не ви харесва, хващаите си чукалата и отиватаите някаде другаде да просите, все пак имате кусмет и не зивеете в северна кореа. има хубави дестинации за таива като вас- скандинавските дурзави. там оризата са още "много соцялни" и имат кпацитет да ви издурзат такива паразити като вас! стига с това ваикане и мрункане!! престанете вече, отвращавате всички които насила или не трябва да ви гледат и слушат!! /превод от латиница/

То и аз понякога мисля ,че съм Бойко Борисов , ама бързо ме вкарват в пътя :))) и за да завърша поздравявам "бизнесмен и друг бизнесмен" с песента на Бони - полудявам ли се питам ? - поздрава е от още един ОПАСНО ЛУД ! Тези двамата " бизнесмен и друг бизнесмен" са едно и също лице а аз съм ник :тъп и проZ циганин . Явно човека страда от маниакално заболяване или депресия а може и да е опасно луд .

аз искам факти,постъпления в хазната от дейността на комисията,разходи за нейната издръжка и тогава да видим ефективността и,всичко останало е приказки.

тези юнаци имат милиарди , какви 40 милиона , какви 5 лева ?

ЧЕТА ВИ комунистическите простотии и не вярвам на очите си.....БЪЛГАРИНА е много прост - като мина с джипа покраи хорицата 3 от всеки 5 човека ме псува тихичко и завижда злобно на моя стандарт, а не си дава сметка, че за да го подържам бачкам по 12-13 часа на денонощие...за сравнение моите работници взимат по 500 кинта и бачкат по 8 часа! КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ А????? ПРОСТОЛЮДИЕТО Е МНОГО ЗЛОБНО.

Когато почнеш да отчисляваш по 30% от стойността на продукта си за заплати, тогава ще те гледат "хорицата" с уважение. До тогава си просто един експлоататор които се мъчи да поддържа стандарт на западно европейски фермер. Аман от ЕГОЦЕНТРИЦИ (няма нищо общо с егоист)

Защо се мислиш ,че си нещо - а бокук ! Защо се наричаш бизнесмен - а боклук ! Не те ли е срам от хората да казваш ,че даваш заплати по 500 лева заплати - а боклук ! Ама ти си с 8-ми клас бе човек а работниците ти с 3-ти клас . Това ,че си наел двама-трима неграмотни мангасари това ли те прави бизнесмен? Щом плащаш по 500 лева нали знаеш какво си мислим , че си страшен бизнесмен бе брато ! И колко са работниците един или двама , абе я кажи ,че имаш сергия и не ни прави на балами ! Да се благодариш на Бойко ,че гласува закон за такива като тебе - болуци ! То хубаво се правиш на някакъв ,но не се знае кога ще станеш като тези хорица 3-ма от 5-ма завиждащи . Та какъв ти е стандарта ? А с това за джипката направо изби форума, не знам що за джипка е това щом 3-ма от 5-ма се обръщат ... ама и ние сме виждали джипки на известни личности , ама като твоята сигурно не сме виждали . А в прочем виждал съм една скапана малка витара с изгнили калници кадето я заглеждат хората , тък в катуна . Та я сега кажи брато с колко цифри е джипката с 6 или 8 цифри ?

Що се връзвате толкова лесно? На такива хора им се плаща да ви провокират по цял ден. А иначе е вярно, ако съседа има повече пари значи е от лошите.

Аз работя по 15 часа и нямам твоя стандарт, а съм икономист. Та какво каза? Това за 13 - те часа сме го чували!!!

Прав си колега, ама селяните знаят само да приказват. И аз бачкам като луд, цял ден съм по обектите, а мързеливите ни работници вземат 500 лв, а имат телефони за по 1000 лв, маратонки от 300 лв, всяка себота са на кръчма да се напиват, и постоянно плачат, че нямали пари. Ако българина работеше толкова, колкото приказваше, нямаше да е така.

И ти ли плащаш също по 500 лева заплати- бъзикам те защото ти и БИЗНЕСМЕН сте едно и също лице . Не знам защо си пишеш сам и какво искаш да ни докажеш ? Като ходиш из улиците пляскаш ли си с ръце а въртиш ли ги главата ритмично . Ти си се побъркал бе човек, я марш на лекар баламите свършиха . ТЪПАНАР СМОТАН !

Няма по проста и тъпа от МУТРЕНСКАНА българска новоизлюпената бизнес класа, крадяща пладнешки редовия българин, гледаща го надменно и присмивайки, дерибействаща с него по МУТРЕНСКИ. Я се скрий в свинската си кочина, за да не дойде по-бързо възмездието за такива като ТЕБ, отколкото очаквате...

Ама какво "бомбастично" заглавие само! Какво е "ударил" - трънки и глогинки! "Запорирал" означава, че не могат да ги ползват, а не че са отнети. Дали някога ще им ги вземат е божа работа.

ЧЧухте ли как Кушлев нетиска съда. Тоест съда не може да съди срещу комисията. Преди време имах среща неформална с един юрист от комисията и той каза на всеослушание че техният закон е над конституцията.

народа иска да чуе за милиарди , господа актьоори

Комисията Кушлев работи, това е истината

Това е 20% от състоянието.Къде е останалото.

пълно е с плъхове в тоя форум. ...ползват анонимността за да тровят мозъците на наивниците. а дали плъховете не се дирижират от редакцията на дир.бг?

страничен, какви"намеци" се опитваш да правиш?Електронните форуми са единственото място за свободната на словото в България- това е международно доказано, знаят го всички международни организации следящи за степента на свободата на словото у нас. Настоящият форум е собственост на dir.bg и те са решили да бъде СВОБОДЕН за всеки, така постъпват останалите електронни медии със свои форуми. А ти правиш опит да всяваш страх на хората и на собствениците, да ги заплашваш, защото тук се казва, макари анонимни, истината за действителността в която живеят!Измитай се ,защото такива като теб провокатори са най- уязвими!

Очевидно има цензура в dir.bg, така че защо да няма и фалшиви мнения с цел манипулация на хората. Като се има предвид кой е собственика всичко е възможно

какво са им запорирали? Докато не докажат че са виновни за нещо и една стотинка не могат да им земат

Абсолютно! Ще се съглася, че комисията е "ударила" някого, едва след като многоуважаемия и независим БГ съд ( моите почитания, господа съдии;о)), много ви уважавам както се казва в един виц за вас) се произнесе и ги обяви за виновни! Едва тогава на практика ще има полза от удара на Кушлев.

Йес йес йес ! хайде играчите давайте паричките и после в панделата йес йес йес !!! Браво Борисов Браво Цветанов !!!

Заради какви заслуги другаря Кушлев е още председател на тази комисия? Той отдавна вече е пенсионер,ама много му е сладка голямата заплата и затова имитира дейност,за да може още дълго време да лапа.Предполагах,че Бат Бойко ще го махне,но това все не се случва.Явно Кушлев е "стабилен връзкар",защото не показва никакви качества,пък и яде хляба на един по-млад човек,който успешно би се справил с тази длъжност.Не знам с какво е заслужил този висок пост,но е време вече да се раздели с него.Стига с тези лапачи на държавната пара ,т.е. на парите на данъкоплатеца.Махнете ги вече!!! Толкова много администрация има в тази малка държава! Има много измислени служби и службички,където вземат големи заплати,а работа не вършат!

До "тя"! И да се смени Кушлев с друг, няма да се оправят вещата, защото ще бъде само формална смяната. Кушлевци са лакеи, които изпълняват политиката на другите, владеещи най- голямата политическа власт. За да се намерят и конфискуват истинните престъпници трябва да има СПЕЦАЛНО ПОЛИТИЧЕСКО И ДЪРЖАВНИЧЕСКО РЕШЕНИЕ на най-високо ниво. То може са създаде само ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА-ПАРТИЯ, крайно различна от 5-те олигархични партии, управлявали прехода( и техните лакеи) с идеология и програма казваща ясно, че трябва ДА СЕ ВЪРНЕ ЗАГРАБЕНОТО ОТ НАРОДА през прехода и показващи ясно КАК- пътищата как да стане това.А това става само с НОВИ ОБЩЕСТВЕНИ ПРАВИЛА- приложени в законодателството със създаване на добре работеща съдебна система и другите държавни органи - МВР и ДАНС. До сега в прехода в България се вършело разкарване от полициите, понеже няма никакви приложени обществени правила.А те създават МОРАЛА както на политиците, така и на обществото. А тези обществени правила се съдържат в правилата на истинската/реална демокрация на развитите европейски демокрации. И те могат да се приложат само ако тази политическа сила се изправи срещу БСП и отрочетата и, влезе мощно в Парламента над 51% като по този начин НЕ допусне старите партии повече в политическата власт в Парламента- Там тя ще приложи новите обществени правила, на които тя ще е носител, ще върне заграбеното, ще накаже крадците. Само това е пътя и той е ПОЛИТИЧЕСКИ- друг път няма! ideyazabulgaria.org

НЕ ЗАПОР, А ПЪЛНА И ВСЕОБХВАТНА КОНФИСКАЦИЯ НА НАГРАБЕНОТО ОТ Т.Н. БЪЛГАРСКА БУРЖОАЗИЯ, РАЗБИРАЙ МАФИЯ, ЩЕ РЕШИ ВЪПРОСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. А ТОВА ОЗНАЧАВА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ И СЪД НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ВЗЕЛИ УЧАСТИЕ ВЪВ ВЛАСТТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ.

ТАКА Е В БЪЛГАРИЯ! БАНДЮГИТЕ СА С НЯКОЛКО ДУЗИНИ ОХРАНА, А ХОРАТА КОИТО СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА, ЗАЩО ИМ Е?

Ха ха ха, кои са сегашните октоподи?-Занимавали се с дрога, проституция -източвали акцизи и ДДС- т. е битовата престъпност.Къде са октоподите от политическата престъпност, крали държавна собственост за милиарди, унищожили икономиката и държавността на България, създали условия за ГЕНОЦИД на 3, 5 милиона хора през последните 20 години, насекли огромен материален и духовен ущърб на държавата и обществото с държавническите си решения? Тези октоподи се съдържат в политическата мафия, а тя е ръководството на 5-те олигархични партии БСП-майка и нейните рожби СДС, НДСВ, ДПС и ГЕРБ. Зад всяка партия стоят по николко олигарха придобили по най- грабителски начин бизнеса и богатствата си и управляват партиите, В ръководството на тези партии стоят подбрани на лакейския принцип от олигарсите група лакеи които изпълняват политически поръчки на олигархията и работят за тях. Олигархия означава едрия бизнес, обединен с политическата власт( чрез тези 5 партии), да притежаваш политическата власт( Парламента) е най голямото оръжие да си правиш закони за защита на своя гръб, да владееш държавната хазна и парите на данъкоплатците и ги използваш за свое облагодетелстване, крадене за себе си и своите джобове. Тези партии държат целия едър бизнес и банките и тази престъпна олигархия решава как ще се развива икономиката, дали ще се отворят нови работни места, какви заплати да ви дава( определя ви жизнения стандарт) с жестока експлоатация и без защита на труда, държавната машина и синдикати са в техни ръце и няма контрол. Те определят бъдещето ви, всяка крачка от живота ви. В България няма средна класа на икономическите и политически свободни хора, има само трудова класа, чийто живот изцяло се определя от тези олигарси. Ето ви едно от "лицата на новото олигархично робство" в което живее българския народ. Обединение на политическа мафия и държава тук в България е най -мощното в Европа, няма друг подобен модел в Европа, в развита и демократична Европа няма олигархия. ideyazabulgaria.org

защо пък престъпниците да са само от последните 20 г? Какво стана с армията висши партийци, опоскали България през "светлите" години на социализма? Нали те са бащиците на сегашната олигархия? Там е коренът на злото, защото все още управляват те, както и техните "талантливи" синове и дъщери.

защо?, много си зле с историята, не познаваш фактите и не може да ги тълкуваш или просто съзнателно ги изопачаваш. В България до 1985 г НЕ се крадеше и НЕ можеше да се краде, имаше само една собственост-ДЪРЖАВНА, ИМАШЕ СТРАШНИ ЗАКОНИ-ДЪРЖАВЕН ПАРТИЕН КОНТРОЛ. До началото на 80 -те години България все се ГРАДЕШЕ И СЪЗДАВАШЕ. България до 1985 г. НЯМАШЕ заеми. Тоталитарната политическа система с една партии създаде един несменяем политически елит, който сам унищожи системата, или клона на който седеше. Започна да се краде от Луканов и сие от 9 души, обособили се като второ партийно ръководство на страната след 1985 г паралелно до остарелия Тодор Живков. Същите започнаха да грабят България с взимането на държавни заеми отвън под мъдрото ръководство на магнатите Максуел и Сорос, половината оставаха в техните джобове. Същите започнаха краденето на държавна собственият и поставиха началото на прехода. Същите си регистрираха БСП (своя партия!) и станаха олигархията произлязла от нея.Същите създадоха и СДС, НДСВ, ПДС и ГЕРБ и удвоиха и утроиха олигархията и партиите й., направиха я партийна олигархия. Най голямото разграбване на България през най новата и история става и продължава да се върши от тези партии в последните 20 години "демократичен" преходideyazabulgaria.org

Дядо Йоцо, скрий се някъде с тези соц. разсъждения. Гледаш, ама нищо не видиш. Всички са ти криви. Дай идеи, а не плювай наляво и надясно. Явно си кьорав.

БКП се премести от Канал 1 в btv, с другаря Виктор Николайчов и другарката Ани Цоловска. Много им е трудно на тези двама другари да разберат,че борбата с корупцията и престъпността няма алтернатива...

А какво ще правим със съдииката Урумова и хората на Красьо?

Айде и ти си една мишка страхлива. Ако няма политическа воля и някой не стои зад гърба ти няма и гък да кажеш, а ще стоиш и ще си взимаш по 7000 лв месечно. Иначе по темата ето така се точи Кремиковци - 40 милиона лева.

Кушлев е стар ловец, от класа. Знае как да си осигури дивеч. Браво Кушлев право в артерията БРАВО.

Много е тъжно че все още има толкова наивници и заради това никога няма да се оправим. Гледаме и се радваме на цирка който ни предлагат без да се замислим че цената за това представление е твърде висока и неотговаряща на качеството.

Съжалявам, че си толкова тъжен. Надявам се, че не е защото Ви е спряло нещо от октоподите или подобни. Колкото до оправията все пак това е относително понатие.

Кога ще потърсят собствениците на яхти и самолете.Диамантените пръстени и бижута на любовниците им, които ги подхвърлят от момиче на момиче за да ги залъгват ,а всъщност си влагат парите в това.Ще ги потърси ли някой